- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.521
Kızlar tekrar merhaba bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.Ben linada şükran çakmak a gidiyorum 27. haftaya girdik.En başından beri tereddütlüydüm ama çok şükür sıkıntılı bi hamileliğim yok,evime yakın ,en önemliside bana heyet raporu verme konusunda sıkıntı yaşatmayacağını söylediği için onu tercih ettim.Ama artık iyice soğudum kesinlikle değiştirmek istiyorum.Ne zaman yanına girsem ya teli çaılyor, ya hemsiresi gryr,yada kendının eli gözü sürekli bilgisayarında oluyor.Bana sen sor tatlım sorularını ben dinliyorum diyor.Ben gözümün içine bakan ve gerçekten o anı bana ayıran doktor istiyorum.Ultrasonda bakması bıle en fazla iki dakıkadır.size bir örnek vereyim mesela ben 4 ilaç kullanıyorum.gyneferon(kan ilacı)osteocare,elevit ve magnezium.en son kontrolde çok değilller mi devam edeyim mi dedim kafa salladı sadece.çünkü gene bilgisayarıyla ilgileniyordu.bende temmuzda ailemin yanına memlekete geldim burada çok fazla karın ağrısı ve kabızlık çekınce herhangı bır doktora gttım.Doktor o kadar güzel ultrasonda baktıkı çocuk anneye benzıyor güzel yüzlü felan dedi.
İnsan böle şeyler duymak istıyor.Halıyle biz ultrasonu çok seçemmıyoruz.Neyse o kdar ilaç bır arada alınır mı dedi.çok yuklenmişsin dedi.ostoecare zaten tum ihtıyaçlarını karşılar dedi.bende sadece ostoecare a devam edıyorumm ve cidden tum rahatsızlıklarım geçti.Sizin muayeneleriniz ,doktorun yanında kalma süreleriniz,dialoglarınız nasıl?Ben doktorummu değiştirsem bile 6,5 aylıkken beni kabul ederler mi?Bazı doktorlar takibini biz yapmadığıız için kabul edemeyis diyorlarmış.Kızlar canım çok sıkılıyor ya sankı koca ankarada doktorsuz kaldım gbı hıssedıyorum kendıımmı.
bu arada 1 tüp mustella bıtırdım.mustellaya 79 tl verdim.Şimdi netten 35 tl ya liearac aldım ve kesinlikle ARADa çok fark var.Bi kere mustella çok ağır kokuyor eşim çok rahatsız oluyordu kremin kokusundan bunu değiştirsek olmazmı diyordu ayrıca vucudada zor yayılıyor emilimi liearac a göre daha zor.Ama lierac hemm kokusuz hemde jel kıvamı sayesınde çok güzel emiliyor.
süpermiş çok güldüm valla
mrb hoşgeldin aramıza
bende senin gibi istdan geldim ankaraya tabi 3 yıl oldu evlenınce geldim
sağlıcakla bebişlerimizi kucagımıza alıırız inşallah
selam ankaralı anneler
dün itibariyle doğum yapacağım hastaneyi belirledik. iyi mi oldu kötü mü oldu bilemem. hakkımızda hayırlısıyla. çağ hastanesi ni seçtik. dr um güler şahin. çok ilgili bir dr gibi. bu hastane hakkında bildikleriniz var mı?
pazar günü bebek ve benim için alışverişe çıktık. çıkrıkçılar yokuşu girişinde şirinler bebe var orda a' dan z' ye herşey var. öneririm sizlerede.
ay çok sıcak ya vakitte geçmiyo ay annem çok akıllıymış hamileliliğn ikiside yaza denk gelmemiş.
selam ankaralı anneler
dün itibariyle doğum yapacağım hastaneyi belirledik. iyi mi oldu kötü mü oldu bilemem. hakkımızda hayırlısıyla. çağ hastanesi ni seçtik. dr um güler şahin. çok ilgili bir dr gibi. bu hastane hakkında bildikleriniz var mı?
pazar günü bebek ve benim için alışverişe çıktık. çıkrıkçılar yokuşu girişinde şirinler bebe var orda a' dan z' ye herşey var. öneririm sizlerede.
