Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

bende aynıyım cnm oturdugum yerde ter döküyorum
geceleri uyuyamıyorum baya sıkıntılı geçiyo yani
inşallahhhh serinler çok memnun olurummm
işimiz zor valla bu sıcaklarda :111:

bende aynıyım cnm oturdugum yerde ter döküyorum
geceleri uyuyamıyorum baya sıkıntılı geçiyo yani
inşallahhhh serinler çok memnun olurummm
işimiz zor valla bu sıcaklarda :111:

merhaba kızlar ben bişey sorcam.leke çıkarıcı olarak ne kullanıyorsunuz.ben oğlumun kıyafetlerindeki lekeleri çıkaramıyorumda.

merhaba kızlar ben bişey sorcam.leke çıkarıcı olarak ne kullanıyorsunuz.ben oğlumun kıyafetlerindeki lekeleri çıkaramıyorumda.

canım ben oglumun kıyafetlerınde de evde halıda fılan da lekeler ıcın domestos rengarenk kullanıyorum lekenın üstüne döküp bıraz bekletıp silip ya da yıkıyorsun ben makıneye atarken lekenın üstüne döküyorum cıkarıyor

canım yogun doktorlar oyle oluyor otomatıge baglanıyorlar bı yerden sorna benımkıde oyle ama ben devam edıcem hastanbeden ve dogumdan memnun oldugum ıcın ama sımdı ızınde doktorum vehaftaya bende ılk kez sukran haınıma gıdıcem sneın ayzından sorna acaba mı dedım ama sonra heyet raporuna sıcak baktı deyınce ısıme geldı sen ne ıcın ve ne zaman ıcın alcaksın bu raporu ben heyet raporu deılde bayramdan sonra 30 haftalık oluyorum ve ızne cıkmama 10 gun kalıyor o 10 gun ıcın rapor dusunuyorum verır mı bana acaba bu gıdısımde soylesem mı ne dersın:26:

arcak 81 merhaba.Senin normalde doktorun kim?İlk defa gidicemm şükran hanıma demmişssinde ondan soruyorum.Valla benim heyet raporu olayım şöyle olucak ben öğretmenimm doğum izinlerim felan bitince okula başlama süremi uzatabilmek için heyet raporu kullanmayı düşünüyorum.şükran hoca rapor konusunda sıkıntı çıkartmıyor diye biliyorum ama ben yerimde duramadığımdan hiç rapor almadım çalışırken hatta bana kızıyordu bıraz dinlen rapor yazayım diye.
Bu arada bende doğum yapacağım hastaneyi beğendiğim için değiştiremedim bir türlü.Düşüncelerini benimlede paylaşırsan sevinirimm canımm

merhaba canım ben etlık lokman hekımde elıf terzıye gıdıyorum oglumdan berı doktorum cok yogun randevulu gıtsemde 1 saat beklıyorum ve gırıdıgımde 10 dk olmadan cıkıyorum ama bu ılgısız analmına gelmıyor tabı yogunluktan tamamen dogumuma grıdı hast personelıde bayan fıyatıda dıger hast gore uygun o yuzden devame dıcem ama benım doktor pek rapor vermıyor ıste daha once 1 kere lınada mıne hn a gıttım haftasonu sukran hn yoktu arkadasım 2 oglunu onda dogum yaptı bu sefer yanı doktorum ızındeyken sukran hanıma gdeıyım dedım ıste benım hast yogun dıye bakalım

sıcaktan gece uyayamdım sabahın korunde uyandım şimdi öğle uykusuyla vakıt gecer dedim sms sıcaktan mumkun mü... buzdolabına girip otursak mı ki
bu arada cidden vantılator arastırıyorum su buharlı kullanan var mı? markada var fıyatı 220civarında

Merhabalaaar, ben tatildeyim burasi da sicak ama deniz ruzgar derken daha rahat geciyor, ama acaip bir istah surekli biseyler yiyesim var:) oglusum buyuyo galiba iyice:)

canım ya onuda denedim ama bir işe yaramıyor.saol cevapın için.

ben vanısh kullanıyorum kendım içinyağ,salça lekelerinde baya işime yaradı.
ama çocugum olursa kulllanmamaı söylüyo herkes,sabun tozundan başka kullanma ılk 1sene dıyolar ama tabı o da leke çıkarmıyo

kosla yı söylüyorsun sanırım.onuda denedim canım sonuç aynı.
bende 1 yıl sadece bebek için olan deterjan kullandım.benim oğlum 15 aylık malum herşey yiyor obur tşörthlerini görmeniz lazım önlüğe ragmen leke içinde

selamlar. evet bugün daha da sıcak sanki, çok bunaldım bir an önce güneş batsa da yürüyüşe çıksam..

kesinlikle daha sıcak hava gittikce sıcaklar artcak sankilim
Allah kolaylık versin tüm hamişlerimize
yürüyüş yapabılıyosan ne mutlu sana
bende hiç hal yok kımıldamıyorum desem yeridir
yapıştım çekyata sinek gibi

Merhabalaaar, ben tatildeyim burasi da sicak ama deniz ruzgar derken daha rahat geciyor, ama acaip bir istah surekli biseyler yiyesim var:) oglusum buyuyo galiba iyice:)

mrb ohh ne güzel tatilin denizin keyfini çıkar
bende çok istiyorum deniz tatil ama artık imkansız seneye gari
maşallah oğluşuna büyüyo tabi annesi maşallah ona

aslında buzdolabı iyi fikir bende bülent ersoy kullanıyordu ya el vantilatörü ondan alıyım diyorum havalı havalı

ufonun buharli vantilatoru var gecen sene aldim cok memnunun fiyatini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…