Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

benimkine yakın canım senin aldıkların ve eksiklerin ben göğüs pompası manuel ve yeni doğan için biberon ekliycem annem gecelik tarzı yerine pijama almamı istiyo ama bi gecelik şart bence ,

benimkine yakın canım senin aldıkların ve eksiklerin ben göğüs pompası manuel ve yeni doğan için biberon ekliycem annem gecelik tarzı yerine pijama almamı istiyo ama bi gecelik şart bence ,

canım biberon alıp almamakta kararsızım ben..ihtiyacım olmazsa eğer yenidoğan biberonu olduu için 6.aydan sonra fazla bir işlevi kalmicak yetmicek çünkü..o yüzden kullanacağım bir durum olursa hemen o an almayı düşünüyorum.göğüs pompasıda aynı şekilde ihtiyaç olursa o anda alırm diyorum humana steel tea vardı listemde onuda çıkardım onuda ihtiyaç duyarsam alacağım..aynen benim annemde pijama giyersin diyor ama o an ne olur bilinmez o yüzden 1 tane gecelik şart..

aslında insan o anda alınabileceğini aklından çıkarıyo hep ayrıntı çok çünkü:) herşey tam olsun istiyor bu arada sen doğum için nereye gitmeyi düşünüyorsun canım,

nerede oturuyorsun utopya? teşekkür ederim

ayrıca bebek kıyafetleri neler aldınız hanimlar neyden ne kadar alcağım hakkında da pek bilgim yok kaç aylığa kadar alıyosunn ufff valla en tembel anne seçilebilirim formda sanırım::)))

ay hakkaten benian tembel demeyelim de kız ben senin haftana kadar nasıl sabrederdim bilmiyorum bişi almadan cinsiyeti belli olur olmaz başladık alışverişe ne görsem içim gidiyor. Kıyafetleri hem 0-3 hem 3-6 ay aldım ben ilk etap için

canım ya hepsi çok güzel ama o elbiselre bayıldım bende istiyorum

sağol alsencimLCW den aldım canım beğendiysen orda bulabilirsin

bu liste baya faydalı olmuş canım sağol ben hemen hemen bu yazanların hepsini aldım. Ama küvete file almıştım küvet dibi için sünger mi kullandın sn o daha mı kullanışlı oluyor acaba? Bir de şu burun açıcılar var ya huni gibi onlar kullanışlı mıdır almak gerekiyor mu? ayrıca göğüs kalkanı ve göğüs ucuna ne diyorsun almalı mıyız acıyla baş etmek için?

kızlar çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanıyorsunuz?

ben bebe yağı sürüyorum

mrb ben de ankaradayım ve hamile oldugumu yeni ögrendim.. daha küçücük 1 aylık bi bebegim varr .. hepimizin sağlıklı ve hayırlı bebişleri olur inş.. :) :)

Merhaba, hayırlı olsun canım. Ben ilk öğrendiğimde çok karışık duygularla birlikte acayip mutlu olmuştum. Bende 23+3 günlük hamileyim. Çok güzel ve mucizevi bir yola girdik, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. tekrar tebrikler

nerelerdesiz arkadaşalr sayfamız çok gerilerde buldum hemen yazdım ilklerede kalsın ankaranın güzel hamile bayanları bizde kızımla kahvaltı yaptık sonra teyzelerin yadıklarını okuyalım dedik internete girdik gelsin kızımın arkadaşları artık herkese sağlıklı günler diliyorum....

gunaydin ankaranin karakis anneleri , bugun son cemre de dustu insallah hava isinir kizlar , bu havada hic alisveris yapasim da gelmiyor

alsencim , bebe yagi , kakao (sert olan) ve bugday yagi karisimi kullaniyorum ben de. bir de yag surmeye usenirsem bazen cok yagli vucut sutu kullaniyorum
kızlar çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanıyorsunuz?

Canım bunlar harika ya, hatta bunların içinde hayal ettim prensesimi, güle güle kullansın inşallah. Ben becerebilsem de atsam bilgisayara çektiklerimi ama beceremiyoırm ki.

Herkese merhaba kızlar

Canım bunlar gerçektende çok güzelmiş.Haftana gözüm takıldı bir an.39. haftadamısın? Ne dediler doğumun için çatı muayene falan nasıl oluyo anlatabilirmisin biraz?Heyecan varmı hangi hastanede doğum yapacaksın? Ayy çok soru sordum galiba:)) Bide kızlar bu cemre yanlış yere düştü galiba hiç ısınmadı havalar.Bu hafta Ankara hep karlı gösteriyor(

canım ıslak mendil ne kullandın peki..pişik yapmayan prima ıslak mendil iimidr sizce..

canım ben 2-3 ay kadar hiç ıslak mendil kullanmadım.pamukla temizledim.termosa sıcak su koydum uzun süre sıcak kalması için.oğlum hiç pişik olmadı.

ankarada olursa daha iyi olur salıncak sepet süt pompası yan yatma yastıkları titreşimli anakucağı kanguru vs
ihtiyacı olanlar varsa görüşelim
hepinize hayırlı doğumlar olsun

merhaba hamile arkadaşlarım hava güzel olsada keşke bebişlere bi şey almaya çıksak, ben tek başıma bi yere gidemiyorum artık

benim annemde çok çatlamış.ama ben oğlumda hiç çatlamadım.inşallah buda öyle olur.

merhaba hamile arkadaşlarım hava güzel olsada keşke bebişlere bi şey almaya çıksak, ben tek başıma bi yere gidemiyorum artık

çok doğru söylüyosun güneşi görmek istiyoruz bende çıkamıyorum tek başıma tlfnla ailem arıyor hemen sabahtan yerler karlı buzlu sakın dışarı çıkma sıkı sıkı tembihliyorlar
aslında hakklılar geçen günlerde istanbula çok kar yağdığı zamanlar hamile bir tanıdığım doğuma 2 hafta varken dışarı çıkmış düşmüş bebeği hemen aldılar sezaryanla annedede belinde çatlak var çok zorlanıyomuş allah korusu biz biraz daha bekleyelim en iyisi

Allah korusun evet :S ama ben çok sıkılıyorum evde bi yandan yürürüş yapamamak da sıkıyo canımı, 34 . haftaya girdim evde otur otur bu çocuğu nasıl doğurucam bilmiyorum ( normal doğum olsun çok istiyorum

allah kurtarsın inş istediğin gibi sağlıklı bir şekilde yaparsın normal doğumunu sen bayağı büyütmüssün inan bende senin gibi düşünüyorum hem evde oturmaktan sıkıldım hemde nasıl doğum yapacağımı düşünüyorum çıkıp site içinde biraz adımlamam lazım dün bir alışveriş merkezindeydik inan kısa zmanda hemen oturcak yer arıyorum daha ben 22 haftalık hamileyim evde oturmaktan tembelleşmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…