- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.261
Muhtemelen işe de başlıcam bir kaç haftaya kadar, o yüzden sürekli alıcam. Her haftasonu bir odayı temizleyince yeterli oluyor mu? Salon her hafta batıyor, banyo mutfak da öyle. :26: tEMİZLİk şirketi ben de düşündüm, birkaçını aradım da ama pek hoşuma gitmedi, iki kişi gönderiyorlar ve duvar ve koltuk silme falan o genel temizlik anlayışına dahil olmuyormuş.
Kızlar banyo küveti için file mi aldınz yoksa minder mi? Minderli olanlar sanki daha rahat gibi ama file olanda kuruma ve yıkanabilirliği acısından daha kullanışlı geldi bana.Siz hangisinden aldınız?
Eki Görüntüle 458196
yada
Eki Görüntüle 458197
Sizce hangisi?
Selam kızlar,
Dün akşamdan beri içimde bi sıkıntı, hiçbirşey yapasım gelmiyor. Dolunay etkiledi galiba. Bebek bile bugün durgun baya. Yarın dr a gidiyoruz, kendisi de 10 gün yok yarından itibaren. Gelince alın diyesim var.
Oturunca karnınız size de küçük geliyor mu? Ya da bu ay benim karnım pek büyümedi gibi geliyor. Umarım herşey yolundadır.
Banyo süngeri daha mantıklı bu arada. Filede çocuk üşüyor diyorlar. Ben boncuk elyaf-köpük karışımı bi ürün almıştım. Hemen kuruyormuş artı anti bakteriyel. Pembe file kılıfı var. Diğer direk süngerler kir emer tutar gibime geliyor. 2 tane aldım ben yedekli olsun diye. Altında da vantuzu var küvete yapışıyor. Tavsiye ederim.
endişe etme canım yoktur bir sıkıntısı inşallah. bu sefer doktor banada dedi karnın pek büyük değil diye demek ki kişiden kişiye değişiyor bak benim kıza sabırsız doğum pozisyonunda bekliyor gel desem geleceksanırım artık bebekler aşağı doğru indikçe karnımız büyük gibi görünmüyor bizlere hayırlısıyla herkesi bebeği sağlıklı bi şekilde zamanında dünyaya gelsin
Ben de tabanına indirilen süngerlerden alıcam çünkü bu kenarına takılanlar pırtabilirmiş gibi geliyor, belki yanılıyorumdur. Bir de bunlarda üşümez mi ki :26:
aynen canım benim kız da bekliyor baş aşağısenle de az çok yakınmış günlerimiz. ne civarda bebek, gelişimi iyi gidiyordur inşallah. senin de tekmelerden ya da dönmelerden karın derin ağrıyor mu? benim batıyor resmen
2 gün önce kontrolümüz vardı 1800gr civarındaydıpek bir hareketliyiz ellerimiz falan hiç durmuyor doktorumuz bayağı iştahlı olacak dedi hareketli olmasına seviniyorum çünkü ne kadar hareket ederse o kadar mutlu olduğunu belli ediyormuş hem kaslarının gelişiminede faydalıymış günler yaklaştıkça benim kuzucum taklalar atıyor sevinçten galiba
merhabalar kızlar,
dün akşam 10'da kızımız 3.180 gr dünyaya geldi. doğum hikayesini daha müsait zamanda yazarım inşallah.
akropol hastanesinde doğum yaptım. doktoeum nurten hanımdı, kendisi gerçekten iyi bir doktor. doğum personeli de çok iyiydi. bir tek hastanenin işletmesiyle alakalı saçmalıklar var. mesela doğum paranızı alıp fiş, fatura vermemek gibi..
Maşallah güzel kızına, ama acıtmasın annesinin göbeğini di mi? Eşim öyle diyor karnıma doğru, kızım anneni üzme ama bak o seni taşıyacağım diye neler çekiyor, sakin ol biraz yavaaaaş yavaşşşşşş diyor sonra güüüüm bi tane patlatıyor bizim prenses de.
kızlar merhaba.bende 25.haftayı bitirdim.Alanyaya tatile gitmek istiyorum ama sıcak etkiler mmi diye çok korkuyorumm.Tatile çıkanınız var mı?