Hoşbuldum gerçekten,
Burada kendimi yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorumGüzel duana amin diyorum canım, Allah yardımcımız olsun.
merhaba arkadaşlar...öncelikle hepinizin bebeği hayırlı olsun...benim sizin fikirlerinize ihtiyacım var...ben şuan şırnaktayım ama inş bi aksilik olmaz ise doğuma ankaraya ailemin yanına gelecem...ailem batıkentte oturuyor buraya çokta uzak olmayacak önerebileceğiniz hastaneler dr.lar varmı...1 ay sonraya ankaraya izne gelecem o zamana karar verip inş doğumumu orada yapacam...bi arkadaştan medicana yı duydum ama fiyatları duyunca şok oldum...şırnaktan doğum için orduya sezeryanla doğum için giden bir arkadaş 350tl. izmite giden (sezeryan) bir arkadaşta 900 tl ödeyeceğini söyledi...ankara bütün özeller pahalımı.
merhaba allah hayırlı doğu nasib etsin inş.bikere en az 1500 tl yı gözden çıkaran lazım canım.bide senin ne aradığına bağlı.Örneğin ztb da vıp odaları var özel gbi 500 tl civarı diye duydum ama tabi sen gttğnde boş olursa rezerve olayı yok malum.sonra batıkentteki bazı hastanelere gıden arkadaşlar var burada gerıye dönuk sayfalarda okursan mutlaka bulacaksın o fiyatlarda 1000 1500 arasında idi.akropol var 1700 tl sanırsam.Ben hrs de olucamm mesela çünkü doğuumum özel odada eşim ve annemide yanıma alarak gerçekleşicek.oda süsü felan içinde olucak yeni doğanı var orasıda 2600 tl.merhaba arkadaşlar...öncelikle hepinizin bebeği hayırlı olsun...benim sizin fikirlerinize ihtiyacım var...ben şuan şırnaktayım ama inş bi aksilik olmaz ise doğuma ankaraya ailemin yanına gelecem...ailem batıkentte oturuyor buraya çokta uzak olmayacak önerebileceğiniz hastaneler dr.lar varmı...1 ay sonraya ankaraya izne gelecem o zamana karar verip inş doğumumu orada yapacam...bi arkadaştan medicana yı duydum ama fiyatları duyunca şok oldum...şırnaktan doğum için orduya sezeryanla doğum için giden bir arkadaş 350tl. izmite giden (sezeryan) bir arkadaşta 900 tl ödeyeceğini söyledi...ankara bütün özeller pahalımı.
kulih55 ve neyneyse arkadaşlarım teşekkür ederim bilgileriniz için...evet sayfa 200den başlayarak okudum geçmişi. bugün devam edecem okumaya...sincan lokman hekimi bir arkadaşım iyi demişti ama burada pek beğenmeyenlerde var...batıkentte bilgi hastanesi var yakın ama ora hakkında hiç yazıyla karşılaşmadım şimdiye kadar.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...sincan korudan iyi bahseden bir arkadaş vardı onunda doğumu yakın sanırım.doğum sonrası yorumlarınıda eklerse çok sevinirim...medicana hakkında biraz olumsuz şeylerde duydum açıkçası başka bir forumda biraz ticari hareket ediyo falan diye...bide etlikteki doğum evinde bi ablamız var ebe onunda hastaneler dr.lar hakkında bilgisi vardır muhakkak ona danışacam.tabi buradaki palaşımlarda önemli benim için.
anneler icin güzel gecelikler lohusa pijaması falan varmı dogumdan sonra giymek icin yada ankarada böyle seyleri satan bildigini bi yer varmı tek eksigim bu kaldı benim
Günaydın Angaralı hanımlar,
Ben seyehatten döndüm,işe başladım,
Sohbet edebiliriz artık bol bol,nasılsınız bakalım?
Bugün hava biraz serin burda,Kırıkkaledeyim ben,
Ankarayla aynı oluyo genelde havası,
Yine sizlere sorum var,
Şimdi kızlar ben Ankaralıyım zaten annemler de Ankarada,iş nedeniyle burdayız,
Ama Aralık'ta bizim burdaki şubenin Ankaraya taşınma ihtimali var,yüksek bi ihtimal,
Burda devam etme ihtimali de var az da olsa,
Ben şimdi burda bi tıp merkezine gidiyorum,ama eğer doğumdan iki ay önce taşınırsak Ankarada doğum yapmam gerekecek,
Ama taşınmazsak da yine Ankarada doğum yapayım diyorum,
Bu sefer de yol sorun olacak diye korkuyorum,
Annemler İncek'te oturuyolar,şehir merkezine baya uzak,şimdi benim suyum gelirse nasıl hastaneye yetişicem bilmiyorum,
Bu su gelme meselesini çok merak ediyorum nasıl oluyor,ondan sonra ne kadar süremiz var doğum için bilmiyorum,
O nedenle endişeleniyorum,
Hastane ve doktora da kesin karar veremedim halen,
Akay-Başak hanım ve Akropol-Işın hanım arasında kalmış duruymdayım,
Akay trafik açısından enişelendiriyor beni,hem de uzak,
Akropol de yeni doğan yoğun bakımı yok ondan korkuyorum,
Ayyy söyleyin bana şimdi ne yapayım ben?çok kararsızım bu durumda...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?