- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.841
benim bir arkadaşımda akrapol ışın hanıma gidiyor...gayet memnun bende ankara geldiğimde düşünüyorum oraya gitmeyi
canım hayırlı uğurlu olsun, hamılleıkte ne yedin de bebişin böyle tombiş oldu:) Seninde tecrübelerini okumaktan zevk duyacağım.Müsait olunca bekleriz
hayırlı olsun canım güle güle saglıkla büyüt oglusunu
göğüs yarasını ben 1 sene cektım oglumda derım cok ınce hemen catlıyodu ve ıyılemsıyodu bana en ıyı garmastan krem gelmıstı ama emzırmeden once yıkaman yada silmen gerekıyo bu sefer göğüs pedi yerine göğüs kalkanı denıycem bakalım kuru kalmasıda onemlıymıs cunku
cnm bebeğini sağlıcakla büyütürsün inş hayırlı olsun..Allah uzun ömür versin sana bebişinebende sincan koru düşünüyorum ve senin yorumlarını merakla bekliyordum çok sevindim memnun kalmana...ne kadar ücret ödedin, sağlık güvencesi neydi acaba:26:
İkinize de çok geçmiş olsun kızlar,maaşAllah...ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsün bebeklerinizi inş.
Müsait oldukça tecrübelerinizi okumak isteriz...
Bana ankaRaDa Doqum ve ÖnCeSi iÇin KimSe DewLet HastaneSi ÖneRemioR Mu Yhaa(
merhaba kızlar.bugün kızım 6 günlük oldu.
7 agustos salı günü sabah 8 de hastaneye gittik.yatışım yapıldı.gömlek giydirdiler seerum taktılar ve sıramı beklemeye başladım.saat 11 gibi beni sedyeye alıp ameliyathaneye aldılar.
bu arada ben doğumu hacettepede kendi çalıştığım hastanede yaptım.anestezimi bizim hocalar yaptı.spinoepidural taktılar.ilaç verir vermez ayaklarımda bir sıcaklık ve artk hissetmiyordum.masaya yatırdılar.üzerimi örttüler.kadın doğumcular başlıyoruz deiler ve 10 dakika sonra kızımın sesi duyuldu.daha oğlum 16 aylık çok olmadı bu duyguları biliyorum dedim ama onun seesini duyunca başladım ağlamaya.hemen kızımı çocuk doktorları aldı kontrolünü yaptılar sardılar ve yanıma yanagıma getirdiler kızımı.yavrum açıkmış başladı beni yalamaya.yumuşacık yanakları mis gibi kokusu bambaşka bir duygu bu.
kızımı çıkardılar benide dikiş attıktan sonra çıkardılar.hemen kızımı emzirdim.tekrar kokladım onu.2 gece yattım sonra eve çıktık.
ilk doğumum özelde olmuştu.ikisiyle kıyaslama yapıcam belki size yardımcı olur.
kesinlikle özel hastanede yapmalıymışım doğumu.hacettepede doğum yapmadan bir odan yok.doğum yapıyorsun hangi oda boşsa oraya yatırıyorlar.benim şansıma çıkışımda boş oda yoktu ve 2 saat sedyade bekledim.herşey karmakarışık.maddi imkanınızı ne yapın edin ayarlayın ve konforlu bir doğum yapın derim kızlar.çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz.ama pişman olmadım desem yalan olur.
ilk gebeliğimde spinal yaptırmıştım çokta rahat etmiştim.
işte böyle kızlar.merak ettiğiniz bişey olursa yanıtlamaya çalışırım.
iyi bakın kendinize
amiiiiiiiin cnm sağolasınçok şükür geçti cnm çok sağol yinede bilgi verdiğin için
nasıl çözdüğümüde yazayımda yaşayan olursa ki inşallah olmaz ama belki onada yarar
kendi sütümü sürdüm uçlara çok şükür acı felen kalmadı rahatcana emizriyorum
amiiiiiiiin cnmmgerçekten çok memnun kaldım cnm herşeyiyle 1200 ödedik spinal sez için sağlık güvencemizde sgk cnm
bir gece yattım ertesi gün taburcu olduk 1 refakatçi oluyo hastanede bulunuldugu süre içinde hasta bezi mama vs ne gerekirse onlar karşılıyo cnm
aklına takılan bişey olursa sorarsın elimden geldiğince fırsat buldukça yazarım cnm
Amiiiiiin inşallah cnmelimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım cnm varsa sormak istediğin sor cnm
he misal rezene sütü arttırıyo kesinlikle bebişin hıçkırığı oldugu zaman bi çay kaşığı ılık suya bi damla limon sıkıp verince hıçkırığı kesiliyo
sezeryanda ilk 3 gün felen sütde sıkıntı olabılıyo ama süt gelmese bile ısrarla emzirmek gerekiyo çocuk çektikce süt bikaç güne geliyo
heh bide prima premium care kesinlikkkklee tavsıye ediyorum süper bi bez kakayı çok güzel emiyo çocuk rahat ediyo
eldiven az almıştım ama baya gerekliymiş tırnaklarıyla epey bi çiziyo suratını oyuzden biraz bol almak lazım
aklıma bunlar geldi ama sizin sorularınız oldukca cvplarım cnm
eveeettt kızımla ben geldim teyzeleri.
