Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

3 tane ilac kullaniyordum gerek yok onlara dedi icinde vitamin olan bir folikasit yazdi onu kullaniyorum.

Teşekkürler kızlar mesajıma verdiğiniz cevaplar için,

Halen seyehatteyim sık giremiyorum,doktora ve aktarlara sorup uygun bi çatlak kremi bulurum artık,sizin dediklerinizi de dikkate

alıcam mutlaka,

Dönünce bol bol sohbet ederiz artık tüm Angaralı hamileler olarak,

Tüm arkadaşlara hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum,

Görüşmek üzere,sağlıkla kalın...

mrb cnm çok haklısın bence insan ilgi bekliyo bilgilendirilmek istiyo
heleki başka dr la kendı dr unu kıyasladıgında dahada iyi anlıyo bazı şeyleri
bende bikaç hastane değiştirdim burda en sonunda burdaki bi arkadaş sayesınde
dogum yapacagım yeri belirledim ben sincan koru ya gidiyorum cnm drumda murat bey
cidden çok ilgili biri telle ulaşılması çok rahat hastane olarakda çok güzel tertemiz
tüm çalışanlar çok ilgili kapsamlı bi hastane bende buraya gidene kadr
napıcam diye kara kara düşünüyodum hangi hastaneye nereye güvenceğimi bilemiyodum
bu da epey bi stres yaratıyodu ama çok şükür artık buldum

ben de yeni doğum yaptım canım. bebeğim bugün 11 günlük bebek az daha büyüdükten sonra diyet havasına girmeyi planlıyorum inşallah.
bebişin sağlıklı olsun da kilo mühim değil. yalnız tabi başlangıç kilonu bazı doktorlar fazla bulabilir. hamileliğin de dikkatli olmanı isteyebilirler. gerçi bulantı falan varsa zatn bir şey yemen zor da gözünü korkutmayım ama.. inşallah rahat, huzurlu, mutlu bir hamileliğin olur.

bu arada takipler için nereye gidiyorsun?

ben doğumu akropol hastanesinde yaptım. doktorum nurten boyraz'dı. çok tatlı bir bayan. tavsiye ederim.

Bende faruk beyden cok mennunum. Her konuda detayli bilgi veriyor en guzel yani sen sormasan bile vakti geldikce hepsini anlatiyor muayeneler hic 30 dakkanin altina dusmedi. Once odasinda sorular soruyor bi sıkıntı var mi diye arkasindan ultrasyona aliyor ve herseyi organlarina kadar tek tek anlatip gosteriyor en son cd si ve fotolari veriyor. Sonra tekrar odaya alip bundan sonra nelere dikkat etmen gerekiyorsa onlari anlatiyor kilonu, tansiyonunu olcuyor. Oldukca ilgili biri. Ustelik erkek doktorda sıkılıcagımı dusunmustum ama hic öyle olmadi. Ben kesinlikle tavsiye ederim en azindan bir kere dene derim tabi dogum sirasinda nasil bilmiyorum

Merhabalar,
Ben de kısa bir zaman sonra Ankara'ya yerleşiyorum. Şu anda İstanbul'dayım ve hemşirelere öğretmenlik yapacağım _İngilizce öğretmeniyim_ bu yüzden eşim merak etme diyor ama ben kaygılanıyorum. İlk doğum olacak bakalım hayırlısı olur inşallah :) Bu siteyi bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sevgiyle kalın Ankara'lı hamiş kardeşlerim :)

Faruk beyi tesadufen sectim. Ama iyiki secmisim. Gercekten insan kendini rahat hissediyor

mrb hoşgeldin aramıza
bende senin gibi istdan geldim ankaraya tabi 3 yıl oldu evlenınce geldim
sağlıcakla bebişlerimizi kucagımıza alıırız inşallah

