Ankara'daki Falcılar

bugün arkadaşım beni bahçelide 7.caddede bi kafeye götürdü su abla ve medyum yasemin diye iki falcıları vardı. biz su ablaya 20 tl ye doya doya kahve ve tarot baktırdık inanılmazdı kadın çok net baktı tarot falıma mutlaka gidin kızlar.kafenin adını unuttum ama:))

evim kafedeki sevdaya gittim güler yüzlü süre kısıtlı ama söyledikleri sıradan verilen paraya değmez,kupa kızı neşe uzun bakıyor ama benimle ilgili tek tutan şey yok.rengarenk kafe sinirden falcının adını dahi hatırlamıyorum bana burcumu yaşımı derdimi sordu ona ne kaldı bilecek anlamadım.turuncudaki yasemin ne dediğini çözemedim.turuncudaki cengiz çok sempatik verdiği tarihler çok sonraya ait ama en azından fal keyifliydi.karameldeki berfin tam bir facia kaybolmasın diye taktığım kardeşimin alyansını benim sandı kocan seni aldatıyor dedi.güldüm önce evli olmam gerekmiyor mu dedim.bu seferde ben geleceği görüyorum demekki kocan seni aldatacak dedi.tam bir fiyaskoydu.ona çok sinirlendiğim için üst katındaki güneş kafeye gittim.ordaki birgüle bakla falı baktırdım en azından değişikti.hayatımda ilk defa bakla falı baktırmış oldum.biraz sinirden olacak alt kattaki kafe için konuştuklarımı duyan güneşabla geldi.hadi sana hediyem olsun bir kaç tarot çekeyimde sinirlerin yatışsın dedi.kadın 7 kartta içimi okudu sanki.şimdi ikilemdeyim maaşı alınca ona gitmek istiyorum.fala inanma derim kendi kendime ama söylediklerininde etkisini atamadım.güneşablaya giden varsa bana yardımcı olsun ben deneyimlerimi paylaştım sizden cevap bekliyorum.

birgül dedıgınız bayan nasıl bırıydı bıraz tarıf edebılırmısınız???

Güneş hanıma giden var mı ben de merak ediyorum, fiyatı diğerlerine göre pahalıydı, falı nasıl gidenler ne düşünüyor kızlar ?

evet 2 sene önce gitmiştim alfabeden 12 harf söylüyor o harflerin doğrultusunda isim bulmaya çalışıyor çok komikti:52: ama hiçbirini tutturamadı baktı ki olmuyor fal bitti o kadar verdiğim paraya mı yoksa büyük heyecanla ne diyecek derken birden falın bitmesine mi kızayım.:14:sonuçta tavsiye etmem. ordan çıktım 5 tl ye baktırdığım falcı daha isabetli tutturdu hiç olmazsa 2 isim bildi.

Bu genç yaşımda falcılar eskitmiş birisi olarak;

İlk önce Evim Cafe Sevda ile başlıyım.Doğum yaptıktan sonra geri döndü.En kısa zamanda ona tekrar gitmeyi düşünüyorum.Çünkü geleceğe dair isabetli tahminleri var düşününce hem bana hem arkadaşlarıma pek çok şey tutturdu.Bi arkadaşımın ilişkisini başlama tarihi ve kişinin adına kadar vermişti.Ve çıkmıştı benim kazanacağım okula ve bölüme dair de 2 sene önceden gayet güzel bir şekilde tutturmuştu.

Evim Cafe Neşe . Geçmiş ve Şimdiki zaman gayet hoş bir şekilde var kendisinde.Ayrıca aynı zamanda ben ona fal baktırdıktan sonra kötü şeyler söylemiş olsa masadan mutlaka mutlulukla kalkıyorum.Kendisinin baya pozitif bir enerjisi var bence.Kendisi bende geleceğe dair gene okulu tutturmuştu.

Evim Cafe Semrin.Tam bilemiyorum.Kendisinin elektriği sıcak çoğu insanla tutabilir.Ama benim geçmişim dışında pek şimdiki zamanımı bile pek bilemedi.Bi de hep tanıdık isimler söylüyor hemen hemen Ahmet kim ? Ali kim ? Can'lı Cem'li birini tanıyor musun? Böyle falı ben bile bakabilirim bence . O yüzden çokta tavsiye etmiyorum.

Evim Cafe Menekşe.Bir arkadaşıma isim ve verdiği tarih ve verdiği şehirde tanışması sonucu gitmiştim ama sanırım bizim elektriğimiz pek tutmadı.Ben bana bakmamasından dolayı biraz tırsmıştım açıkçası :D onla da alakası olabilir.

