Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

neden özelden aldığın rapor geçerli olmuyor.ben geçen sene medicanadan almıştım tüm raporlarımı hiç bir sorun olmadı.

Bebeğimizi hala beklemekteyiz. Hala Murat Bey ile devam ediyoruz..Ben normal dogum istiyorum o nedenle bekliyoruz.İnsallah dogum yapınca ayrıntıları paylasırım buradan takip edersiniz. Size de allah kolaylık versin,saglıkla bebepinizi kucagınıza almak nasip etsin.

umarım sağlıkla sihhatle kavuşursunuz kuzunuza herşey istediğin gibi olur inş. :) bişe sorcam takip sürecin nasıldı murat beyle ben ilk kez gittim devam etmeyi düşünuorum evimize yakın olsun diye koruya gittik tabi lokman hekimden sonra çok ii geldi ama ilerleyen zamanlar nasıl olur bilmıorum pek yorum yapanda yok malum yeni hastane bulmuşken seni kafanı şişireyim biraz :))

umarım sağlıkla sihhatle kavuşursunuz kuzunuza herşey istediğin gibi olur inş. :) bişe sorcam takip sürecin nasıldı murat beyle ben ilk kez gittim devam etmeyi düşünuorum evimize yakın olsun diye koruya gittik tabi lokman hekimden sonra çok ii geldi ama ilerleyen zamanlar nasıl olur bilmıorum pek yorum yapanda yok malum yeni hastane bulmuşken seni kafanı şişireyim biraz :))

Canım ben hiç memnuniyetsiz ayrılmadım kontrollerimden.Ben de son 3 aydır Murat Beyle devam ediyorum.Her soruma bıkmadan sabırla cevap veriyor.Herseyi acıklıyor.Kafamdaki tüm soruları rahatlıkla sorabiliyorum. Ayrıca sahsi telefonunu da ilk görüşmemizde verdi, aynı sekilde evde herhangi bir durum oldugunda çekinmeden arayabiliyorum.Lokman hekimde biliyosun doktorları bulmak büyük sorun.Dogum anında bile ulasamayabilyosun..Özellikle gecen hafta Murat bey doktorum oldugu için bi kez daha şükrettim.Ben aynı zamanda gataya da takibe gidiyordum. Çatı muayenesi yapıldı ve iki doktor arasındaki fark uçurum kadardı. Şöyle ki gatadaki inanılmaz canımı yakarken murat beyde hissetmedim bile.

aaa canım ben seni doğum yapmış o yüzden girmiyor diyordum. ama çok seviniyorum normal doğum olmana ben de çok istiyorum inşallah son anında bir değişiklik olmadan normal doğum yaparsın sağlıkla.

ben de ortada kalmış durumdayım murat bey bana çok genç göründü ondan korktum. her hastaneye birşey buluyorum bu gidişle ne olacak bilmiyorum

12.haftadan itibaren bir yer seçip oraya gitmek lazımmış ilerleyince hastaneler almıyormuş. böyle birşey var mı? sırf bu yüzden telaş yaptım.

mrb arkadaşlar. doğumuma az kaldı ,sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz:) 1 hafta sonra doktor sezeryan ya da normal olup olmamasına karar vericek.doğumum HRS de olucak inşallah. tek korkum buaralar suyumun gelmesi,çunku ailemden kimse yok,annem haftaya gelicek,yalnız doguma gitmek istemiyorum

Yok canım, bizim kız tembel cıktı..Sancı var, açıklık 2cm ama kızda hiçbir gayret yok Bu kadar bekledim, insallah doğumum normal olur.En çok korktuğum şey sancıyı çekip çekip sonunda sezaryen olmak Hepimiz için hayırlısı olur insallah.. Hastanene kısa zamanda karar ver canım, ben mesela 2-3 hafta önce hadi bide akrapolü deneyim dedim beni kabul etmediler En az 2 ay takip istiyolarmış..Çok doktora gitmek de iyi degil, şahsen benim kafamı karıştırmaktan başka bi işe yaramadı. Zaten basımıza gelecek varsa isterse dünyanın en iyi hastanesinde, en iyi doktoruyla dogum yapalım hiç farketmez..Biraz da akısına bırakmak lazım.

12.haftadan itibaren bir yer seçip oraya gitmek lazımmış ilerleyince hastaneler almıyormuş. böyle birşey var mı? sırf bu yüzden telaş yaptım.

Belli bir haftadan sonra doktorlar zor kabul ediyor. Devlet hastanesi için de sanırım en geç 24-28 hafta giriş yaptırman gerekiyor.

anladım canım bende çok sewdim insana güven verio zaten inşlallah doğumda da ööledir sen yazarsın artık tecrüğbelerini bize daha çok var :)

boşalttım canım özel msj kutumu
aslında takılıyorum oğlumdan fırsat buldukça ama bu topiğe gelmemiştim

merhabalar,
forumda yeniyim,umarım doğru yere yazabiliyorumdur :)
kıyafet konusunda kendı tecrübelerimden yararlanarak ,sayılan mağazaların dışında LCW ve H&M hamile bölümünü de tavsiye edebilirim,fiyatları oldukça uygun oluyor.Ben şu anda 33.haftamdayım 3 ay önce aldıgım pantalonlarımı şu anda giyemıyorum,o yüzden kıyafet alırken belkı 1 beden büyük almak,yani tam üstünüze oturmadan hafif bol kalacak şekilde almak daha mantıklı,eger çok kılo almamayı garantileyebilirseniz..

selam hemşeri hamişlerrr:)) nasılsınız?

l.hekim hakkında yeni haberler çıkmış valla şaşırdım diyemem

kızlar izgiye gittim ben gerçekten çok pahalı bikaç kot denedim filan bulamadım ama şiddetli kıyafet sıkıntısı çekiyorum işe giderken özellikle üst... şu iş bankasının ordaki pasajada indim, çok beğenmedim tarzı...alt katta biyer vardı orda güzel kotlar vardı ama o gün alışveriş günüm diildi sanırım beğenemedim üzerimde:) üstler de yok yani beğenmiyorum klasik kareli filan hamile kıyafetleri, ben işe giderken giyinememki onları

yeni önerilere açığım netten de yapabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…