Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Ben HRS ye de gittim ilk başlarda sonra Medicana ya başladım. Hrs de güzel hastane. Arkadaşım da dışardan doktor getirtti Hrs de doğum yaptı çok memnun kaldı.

Berat Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun

Eki Görüntüle 457856

Cümlemizin kandili mübarek olsunnn

benim için haftasonu pek uygun degil eşim evde ve o evdeyken yaptırmak istedigim şeyler oluyor haftaiçi tercihimdir
kızılay avm dar ankamall olur

benim için haftasonu uygun degil eşim evde ona yaptırmak istedigim şeyler var benim için haftaiçin daha uygun :)

benim için haftasonu pek uygun degil eşim evde ve o evdeyken yaptırmak istedigim şeyler oluyor haftaiçi tercihimdir
kızılay avm dar ankamall olur

hmm bende calısıyorum haftaıcı gelemem kı ondan oyle yazdım evde olanlar her zaman gelebılır dıye hem 1-2 saat ayarlanılabılır dıye düşünüyorum uzun surelı bısey deıl sonucta

Hanımlar hamilelikle alakalı değil ama temizliğe yardımcı hanım tavsiye edebilecek var mı aranızda? Varsa bana özelden bi mesaj atsa da konuyu özelden paylaşmaya devam etsek, burayı baltalamadan?

doktorun kim canım??

Ebru Saraç.Hrs de daha rahat ederim diye düşünüyorum hem daha çok ilgilenirler.Öte yandan medicana tam teşekküllü bir hastane Allah korusun birşeyler ters giderse müdahale imkanı var ama çok kalabalık .Bir de Etimesgut ta oturuyorum Medicana daha yakın.Offffffff karar veremiyorum.

selam. öncelikle bu sayfayı kaybetmemem için ne yapmam gerekiyor pnu soracaktım yeni üye oldum da pek kullanmayı bilmiyorum :) bir de herkes hamile mi? yoksa hamile kalmaya çalışan da var mı ?

Hanımlar hamilelikle alakalı değil ama temizliğe yardımcı hanım tavsiye edebilecek var mı aranızda? Varsa bana özelden bi mesaj atsa da konuyu özelden paylaşmaya devam etsek, burayı baltalamadan?

Sürekli mi alacaksın doğum temizliği için mi?Ben eşimle her haftasonu bir oda şeklinde dip bucak temizlik yapıyorum halıları yıkamaya gönderdim en son da Ağustos un ilk haftası (doğum 15 inde olacak inşallah)temizlik şirketi alacağım .Koltuklar mutfak banyo fayansları camlar vs temizliği iiçin.

Benimde ev eryemanda hrs ye git gel çok uzuyodu yol medicanaya gidiyorum tek otobüsle daha iyi oluyor. Medicanın kalabalık olmasının sana zararı yokki canım. Sen doğum odasında yapacaksın doğumunu :) Bence medicanayı seçebilirsin. Hrs ye de diyecek yok 5 yıldızlı otel gibi.. Ama medicana dda her bölüm var o a ayrı :)

Muhtemelen işe de başlıcam bir kaç haftaya kadar, o yüzden sürekli alıcam. Her haftasonu bir odayı temizleyince yeterli oluyor mu? Salon her hafta batıyor, banyo mutfak da öyle. :26: tEMİZLİk şirketi ben de düşündüm, birkaçını aradım da ama pek hoşuma gitmedi, iki kişi gönderiyorlar ve duvar ve koltuk silme falan o genel temizlik anlayışına dahil olmuyormuş.

merhabalar kızlar,

dün akşam 10'da kızımız 3.180 gr dünyaya geldi. doğum hikayesini daha müsait zamanda yazarım inşallah.

akropol hastanesinde doğum yaptım. doktoeum nurten hanımdı, kendisi gerçekten iyi bir doktor. doğum personeli de çok iyiydi. bir tek hastanenin işletmesiyle alakalı saçmalıklar var. mesela doğum paranızı alıp fiş, fatura vermemek gibi..

canım tebrik ederim.Allah size bagışlasın yavrunuzu.Umarım hersey yolundadır.Dikkat et kendie ve bebişe

canım ben oglumda file almıstım ama bunda mınder ıstıyorum bakalım daha almadım ama bu resımdekı gbı deılde süngerden olanlar var onlardan düşünüyorum onların kurumasıda kolay olur

güle güle büyt kuzunu saglıkla ıns canım

Ben de tabanına indirilen süngerlerden alıcam çünkü bu kenarına takılanlar pırtabilirmiş gibi geliyor, belki yanılıyorumdur. Bir de bunlarda üşümez mi ki :26:

Canm ben midenr hiç görmemiştim benimde kafam karıştı şimdi.. Yengemler hep file kullandı bende file düşünüyorum açıkçası..

Selam kızlar,

Dün akşamdan beri içimde bi sıkıntı, hiçbirşey yapasım gelmiyor. Dolunay etkiledi galiba. Bebek bile bugün durgun baya. Yarın dr a gidiyoruz, kendisi de 10 gün yok yarından itibaren. Gelince alın diyesim var.

Oturunca karnınız size de küçük geliyor mu? Ya da bu ay benim karnım pek büyümedi gibi geliyor. Umarım herşey yolundadır.

Banyo süngeri daha mantıklı bu arada. Filede çocuk üşüyor diyorlar. Ben boncuk elyaf-köpük karışımı bi ürün almıştım. Hemen kuruyormuş artı anti bakteriyel. Pembe file kılıfı var. Diğer direk süngerler kir emer tutar gibime geliyor. 2 tane aldım ben yedekli olsun diye. Altında da vantuzu var küvete yapışıyor. Tavsiye ederim.

Bu ürün ,bebeğin doğumundan 6 aya kadar ,bebeğini suya yakın banyo yaptırmak isteyenler için geliştirilmiştir.
Bazı anneler, bebeği su içinde banyo yaptırmak isterler.
Bu nedenle genellikle küvet süngeri kullanırlar.
İçi boncuk strafor dolu file ile yapılmış banyo minderi, ergonomik yapısıyla daha rahat bir banyo sağlıyacaktır.
Banyo minderinin altındaki vantuz küvete yapıştırılarak suyun minderi kaldırması engellenmiş olur.

Çok fonksiyonlu bebek banyo filesi/ minderinde file kumaş ve boncuk strafor kullanılmaktadır.
Ürünü sudan çıkardıktan sonra su süzülerek kısa sürede kuruyacaktır.
Süngerdeki gibi, içinde kirli su tutarak, bakteri üremez.

11 lira mı ne.
Umarım faydası olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…