Çok uzun olmasın yazım son olarak eskiden evim kafede çalışan Fatih'e geliyim.Baş harfi verince direk ismi yazabiliyordu eğer o kişi kaderinde varolmuşsa ya da varsa.Gelecek hakkında söyledikleri geçen zaman içinde %60 falan oldu.Evlenilecek yaş hatta bazen tarih veriyor.Adını yazdığı kişinin evleneceğiniz kişi olup olamayacağını falan söylüyor.Onun dışında herkese nazar ver dedi ve verdiği tarihler tam çıkmadı ama genel anlamda dedikleri oluyordu.Şimdi nerede çalışıyor ya da çalışıyor mu bilmiyorum :D

Evim kafe hakkındaki yorumlarım bile çok uzun oldu artık diğerlerini başka bir mesajda başka bir zaman:D

evim kafedeki sevdaya gittim güler yüzlü süre kısıtlı ama söyledikleri sıradan verilen paraya değmez,kupa kızı neşe uzun bakıyor ama benimle ilgili tek tutan şey yok.rengarenk kafe sinirden falcının adını dahi hatırlamıyorum bana burcumu yaşımı derdimi sordu ona ne kaldı bilecek anlamadım.turuncudaki yasemin ne dediğini çözemedim.turuncudaki cengiz çok sempatik verdiği tarihler çok sonraya ait ama en azından fal keyifliydi.karameldeki berfin tam bir facia kaybolmasın diye taktığım kardeşimin alyansını benim sandı kocan seni aldatıyor dedi.güldüm önce evli olmam gerekmiyor mu dedim.bu seferde ben geleceği görüyorum demekki kocan seni aldatacak dedi.tam bir fiyaskoydu.ona çok sinirlendiğim için üst katındaki güneş kafeye gittim.ordaki birgüle bakla falı baktırdım en azından değişikti.hayatımda ilk defa bakla falı baktırmış oldum.biraz sinirden olacak alt kattaki kafe için konuştuklarımı duyan güneşabla geldi.hadi sana hediyem olsun bir kaç tarot çekeyimde sinirlerin yatışsın dedi.kadın 7 kartta içimi okudu sanki.şimdi ikilemdeyim maaşı alınca ona gitmek istiyorum.fala inanma derim kendi kendime ama söylediklerininde etkisini atamadım.güneşablaya giden varsa bana yardımcı olsun ben deneyimlerimi paylaştım sizden cevap bekliyorum.

geçen sene bi yalınıın tavsiyesi üzerine güneşe gitmiştim mayıs ayında o zaman dediklerinden emin olmayarak kalktım ve dedikleri çıktı uzun zamanlar vermişti hiç beklemediğim bi anda oldu diyelim
aralık da bir daha gittim yine bazı dedikeleri çıktı ama çok pahalı güneş azcık indirim yapsın ben hep uygun fiyat kampanyalarına gittim kahve tarot bakıyo kahveye baya uzun bakıyo hatta 45 dk uzun bi faldan kafan rahat gönderiyo seni o konuda bi sıkıntı yok paranız varsa deneyin bence

Güneş hanıma giden var mı ben de merak ediyorum, fiyatı diğerlerine göre pahalıydı, falı nasıl gidenler ne düşünüyor kızlar ?

Açıkçası ben Güneş'e çok sık giderdim her dediği de çıkmıştır bana ama bu aralar baya pahalıya bakıyor o yüzden gidemiyorum.

Geçenlerde kızılayda kupa as diye bir cafenin reklamını yapıyorlardı ona gittim.5tl 10 tl 15tl gibi saçma sapan kampanya yapmışlar.Bakan kadında ben bu işi bilirim bu işin ehliyim
diye kendini övüyor ama bildiği hiçbir şey yok =) Aklınızda bulunsun kızlar sakın gitmeyin. :50:

Açıkçası ben Güneş'e çok sık giderdim her dediği de çıkmıştır bana ama bu aralar baya pahalıya bakıyor o yüzden gidemiyorum.

Geçenlerde kızılayda kupa as diye bir cafenin reklamını yapıyorlardı ona gittim.5tl 10 tl 15tl gibi saçma sapan kampanya yapmışlar.Bakan kadında ben bu işi bilirim bu işin ehliyim
diye kendini övüyor ama bildiği hiçbir şey yok =) Aklınızda bulunsun kızlar sakın gitmeyin. :50:

Güneş neleri bilmişti şekerim, özel olmazsa detay verir misin?

