- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.541
Canım ben Balgat'ta Bülent Alp Aydın'a gidiyorum,Işın Hanım da iyi diye duydum ama benim şahsi fikrim Bülent alp Aydın :)) Yenidoğan ünitesi var ama yoğun bakım yok, Allah korusun zaten riskli bir durum olursa seni yönlendiriyorlar. İstersen Bülent Bey'i araştır internetten de bakabilirsin ve memnun kalacağından eminim :))
Günaydın Angaralı hanımlar,
Ben seyehatten döndüm,işe başladım,
Sohbet edebiliriz artık bol bol,nasılsınız bakalım?
Bugün hava biraz serin burda,Kırıkkaledeyim ben,
Ankarayla aynı oluyo genelde havası,
Yine sizlere sorum var,
Şimdi kızlar ben Ankaralıyım zaten annemler de Ankarada,iş nedeniyle burdayız,
Ama Aralık'ta bizim burdaki şubenin Ankaraya taşınma ihtimali var,yüksek bi ihtimal,
Burda devam etme ihtimali de var az da olsa,
Ben şimdi burda bi tıp merkezine gidiyorum,ama eğer doğumdan iki ay önce taşınırsak Ankarada doğum yapmam gerekecek,
Ama taşınmazsak da yine Ankarada doğum yapayım diyorum,
Bu sefer de yol sorun olacak diye korkuyorum,
Annemler İncek'te oturuyolar,şehir merkezine baya uzak,şimdi benim suyum gelirse nasıl hastaneye yetişicem bilmiyorum,
Bu su gelme meselesini çok merak ediyorum nasıl oluyor,ondan sonra ne kadar süremiz var doğum için bilmiyorum,
O nedenle endişeleniyorum,
Hastane ve doktora da kesin karar veremedim halen,
Akay-Başak hanım ve Akropol-Işın hanım arasında kalmış duruymdayım,
Akay trafik açısından enişelendiriyor beni,hem de uzak,
Akropol de yeni doğan yoğun bakımı yok ondan korkuyorum,
Ayyy söyleyin bana şimdi ne yapayım ben?çok kararsızım bu durumda...:26:
hosgeldın canım eger dogumu ankarada düşünüyorsan son guınelrını burdA gecırmenı onerırım ne olacagı bellı olmaz sonucta
ılla suyun gelcek dıye bı durum yok suyun gelıncede hemen doguracaksın dıye de bısey yok ama bellı olmaz ıste
benım once nişanım geldı mesela 1.5 gun sonra gece suyum geldı hastaneye gıttık 2.5 saatte dogurdum
bu sefer nasıl olur bılmıyorum nısan gelır mı suyum gelır mı bılemem mesela
ben etlık lokman hekıme gıdıyorum yenıdogan unıtesı yok ama napım ıns sorunsuz dogururum onun harıcı bayan doktor ve bayan personel fıyatta uygun 950 tl
tam aradığım topiği buldum sonunda
ben ankaradayım ve burayı pek bilmiyorum eşim dolayısıyla 10 aydır burdayım yani.
hamilelik öncesinde biraz araştırma sonucunda akay hast. ne başak hanıma gitmiştim bebek istediğimiz için ön kontrol amaçlı. testler felan bayağı pahalı geldi bize onun dışında ilgi alakadan oldukça memnun kaldık. şimdi hamileyim ve yine akayda aynı doktorumla devam etmeye karar verdim yarında randevum var. çok sabırsızlanıyorum bebeğimi görmek için
bu hastane ve doktorla ilgili fikri olan varmı?
Zahmet edip okudum.Tam aradığın topiği bulmuşsun da bulduğun topicte zahmet edip geçmiş sayfaları okumamışsın. O doktoru da o hastaneyi de sayfalarca konuştuk.
Zahmet edip okudum.
Ee ne konuşuluyor o zaman bu topikte maşşallah herşey konuşulmuş.
Benim gibi yeni gelen ve ilk önce geçmiş yüzlerce sayfayı okumaya fırsatı olmayıp da soru soran arkadaşlara da, bknz sayfa numarası veren biri sistem olsa pek güzel olurmuş...
