- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.421
slm hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun benim son günlerim ben çok rahat bi hamilelik geçirdim çok şükür bulantım falan olmadı ilk bebeğim 24 yaşındayım kısmetse bi oğlum olacak kiloya gelince ben almadım tam tersine kilo verdim daha doğrusu aldım ama çok değililk hamile kaldığımda 80 kiloydum sonra 73e kadar düştüm şimdi 78 kiloyum
Ayyyyyy,tesadüfen gördüm ve çok heyecanlandım.Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım benim,içim coştu görünce,çok mutlu oldummmm :124:
mrb... Bende etlik lokman hekıme gidiyorum bır arkadasım önermişti...aysun hanım benım doktorum.hastane ıle ılgılı bılgı verır mısın bana...benım ılk bebğim ve her konuda acemıyım. tum çalışan bayan diye tercıh ettim bır de gecen sene bir öğretmen arkadaşım oraya gıttığını soylemıştı. 2 sefer gıttım doktorumla bı sıkıntım yok ama hastane sartlarını bılmıyorum
merhaba annişler...yeni hamişler katılmış aramıza hoşgeldiniz.inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsınız.
ela nur yada ışıl nur hala kızıma isim arıyorumda bunlar nasıl kızlar.
merhaba annişler...yeni hamişler katılmış aramıza hoşgeldiniz.inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsınız.
yazdıklarınızı okuyunca tedirgin oldum.ben bı hastane buldum gidiyorum ne yenı doğanından haberim var ne başka sseylerden,doğum ücretını bıle bilmiyorum.12.haftadayım ve bu ay karar verelıyım malum sonra başka doktora gidince ilgilenmiyolarmış en baştan bize gelmedin diye... ben etlik lokman hekıme gidiyorum ılk bebeğim ve ankara da tanıdığım kımsede yok ... ama burayı tercıh etme sebebım bencıllıkten..tum çalışan bayan ve benım için bu çok önemlı...tabı bebğimde onemliii???
canım lina yı araştır oradakı tü çalışanlarda bayan üstelik doğu hastanelerindede yeni doğan var.
Slm herkese
Söylemeden geçemiycem profil resmine bayildim
internetten baktım şimdi daha öncede taksıyle 1 kez önunden geçmiştim.orası hastane mi yoksa sadece muayene mı yapılıyor.doğu hastanesi dediğiniz yer neresi?
hoşbulduk canım yaaa.maşallah . bende 80 kiloyum.73 e nasıl düştün bulantılar yüzünden mi?
cok ılgınc olmus ıyı kı bakmıs yanı doktor
benım doktorumde elıf hanım cok yogun sımdı ızınde ıste aysun hanıum yenı geldı o hastaneye nasıl yaklasımı ıyı mı bende elıf hn yokken baska bı merkeze gdııcem seker yuklemesı v.s ıcın orda cok sıra beklıyorum cunku
bişey soracaktım.2li teste lokman hekıme ne kadar ödemiştin? forumda istanbldan bır arkadaş 360 tl yazmış,o kadar var mı?
yok canım çok rahat bi hamilelik geçirdim inan hamile olduğumu son iki ayada fark ettim oda göbişten dolayıkendiliğinden verdim hiç bulantım olmadı herşeydende yedim ama nedense kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?