Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Yani işte ben de dün 10 kez aradım, bugun de 5. aramayı denedim, saatlerdir açan yok. Birazdan gitcem fatih üni'den bizzat ellerimle randevu alcam yani o olcak. evimin dibinde.

buluşma konusunda da, bari alışveriş merkezinde birşeyler içip bebek mağazası gezelim, ortak ilgi alanımız :)

Hoşgeldin canım.. Ankarayı kolay öğrenirsin canım bende 2 yldır Ankaradayım kolayca öğrendim öğrenirsin pek bi zorluğu yok.. Allah hayırlı zamanda hayırlı bi evlat sana da nasip eder inşaAllah...

umarım öğrenirim yoksa çok zorluk çekecek gibiyim. Amin inş canım benim.Rabbim banada şöyle dünyalar tatlısı bir kuzu nasip eder inş:)

hastane bu yaa adı var bıde ıstedıgın zaman ulasamıyosun
canım ıyı olur tabı katılan soyle 4-5 kısı olması lazım ankamall herkeısn bıldıgı bı yer mesela olabılır

hoşgeldin aramıza doğumlarımız yakın sayılır
hastanenin iyi oldugunu duymustum ama drları hakkında bi fikrim yok malesef

Canım memnun kalmana sevindim.Belki rast geliriz koruda Senin doğum daha erken.Olası bi memnuniyetsizliğinde haber edersin bana

güzel olur cnm rastlaşırsak iki lafın belini kırarız evet ben önce çıkarıcam afacanı
muhakkak hbr ederim cnm zaten dogum olsun felen her ayrıntısını anlatıcam size

bayan dr la ilgili hiç bi bilgim yok cnm malesef
ama murat beyden çok memnun kaldım çok ilgili
ve herşeyi ayrıntısıyla anlatıyo ben çok begendım yanı
bide hastane 4 aydır sincanda
bide balgatta hastanesi var o eski cnm burası yenı sayılıyo
normalde balgatdaki ucretler yuksekmiş ama burası yenı oldugu ıcın
fiyatları uygun hastaneye gelsen zaten anlıycaksın ne kadar temiz duzgun
hemşireler asistanlar nekadr güleryuzlu ve ilgili yanı gidersen anlarsın cnm
eminim bikaç aya fiyatlarıda böyle kalmıycaktır
senın fıkrın tabı ama bi gidebilirsin cnm

slm kızlar nasılsınız bugun
ben iyiyim çok şükür yarın kocişle oda takımını almaya gidicez
bi alsakda rahatlasam yuk oldu yahu
bi yandanda geçmişe bakıyorum nekaa yazmışsınız öle
bi okumaya çalışayım bakem

Yüzmeye gideniniz var mı ? Ben haftada 1-2 gün 1er saat havuza gdiyorum, çok iyi geliyor. Sanırım mide kaslarımı güçlendirdiğinden bulantılara da iyi geliyor. Bir de o içerde ben dışarıda yüzüyoruz ya, sanki birlikte aktivite yapıyoruz gibi, çok hoşuma gidiyor, tavsiye ederim.Hatta hamileliği ilerlemiş hanımlar için daha iyi olur sanki, suyun içinde ağırlığınızı hissetmiyorsunuz çünkü.Kısa süreliğine de olsa hamilelik öncesi o kelebekler gibi hür vücutlarınızı hatırlayabilirsiniz yüzerek

Nereye yüzmeye gidiyorsun? Bende düşündüm bi ara ama olduğum yere yakın yok kalkıpta otobüste hauvza gidemem zaten çat pat yüzüyrum evimizin hemen yanına olimpik havuz yapılcak bide güzellik salonu gibi yer oranında havuzu olcak oraya giderim doğumdan sonra kadın erkek ayrıysa tabi. spor olur daha kolay zayıflarım :)

Ben şu aralar çalışmadığımdan dolayı çankaya hanımlar lokaline hafta içi gidiyorum. Yürüme mesafesinde olduğu için kolay oluyor ama haklısın, otobüsle zor olur. Kışın da gidebilir miyim bilmiyorum saç kurutma da işin içine girecek çünkü, üşenirim gitmem, hasta olurum diye korkarım gitmem belki :26: Şimdilik eylül bitene kadar haftada en az 1 gün gitmeyi planlıyorum.

