Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

teşekkür ederim hiç olumsuz yorum görmedim koruyla ilgili peki tam teşekküllü her şey var mı acaba hastanede eşim biraz özel hastanelerin yetersiz kalmasından korkuyor ben de devlet hastanesinde yapmak istemiyorum açıkcası

Hmm anladım,

Hastanenin sadece yeni doğan yoğun bakımı yokmuş,yeni doğan ünitesi varmış,

Ben bunu biliyorum sadece,başka da kötü bişey okumadım,

Ablam da geçen ay Akropole gitti muayene falan oldu midesinden,çok beğenmiş memnun kalmış ama bilemiyorum...

Son düzenleme:
hangi doktora gidiyorsun canım. peki lokman hekimle arasında gördüğün farklar nedir? normal doğum yapamayacak mısın doktorun ne diyor az kaldı senin :)

Canım doktorum Murat Gözüküçük. Lokman Hekimle arasında daglar kadar fark var.Hem yoğun degil, hem alet edevat olarak daha iyi hastane.Mesela lokman hekimde ayrıntılı ultrasona kadar bebişin kalp atışlarını duyamamıştık.Ultrason cihazları dopler olmadıgı için.Koruda Cihazları dopler ve daha iyi. Doktorun odasında 3 boyutlu ultrason cihazı var.Bunun için ayrı ücret talep etmiyorlar.Lokman Hekimde 3 boyutlu için 140 lira (Emin degilim) para ödemen gerekiyor. Koruda hem doktor hem çalışanlar çok sıcaklar gercekten.Lokman hekimde devlet hastanesi gibi muamele görüyorsun resmen.Mesela geçen hafta acile gittik bebeğin hareketlerini hissetmediğim için, biz sadece kanamalı hastalara bakıyoruz dediler Dedim ben 37 haftalıgım doğuruyor da olabilirdim ozamanda mı gönderecektiniz? Bi doktora soralım filan dedi.Neyse doktor cagırdı binbir nazla... gittik. Bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diyorum gülüyor.eşim sinirlendi çok mu komik diye.sanki zorla ilgilendi bizimle.Resmen rahatsız etmişiz gibi davrandı..Ultrasona bile dogru düzgün bakmadı.Kalp atısları var dedi geçti.Kendimi kaprisli hamileler gibi hissettim.Bunun gibi daha bir sürü örnek var sana verebileceğim.Onun için ben tercih etmiyorum lokman hekimi..

Benim dogumum normal olcak Allah izin verirse. Doktorum herseyin normal doguma elverişli oldugunu söylüyor.İnsallah son anda bir aksilik olmazsa planladıgımız gibi olacak. Epidural istiyorum ama en azından daha az acısın canım diye..Hayırlısı bakalım..

Canım yeni dogan yoğun bakımı filan var ancak acil bir durumda ne kadar yeterliler bilemiyorum acıkcası.Hastane tam teşekküllü oldugunu söylüyor.

canım ya allah güzel ömürler versin yavruna.bu duygunun tarifi yok sanırım.allah isteyen herkese versin.

Amiiiiiin cnm benim cümlemizinkine nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah

TATLIM Allah bebişinizi sıze bagıslasın sağlıklı büyütürsün inşallah darısı bıze artık

Amiiiiin cnm inşallah sağsağlim kavuşursun yavruna dogumun kolay olur inşalllahh

selam kızlar... yeni gördüm bu topiği umarım daha çok yazıp tanışma fırsatımız olur..bende ankaralıyım:) 18.haftanın içindeyim kızım olucak inşallah... dr-hastane tavsiyeleri için vs güzel bi topik olmuş.ben en çok uygun kıyafet bulmakta sıkıntı çekiyorum:) belki bildiğiniz güzel yerler vardır neyse zamanla konuşuruz:) tobb etü hastanesine gidiyorum ben doğumuda orda yapıcam inş.... bikaç sayfa okuyabildim, bende lokman hekimden çok şikayetçiyim... bu benim 4.gebeliğim en fazla 8.haftayı görebilmiştim.bir keresinde şiddetli karın ağrısıyla gitmiştim gece, üstte de bi arkadaşın yazdığı gibi doğru düzgün bakmadılar bile...dr yüzü görmeden danışmadaki adam bana idrar için kap verince kabı fırlatıp çıktım sinirden böyle şeymi olur diye, en son 2 hafta önce kan pıhtılaşmayla ilgili bi değerim çok anormal çıkınca hematologumun isteği üzerine acilen gitmek zorunda kaldım... aradan hasta alamıyoruz vs dediler bu kez iş ciddi old.için üstlerine gidince aldılar vee kesinlikle dr bomboşş sorduğum hiçbi soruya doğru düzgün cevap veremedi, inşallah doğar bişey olmaz diye gönderdi:) ultrason filan da çok kötü,,, önüme geleni uyarıyorum bende bu hastane konusunda
Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun...bebeklerimizle beraber nice bayramlar yaşarız inşallah.

