- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.221
görmüşken yazayım dedım akayda bızde yasadık bunu oglumu kontrollerı ıcın oraya götürüyordum kısın cok hasatlandı krese basladıgı ıcın
birgün acıl olarak götürmek ıstedık aradım bıde doktordan varsa randevulu gıdeyım dıye doktor yok bashekım yardımcısı olmus cocuk acıl dedık o da yok dedıler ee kım bakcak bu cocuga esım sinirlendi götürmem daha oraya benım ısım oldugunda yaramıyosa napım o hastaneyı dedı ve gazı hst acıle gıttık
Hoşgeldin canım.. Ankarayı kolay öğrenirsin canım bende 2 yldır Ankaradayım kolayca öğrendim öğrenirsin pek bi zorluğu yok.. Allah hayırlı zamanda hayırlı bi evlat sana da nasip eder inşaAllah...
Memnuniyetle canım hoşgeldin hem Ankara ya hem aramıza.
Yani işte ben de dün 10 kez aradım, bugun de 5. aramayı denedim, saatlerdir açan yok. Birazdan gitcem fatih üni'den bizzat ellerimle randevu alcam yani o olcak. evimin dibinde.
buluşma konusunda da, bari alışveriş merkezinde birşeyler içip bebek mağazası gezelim, ortak ilgi alanımız :)
hastane bu yaa adı var bıde ıstedıgın zaman ulasamıyosun
canım ıyı olur tabı katılan soyle 4-5 kısı olması lazım ankamall herkeısn bıldıgı bı yer mesela olabılır
umarım öğrenirim yoksa çok zorluk çekecek gibiyim. Amin inş canım benim.Rabbim banada şöyle dünyalar tatlısı bir kuzu nasip eder inş:)
Evet evettt ankamall olabilir hemde iyi olur
merhaba, ben yeni katıldım aranıza :) Medicana dan ilk önce Yusuf beyden aldım randevu ama sonra onunla ilgili pek ii şeyler duymadığım için doktorumu değiştirdim ve Faruk Abike den randevu aldı. Bu perşembe randevum o doktora giden arkadaşımdan tavsiye etti Faruk beyi. onun hastası olan var mı içimizde memnun mu??
Canım memnun kalmana sevindim.Belki rast geliriz korudaSenin doğum daha erken.Olası bi memnuniyetsizliğinde haber edersin bana
ama aradım da mesela 4 boyutlu ultrason filan sordum hep murat bey yapıyormuş
bayan doktor pek bişey yapmıyor sanırım
o yüzden gidemeyeceğim galiba
gerçi 3 ahfta sonra giderim gidersem o zamana kadar değişirse bilemem
fiyatı uygun olması bende soru işareti demek
gidip görmek lazım
neden bu kadar uygun fiyatlı
bayan doktora baktım netten mesela hiçbişey yazmıyor
doktorlarını araştırmak lazım
mesleki kariyerleri nedir ne değildir ona göre gitmek gerek
hayırlısı olsun
Yüzmeye gideniniz var mı ? Ben haftada 1-2 gün 1er saat havuza gdiyorum, çok iyi geliyor. Sanırım mide kaslarımı güçlendirdiğinden bulantılara da iyi geliyor. Bir de o içerde ben dışarıda yüzüyoruz ya, sanki birlikte aktivite yapıyoruz gibi, çok hoşuma gidiyor, tavsiye ederim.Hatta hamileliği ilerlemiş hanımlar için daha iyi olur sanki, suyun içinde ağırlığınızı hissetmiyorsunuz çünkü.Kısa süreliğine de olsa hamilelik öncesi o kelebekler gibi hür vücutlarınızı hatırlayabilirsiniz yüzerek
Nereye yüzmeye gidiyorsun? Bende düşündüm bi ara ama olduğum yere yakın yok kalkıpta otobüste hauvza gidemem zaten çat pat yüzüyrum evimizin hemen yanına olimpik havuz yapılcak bide güzellik salonu gibi yer oranında havuzu olcak oraya giderim doğumdan sonra kadın erkek ayrıysa tabi. spor olur daha kolay zayıflarım :)
Ben şu aralar çalışmadığımdan dolayı çankaya hanımlar lokaline hafta içi gidiyorum. Yürüme mesafesinde olduğu için kolay oluyor ama haklısın, otobüsle zor olur. Kışın da gidebilir miyim bilmiyorum saç kurutma da işin içine girecek çünkü, üşenirim gitmem, hasta olurum diye korkarım gitmem belki :26: Şimdilik eylül bitene kadar haftada en az 1 gün gitmeyi planlıyorum.
Yakınsa ne güzel.. Hamilelikte yüzmeyi çok iyi getiriyorlar çok da kilo almasın işte ne güzel :) Kışa doğru ağırlaşırsın zaten gitmessin.. Hasta olundumu çünkü daha zor ilaç felan alınamıyor..
İlginç bi şekilde 6 aylık gibi göbeğim var şu an benim. Kendi zayıf ama göbeği bi şişman biriyim, polikistik overden dolayı.Baştan koca göbekli başlanırsa acaba sonradan normale dönme ihtimali oluyor mu? Keşke olsa.Keşke o koca göbek gaz maz olsa, kaslar gevşek olsa, hamilelik ilerledikçe toparlasaHavuzun ona daf aydası olsa azcık
Hasta olunca ilaç almama durumu daha çok ilk aylarda mı son aylarda mı var ? Bebek aslında daha çok ilk aylarda etkileniyor herşeyden sanki ?Öyleyse kış annelerinin işi zor olacak.Son aylara denk gelecek kış.
Evet evettt ankamall olabilir hemde iyi olur
tarihi belirleyelim eger bi sorun olmazsa bende katılırım :)
kızılay avm de düşünün derim ankmall da olur benim gibi ankarayı pek bilmeyenler için uygun yerler
tarihi belirleyelim eger bi sorun olmazsa bende katılırım :)
kızılay avm de düşünün derim ankmall da olur benim gibi ankarayı pek bilmeyenler için uygun yerler
kızılay avmye bı kez gıttım hepsını gezemedım vaktım yoktu ama cok karısık ve dar geldı bana orası merdıven dolu anca
bebek mağazalarıda var mı orda benım ıcın sorun deıl her yere gelırımama herkesın kolaylıkla ulasacagı bı yer olması daha ıyı tabı tarıh verelım o zamn kızlar 2-3 hafta sonraya fılan nasıl ıyı mı bıde haftasonu düşündüm ben ne dersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?