Neyse daha iyi olmuş,ne kadar sık kontrol o kadar çok merak ve stres Babası kimseye vermiyomuş kızını :))) şimdi yanımda ben vermem kimseciklere diyo biz kızımızın turşusunu kurcaz,artık yemeye bekleriz :))

bu babalar hep böyle galiba bizimkide vermem diyo işi neymiş bizimle yaşayıp gidermiş desenize turşular çoğalacak

vay anam vaaay kaldımı benım oğlan açıkta
tüh napcaz şimdi biz oyaya güvenmiştik emme napalım gari

iyi pazarlar kızlar.neler yaapıyorsunuz?
biz bugün oğlumu hayvanat bahçesine götürdük ama varya ben öldüm yokkkk gezmak bana göre değil artık ben evde oturum en iyis
şurda doğuma kalmış 3 hafta benim gezmeyle işim ne demi, ama

sanada iyi pazarlar cnm evde pişmekle meşgulum
aynen bende senin gibiyim dr a bile gitsem yorgunluktan ölüyorum
belime felen agrı vuruyo geçen akşam kocişle yürüyüş yapalım dedik yok anam nerdee
kaplumbağa gibi tin tin gitmeme ragmen belim kopuyo
vakit yaklaştıkca hareket azalıyo valla

valla dışarda pişmektense evdde pişmeye razıyım.

hani bol yürüyüş diyen doktorlar varya bu kocaman göbüşlerle buyursunlar yürüsünlerde görelim.

valla dışarda pişmektense evdde pişmeye razıyım.

hani bol yürüyüş diyen doktorlar varya bu kocaman göbüşlerle buyursunlar yürüsünlerde görelim.

hehe bencede kesınlıkle katılıyorum sana
bu sıcakda bu halde yürümek çok zor
evi temizlemek istiyorum günlerdir aklımda ama yok kolumu kımıldatcak halim yok valla
annem istdan gelcek ozaman o yapar artık napam bişey yapcak halim yok

Burnu kanayan var mı? Benım bu sabah çok kanadı ,hıç boyle bişi yaşamamısştım.

günaydın cnm benım kanamadı hiç ama çok normal hamişlikte burun kanaması
bak netdede böyle diyo

GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) BURUN KANAMASI
HAMİLELERDE BURUN KANAMASI

Gebelikte burun içerisinde ödem (şişme) ve kan hacminde artışa bağlı olarak burun kanamalarında artış görülür. Bazı hamilelerde gebelik boyunca bir iki ayarayla tekrarlayan bir durumken, bazı hamilelerde sürekli tekrarlayacak kadar ciddi olabilir. Özellikle bu kadar sık tekrarlayan kanamalar da gebelik dışında ek faktörler de rol oynuyor olabilir, bu nedenle mutlaka kulak burun boğaz uzmanına başvurarak muayene olmak gerekir. Kanamanın sebebine göre ilaç veya koterizasyon benzeri uygulamalar yapılabilir. Kanama durumunda oturur pozisyonda burun kanatlarına 5-10 dakika bastırarak kanama durdurulabilir.

Özellikle digara kullanan ve beslenmesi iyi olmayan, burun kuruluğu olan gebelerde burun kanaması daha sık görülür. Bu nedenle sigara kullanmamak, kirli havadan kaçınmak, bol su içmek ve vitaminden zengin meyve sebze tüketmek burun kanamalarını azaltır. Burnu temizlemek için kağıt mendil kullanılmalıdır, su ile yapılan temizlikten ve şiddetli sümkürmeden kaçınılmalıdır. Oturma ve yatak odasının havasının nemlendirilmesi burun kuruluğunu ve kanamayı önler.

Burnu kanayan var mı? Benım bu sabah çok kanadı ,hıç boyle bişi yaşamamısştım.

Korkma canım benim de oluyor öyle şakır şakır kanamadı çok şükür ama sabahları burnumu sildiğimde pıhtı geliyor.Dr uma sordum çok normal olduğunu doğumdan sonra geçeceğini söyledi.Malum havalar da çok sıcak .YA KIZLAR GERÇEKTEN ÇOK SICAKKKKKKKKKKKKKKK.Yarın serinleyecekmiş diyorlar ama oturduğum yerde terliyorum siz nasılsınız?

bende aynıyım cnm oturdugum yerde ter döküyorum
geceleri uyuyamıyorum baya sıkıntılı geçiyo yani
inşallahhhh serinler çok memnun olurummm
işimiz zor valla bu sıcaklarda :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…