Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Ben varım senin gibi:) 25teyim ben de.. sen nerde doğumu planlıyosun doktorun kim?

Bizim ev rezil halde, neredeyse 1 aydır temizlenmedi. Kadın geliyordu bana önce izin aldı memlekete gitti, sonra da hastalandı, ha geldi ha gelecek diye bir türlü temizletemedim evi. Bana yasak o yüzden ben de yapamıyorum, kociş de sağolsun temizlik olayını sallamıyor. Mutfağı falan topluyor da devamına karışmıyor. Eve biri gelecek diye ödüm kopuyor.

aynen canım ya yarım saat iş yapsam bir saat dinleniyorum.şaşıyorum artık kendime ne kadar çabuk yoruluyorum görüp duyanda her gün temizlik yapıyorum zanneder valla ama napıyım bitmiyor ki

ohh sevindim canım
çok yorma kendini bende senin gibiyim bi iş yarım saat mola

aynen canım ya yarım saat iş yapsam bir saat dinleniyorum.şaşıyorum artık kendime ne kadar çabuk yoruluyorum görüp duyanda her gün temizlik yapıyorum zanneder valla ama napıyım bitmiyor ki

ben bide bu duruma bazen sinirlenip bi ağlıyorum
ne bu hemen yoruluyorum neden işimi hemen yapamıyorum diye
Allahım hayırlısı ile şu doğumu bi yapayım ama
evimin herköşesini içime sine sine kendim temizleyecem diyorum

anlaşmalı oda kullanma canım bence.
ve bu arada şu son 1 hafdadır bebek mağzası ve bilgisayarım arasında mekik dokuyorum.
tahta beşik mi? park yatak mı?
hangisini önerirsiniz?
çok yoğun olduğumdan 8 . ayın içindeyken alışveriş yapabildim sadece.

selam . bende senin gibi çok kararsızdım beşik konusunda oyun alanı olanlar çok hoşuma gitmişti ama mobilya daha dayanıklı olacağını düşündüm ve ona karar verdik. ama daha gidip seçmedik bile. ben biraz aceleci davranıyorum galiba heyecandan . eşim de son ay alır geliriz diyor off dayayıp düşeyip gözümün önünde olsun istiyrum

evet kuzum cuma günü görücem bebişimi bide nst ye gircem cnm
amiiin inşallah cnm benım ohh bişeyciğin kalmadı cnm hazırlıklar tamam sayılır
ağda işinide yakın vakitde hallederiz inşallah
iyidir tabi annesi gelişimi boyu posu herbişeyciği iyidir tatlı kızımızın
demek kocişin 4 ağustos diyo eğer benımki 3 ü olursa peşpeşe çıkartcaz bebişleri
aslında 08/08 de güzelmiş ama beklenen tarih 13 ü 5 gün öncesi olunca normal dogmaya kalkarsa bebiş feci tırsarım

bencede git bak kuzum benım dr murat bey hastaneyi begenıceksındır dıye umuyorum
hazırlıklarını yaparsın cnm wavy ninde dediği gibi herşeyi hazır olunca
dogurdum dogurucam dıye korkular basıyo

günaydınlaaar.. bugün de sıcak ve sıkıcı olacak gibi :97:

slm cnm kesınlıkle sıcak ve çok sıkıcı kolumu kaldırasım bile gelmiyo pofff

slm kızlar demek ankaralı hamişler var burada.bende ankaradayım .bugün keşfettim burayı.geçmi kalmışım yoksa:)bende zekai tahir burak'a gidiyorum.varmı oraya giden.

Bir sorun olmaz canım,38.haftada alınır ki normal doğum eylemi başlamasın diye zaten bebekler 37. haftayı doldurduktan sonra hiç bir sıkıntı yok :)))

Ben varım senin gibi:) 25teyim ben de.. sen nerde doğumu planlıyosun doktorun kim?
aa evet cok yakınmısız bırbırımıze ben etlık lokman hekımde yapıcam dogumu ıns elıf hn da ama bayrama gelme ıhtımalı var o yuzden ne olur hangı doktor olur bılemıycem:26: bebısın cınsıyetı ne canım
slm kızlar demek ankaralı hamişler var burada.bende ankaradayım .bugün keşfettim burayı.geçmi kalmışım yoksa:)bende zekai tahir burak'a gidiyorum.varmı oraya giden.

hosgeldın yok canım gec deıl

hoşgeldin :)

Bir sorun olmaz canım,38.haftada alınır ki normal doğum eylemi başlamasın diye zaten bebekler 37. haftayı doldurduktan sonra hiç bir sıkıntı yok :)))

ooo kimler varmış burada

selam kızlaarr. bende ankarada yaşıyorum.25 yaşındayım ilk bebişim. daha geçen haftaya kadar pek bişey hissetmiyodum ama bu hafta heyecandan uyuyamıyorum bile.sizde durumlar ne?bulantınız var mı?kilo aldınız mı. ben tombik hamile kaldım ama şimdiye kadar kilo almadım çok şükür.

slm hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun benim son günlerim ben çok rahat bi hamilelik geçirdim çok şükür bulantım falan olmadı ilk bebeğim 24 yaşındayım kısmetse bi oğlum olacak kiloya gelince ben almadım tam tersine kilo verdim daha doğrusu aldım ama çok değil ilk hamile kaldığımda 80 kiloydum sonra 73e kadar düştüm şimdi 78 kiloyum

Ayyyyyy,tesadüfen gördüm ve çok heyecanlandım.Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım benim,içim coştu görünce,çok mutlu oldummmm :124:

mrb... Bende etlik lokman hekıme gidiyorum bır arkadasım önermişti...aysun hanım benım doktorum.hastane ıle ılgılı bılgı verır mısın bana...benım ılk bebğim ve her konuda acemıyım. tum çalışan bayan diye tercıh ettim bır de gecen sene bir öğretmen arkadaşım oraya gıttığını soylemıştı. 2 sefer gıttım doktorumla bı sıkıntım yok ama hastane sartlarını bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…