- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.921
cnm bunu o kadar çok hamile tanıdığımdan duydumki, artık bana çokda ürkütücü gelmiyo, gerekli kadar su içersin ve zamanında gelir inşallah bebeğin.izin konusuda moral bozucu olmuş, bikaç hafta rapor yazsa idare edemezmisin ? en azından izninden gitmez olur...merhaba kızlar nasılsınız?
benim cumartesi kontrolüm vardı, 30. haftamız bitti, başta doktorum beni çok iyi gördüğünü söyledi sonra ultrasona girdik, suyun hiç iyi değil, azalmış, daha fazla azalmaması lazım daha fazla çalışmanı istemiyorum doğum öncesi iznine ayrılıyorsun haftaya dediçok moralim bozuldu, su neden azalır bir fikriniz varmı? bol bol ayaklarını uzatıp dinlenceksin bol su içiceksin dedi bir de benim doktorum akayda ama ben muayenehanesine gidiyorum, raporu akaydan almak istemiyorum çünkü ekstra muayene ücreti ekliyorlar, direk gidip zekai tahir buraktan alabilirmiyim bir fikriniz varmı? ya da tam olarak bu rapor işleri nasıl yürüyo beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..
sende izgi diyosun yani:) hafta sonu kızılaya gidicem kesin bakarım artık...sağol cnm.Kızlar ben de nerden kıyafet alıcam diye düşünürken Kızılayda bi pasajda buldum,
Hani bankalar var ya sıra sıra cadde üstünde,üst geçitin hemen altında camlarda hamile giyim yazıyo hep,
Çok rahat kumaş ve kot pantolonlar var,ben işte de giyerim diye kumaş aldım hem de 70 tlden 40a inmiş,
Bir de bu Sakaryadaki çiçekçilerin bitiminde soysal çarşısına çıkan tarafta yine bi üst geçit var onun altında da İzgi butik var,
Orda da güzel gömlekler kotlar ve iç çamaşırları vardı,bakmak isterseniz gidin mutlaka bence...
anlam cnm..direk açıkta bi mağaza göremedim, demekki pasajların filan içinde daha çok oluyo..ben en çok işe giderken zorlanıyodum 2 tane kumaş buldum ama artık üstler de olmamaya başladı ona yönelik bakıcam,iş dışında genelde eşofmanla geziniyorum zaten, çekiniyodum bişeyler almaya kesinleşssin diye ama artık doğru düzgün bakmanın zamanı geldi, göbeğin çok çıktımı peki senin?
tatlım bende medıcanada yapıcam kısmet olursa 3500 dedı dr anlaşması var orayla..her ey dahıl bu fıyat dedı
cnm bunu o kadar çok hamile tanıdığımdan duydumki, artık bana çokda ürkütücü gelmiyo, gerekli kadar su içersin ve zamanında gelir inşallah bebeğin.izin konusuda moral bozucu olmuş, bikaç hafta rapor yazsa idare edemezmisin ? en azından izninden gitmez olur...
sende izgi diyosun yani:) hafta sonu kızılaya gidicem kesin bakarım artık...sağol cnm.
Sıkma sakın canını içini ferah tut doktorunun dediklerini yaparsın herşey düzelir rapor işinide zekai tahirin çayyolunda semt polikliniği var oradan çok rahat alabilirsin bende 33. haftayım bayramdan önce 15-20 dk içerisinde aldım tekrar geçmiş olsun
teşekkür ederim canım, sen neden erken ayrılmak istedin? ya da çalışabilir raporunumu aldın? bir de tam 32+0 da mı gitmek gerekli raporu almak için yoksa bir gün öncesinde de gitsem ertesi gün itibariyle verebiliyorlar mı? bir de giderken doktorumun yazdığı reçete gibi birşey var izine ayrılabilir diye onu almam gerekli mi yoksa orada yeniden muayenemi olunuyor?
gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla sıhatle hayırlı ömürler versin göğüslerin için san bi tavsiyem olucak zeytin yağı sür bebeğin her emdikten sonra başka krem falan işe yaramıyo zeytinyağı birebir ben kullandım ve iki günde rahatladım umarım seninde işine yarar
Medicanada doğum ücretleri nekadar bilgi verebilir misin bide sgk indirimi oluyor mu ?
izgiye gittim ve çok pahalı..yanı başka zaman olsa alırım da 2ay giyeceğim pantolonlarada 90lira vermek istemedim.kızılaydan aldım bende iş bankasının arada bı pasajda buldum.Bir de gama iş merkezinde bir yerde,indirimde 50liraya aldım nette buldum sitelerinde 89lira..
Sağol nuraycım ben de kantron yağı sürdüm aslında sık sık silmek zorunda kalmasam daha çabuk faydası olurdu ama gerçekten ilaç gibi geldi.Şimdi azıcık sol göğsümde var o kadar.
selammm kızlar
bende ankaradan yazıyorum
2,5 yaşında bir oğlum var
konuda açtım belkı burdanda yardımcı olursunuz bana
ben 2 ay önce roaaccutane tedavıse başladım. ama dun test yaptım
hamıleyım oğlumda batıkenttekı selcuk hoca gözetımındeydım
hemen yıne onu aradım.. bana sadece ılaçlarımı kesmemı söyledı. onun dışında geldığınde ultrasondan bakarız dedı
yanı olumsuz birşey konuşmadı.. kan sonuçlarıma göre 4 haftalık hamıleyım. diğer butun sonuçlarımda normal çıktı
yalnız bebek kesede gözukmedı dun gıttığımde. oğlumda adet olacak gibi çok sancılanmıştım ama bunda öle olmadı sadece karnım ağrıdı
bılgılerınızı paylaşırsanız sevınırım
gunaydın her kese.kızlar kac haftalık hamılesınız nerde oturuyorsunuz tanışalımmı
gunaydın her kese.kızlar kac haftalık hamılesınız nerde oturuyorsunuz tanışalımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?