- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.001
Kızlar doğum çantanıza koymak için geceliklerinizi nereden aldınız ?:26:
Randevu için aradım ama gerek yok dedi gittiğimde yanımda hiçbirşey yoktu kimliğinle giriş yapıyorsun ve direk doktor görüyor seni evrağını alıp başhekime imzalatıp çıkıyosun toplam 15-20 dk sürdü benim almam TOBB daki kabul olmayabilir çünkü devlet hastanesi olması gerekir çayyolu semt polikliniğine git hemen halledersin zamanını da geçirmemen gerekiyo bu rapor geriye dönük alınamıyomuş çünkü kolaylıklar diliyorum.
mrbalar forumları okurken gördümde Dr Murat beyde yapcakmışınız heralde doğumuj bende 3 aylık hamileyim ve son kontrolümüzde oraya gittik ben çok beğendim ilgisini lokman hekimden sonra çok ii geldi bana bebişinize kavuştunuzmu nasıldı Murat bey acaba biraz yardımcı olursanız çok sewincem tşkkr ederim şimdidenVİRÜS
Bebeğimizi hala beklemekteyiz. Hala Murat Bey ile devam ediyoruz..Ben normal dogum istiyorum o nedenle bekliyoruz.İnsallah dogum yapınca ayrıntıları paylasırım buradan takip edersiniz. Size de allah kolaylık versin,saglıkla bebepinizi kucagınıza almak nasip etsin.
Bebeğimizi hala beklemekteyiz. Hala Murat Bey ile devam ediyoruz..Ben normal dogum istiyorum o nedenle bekliyoruz.İnsallah dogum yapınca ayrıntıları paylasırım buradan takip edersiniz. Size de allah kolaylık versin,saglıkla bebepinizi kucagınıza almak nasip etsin.
umarım sağlıkla sihhatle kavuşursunuz kuzunuza herşey istediğin gibi olur inş. :) bişe sorcam takip sürecin nasıldı murat beyle ben ilk kez gittim devam etmeyi düşünuorum evimize yakın olsun diye koruya gittik tabi lokman hekimden sonra çok ii geldi ama ilerleyen zamanlar nasıl olur bilmıorum pek yorum yapanda yok malum yeni hastane bulmuşken seni kafanı şişireyim biraz :))
izmir caddesinde moda düğmenin olduğu çarşıdan ve kızılayda bulvarda pjamacılar var oralara bakabilirsin.
neden özelden aldığın rapor geçerli olmuyor.ben geçen sene medicanadan almıştım tüm raporlarımı hiç bir sorun olmadı.
aaa canım ben seni doğum yapmış o yüzden girmiyor diyordum. ama çok seviniyorum normal doğum olmana ben de çok istiyorum inşallah son anında bir değişiklik olmadan normal doğum yaparsın sağlıkla.
ben de ortada kalmış durumdayımmurat bey bana çok genç göründü ondan korktum. her hastaneye birşey buluyorum bu gidişle ne olacak bilmiyorum
Kızlar doğum çantanıza koymak için geceliklerinizi nereden aldınız ?:26:
12.haftadan itibaren bir yer seçip oraya gitmek lazımmış ilerleyince hastaneler almıyormuş. böyle birşey var mı? sırf bu yüzden telaş yaptım.
Canım ben hiç memnuniyetsiz ayrılmadım kontrollerimden.Ben de son 3 aydır Murat Beyle devam ediyorum.Her soruma bıkmadan sabırla cevap veriyor.Herseyi acıklıyor.Kafamdaki tüm soruları rahatlıkla sorabiliyorum. Ayrıca sahsi telefonunu da ilk görüşmemizde verdi, aynı sekilde evde herhangi bir durum oldugunda çekinmeden arayabiliyorum.Lokman hekimde biliyosun doktorları bulmak büyük sorun.Dogum anında bile ulasamayabilyosun..Özellikle gecen hafta Murat bey doktorum oldugu için bi kez daha şükrettim.Ben aynı zamanda gataya da takibe gidiyordum. Çatı muayenesi yapıldı ve iki doktor arasındaki fark uçurum kadardı. Şöyle ki gatadaki inanılmaz canımı yakarken murat beyde hissetmedim bile.
Evet canım bu yastık,mutlaka almayı düşünüyorum,
Sen nasılsın utopya06,bebekten vakit bulup giremiyosun sanırım,
Sana özel mesaj yollamaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş,bi ara silersen sevinirim,birkaç sorum vardı,
Perşembe gidiyorum artık Işın hanıma çok merak ediyorum nasıl biri bakalım...
Kocabeyoğlu pasajında da seçenek çok. bulvar üzerinden girince merdivenlerden alta in. hemen sağ tarafta. web adresleride pijamadunyasi.com.tr Ben burdan aldım. Diğer yerlere göre de fiyatı uygun.
Ben izgide sadece kıyafetlere baktım valla hiç fiyatlarına bakmadım canım çünkü o zaman daha karnım pek büyümemişti,ihtiyacım
olmadığı için bi ön gezme gibi bişey oldu,o kadar pahalı olduğunu bilmiyodum,
Ama geçen işte o üst geçitin altındaki pasajdan aldım kumaş pantolon 40 tl,çok uygun yani,üst olarak pek bişey beğenemedim ama,
Ben yine sonbahara doğru izgiye de bakarım belki düşer fiyatlar ne dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?