Yakınsa ne güzel.. Hamilelikte yüzmeyi çok iyi getiriyorlar çok da kilo almasın işte ne güzel :) Kışa doğru ağırlaşırsın zaten gitmessin.. Hasta olundumu çünkü daha zor ilaç felan alınamıyor..

İlginç bi şekilde 6 aylık gibi göbeğim var şu an benim. Kendi zayıf ama göbeği bi şişman biriyim, polikistik overden dolayı.Baştan koca göbekli başlanırsa acaba sonradan normale dönme ihtimali oluyor mu? Keşke olsa.Keşke o koca göbek gaz maz olsa, kaslar gevşek olsa, hamilelik ilerledikçe toparlasa Havuzun ona daf aydası olsa azcık

Hasta olunca ilaç almama durumu daha çok ilk aylarda mı son aylarda mı var ? Bebek aslında daha çok ilk aylarda etkileniyor herşeyden sanki ?Öyleyse kış annelerinin işi zor olacak.Son aylara denk gelecek kış.

Canım hamilelikten sonra geçer göbeğin merak etme. İlaç almama durumu daha çok ilk başlarda ama son aylardada antibiyotik felan içilmyio sadece parolu öneriyorlar yada bize danışın diyorlar. Benim ilk aylarım kıştı. Çok şükür hasta olmadan atlattım çünkü grip falan oldum mu çok kötü yataklık oluyorum baya bi dikkat ettim çok şükür şimdide iyi geçiyor seinde iyi geçer bi skıntın olmaz inşaallah ama dikkat etmek gerek. Saçı yıkayıp iyi kurutmadan çıkmamak lazım.. Allah verir bir kolaylığını canım..

tarihi belirleyelim eger bi sorun olmazsa bende katılırım :)
kızılay avm de düşünün derim ankmall da olur benim gibi ankarayı pek bilmeyenler için uygun yerler

kızılay avmye bı kez gıttım hepsını gezemedım vaktım yoktu ama cok karısık ve dar geldı bana orası merdıven dolu anca
bebek mağazalarıda var mı orda benım ıcın sorun deıl her yere gelırımama herkesın kolaylıkla ulasacagı bı yer olması daha ıyı tabı tarıh verelım o zamn kızlar 2-3 hafta sonraya fılan nasıl ıyı mı bıde haftasonu düşündüm ben ne dersınız

tarihi belirleyelim eger bi sorun olmazsa bende katılırım :)
kızılay avm de düşünün derim ankmall da olur benim gibi ankarayı pek bilmeyenler için uygun yerler

Bana da uyar bi aksilik olmazsa gelirim ama kızılay avm yi ben de sevmedim çok karışık ya ankamall dah agüzel gibi :) Evet hafta sonu da olur. temmuzun 14 cumartesiye geliyo güzel olabilir ne dersiniz?

. .ondan sonraki hafta ramazan giriyo zor olabilir...

slm kızlar nasılsınız
buluşma fikri çok iyi ama 2 hfta sonra 37 haftalık felen olucam sanırsam ben gelemem
şuanda bile dr a gidip gelene zorlanıyorum sıcaklardan ozamana zor olur benım ıcın
yoksa çok isterdim

Kızlar HRS ve MEDİCANA aarasında kaldım doğum için her ikisine dr um dışarıdan gelecek Medicana yı gezdim çoooooooook kalabalıktı Hrs ye henüz gitmedim. Bu iki hastane hakkında fikri,bilgisi olan varsa yardım lütfennnnnnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…