Arkadaşlar merhaba. Ben 2014 yılında Semrin isimli bir falcıya gitmiştim Kızılay'da. Nerede baktırdığımı bile hatırlamıyorum çünkü o gün erkek arkadaşımın bilgisayarında başka bir kızdan gelmiş bir e-mail görmüştüm ve bu e-maili atan kişiyi bana başka bir şekilde anlatmıştı. Neyse kendimi kaybetmiş biçimde ne yapacağımı bilemezken birden bire içimden bulduğum ilk kafeye gitmek ve fal baktırmak geldi. Nerede olduğunu bile hatırlamadığım bir kafeye gittim isminin Semrin olduğunu öğrendiğim hanımefendiye fal baktırdım. Hayatımda ilk ve tek her şeyi bilen faldı. Erkek arkadaşımın adını, mesleğini, ona mail gönderen kızın adındaki sessiz harflerin tümünü söyledi kadın ve benim hangi endişe ile oraya geldiğimi de pat diye söyledi. Şoka girdim kadının hisleri karşısında. Fakat o günden beri asla kadını bulamadım. Şaşkınlıktan numarasını almak bile aklıma gelmedi. Pek falcıya giden biri değilimdir ama Semrin hanıma tekrar fal baktırmak istiyorum. Yine kafam dağınık. Arkadaşlar Semrin hanımın şu an nerede fal baktığını bilen var mı?