Yüzmeye gideniniz var mı ? Ben haftada 1-2 gün 1er saat havuza gdiyorum, çok iyi geliyor. Sanırım mide kaslarımı güçlendirdiğinden bulantılara da iyi geliyor. Bir de o içerde ben dışarıda yüzüyoruz ya, sanki birlikte aktivite yapıyoruz gibi, çok hoşuma gidiyor, tavsiye ederim.Hatta hamileliği ilerlemiş hanımlar için daha iyi olur sanki, suyun içinde ağırlığınızı hissetmiyorsunuz çünkü.Kısa süreliğine de olsa hamilelik öncesi o kelebekler gibi hür vücutlarınızı hatırlayabilirsiniz yüzerek
Selam marjinal,yaa ben de çok istiyorum yüzmeyi ama dün doktora sordum ilk üç ay önermiyoruz mikrop kapma riskinden dolayı dedi,
Aslında hamileliğin her döneminde risksiz en ideal spor yüzme,ama temiz olmayan havuzları dikkate alırsak doktora da hak vermek lazım de mi?
Sen nereye gidiyorsun?ben bi ara Batıkentteki Sabancı Yüzme Havuzuna gidiyodum,bekarken yani...
canım nerden bulabılırz bunu :26:Eki Görüntüle 458398
Bu ürün ,bebeğin doğumundan 6 aya kadar ,bebeğini suya yakın banyo yaptırmak isteyenler için geliştirilmiştir.
Bazı anneler, bebeği su içinde banyo yaptırmak isterler.
Bu nedenle genellikle küvet süngeri kullanırlar.
İçi boncuk strafor dolu file ile yapılmış banyo minderi, ergonomik yapısıyla daha rahat bir banyo sağlıyacaktır.
Banyo minderinin altındaki vantuz küvete yapıştırılarak suyun minderi kaldırması engellenmiş olur.
Çok fonksiyonlu bebek banyo filesi/ minderinde file kumaş ve boncuk strafor kullanılmaktadır.
Ürünü sudan çıkardıktan sonra su süzülerek kısa sürede kuruyacaktır.
Süngerdeki gibi, içinde kirli su tutarak, bakteri üremez.
11 lira mı ne.
Umarım faydası olmuştur.
kızlar merhaba.bende 25.haftayı bitirdim.Alanyaya tatile gitmek istiyorum ama sıcak etkiler mmi diye çok korkuyorumm.Tatile çıkanınız var mı?
Azulcum ben de doktora sormuştum 2. ayımda, sorun olmaz demişti ama senin doktor da haklı, havuzlar enfeksiyon için biçilmiş kaftan.Ben Çankaya Hanımlar Lokalinin havuzuna gidiyorum ve bana gözle görülen tarafları temiz geldi. Hijyen raporu filan da var da, tabii o raporlar düzenli temizlendiğini göstermez. Ben biraz da muhitten dolayı güveniyorum sanırım, birçok uluslararası görevli yabancı uyruklu personelin eşi ve çocukları da geliyor oraya, hatta bir bakanın eşi de düzenli olarak geliyorSanki hijyene dikkat etmemeyi göze alamazlar gibi.
Hmm anladımm,doğru diyosun önemli kişiler gidiyosa özen gösteriyolardır temizliğe,
Ben hamama gitmek istiyodum aslında daha çok,tüm kış kaşındım durdum,sanki ölü hücreler birikti gibi hissediyorum vücudumun üstünde,
İyice karnım büyümeden bi kese ve köpük masajı yaptırmak istiyorum,çok rahatlatıyo insanı valla...
Yok, önemli kişiler demeyelim, hepimiz önemli kişileriz de, temizlikle ilgili bir sorun çıktığında başlarını daha kolay ağrıtma gücüne sahip olan insanlar gidiyor diyelim :)
Hamam konusunda da ben çekinceliyim, malum sıcak ve kan damarları fazlaca genişliyor, vücut ısısı da artıyor, gideceksen de saatlerce kalma derim.Doktoruna sorarsın zaten gitmeden... O sebeple ben hamilelikte hamam yerine banyo suyu sıcaklığını biraz daha fazla tutup evde kendim kese yapıyorum. Ama o ölü deri olayı önemli, yatağa dökülüyor filan, mite'lara yemek. Iyy düşününce bile kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?