Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

güle güle büyüt bebeğini canım alah hayırlı ömürler versin

Hayırlı olsun bebeğiniz. Merak ettim, hangi hastanede doğum yaptınız?

saol canım darısı sana inşallah.wavybaby doğum yapmıştır.umarım herşey yolundadır.

yaptım kızlar, kızımlayım. herşey yolunda Allah'a çok şükür.
08/08'de aldım kucağıma, bir haftalık olduk bile.
dün gece bol bol dua ettim Allah isteyen herkese versin... Muhteşem bir duyguymuş.

dün gece bol bol dua ettim Allah isteyen herkese versin... Muhteşem bir duyguymuş.

hah canım gözünaydın bende sneı sormustum dun hayırlı olsun bebegın güle güle saglıkla büyüt inş ismini ne koydun

rabbim saglıkla sıhatle büyütmek nasip etsin canım güle güle büyüt allah analı babalı etsin

herkese günaydın EEB1975 doğum yapmıştır herhalde rabbim sağlıklı bi şekilde kavuşturmuştur inşallah bebişine

doğum hikayesini anlatma sırası sende o zaman... Müsait olduğun bir zamanda bekliyoruz...
bu arada hayırlı uğurlu olsun canımm güle güle büyüt

canım güle güle büyüt kızını.allahım güzel ömürler versin inşallah.

Benim doğum hikayem
06/08/2012 işte önemli gün.. Cnm oğluma kavuşma vakti bu anı 9 ay boyunca beklemek ve sonunda o ana gelmek.. Bi önceki gece ne beni ne eşimi ne de istanbuldan gelmiş olan annem ve babamı uyku tutmadı tabi herkes heyecanlı bende garip duygular nasıl olucak kolay olucakmı oğlum nasıl sağlıklı olucakmı vs vs bin bir türlü sorular.. Sabahı sabah ettim ve kalkma vakti geldi çantamız her şeyimiz hazır kapıda duruyodu hazırlandık çıktık yola.. Hastanemiz evimize yakındı çabucak varmıştık sabah saat 8 biz hastanedeydik. İşlemlerimizi yaptık ve odamıza çıktık hemşire geldi bilgilerimi aldı önlüğümü giydim nst ye son kez bağlandım ve o pıtpıtları dinledik. Sonrasında sedyeye alındım ameliyathaneye doğru yola çıktım yanımda ailem. Eşim benimle birlikte ameliyathaneye kadar geldi ama içeri girmedi başlarda içeri girsin diye düşünüyoduk ama dr umuz pek tavsıye etmem diyince vazgeçmiştik. Artık ameliyathanedeydim saat 08,35.. Sıra anesteziye geldi belimden iğne vuruldu bacaklarıma elektirik çarpması gibi bişey oldu ve o andan sonra bacaklarımı hissetmedim. Sondamı uyuştuktan sonra taktıkları için herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ameliyatımız o arada başlamış tabi ben dünyadan bi haber yatıyorum 5 dakika içinde cnm yavrumun sesini duydum o güzel ses o güzel ağlayış tarifi imkansız bişey.. Hemen bana gösterdiler oğlumu şaşkınlık içindeydim bumuydu içimde duran tekmeler atan.. Bi anlık gördüm ve sonra alıp götürdüler oğlumu çok sabırsızlandım bir an evel çıkıp oğlumun yanına gitmek istedim. dikişlerde 20-25 dakika kadar sürdü sonra çıktım ameliyathaneden eşim kapıdaydı oğlumuz çok tatlı dedi iyice heyecanlandım onu görmek istiyodum hemen.. Odamıza geldik tabi bacaklarım uyuşuk benı yatagıma aldılar oğlumu getirdiler hemşiremiz emzirmeyi gösterdi yardımcı oldu epey bi yandan emzirdim bi yandan oğluma baktım hayran hayran..
O nasıl bir şeydi öyle o ne çirkindi..
Çok fazla ağrım olmadı uyuşukluk 2-3 saat kadar sürdü spinal sezeryan olmuştum ve iyi ki de olmuşum. Çok rahat bir ameliyattı şükürler olsun Rabbime , evladıma sağsağlim kavuşmuştum.
Ertesi gün sabah taburcu olduk artık evimizdeyiz ve artık 3 kişilik bi aileyiz..

canım ya allah güzel ömürler versin yavruna.bu duygunun tarifi yok sanırım.allah isteyen herkese versin.

kızlar biraz özeliniz belki ama sezeryanla ilgili biraz daha ayrıntı istiyorum özelime de yazabilirsiniz..
Okuduklarıma göre anne iğneyi oluyor uyuştuktan sonra 5dakkaya bebk çıkıyor...
sorularım:)
ameliyat masasına mı doğum masasına mı oturuyorsunuz
alttan sonda dışında başka müdahale oluyor mu
kendi başınıza tuvalete kaçıncı gün gidebiliyorsunuz
dikiş yeri kaç günde kapanıyor,yani ne zaman evde rahatça yürüyebiliyor sunuz
Ben yolu yarılamadım bile ama kararsızım,annem hep sezeryan olmuş o da hep o iyi der ama şimdi ameliyatlısınız altınıza bez mi bağlanıyor ne biliyim çekiniyorum ,sonuçta onu kim alacak??
gülüyosunuz belkide ama cevaplarsanız sevinirim

sabah bir hata yaptım ve haberleri izledim içim şişti valla. allah hepimize yardımcı olsun bebeklerimi sağlıkla kucağımıza alalım.
bide mutlu doğum hikayelerini okumak çok güzel oluyor iyiki yazıyosunuz

bu soruların cevabını bende çok öğrenmek istiyorum bilmiyorum, yazarsanız bende çok memnun olurum arkadaşlar....

şuanda bi yandan oğlumu emziriyorum bi yandan yazıyorum annelikte ustalaşıyorum galiba
cnm bu soruların cvbını bende çok merak ediyodum hamileyken

ameliyat masasına yattım orda iğne vuruldu spinal sez oldum
bacaklar karına çekiliyo çene göğüse doğru yatırılıyo ve iğne vuruluyo
o anda bacaklarıma elektrik çarpması gibi bişey oldu ve anında uyuştu bacaklarım
bu iğne durumunda hiiiç acı yok içiniz rahat olsun cnm

sondamıda uyuştuktan sonra taktılar oyuzden hiç bişey hissetmedim
bana lavman yapılmadı sonda harıcı herhangi bi alttan müdahale olmadı
sondamıda sabah 8,35 de girdim ameliyata yürğyüş için 14,30 da kaldırdılar ozaman çıkardılar
hiiiiç acı felen hissetmedim

yürümeden sonra kendim gittim wc ye ama dikişler yeni oldugu için yanınızda biri olsun mutlaka
ilk gün geceye kadr hasta bezi kullandım sonrası normal pede geçtim
öyle çok kanama olmuyo

ilk iki gün yürümeden ziyade yatıp kalkarken dikişlerde ağrı oluyo
ama o da aman aman bi ağrı değil zaten dr ağrı kesici veriyo 3.günden itibaren epey rahattım

ben çok memnun kaldım cnm çok şükür rahat oldu aklına takılan olursa fırsat buldukça cvplarım cnm

arkadaşlar lohusa şerbet takımı, pijama , bebek şekeri, kurabiye filan nerde bulabilirim toplu halde? farklı bişeyler olsun istiyorum...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…