Öyle bir sistem var, adı da google. Ya da search thread diye bir başlık var yukarıda oradan aratırsınız. Sizin anahtar kelime aratıp geçmiş yüzlerce sayfayı okumaya vaktiniz yok ama gelip de daha önce milyon kez konuşulmuş birşeyi soran kişiyi cevaplamaya herkesin zamanı var değil mi? Genelde böyle olur zaten. Konu çöplüğe dönüyor sonra, aynı şeylerin binlerce kez konuşulduğu bir çöplük. Yani kusura bakmayın biraz tavırlı oldum, ama bu kadar BİREBİR konuşulmuış bir konuyu getirip yeniden ısıtmanız bana o "tam size göre" konunun önceki sayfalarını okumadığınızı gösteriyor. Cevaplamazsınız olur biter'in arkasına sığınmak da kolay, ben zaten cevaplamıcam ama buraya her girdiğinde aynı soruları okumaktan bir süre sonra paylaşımların kalitesi düşüyor, nitelikli insanlar sayfaya uğramaz oluyor.
Evet daha önce defalarca konuşulmuş birşey sormuşum ama bunu yapmış olmam sizin bana bu şekilde kaba bir cevap vermenizi gerektirmezdi... geçmişi okudum ve benim gibi farklı konularda da olsa konuşulmuş konuları soran kişiler çıkmış ama bunların arasında en talihsizi benmişim maalesef.. o anda muhattap olarak sizin Sayfada bulunmanızdan ötürü...
Bu şekilde davranarak nitelikli insanlarıda sayfadan mahrum bırakmış olabileceğinizi unutmayın.
Kaliteli paylaşımlar dilerim size.
hepsi o kadar pahalı değil canım. medicana falan oldukça pahalı. ben balgatta akropol hastanesinde 1500 liraya normal doğum yaptım. bundan daha hesaplı yerler de var. sincanda lokman hekim sanırım daha uygun.
Ben medicanaya gidiyorum simdilik mennunum ama bir arkadasim bilgi hastanesinde gecen sene dogum yapti sezeryan ile cok mennun kaldi. Dusun ne kadar mennunki simdi ikinciye hamile gene orda olacakmis dogumu. Orda bir kadin doktora gidiyor ismini bilmiyorum ama
kız sayfaları okuyacağını daha önce söyledi.anakraya uzak ve yaşamıyor burda. ankara bilmeyen birisi için çok karışık geliyor. bende hastaneme karar verememiştim bu topik sayesinde karar evrdim.konuşmalar sırasında yeni duyduğum hastane isimleri oluyor. sincan koruyu yeni duydum mesela. hamile topiğinde başka ne olur ki ya hastane soracaklar ya bulantım var diycekler yada bebeğim şöle böyle. hepimizin haftası farklı sorular farklı. zaten sakin bir topik. gelenide böyle püskürtmek bir ankara topiğine yakışmaz bence arkadaşlar.kızcağız doğuda ne zorluklarla çalışıyor belkide.bende bundan sonra soru sormaya korkacam daha önce soruldu mu acaba diye. ama baştan sona tüm sayfaları okumama rağmen endişelerim ve ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizliğim var. ve burdan çok şey öğreniyorum. fakat anneleri en iyi anneler anlar diyorum.insanları üzmeyelim hamiş hamiş.
Günaydın Angaralı hanımlar,
Ben seyehatten döndüm,işe başladım,
Sohbet edebiliriz artık bol bol,nasılsınız bakalım?
Bugün hava biraz serin burda,Kırıkkaledeyim ben,
Ankarayla aynı oluyo genelde havası,
Yine sizlere sorum var,
Şimdi kızlar ben Ankaralıyım zaten annemler de Ankarada,iş nedeniyle burdayız,
Ama Aralık'ta bizim burdaki şubenin Ankaraya taşınma ihtimali var,yüksek bi ihtimal,
Burda devam etme ihtimali de var az da olsa,
Ben şimdi burda bi tıp merkezine gidiyorum,ama eğer doğumdan iki ay önce taşınırsak Ankarada doğum yapmam gerekecek,
Ama taşınmazsak da yine Ankarada doğum yapayım diyorum,
Bu sefer de yol sorun olacak diye korkuyorum,
Annemler İncek'te oturuyolar,şehir merkezine baya uzak,şimdi benim suyum gelirse nasıl hastaneye yetişicem bilmiyorum,
Bu su gelme meselesini çok merak ediyorum nasıl oluyor,ondan sonra ne kadar süremiz var doğum için bilmiyorum,
O nedenle endişeleniyorum,
Hastane ve doktora da kesin karar veremedim halen,
Akay-Başak hanım ve Akropol-Işın hanım arasında kalmış duruymdayım,
Akay trafik açısından enişelendiriyor beni,hem de uzak,
Akropol de yeni doğan yoğun bakımı yok ondan korkuyorum,
Ayyy söyleyin bana şimdi ne yapayım ben?çok kararsızım bu durumda...:26:
töbee estağfurullah yaa nedir bu?
