Ankaradaki hamileler buraya :)))

cubba cubba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
53
16
38
Kızlar merhaba ankara eryamandan ve civardaki semtlerden hamilelerle tanışıp buluşmayı düşündüm ne dersiniz hem böyle birbirimizden bilgi alışverişi yapabiliriz ...haydiiii bekliyorumm

Ankara icinde degilim ama ilcesindeyim doktorum ankarada gidip geliyorum.bisey sorcam bende ankarada yasayanlara ama cevap alamadim konu acmama ragmen bakim burda sorarim artik

Selam ben de Ankara'dayım. Beta değerim 314 çıktı ama kesinleşmesi için ikinci testin sonucunu bekliyorum. İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir de aranıza katılırım.

21 haftalık önce lokman hekime gidiyodum pek memnun değildim artık etimede gidiyorum sanırım orda doğum yapıcam

Hayırlısı olur inşallah. Ankara'da doğru düzgün ve faiş fiyatlı olmayan bir hastane bulmak ne kadar da zor :( Ben şimdilik sağlık ocağında kan testi yaptırdım. Bundan sonrası için üniversite hastanelerinden birine gideceğim inşallah.

bende ankaradayim kizlar ankara egitim arastirmaya gidiyorum 32 ci haftada etlik lokman hekime baslayacagim..

Merhaba kızlar bende ankara keçiörende oturuyorum:Dyenimahallede lina var oraya gidiyorum önumuzdeki ay lokman hekime geçebilirim

Etimede giderken gül hanımı önerdiler ama bilmiyorum tam olarak bi karar vermedim ayrıntılı ultrasonumu ve muayenemi rastgele doktorlara yaptırdım hala kararsızım varsa bi fikriniz alabilirim ama lokman hekime gitmicem asla

Fiyatı şöyleydi etimedin sezaryen doğum olucak benimkisi 1500-1600 arası gibi bişey hesapladık ortalama tüm masraflar muayenede 60 tl diye biliyorum ayrıntılı ultrason 150 tl

daha önce sincandaki lokman hekimemi gidiyodun canım

Evet eylem diye bi doktor hanım vardı çol suratsız alakasız bi bayandı ve gereksiz pahalıydı resmen soydular bizi

Dun kuzenimle konustuk lokman hekimden hic memnun kalmamis. O da doktorun cok suratsiz oldugunu soyledi. Ilgilenmemis yuzune bile bakmamis. Hatta beslenme konusunda falan hic konusmamis bile. Kuzenim 8. Haftasinda ilk doktoruydu. O da etimede gelmeyi dusunuyor su an.etimedde emel hanim banu hanim ve seda hanim cok iyiler. Gul ismini duymadim hic. Cok arkadasim orda dogum yapti sezeryan toplam 1300 falan oluyor. Normal de 900. Gecen hafta gittigimde tekrar sordum ucretleri bu ucretleri verdiler

Evet eylem diye bi doktor hanım vardı çol suratsız alakasız bi bayandı ve gereksiz pahalıydı resmen soydular bizi
Ben etliktekine gitmeyi dúsunuyorum sincan lokman hekime eskiden çok iyi diyolardi etliktekine görede ucuzdu şimdi bozmuşlar demekki etimed nerde birde oranın muayene ücreti ney

etimed etimesgutta fiyatta uygun sayilir iste ben cikabilecek diger masraflarida hesaba kattim refakatciye falanda ucret aliniyo su anki muayenede 60 tl gali a

Bana uzak zaten lokman hekimde linada aynı ücreti alıyo ay sonunda linaya gtcem eger memnun kalmazsam lokman hekime gitcem ilk bebişlermi

Back
X