- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.401
oglum 39 haftalık dogdu dogana kadar ınmedıbide yayvan bı karın boyle top gıb ıolsun ısterdım
ama üst taraftada zor oluyor yaa ayagı agzımdan cıkcak sanıyodum oglumda
sen 32 de ayrılmadın ızne sanırım
aslında ben ortadayım benım gıb ıyok pek burda ya yenı hamıel ya dogurdu doguracak
offf bikac gün serin serin gidiyoduk ne güzel. Geldi yine sıcaklar.Allah yardımcımız olsun kızlarr..Bizim sular geldi şükür. Temizliğe başladım, ev rezil halde.Tam temizliğin ortasında komsularım geldi.Önce biri yarım saat kadar oturdu sonra digeri geldi.Rezil oldumŞimdi 15dk iş yapsam yarım saat dinleniyorum.Bakalım aksama biter insallah
offf bikac gün serin serin gidiyoduk ne güzel. Geldi yine sıcaklar.Allah yardımcımız olsun kızlarr..Bizim sular geldi şükür. Temizliğe başladım, ev rezil halde.Tam temizliğin ortasında komsularım geldi.Önce biri yarım saat kadar oturdu sonra digeri geldi.Rezil oldumŞimdi 15dk iş yapsam yarım saat dinleniyorum.Bakalım aksama biter insallah
aynen canım ya yarım saat iş yapsam bir saat dinleniyorum.şaşıyorum artık kendime ne kadar çabuk yoruluyorumgörüp duyanda her gün temizlik yapıyorum zanneder valla ama napıyım bitmiyor ki
haklısın valla bakarsın beraber doğurmuşuz
bende doktorumdan memnunum şimdilik. bende 8 martta gitcem. 3 lü test için. doktorum düzen lab. anlaşmalı oda biraz pahalı. 2 li taramayı 60 tl den yaptık. ama olsun yeterki bebişimin sağlıklı olduğunu öğreneyim.
anlaşmalı oda kullanma canım bence.
ve bu arada şu son 1 hafdadır bebek mağzası ve bilgisayarım arasında mekik dokuyorum.
tahta beşik mi? park yatak mı?
hangisini önerirsiniz?
çok yoğun olduğumdan 8 . ayın içindeyken alışveriş yapabildim sadece.
orada kuzenim doğum yaptı, baya memnun kalmıştı. epidural analjezi ile normal doğum
sen cuma gidiyordun değil mi çağatayı görmeyeinşallah herşeyi yolundadır yağız delikanlının.
benim de evin ıvır zıvırının toplanması artı son üstünkörü temizliği kaldı. halıları serdik mi hazırız doğuma. e tabi bi de ağda işimiz var onu da az çok günüm belli olursa ya da baktım doğum yakın gibi sabahtan gidicem bi kuaföre ağda kaş bıyık saç ne varsa yaptırıcam eve gelip duşumu alıp haydi yallah dicem :)
ben de ptesi gidiyorum dra. umarım gelişimi iyidir kızımın
valla bende öyle sezeryan istiyorum normalden çok korkuyorum asemb
sincan koru hastanesi annemlere çok yakın bende yakın zamanda randevu alıp gitmeyi planlıyorum
bi bakayım hemen nasıl hemde kızımın görmüş olurum diyorum
ohh hazırlıkları bitirdiniz asemb ile
benim daha kıyafetlerim yıkanmadı,çantam hazırlanmadı
inşallah bu haftasonu halledeceğim geçen haftada böyle demiştim ama
günaydınlaaar.. bugün de sıcak ve sıkıcı olacak gibi :97:
az daha beklesinler ama canım, böyle hazırlıklar bitince sanki doğum çok yakınmış gibi geliyor ama neticede 40 haftalık bi süreç bu, aslına bakarsan benim 5 hafta var daha ama 38de alın dicem ben büyük ihtimalle.
bu arada doktorlar neden 38i tercih ediyor sezeryan için bilginiz var mı? bi sorun olur mu 2 hafta önce alınması?
senin neler kaldı betty_sew eksik?
slm kızlar demek ankaralı hamişler var burada.bende ankaradayım .bugün keşfettim burayı.geçmi kalmışım yoksa:)bende zekai tahir burak'a gidiyorum.varmı oraya giden.
selam canım hoşgeldin aramıza :))) hiçbir şey için geç değill :))
hoşbulduk canım.galiba haklısın.ayrıca ankaradaki hamişleri bulunca çok mutlu oldum.hadi hepimizin hakkında hayırlısı.
aa evet cok yakınmısız bırbırımıze ben etlık lokman hekımde yapıcam dogumu ıns elıf hn da ama bayrama gelme ıhtımalı var o yuzden ne olur hangı doktor olur bılemıycem:26: bebısın cınsıyetı ne canımBen varım senin gibi:) 25teyim ben de.. sen nerde doğumu planlıyosun doktorun kim?
slm kızlar demek ankaralı hamişler var burada.bende ankaradayım .bugün keşfettim burayı.geçmi kalmışım yoksa:)bende zekai tahir burak'a gidiyorum.varmı oraya giden.
Bir sorun olmaz canım,38.haftada alınır ki normal doğum eylemi başlamasın diye zaten bebekler 37. haftayı doldurduktan sonra hiç bir sıkıntı yok :)))
selam kızlaarr. bende ankarada yaşıyorum.25 yaşındayım ilk bebişim.daha geçen haftaya kadar pek bişey hissetmiyodum ama bu hafta heyecandan uyuyamıyorum bile.sizde durumlar ne?bulantınız var mı?kilo aldınız mı. ben tombik hamile kaldım ama şimdiye kadar kilo almadım çok şükür.
hoşgeldin :)
ooo kimler varmış burada
Ayyyyyy,tesadüfen gördüm ve çok heyecanlandım.Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım benim,içim coştu görünce,çok mutlu oldummmm :124:selam kızlaarr. bende ankarada yaşıyorum.25 yaşındayım ilk bebişim.daha geçen haftaya kadar pek bişey hissetmiyodum ama bu hafta heyecandan uyuyamıyorum bile.sizde durumlar ne?bulantınız var mı?kilo aldınız mı. ben tombik hamile kaldım ama şimdiye kadar kilo almadım çok şükür.
aa evet cok yakınmısız bırbırımıze ben etlık lokman hekımde yapıcam dogumu ıns elıf hn da ama bayrama gelme ıhtımalı var o yuzden ne olur hangı doktor olur bılemıycem:26: bebısın cınsıyetı ne canım
hosgeldın yok canım gec deıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?