şükürler olsun bir sıkıntımız yok.4200kg tombik bir kızım oldu.spinoepidual sezaryan oldum.2 gece yattım şimdi kızım uyuyor.ayrıntılı sonra yazarım kızlar şimdi kaçmam lazım.
Güle güle büyüt bebişini canım... Okurken gözlerim doldu ne kadar güzel bir mucize olduğunu bir kez daha anladım...Şimdi ne telaşlı günler içindesindir,ne mutlu sana:)Sen niçin sezeryan seçtin, özel bir sebebin var mı?
ben kararsızım,normal olsun ama epidural olsun diye düşünüyorum ama işte kararsızım daha...bide epidural i belden iğne ile yapıyorlar yazıyor herkes ama sen sankı serumla vermişler gibi yazmışsın anlayamadım...belden iğne tehlıkeli vb diyolar korkuyorum
oyy masallah tosunagözünaydın canım güle güle büyüt kızını darısı hayırlısıyla bızlere ıns
bu arda sızlerle aynı haftada olan wavybaby vardı o naptı acaba merak edıyorum muhtemelen dogum yapmıstır o da:26:
canım ben 21. haftama kadar özel bilgi hastanesine gittim.doktorum ordan ayrılınca zekai tahir burak devlet hastanesine geçtim.en baştan beri oraya gitmediğime pişman oldum.doktorları hep uzman.ayrıca her kontrole gidişinde rutin tahlillerin muhakkak yapılıyor ultrasona alınıyorsun.bekleme salonunda eğitim videoları seğretiyorlar,ayrıca hemşireler eğitim veriyor.doğum öncesi ve doğum sonrası ile ilgili kitap dağıtıyorlar.form doldurursan hediye ürünler dağıtıyorlar.ben doğumuda orada yapacağım.çünkü mecbur kalmadıkça sezeryan doğumdan yana değil oranın uzmanları.bende normal doğum istiyorum zaten.ha bu arada temmuzda görümcem hacettepede doğum yaptı.odalar pislik içinde hiç memnun kalmadı.kendi orada çalıştığı için mecbur kaldı orada doğum yapmaya.ilk doğumunu ise zekai tahir burakta yapmıştı.keşke yine orada yapsaydım orası çok iyiydi dedi.sonuçta doğum üzerine kurulu bir hastane.
Kızlarrrrrrrrr yarın sabah 07.00 de sezaryen e giriyorum.Bu gece kadir gecesi dualarınıza beni de ekleyin olur mu?[/QUOTE
allahım seni ve bebişini sağ salim kurtarsın canım.güzel haberlerle gel.
Kızlarrrrrrrrr yarın sabah 07.00 de sezaryen e giriyorum.Bu gece kadir gecesi dualarınıza beni de ekleyin olur mu?
bu da benim doğum hikayem kızlar.... :):):)
ben salı gecesinden korkmaya ağamaya başladım... epidural olacak sezeryan olacak ay dikişler nasıl olacak aman çok acıyacak mı aman sonda mı nasıl takacaklar çekerlerken acıyacak mı diye düşünürken sızıp kalmışım... sabah 7 de kalktım dua ettim abdestimi aldım 8 gibi yola düştük :):)
hastaneye geldik girişimiz yapıldı odaya çıktık annem babam kardeşim eşim iki teyzem ve kuzenim var yanımda... odaya çıkar çıkmaz hemşire geldi hadi hazırlayalım sizi diye ama ben br anda atıldım hemen mi aalacaksınız diye yok dedi epiduraliniz yapılacak... neyse hastane önlüğünü giydim yattım yatağa.. eşim elinde kamera başladı röportaja herkesle... ama ben bi ağlıyom iki gülüyom :):)
sonra anestezi uzmanı geldi allahım nasıl şeker adam tık diye iki sn de takıverdi epiduralimi hiç birşey hissetmedim :) ayaklarımda bir uyuşma oldu ama hala oynatabiliyorum dedim öyle olacak zaten sakın korkma dedi... neyse vakit iilerledi saat 10:05 de doktorum geldi.. hazırmısın dedi sanırırm dedim ... sonra tekrar anestezi uzmanı geldi bi ilaç daha verdi o zaman birazcık bulandım ve çıkardım... 5 dk. sonrada ameliyathaneye doğru yola çıktık... annem babam kareşim iki teyzem kuzenim eşim herkes başımda herkesin gözleri buğulu....:):) ayy o anlar acayip duygusallaşıyor insan :):)
sonra ameliyathaneye girdik... bana sonda taktılar hissediyorum ama acı yok :) sonra göbeğimi baticonla temizlediler...anestezi uzmanı başımda sonra eşim geeldi :):) onu görünce rahatladım.... sonra doktorumu gördüm naber dedi rahat mısın dedi :):) sonra daha başlamıyorum sadece yeri işariyorum merak etme başlarken söylücem dedi.. bu arada beni hazırlarlarken ben o yeşil örtüyü iyice başıma doğru çekin o tepedeki ışıktan hiçbir yansımayı görmek istemiyorum dedim...neyse başlarken haber vericem dedi doktorum ve 5 sn sonra kızımın o güzel sesi yankılandı.......inanamadım ama doğmuştu... hemen aldılar yan tarafıma koydular ilk muayenesine başladılar... gözüm hep onda.. eşim elinde kamera bi yandan kızımızı çekiyor bir yandan da benim saçlarımı öpüyor... elamı temizlediler getirdiler bana da koklattılar sonrada babası ile gönderdiler yavrumu... bende ondan 15-20dk sonra çıktım zaten...
