- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.281
Ya kızlar ne işiniz var hamamda .Biz cilt yoluyla terleyerek fazla ısıyı atıp serinliyoruz bebişlerin öyle bir şansı yok .Dr lar fazla sıcak suyla duş almayı bile önermiyorlar.Yazık değil mi onlara[/QUOTE
Yaa kıştan beri vücudum çok kaşınıyo,insan keseye bi alıştı mı bırakamıyo,ölü derilerimden kurtulmak istiyorum ondan yani,fazla
kalmayı düşünmüyorum zaten...inş. bi sorun olmaz...
Doktordan geldim, öğleden sonra bi doktora daha gidicem. 1 haftada 1 gün gelişmiş ve 30 gr almış gözüküyor. Ne biliyim, diyecek birşey bulamıyorum.
Ya kızlar ne işiniz var hamamda .Biz cilt yoluyla terleyerek fazla ısıyı atıp serinliyoruz bebişlerin öyle bir şansı yok .Dr lar fazla sıcak suyla duş almayı bile önermiyorlar.Yazık değil mi onlara[/QUOTE
Yaa kıştan beri vücudum çok kaşınıyo,insan keseye bi alıştı mı bırakamıyo,ölü derilerimden kurtulmak istiyorum ondan yani,fazla
kalmayı düşünmüyorum zaten...inş. bi sorun olmaz...
bence gitme canım....
Nasıl yaaa?? Olur mu öyle şey??? yarın benim de kontrolüm var,,,bir de üstümde bi ağırlıkkkkk.............elimi kaldıramıyorum niye böyle oldum yaa
Öyle canım... Şok oldum ben de. Bu sefer de 2333 çıktı +30 gr yani.
Geldim geçen haftayla kağıdı karşılaştırıyorum FL değeri var ya bu 7yle çarptığımız, bu hafta daha kısa 1 mm. Çekmiş bebeğim sanki.
O nedenle bir doktor daha görsün istiyorum.
Cevap verdiğin için teşekkürler.
USG cihazı farklı olunca sonucu farklı çıkarıyor demek ki, senin bebek çekmiş haa :)))) ayy çok güldümmmm buna :)) Hastaneden de memnun kaldım diyodun, akropole gidecektin ne oldu?
yok canım her zamanki doktorum aynı cihaz. tek farkı ilk defa 1 hafta arayla gittim. ama bu hafta gelişimi durmuş resmen. ne yapıcam bilmiyorum. 4 te başka bi hastaneden randevu aldım onunla kıyaslıcam.
Ya kızlar ne işiniz var hamamda .Biz cilt yoluyla terleyerek fazla ısıyı atıp serinliyoruz bebişlerin öyle bir şansı yok .Dr lar fazla sıcak suyla duş almayı bile önermiyorlar.Yazık değil mi onlara
Geldim geçen haftayla kağıdı karşılaştırıyorum FL değeri var ya bu 7yle çarptığımız, bu hafta daha kısa 1 mm. Çekmiş bebeğim sanki.
bence gitme canım....
Sağol canım önerin için,en iyisi doktora bi sorayım ben yine...
Ben de böyle düşünüp çekiniyorum işte hamam olayından.Azul bak sana bi kese önereyim, çok sıcak duş almasan da acayip kir çıkarıyor. Ben watsons mağazasından almıştım, kelebek marka, has ipek kese, hassas ciltler için. Bugune kadar kullandığım en iyi kese çıktı bu, bi kaç dakika duşta kalsan yeterli oluyor kesenin işe yaraması için.
Wavy, daha kısa çıktıysa kesinlikle ya geçen haftanın ölçümünde ya da bu haftanınkinde bir hata var demektir. Dediğin gibi bebek kısalmadı yaBaşka bir doktora daha gitmen mantıklı ama bu haftaki ölçümler aynı bile çıksa, geçen haftaki ölçümde bir hata varsa geçmiş hatayı saptaman zor olur sanki yine. Bir de belki her bebek illaki her hafta aynı kiloyu alacak diye birşey yoktur, sen daha iyi biliyosundur orasını. Doktorun ne açıklama yaptı kısaldı mı bu çocuk diyince?
