Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

gözün aydın olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin gögüs yarasınada zeytin yağını her emzirmeden sonra sür bende kremlerden fayda göremedim ama zeytinyağı birebir çok şükür iki günde geçirdi

Son düzenleme:
Peki TatLım DewLet haStanSi ÖneRebiLiR Misin Bana :S

Canım zekai tahirde dogum yapan bi arkadasım var.Özel odada kalmışlar çok memnundu.Epiduralle birlikte 200 lira ödemişler.Hiç öyle anlatıldıgı gibi degil, hemsireler filan cok ilgili dedi.Hastane sadece dogum üzerine oldugu için doktorları cok uzmanlasmıs dedi.Bana uzak diye ben terciih etmiyorum. Ankara tıpda bi akrabamız dogum yaptı, o da cankayada bi özel hastane maduru olarak oraya gitti ve bastan gitmediğim için pişman oldugunu söylemmişti.Gatayı da baya övüyorlar gözümle görmedim.Benim bildiğim bunlar canım.Diger arkadaslardan önerisi olanlar vardır muhakkak

ayyy canım zübeyde hanımın yanlış yazmısım ben zekaı tahıre gitmiştim...

zübeyde hanıma hamılelık oncesı kontrol için gitmiştim. doktor odasında ultrasonla bakmadı, ultrason odaları var başka bir yerde oraya gıttım feciiii..
dışarda sıra aldım tekrar neyse yarım saat sonra sıra geldi içeri bir girddim, 1metre genişliğinde 3 metre uzunluğunda bir korıdor
korıdorda ınce bır sıra(oturak).. 8kadın yan yana, oda karanlık.Bir de zebanı gibi hemşire. Herkes perdenin arkasındaki sesin erkek olduğunu duyunca tedirgın oldu, ben doktor bayan diye giitim ama ultrason erkke ve bu benım ılk muayene tecrübem
Neyse perdeli bir soyunma kabini var 1metre kare sırayla oraya girin uzun beyaz etekleri giyin dedi hemşire... kefen gibi
eteği giydim kıyafetlerim elimde ileri geçtim yıne bir korıdor daracık yıne 8 kadın.oda karanlık bırbırını zor görüyosun ve herkez o beyaz eteklerle idam mahkumu gibi
neyse sıra ile perdenin arkasındakı doktorun yanına sedyeye gıttık..doktor 2sanıyede baktı ..... ve bıttıı
yanı hamılelre bunu yaptıklarını sanmıyorum ama insanlık dışı o hastane

Amiiiiiiiiiiiin cnm çok sağolasın demek kontrolun vardı aklına gelmem bile önemli cnm çok tşk ederim
çok memnun kaldım cidden hemşirelerden tut dr a herşeyiyle çok güzeldi sezeryanda kolay geçti çok şükür
ameliyat sonrası odaya sürekli gelip durdular çocuk dr u murat bey bide beslenmez uzmanı gelip bir sürü bilgi verdiler
beslenme uzmanı hoşaf yollattı nasıl besleniceğimi vs bisürü bilgi verdi ara ara geldi kontrol etti
çocuk dr u keza öyle sürekli geldi bana bilgi verdi oğluşuma baktı sevdi
murat beyde öyle sık sık geldi hemşireler çok ilgili baya yardımcı oldular yani nasıl diyim komple süper bi hastane
emin ol orda olursa dogumun asemb dogru demiş dersin cnm
evet tahin yağınıda deniyim duymuştum onuda sağolasın cnm

Amiiiiiiin cnm tşk ederim aynen cnm aynen zeytinyağı çok çok iyi gelmeye başladı sürdükçe rahatlattı
krem hiiiiç fayda etmedi bıraktım bende sürmeyi zeytinyağına dvm

hayırlı olsun canım güle güle saglıkla büyüt oglusunu
göğüs yarasını ben 1 sene cektım oglumda derım cok ınce hemen catlıyodu ve ıyılemsıyodu bana en ıyı garmastan krem gelmıstı ama emzırmeden once yıkaman yada silmen gerekıyo bu sefer göğüs pedi yerine göğüs kalkanı denıycem bakalım kuru kalmasıda onemlıymıs cunku

garmastan bende denedim ama bende işe yaramadı madacassol die bi krenm vermiş ecz oda yaramadı ve bunları emzirmeden temizlenem gerekio ama ne kadar temiz olabilirki bide her an bebek ağlıyo yıkayım diyene kadar vakit geçiyo hırslanıyo ve sonrada ya emmek istemiyo yada çok hırslı emdiğinden süt genzine kaçıyoduı ama saf zeytinyağı mükemmel ne yıkamak gerekio nede başka bişi bence sende kalkan yerine zetinyağı dene bebeğin gögsünle temas etsin

eveeettt kızımla ben geldim teyzeleri.
şükürler olsun bir sıkıntımız yok.4200kg tombik bir kızım oldu.spinoepidual sezaryan oldum.2 gece yattım şimdi kızım uyuyor.ayrıntılı sonra yazarım kızlar şimdi kaçmam lazım.

canım hayırlı uğurlu olsun, hamılleıkte ne yedin de bebişin böyle tombiş oldu:) Seninde tecrübelerini okumaktan zevk duyacağım.Müsait olunca bekleriz

Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Nazarlardan korusun onu.

allah analı babalısağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin gözün aydın maşallah tombiş kuzucuğuna

Son düzenleme:

benim bir arkadaşımda akrapol ışın hanıma gidiyor...gayet memnun bende ankara geldiğimde düşünüyorum oraya gitmeyi

cnm bebeğini sağlıcakla büyütürsün inş hayırlı olsun..Allah uzun ömür versin sana bebişine bende sincan koru düşünüyorum ve senin yorumlarını merakla bekliyordum çok sevindim memnun kalmana...ne kadar ücret ödedin, sağlık güvencesi neydi acaba:26:

oyy tombulum benimm..İyi olmanıza sevindim.Allah analı babalı büyütsün canım.Tebrik ederim..

alsen hayırlı olsun Allah uzun ömür versin bebişine ve sana maşalah tam tosuncuk

İkinize de çok geçmiş olsun kızlar,maaşAllah...ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsün bebeklerinizi inş.

Müsait oldukça tecrübelerinizi okumak isteriz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…