Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

mrb ben de linaya gidiyorum.doktorum sema hanım çok memnunum.her gittigimde çok ilgili davranıyor.ultrasonda en az 10-15 dak izliyoruz.doktora guven çok onemli ,bence bi sorun oldugunu dusunuyosanız doktor seçiminizi gozden geçirin.gebelik hassas bi süreç sonuçta.
buarada ben mustela kullanıyrum gebeligimin 3. ayından beri çok memnunum hiç çatlak olmadı:)

foruöda bı arkadas mustela çok kotu kokuyordu obur kreme başladım yazmıs adını tam yazamayacağım L ile başlıyordu.gercekten oyle kotu mu?
bebe yağı aldım bugun carsambada doktoruma sorup kreme başlayım diyorum.her gun duzenlı kullanıyor musun_

selam ankaralı anneler
dün itibariyle doğum yapacağım hastaneyi belirledik. iyi mi oldu kötü mü oldu bilemem. hakkımızda hayırlısıyla. çağ hastanesi ni seçtik. dr um güler şahin. çok ilgili bir dr gibi. bu hastane hakkında bildikleriniz var mı?

pazar günü bebek ve benim için alışverişe çıktık. çıkrıkçılar yokuşu girişinde şirinler bebe var orda a' dan z' ye herşey var. öneririm sizlerede.

mrb hoşgeldin aramıza
bende senin gibi istdan geldim ankaraya tabi 3 yıl oldu evlenınce geldim
sağlıcakla bebişlerimizi kucagımıza alıırız inşallah

Hoşbuldum gerçekten,
Burada kendimi yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum Güzel duana amin diyorum canım, Allah yardımcımız olsun.

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım :) Keşke bilgim olsaydı

anneler icin güzel gecelikler lohusa pijaması falan varmı dogumdan sonra giymek icin yada ankarada böyle seyleri satan bildigini bi yer varmı tek eksigim bu kaldı benim

Hoşbuldum gerçekten,
Burada kendimi yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum Güzel duana amin diyorum canım, Allah yardımcımız olsun.

bende amiiiin diyeyim cnm
çok şükür ki kk var cnm onun sayesınde yalnızlık çekmiyoruz
havalarda böyle sıcak olunca çokda girilmiyo pc ye ama
elimizden geldiğince buluşuyoruz burda

merhaba arkadaşlar...öncelikle hepinizin bebeği hayırlı olsun...benim sizin fikirlerinize ihtiyacım var...ben şuan şırnaktayım ama inş bi aksilik olmaz ise doğuma ankaraya ailemin yanına gelecem...ailem batıkentte oturuyor buraya çokta uzak olmayacak önerebileceğiniz hastaneler dr.lar varmı...1 ay sonraya ankaraya izne gelecem o zamana karar verip inş doğumumu orada yapacam...bi arkadaştan medicana yı duydum ama fiyatları duyunca şok oldum...şırnaktan doğum için orduya sezeryanla doğum için giden bir arkadaş 350tl. izmite giden (sezeryan) bir arkadaşta 900 tl ödeyeceğini söyledi...ankara bütün özeller pahalımı.

hepsi o kadar pahalı değil canım. medicana falan oldukça pahalı. ben balgatta akropol hastanesinde 1500 liraya normal doğum yaptım. bundan daha hesaplı yerler de var. sincanda lokman hekim sanırım daha uygun.

merhaba allah hayırlı doğu nasib etsin inş.bikere en az 1500 tl yı gözden çıkaran lazım canım.bide senin ne aradığına bağlı.Örneğin ztb da vıp odaları var özel gbi 500 tl civarı diye duydum ama tabi sen gttğnde boş olursa rezerve olayı yok malum.sonra batıkentteki bazı hastanelere gıden arkadaşlar var burada gerıye dönuk sayfalarda okursan mutlaka bulacaksın o fiyatlarda 1000 1500 arasında idi.akropol var 1700 tl sanırsam.Ben hrs de olucamm mesela çünkü doğuumum özel odada eşim ve annemide yanıma alarak gerçekleşicek.oda süsü felan içinde olucak yeni doğanı var orasıda 2600 tl.