Evet biliyorum o keseyi,bi deneyeyim bari,
Ya gideceğim yerde hem hamam var hem havuz,hani diyorum çok bunalırsam havuza girer rahatlarım diye düşündüm,
Ama sizin uyarılarınızı da dikkate alıcam,teşekkürler...
Doktordan geldim, öğleden sonra bi doktora daha gidicem. 1 haftada 1 gün gelişmiş ve 30 gr almış gözüküyor. Ne biliyim, diyecek birşey bulamıyorum.
Nasıl yaaa?? Olur mu öyle şey??? yarın benim de kontrolüm var,,,bir de üstümde bi ağırlıkkkkk.............elimi kaldıramıyorum niye böyle oldum yaa
Teşekkür ederim kızlar,
Dün gittiğim diğer doktor 2555 ölçtü kızı ve hatta 35 haftalık dedi. İlk ölçümde hata vardı bence. Çünkü hatırlıyorum FL yi ölçerken bile bi köşesi içeride kalmıştı ben birşey diyemedim. O nedenle bazen kontrollere itimat etmemek lazım. Benim korkum kilosundan çok haftasında geriler mi korkusuydu ama Allah'tan bu doktor herşey yolunda dedi. İlginiz için teşekkür ederim.
Eby006 senden de güzel haberler bekliyorum umarım çok çok yolunda çıkar herşey. ASEMB'cim sen de patlat artık çilek takımı, geç kalma bak onu sildim kurudu yerleştirdim derken insanın canı çıkıyo:)
iktisatcım sen de çok tatlısın ya, cevaplarına teşekkürler. Bu topicten neredeyse soğudum gidiyodum iyi ki sizler geldiniz. Baksana üzüntümü bile anında paylaşıp cevap yazıyosunuz ve ben orda farklı şeye takmışken gündemi tek konuda sabit tutmuyorsunuz. Bu o anda morali bozuk bi anne için o kadar önemli ki, kimse yaşamasın.
selam kızlarbende agustos annesiyim ve ankaradayım neler kaynatıyosunuz bakıyım dedim söyle
kızlar tetanoz aşısı olamasakYa bi sıkıntı olur mmmu?Beni gibi yaptırmayan var mı:)
kızlar tetanoz aşısı olamasakYa bi sıkıntı olur mmmu?Beni gibi yaptırmayan var mı:)
Teşekkür ederim kızlar,
Dün gittiğim diğer doktor 2555 ölçtü kızı ve hatta 35 haftalık dedi. İlk ölçümde hata vardı bence. Çünkü hatırlıyorum FL yi ölçerken bile bi köşesi içeride kalmıştı ben birşey diyemedim. O nedenle bazen kontrollere itimat etmemek lazım. Benim korkum kilosundan çok haftasında geriler mi korkusuydu ama Allah'tan bu doktor herşey yolunda dedi. İlginiz için teşekkür ederim.
Eby006 senden de güzel haberler bekliyorum umarım çok çok yolunda çıkar herşey. ASEMB'cim sen de patlat artık çilek takımı, geç kalma bak onu sildim kurudu yerleştirdim derken insanın canı çıkıyo:)
iktisatcım sen de çok tatlısın ya, cevaplarına teşekkürler. Bu topicten neredeyse soğudum gidiyodum iyi ki sizler geldiniz. Baksana üzüntümü bile anında paylaşıp cevap yazıyosunuz ve ben orda farklı şeye takmışken gündemi tek konuda sabit tutmuyorsunuz. Bu o anda morali bozuk bi anne için o kadar önemli ki, kimse yaşamasın.
selam kızlarbende agustos annesiyim ve ankaradayım neler kaynatıyosunuz bakıyım dedim söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?