Kızlar ben şu Güneş cafeye bugün gitme hatasında bulundum Güneş suratsız asabi bir kadın orada fal bakan dilek mi ne adını unuttum çilli koyu kızıl saçlı bir kadın ona baktırdım hiçbirşey bilemiyor anı bile tutturamadı. Üstelik de bu parayı hak etmiyor. Ankara'da denemediğim falcı kalmadı maalesef beğendiklerim de ikinci bakışlarında fos çıkıyor bu nedenle yeni falcı arayışındayım. Tavsiyelerimizi paylaşarak yardımlaşalım lütfeeennn :43:

Kızlar ben şu Güneş cafeye bugün gitme hatasında bulundum Güneş suratsız asabi bir kadın orada fal bakan dilek mi ne adını unuttum çilli koyu kızıl saçlı bir kadın ona baktırdım hiçbirşey bilemiyor anı bile tutturamadı. Üstelik de bu parayı hak etmiyor. Ankara'da denemediğim falcı kalmadı maalesef beğendiklerim de ikinci bakışlarında fos çıkıyor bu nedenle yeni falcı arayışındayım. Tavsiyelerimizi paylaşarak yardımlaşalım lütfeeennn :43:

güneş hanım mı asabi şaşırdım, en son gittiğimde ben de onun falına bakmıştım:) oturup dertleşmişti benle, çok para alıyo ama hakkını verdiğini düşünüyorum bazen; siz sinirli bi anına gitmiş olabilirsiniz
açıkcası o kafeye 3 kere gitmiştim hep güneş hanıma bktırmak için gittim ama 1 inde yoltu yazın gittğimde tarif ettiğiniz dilek baktı bende hiç memnun kalmadım bide kandırdı beni katina falında arkadaşımın evleneceği tarihi bildim falan die haklısınız hiç bişey bilemiyo, güneşe son gittiğimde ordan ayrılmış zaten orda güneş hanım dışında alt falcılar sürekli değişiyo die biliyorum ilk baktırdığımda bende hoşnutsuz ayrıldım dediklerileri hoşuma gitmemişti ama sonra birer birer çıktı zamanla :)

ben de geçen gün su ve yaseminin birlikte çalıştığı, bahçelideki kafeye gittim. su hanıma baktırdım. zaten onu daha nceden kızılaydan tanıyordum, ama dedikleri çıktı mı noldu hiç hatırlamıyorum. eğer çıksaydı unutmazdım, sürekli giderdim elbet, bi kopukluk olduğuna göre var bi şey dedim. neyse baktırdım fala. çok olumlu şeyler söyledi, çıkarsa ne ala. ama detaylı bakmıyo ve çok da gerçekçi gelmedi açıkcası. yine de bakalım çıkacak mı, çıkarsa yazıcam :)

bir de herkesin önerdiği şöyle sağlam bi falcı yok mu ya koca ankarada :/

kızlar bir de desire'yi tanıyan baktıran var mı? 1 ay önce falan kupa kızında bi bayanla sohbet ediyoduk fal sırası beklerken. kadın çok övdü, kupa kızının üstündeymiş. numarasını falan da verdi ama hiç duymadım. bileniniz varsa iyi midir kötü müdür bilgi verebilir mi?

Güneş neleri bilmişti şekerim, özel olmazsa detay verir misin?

Tabii ki ,güneşe gittiğimde 3 yere iş başvurusu yapmıştım yaptığım yerleri tarif etti binalarına kadar orada bi'şok olmuştum.Eski sevgilim için gitmiştim 10 harf yazdı 6 harfliydi sevgilimin adı hepside vardı geri kalan harflerde inanmazsın işimle ilgiliydi.Sonra bana ne zaman döner diye sormuştum nisan ayında sana dönüyor dedi hakkaten nisan ayında bana geri döndü.Sonra evlenmeyi düşünüyor bu teklifle gelecek dedi aradığında aynen bu niyetleri barındıran sözler söyledi.Bu arada ondan hiç haber almadığım için yaşadığı şehri dahi bilmiyordum güneş ablaya sordum deniz kenarı istanbulda bu çocuk dedi ki istanbulla alakası bile yoktu orada iş bulmuş ev tutmuş gerçekten vs =) Ben pek güvenemediğim için barışmadım o sıra güneş ablaya 2.kez gittim söylediklerin çıktı güneş abla tekrar bak diye,yazın birleşiyorsunuz ama senin hayatına başkası giriyor ve bu onu görecek dedi.Bu sefer salladı dedim içimden yazın ben tesadüfen üniversite zamanında çok hoşlandğm bi'çocukla karşılaştım sonra sevgili olduk,yazlıkta eski sevgilim bizi gördü.Hiç unutmuyorum hemen güneş ablayı aramıştım bu kadar olmaz diye :))))) Buraya yazarken inanılmaz çekiniyorum çünkü reklam falan yaptığım zannedilir.Ben beğendiğimi de beğenmediğimi de yazıyorum.Tekrar gidememe sebebim çok pahalı olmasıydı.Güneş abla günündeyse ve iyi konsantre olursa muhteşem fal bakıyor benden söylemesi dene derim çok ihtiyacın varsa.Diğerlerinden iyidir..Ben ondan sonra çok falcıya gittim ucuz tek kelimeyle berbattılar :50:

Back
X