kolaydı herşey... panik olacak korkacak hiçbirşey yokmuş.. hele şimdi kızımın kokusu bütün odayı doldurdu o herşeye değer... ben sağlıkla aldım evladımı kucağıma darısı sizlerin başına canlar sağlıkla sııhhatle inşalllaahhh :):)
ne kadar duygulu anlatmıssın canım gözünüzadyın saglıkla kavusmussun bebegıne saglıkla analı babalı büyütün ınsbu da benim doğum hikayem kızlar.... :):):)
ben salı gecesinden korkmaya ağamaya başladım... epidural olacak sezeryan olacak ay dikişler nasıl olacak aman çok acıyacak mı aman sonda mı nasıl takacaklar çekerlerken acıyacak mı diye düşünürken sızıp kalmışım... sabah 7 de kalktım dua ettim abdestimi aldım 8 gibi yola düştük :):)
hastaneye geldik girişimiz yapıldı odaya çıktık annem babam kardeşim eşim iki teyzem ve kuzenim var yanımda... odaya çıkar çıkmaz hemşire geldi hadi hazırlayalım sizi diye ama ben br anda atıldım hemen mi aalacaksınız diye yok dedi epiduraliniz yapılacak... neyse hastane önlüğünü giydim yattım yatağa.. eşim elinde kamera başladı röportaja herkesle... ama ben bi ağlıyom iki gülüyom :):)
sonra anestezi uzmanı geldi allahım nasıl şeker adam tık diye iki sn de takıverdi epiduralimi hiç birşey hissetmedim :) ayaklarımda bir uyuşma oldu ama hala oynatabiliyorum dedim öyle olacak zaten sakın korkma dedi... neyse vakit iilerledi saat 10:05 de doktorum geldi.. hazırmısın dedi sanırırm dedim ... sonra tekrar anestezi uzmanı geldi bi ilaç daha verdi o zaman birazcık bulandım ve çıkardım... 5 dk. sonrada ameliyathaneye doğru yola çıktık... annem babam kareşim iki teyzem kuzenim eşim herkes başımda herkesin gözleri buğulu....:):) ayy o anlar acayip duygusallaşıyor insan :):)
sonra ameliyathaneye girdik... bana sonda taktılar hissediyorum ama acı yok :) sonra göbeğimi baticonla temizlediler...anestezi uzmanı başımda sonra eşim geeldi :):) onu görünce rahatladım.... sonra doktorumu gördüm naber dedi rahat mısın dedi :):) sonra daha başlamıyorum sadece yeri işariyorum merak etme başlarken söylücem dedi.. bu arada beni hazırlarlarken ben o yeşil örtüyü iyice başıma doğru çekin o tepedeki ışıktan hiçbir yansımayı görmek istemiyorum dedim...neyse başlarken haber vericem dedi doktorum ve 5 sn sonra kızımın o güzel sesi yankılandı.......inanamadım ama doğmuştu... hemen aldılar yan tarafıma koydular ilk muayenesine başladılar... gözüm hep onda.. eşim elinde kamera bi yandan kızımızı çekiyor bir yandan da benim saçlarımı öpüyor... elamı temizlediler getirdiler bana da koklattılar sonrada babası ile gönderdiler yavrumu... bende ondan 15-20dk sonra çıktım zaten...
kolaydı herşey... panik olacak korkacak hiçbirşey yokmuş.. hele şimdi kızımın kokusu bütün odayı doldurdu o herşeye değer... ben sağlıkla aldım evladımı kucağıma darısı sizlerin başına canlar sağlıkla sııhhatle inşalllaahhh :):)
Allah yardımcın olsun canım sag saglım alırısn ıns bebısını kucagına guzel haberlerını beklıyoruzKızlarrrrrrrrr yarın sabah 07.00 de sezaryen e giriyorum.Bu gece kadir gecesi dualarınıza beni de ekleyin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?