Tam ajitasyon yahu. Kızcağız ne halde çalışıyormuş doğularda.Oturup ağlayalım hadi hep beraber. Ne alaka yahu doğudaki çalışma şartlarıymış da bilmem neymiş. Ben de Angaranın kırsalında akşama kadar koyun sağıp tarla çapalıyorum o zaman??? O doğuda ne şartlarda öğretmenlik yapıyor, tüh 3 ay da tatili var. Ondan bol vakti olan yok anlayacağın. Konuların nasıl saptırıldığını, nasıl duygusal yorumlarla hayatın gerçeklerinin baltalandığını görüyorum sayenizde.
Ayrıca soru sormaya korkmak demiyoruz biz ona, diğer insanları rahatsız etmemek için , sadece kendimiz varmışız gibi dannnn diye aklımıza gelen ilk soruyu sormadan önce düşünmek, araştırmak diyoruz. Ama işte bencil insanoğlu, ortama girdi mi tüm gözler ona dönsün, tüm dikkatler ona verilsin, onun sorusu pat diye cevaplansın, zahmet çekmesin ister. Madem sayfaları okuyacağını baştan söylemiş, neden sormuş sorusunu? Sayfaları okusun baştan, cevabını bulamazsa gelsin sorsun. Bu bir saygıdır, bu bir internet kullanma adabıdır, sessizce aradığını bulmak, insanları meşgul etmemek bir terbiyedir. Madem öyle yeni konu açsın da sorsun arkadaş, böylece kimseye zaman kaybettirmemiş olur. Ama bunlar fazla ince düşünce değil mi ? Hamileyiz ya, hepimiz çok hassasuk, alınganuk, ayyy bizi nazlasınlar, pışpışlasınlar, gocişler kayninişler etrafımızda fır dönsün, tanımadığımız forum insaları bize nezakette kusur etmesin. Çünkü biz hamişik
Tam ajitasyon yahu. Kızcağız ne halde çalışıyormuş doğularda.Oturup ağlayalım hadi hep beraber. Ne alaka yahu doğudaki çalışma şartlarıymış da bilmem neymiş. Ben de Angaranın kırsalında akşama kadar koyun sağıp tarla çapalıyorum o zaman??? O doğuda ne şartlarda öğretmenlik yapıyor, tüh 3 ay da tatili var. Ondan bol vakti olan yok anlayacağın. Konuların nasıl saptırıldığını, nasıl duygusal yorumlarla hayatın gerçeklerinin baltalandığını görüyorum sayenizde.
Ayrıca soru sormaya korkmak demiyoruz biz ona, diğer insanları rahatsız etmemek için , sadece kendimiz varmışız gibi dannnn diye aklımıza gelen ilk soruyu sormadan önce düşünmek, araştırmak diyoruz. Ama işte bencil insanoğlu, ortama girdi mi tüm gözler ona dönsün, tüm dikkatler ona verilsin, onun sorusu pat diye cevaplansın, zahmet çekmesin ister. Madem sayfaları okuyacağını baştan söylemiş, neden sormuş sorusunu? Sayfaları okusun baştan, cevabını bulamazsa gelsin sorsun. Bu bir saygıdır, bu bir internet kullanma adabıdır, sessizce aradığını bulmak, insanları meşgul etmemek bir terbiyedir. Madem öyle yeni konu açsın da sorsun arkadaş, böylece kimseye zaman kaybettirmemiş olur. Ama bunlar fazla ince düşünce değil mi ? Hamileyiz ya, hepimiz çok hassasuk, alınganuk, ayyy bizi nazlasınlar, pışpışlasınlar, gocişler kayninişler etrafımızda fır dönsün, tanımadığımız forum insaları bize nezakette kusur etmesin. Çünkü biz hamişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?