sincandakine mi gitmiştin

hoşgeldin..benim ilk gebeliğim, etlık lokman hekıme gıdıyorum bende 18.haftamdayım... kıyafet konusunda ben gecen kızılayda bıyerler buldum baram için pantalon aldım..
gama iş merkezinin içinde var,birde kızılayda iş bankası var peynirciye dönerken oda bişr pasajda kot buldum hem kaliteli hem de 50lira...hep giydim bayramda rahat:)

anlam cnm..direk açıkta bi mağaza göremedim, demekki pasajların filan içinde daha çok oluyo..ben en çok işe giderken zorlanıyodum 2 tane kumaş buldum ama artık üstler de olmamaya başladı ona yönelik bakıcam,iş dışında genelde eşofmanla geziniyorum zaten, çekiniyodum bişeyler almaya kesinleşssin diye ama artık doğru düzgün bakmanın zamanı geldi, göbeğin çok çıktımı peki senin?

gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla sıhatle hayırlı ömürler versin göğüslerin için san bi tavsiyem olucak zeytin yağı sür bebeğin her emdikten sonra başka krem falan işe yaramıyo zeytinyağı birebir ben kullandım ve iki günde rahatladım umarım seninde işine yarar

Kızlar ben de nerden kıyafet alıcam diye düşünürken Kızılayda bi pasajda buldum,

Hani bankalar var ya sıra sıra cadde üstünde,üst geçitin hemen altında camlarda hamile giyim yazıyo hep,

Çok rahat kumaş ve kot pantolonlar var,ben işte de giyerim diye kumaş aldım hem de 70 tlden 40a inmiş,

Bir de bu Sakaryadaki çiçekçilerin bitiminde soysal çarşısına çıkan tarafta yine bi üst geçit var onun altında da İzgi butik var,

Orda da güzel gömlekler kotlar ve iç çamaşırları vardı,bakmak isterseniz gidin mutlaka bence...

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız?

benim cumartesi kontrolüm vardı, 30. haftamız bitti, başta doktorum beni çok iyi gördüğünü söyledi sonra ultrasona girdik, suyun hiç iyi değil, azalmış, daha fazla azalmaması lazım daha fazla çalışmanı istemiyorum doğum öncesi iznine ayrılıyorsun haftaya dedi çok moralim bozuldu, su neden azalır bir fikriniz varmı? bol bol ayaklarını uzatıp dinlenceksin bol su içiceksin dedi bir de benim doktorum akayda ama ben muayenehanesine gidiyorum, raporu akaydan almak istemiyorum çünkü ekstra muayene ücreti ekliyorlar, direk gidip zekai tahir buraktan alabilirmiyim bir fikriniz varmı? ya da tam olarak bu rapor işleri nasıl yürüyo beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Sıkma sakın canını içini ferah tut doktorunun dediklerini yaparsın herşey düzelir rapor işinide zekai tahirin çayyolunda semt polikliniği var oradan çok rahat alabilirsin bende 33. haftayım bayramdan önce 15-20 dk içerisinde aldım tekrar geçmiş olsun

tatlım bende medıcanada yapıcam kısmet olursa 3500 dedı dr anlaşması var orayla..her ey dahıl bu fıyat dedı

Merhaba canım burada da karşılaştık.
Annem Kızılay'da İzgi diye bi mağaza var orada Ebru maternity'nin kıyafetleri varmış bana çok güzel şeyler almış bence oraya bak, hem günlük hem de iş için kıyafetler varmış. Hatta şimdi web sayfalarına baktım da Kentpark'ta ve Kızılay YKMde de varmış o marka. Ben iş için kumaş pantalonu Yeşim tekstilden almıştım, Tunalıdakinden.

selam cnm valla çok keşisiyo seninle yollarımız:) ebru maternity duydum bende,netten baktım ama emin olamaadığımdan alışveriş yapmadım... kızılayda sadece ykm içindemi? kentparktada dolaştım görürmüyüm diye ama sanırım izgi normal kıyafetler satan bi mağaza genelde küçük bi bölüm ayırıyolar ondan dikkatimi çekmedi,ok kaydediyorum en kısa zamanda bakıcam artık cidden sıkıntı yaşamaya başladım işe giderken hiçbişey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…