kulih55 ve neyneyse arkadaşlarım teşekkür ederim bilgileriniz için...evet sayfa 200den başlayarak okudum geçmişi. bugün devam edecem okumaya...sincan lokman hekimi bir arkadaşım iyi demişti ama burada pek beğenmeyenlerde var...batıkentte bilgi hastanesi var yakın ama ora hakkında hiç yazıyla karşılaşmadım şimdiye kadar.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...sincan korudan iyi bahseden bir arkadaş vardı onunda doğumu yakın sanırım.doğum sonrası yorumlarınıda eklerse çok sevinirim...medicana hakkında biraz olumsuz şeylerde duydum açıkçası başka bir forumda biraz ticari hareket ediyo falan diye...bide etlikteki doğum evinde bi ablamız var ebe onunda hastaneler dr.lar hakkında bilgisi vardır muhakkak ona danışacam.tabi buradaki palaşımlarda önemli benim için.

Günaydın Angaralı hanımlar,

Ben seyehatten döndüm,işe başladım,

Sohbet edebiliriz artık bol bol,nasılsınız bakalım?

Bugün hava biraz serin burda,Kırıkkaledeyim ben,

Ankarayla aynı oluyo genelde havası,

Yine sizlere sorum var,

Şimdi kızlar ben Ankaralıyım zaten annemler de Ankarada,iş nedeniyle burdayız,

Ama Aralık'ta bizim burdaki şubenin Ankaraya taşınma ihtimali var,yüksek bi ihtimal,

Burda devam etme ihtimali de var az da olsa,

Ben şimdi burda bi tıp merkezine gidiyorum,ama eğer doğumdan iki ay önce taşınırsak Ankarada doğum yapmam gerekecek,

Ama taşınmazsak da yine Ankarada doğum yapayım diyorum,

Bu sefer de yol sorun olacak diye korkuyorum,

Annemler İncek'te oturuyolar,şehir merkezine baya uzak,şimdi benim suyum gelirse nasıl hastaneye yetişicem bilmiyorum,

Bu su gelme meselesini çok merak ediyorum nasıl oluyor,ondan sonra ne kadar süremiz var doğum için bilmiyorum,

O nedenle endişeleniyorum,

Hastane ve doktora da kesin karar veremedim halen,

Akay-Başak hanım ve Akropol-Işın hanım arasında kalmış duruymdayım,

Akay trafik açısından enişelendiriyor beni,hem de uzak,

Akropol de yeni doğan yoğun bakımı yok ondan korkuyorum,

Ayyy söyleyin bana şimdi ne yapayım ben?çok kararsızım bu durumda...:26:

Son düzenleme:

Ben medicanaya gidiyorum simdilik mennunum ama bir arkadasim bilgi hastanesinde gecen sene dogum yapti sezeryan ile cok mennun kaldi. Dusun ne kadar mennunki simdi ikinciye hamile gene orda olacakmis dogumu. Orda bir kadin doktora gidiyor ismini bilmiyorum ama

anneler icin güzel gecelikler lohusa pijaması falan varmı dogumdan sonra giymek icin yada ankarada böyle seyleri satan bildigini bi yer varmı tek eksigim bu kaldı benim

Canım ben Tunalı'da Kuğulu Pasajının içindeki iç çamaşırcıları gezdim,alt katta bir mağazadan aldım geceliğimi, güzel şeyler var :))

Canım ben Balgat'ta Bülent Alp Aydın'a gidiyorum,Işın Hanım da iyi diye duydum ama benim şahsi fikrim Bülent alp Aydın :)) Yenidoğan ünitesi var ama yoğun bakım yok, Allah korusun zaten riskli bir durum olursa seni yönlendiriyorlar. İstersen Bülent Bey'i araştır internetten de bakabilirsin ve memnun kalacağından eminim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…