Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

kızlar lokman hekim sincanda ve etlikte var demi. ben sincana daha yakınım.kalitesi şartları filan ayımı acaba?
batıkentte oturuyorum ve nakarayı çok iyi bildiğim söylenemez. şu ana kadar düşündüğüm batıkentte bilgi hastanaesi, sincandaki lokman hekim yada fatih hastanesinide duydum(yeri nerde bilmiyorum), ve yine evimize çok yakın yenimahalle devlet hastanesi . devlet hastanesi ama yenimahalleden iyi bahsedenler var. ankaraya döndüğümde hepsinide araştıracam inşallah.sizin bi fikriniz varmı bunlar içinde?

Selam kızlar,

Nasıl gidiyor hamilelik?

Umarım herkes ve bebekler de iyidir,

Ben de iyiyim çok şükür,hamama kaplıcaya havuza falan girmedim tavsiyelerinizi dinledim,

Haftaya ikili test yapılacakmış,kan alıyolar sadece değil mi?,

Biraz araştırdım nette başka bişey yok sanırım,canımı acıtacak bişey yapmazlar umarım,

Kızlar bişey daha sorcam size,özellikle karnı büyüyen arkadaşlara,

Karnınızın çatlamaması için ne sürüyosunuz?

Herkes badem yağı diyo ama o da tüyleri beslemez mi göbekteki?

Zaten hamileyken tüylerim daha çabuk uzuyo gibi bir de badem yağı beslerse nolur bilmiyorum yani...

ben kakao yağı diye duymuştum ama kullanmadım henüz 2 aylık zaten.bebe yağı sürende oluyormuş.

Eklentiler

• $thumbnail.webp
    968 bayt · Görüntüleme: 30
kakao ve badem yağı için bende tüylenme yaptığını duydum yenı başlayanlar beb yağı kullandığını söylüyor ama eczanede satılan bır krem var 60 lira civarında,internette daha ucuz çatlak kremı deyince çıkıyo m ile başlıyo hatırlayamadım adını şimdi
ben onu alıcam ama çabuk bitiyomuş...neyse çatlamamk için değer

Merhaba canım. Evet ikili testte sadece kanını alıyorlar canını acıtmıyorlar:)))Karın çatlağına gelince bu benim ikinci bebeğim oğlumda nasıl özenle bekmıştım karnıma çatlamasın diye badem yağları sürmüştüm 10 senen önce wischy nin hamileler için özel bir kremi vardı çok da pahalıydı onu kullandım ama üzgünüm bu yapısal bişey çatlayacaksa çatlıyor.Bu hamileliğimde hiçbişeycik sürmüyorum zaten çatladı çatlayacağı kadar .İnşallah senin çatlamaz annenin karnı nasıl genellikle ona benziyor bir de tabi çooooooooook kilo alırsan da çatlıyor.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
bizimde dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz.10 günde 2 cm uzamış 250gr almışız ama anne daha çok kilo alıyor:18: neyse hayırlısı bakalım umarım doğumdan sonra veririz kiloları. bu arada mutfakta bile biraz iş yapsam ayaklarım davul gibi oluyor sanki ayaklar benim değilde 100 kiloluk birinin ayakları gibi duruyor

mustelayı şiddetle öneririm çatlak kremi olarakkk :)

spor yapan var mi aranizda
bu arada ben kendimden bahsetmedim galiba
25 yasindayim ankara dayim ilk hamileligim. Medicana da faruk abike ye gidiyorum. Cok korkuyorum kotu bir sey olur diye :18:

25 yasindayim ankara dayim ilk hamileligim. Medicana da faruk abike ye gidiyorum. Cok korkuyorum kotu bir sey olur diye :18:

merhaba canım. spor yapmak çok istiyorum ama 3 ay dolana kadar yürüyüşten başka bişey yapmaycam.3 aydan sonrada aerobik tarzı çok ağır olmayan şeyler yapmayı düşünüyorum.

merhaba canım. spor yapmak çok istiyorum ama 3 ay dolana kadar yürüyüşten başka bişey yapmaycam.3 aydan sonrada aerobik tarzı çok ağır olmayan şeyler yapmayı düşünüyorum.

ikili testte sadce kan alıyorlar canım başka bişi yapmıorlar
çatlaklara gelince eğer ırsiyse herne yaparsan yap oluşuyormuş dr öle dedi ben bebe yağı kullandım aza olsa çatlağım var badem yağı almıştım ama tüyleri besleyip büyütüyormuş onu hiç kullanmadım

hayırlı olsun bebeğin içini ferah tut rabbim korur sen önlemini al yeter spor denemezde yürüyüş desek daha doğru olur yarım saat falan yürüyoruz eşimle o kadar ama artık o kadar da yürüyemiyorum malum son anlar ve afedersiniz ama sıkışıyorum:26::26::26: fazla yürüyünce

Eger imkan bulursaniz bence yüzün. Ben haftada bir iki kere havuza gidiyorum hem agirlasmaya basladikcada vucudu rahatlatiyormus hem hamileler icin en tehlikesiz spor. Catlak icinde mustela kullaniyorum. Arkadaslarim cok mennun kaldilar hicbirinde catlak olmadi simdilik bende de yok ama 21. Haftadayim ondan da olabilir. Zamanla gorucem ne kadar ise yaradigini cunku anneme cekersem yandim harita gibi olmam lazim

yeni ahtırladım.benim iş arkadaşlarımdan biride 26 kilo alı doğumdan sonra fıstık gibi oldu yine verdi çoğunu. dedim çatlak olmadı mı diye. tüp tüp lierac bitirdim demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…