Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Canım ben bugün itibariyle 40 haftaya başladım yani haftaya bugün beklenen doğum tarihi, ama normal olacağı için ne zaman gelir bilinmez, belki de 41de gelecek oğluşum, ben devlete devam ediyorum, özel doktorum yok, GATAya ve Mevki Asker Hastanesine, ama hep aynı doktora gittiğim için bir anlamda iyi oluyor, doktorum bu aralar haftada 2 kez kontrole çağırıyor, yarın gidicem bakalım, çatı muayenesi yapmadı, ama başka bir sebeple başka bir yerde yaptırmıştım ben, o yüzden biliyorum hiç acımıyor emin olun, sadece kendinizi kasmamanız yeterli, son zamanlarda bol bol ama kendimizi yormadan yürüyüşler ve hareketler yapmamız ve bebeğin hareketlerini takip etmemiz isteniyor, ben de yürüyüşü ne kadar sevsem de bu havalardan dolayı dışarıya çıkamıyorum, o yüzden biraz üzgünüm, ama evde her işinizi kendiniz yapmaya çalışın eğer normal düşünüyorsanız, hareket olur, kaslarınız açılır, bir de alışverişi son zamanlara bırakmayın, hala eksiklerim var ama çıkamıyorum, havalar ısınınca oğlumla çıkarım artık, aklıma başka bir şey gelmiyor, sorularınız varsa sorabilirsiniz.

teşekkür ederim canım, sana biraz erken en azından doğuma yakın havalar düzelince aradaki farkı kapatırsın, son günlerde de wc ye acele yetişme telaşından dolaşmak sıkıntılı oluyo :))) alış veriş merkezlerini o yüzden seviyorum hemen rahatlayıp yola devam edebiliyosun:))

allah kurtarsın canım inş sağlıkla alırsın oğlunu kucağına güzel haberlerinide alırız burdan tecrübelerinden faydalanırz ilk annemizin sende önce doğum yapıcak olan yok sanırım aramızda...

merhabalar allah kurtarsın canım benim oğluşta 34. haftada bende normal doğum olsun istiyorum şimdiden çok sabırsazlınıyorum kucağıma almak için:)) bu erkek bebeklerin hepsi 40 hafta beklemeye meyilli mi acaba, ben 36 . haftadan sonra hayırlısıyla gelsin istiyorum:) beklemek hem güzel hem zor:)) bebeişin kaç kg çatı muayeneyi kaçıncı haftada yaptılar

canım doğumu gatadamı yapacaksın bende gataya gidiyorum inş kolay bir doğum olur banada bilgi verirsin bebişten fırsatın olursa gatada doğum yapan tanıdığım yok hiç bilmiyorum nasıldır..

asker eşimisin canım? Memnun musun hastaneden? Ben fatih ünv özele gidiyorum, ama doğuma kadar netleşmiş değil fikrim

evet canım eşim asker..hacettepeyi düşündüm aslında ilk önce ama geç kaldım 3 aydan sonra hacettepe almıyor sanırım..gata uzak evimize ama idare ediyoruz şimdilik..hastanede doktorlar baya ilgili valla 1 soru soruyosun 10dk açıklama yapıyo sadece 1 soruyabir an önde doğum yapacağın hastaneyi belirle canım bence...

34. haftadayım iki hafta sonra yine fatih ünv kontrole gidicem , doktorumu seviyorum ama son dakkikada doktor hanım olmaz da başkası girer doğuma diye stres oluyorum, hayırlısyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda bakalım artık bebişlerimize, benim de eşim asker ama hiç gatayı düşünmedik biz, tecrübeli birileri olmayınca önünde insanın kafası karışıyo

slm arkadaşlar bende ankaradayım ve 34. haftamızı bitiriyoruz yarın itibariyle. güzel olmuş ankara annelerinin buluşması. alışverişi bitirdim gibi diyordum ben ama burdaki listeleri görünce ne kadar eksiğim olduğunu fark ettim. havalarda o kadar kötü gidiyor evden çıkamıyoruz nasıl olacak bilmiyorum. ben de lina kadın sağlığına gidiyorum kontrole doktorum şükran çakmak. doüumu hrs de düşünüyoruz doktorumun tavsiyesi ile. biraz pahalı ama (3000 tl fiyat verdiler) riske atmak istemedik tedavi ile hamile kaldım ve kan pıhtılaşması çıktı günlük iğne oluyorum.

allah kurtarsın rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin

Saol tatlım hepimiz inşallah sağlıklı doğumlar geçiririz, tecrubelerimi seve seve paylaşırım sizlerle.

Ya ben de senin gibiyim canım, oğlum içerde işin bittiyse gel artık diyorum, bir bilinmezi beklemek daha zor sanki, ama erkek bebekler 40 41i buluyor ona göre hayacanını son zamanlara sakla, kendini şartlandırma, vakit daha çabuk geçer, ya benim bebiş biraz küçük, 2900 ve 48 cm ama doktor gelişim geriliğinden şüphelenmedi, genetiksel olabilir dedi, anne baba da pak küçük değil ama, çatı muayenesini de 34 haftada olmuştu

ben gatada yapacağım inşallah..
Ben de aslında GATA yada Mevki de yapacağım, doktorum haftanın 3 günü Mevkide ama yine de bir aksilik olursa GATA yada gidebilirsin dedi,
asker eşimisin canım? memnun musun hastaneden? ben fatih ünv özele gidiyorum, ama doğuma kadar netleşmiş değil fikrim
GATA yada Mevkiye gitmek için asker eşi olmaya gerek yok artık, bir sağlık güzevencesi olması yeterli, randevulu da değil, düşünebilirsin aslında, pek çok devlet hastanesine göre daha sakin ve iyi bence.
canım doğumu gatadamı yapacaksın bende gataya gidiyorum inş kolay bir doğum olur banada bilgi verirsin bebişten fırsatın olursa gatada doğum yapan tanıdığım yok hiç bilmiyorum nasıldır..
Benim iş arkadaşımın eşi GATA da yaptı, hem de ileriydi yaşı, 38 falan ama çok memnun kaldılar, hala bebek kontrollerine oraya gidiyorlar, sadece detaylı ultrason için özele gittiler o kadar. Ama ben doğum sonrası bağlanırım size.

Ay evet her bebek kıymetlidir, ama tedavi bebekleri daha bir özel oluyor, Allah tamamına erdirsin canım.

allah kurtarsın canı sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

hayırlısyla bebişini kucağına alırısn inşallah, haftalarımız aynı bende fatih ünv gidiyorum bakalım bebişimiz ne zamana gelecek:))

nigoli;

Ya ben de senin gibiyim canım, oğlum içerde işin bittiyse gel artık diyorum, bir bilinmezi beklemek daha zor sanki, ama erkek bebekler 40 41i buluyor ona göre hayacanını son zamanlara sakla, kendini şartlandırma, vakit daha çabuk geçer, ya benim bebiş biraz küçük, 2900 ve 48 cm ama doktor gelişim geriliğinden şüphelenmedi, genetiksel olabilir dedi, anne baba da pak küçük değil ama, çatı muayenesini de 34 haftada olmuştu

desene daha çok bekliycez:)) hayırlısyla sağlıklı gelsinlerde. bence kilou gayet iyi normal doğum düşünüyorsan bebişinin kilosu kolaylık sağlayabilir sana , çatı muayenesine hazırlıklı olayım bende iki hafta sonrası için o zaman :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…