- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.981
Arkadaşlar merhaba ben de tanıtayım kendimi 8 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ve bende 1buçuk yıl önce gelin geldim ankaraya. Akropol ışın hanımdan 11 eylülde ancak randevu alabildim 1 ayönce. Bülent alp aydın ise mart 2013 randevusu benim son aylar old.için vermediler ve ben bu arada doktorsuz kalmamak adına lokman hekşm etlikde aysun hanıma gidiyorm kilolu old için hep alttan ultrason yapıyo 2 gün önce kalp atışını gördük ama duyurmadı bende doktora sormadım burdan okuyunca anladım ki cihazlar eski:) komik çünkü akropolde gayet güzel cihazlar vardı boynun bile çevirmeden karşındakş ekrandan ultrasonunu görüyorsun ve muayene için haziranda ışın hanıma ben 35 tl ödedim. ama lokman hekmde aysun hanıma 42 artı tetkikler diyip 12 tl de verdim 2 gün önce ve hastane gerçekten devlet hastanelerinden bile kötü durumda randevu saatine bile uyumuyor bekliyorsun habire
slm canım bende 20haftalık hamıleyım ankarada kımsem yok öğretmen arkadaşlarım lokmana hekımı onerdı dıye ılk kontrolüme etliğe gıttım hamıle olduğumu öğrendim,sonra da hep oraya gittim.Doktor olarak kendim tercıh etmedım ılk gun o müsaitti hep oyle kaldı... kalabalık konusunda haklısın ama elif hanımın hastası çok o yuzden o ızınden gelınce azaldı.aysun hanım çok konuşmuyor eşim o yuzden biraz olumsuz bakıyor ama ne biliyim zararını görmedim tahlıller bazı yerlere gore pahalı ama bazı hastanelere gore de çok ucuz,doğum için 2bin lıra verdığını söyleyenler oldu lokman hekımde 900civarıymış..
yani savunsam neyını savunuyum bende tecrubesizim ama yakın bana,tüm kadrosu bayanmış,ucretlerde orta durumda,davam ediyorum bakalım umarım sorunsuz devam ederim
iyi yapmışsınankarada akraba filan yok mu? ben doğma büyüme ankaralıyım da ünv ve iş nedeniyle ankara dışında bulundum ama tekrar ankaraya geldim.
slm canım bende 20haftalık hamıleyım ankarada kımsem yok öğretmen arkadaşlarım lokmana hekımı onerdı dıye ılk kontrolüme etliğe gıttım hamıle olduğumu öğrendim,sonra da hep oraya gittim.Doktor olarak kendim tercıh etmedım ılk gun o müsaitti hep oyle kaldı... kalabalık konusunda haklısın ama elif hanımın hastası çok o yuzden o ızınden gelınce azaldı.aysun hanım çok konuşmuyor eşim o yuzden biraz olumsuz bakıyor ama ne biliyim zararını görmedim tahlıller bazı yerlere gore pahalı ama bazı hastanelere gore de çok ucuz,doğum için 2bin lıra verdığını söyleyenler oldu lokman hekımde 900civarıymış..
yani savunsam neyını savunuyum bende tecrubesizim ama yakın bana,tüm kadrosu bayanmış,ucretlerde orta durumda,davam ediyorum bakalım umarım sorunsuz devam ederim
Benim tarafımdan Akraba yok canım keşke olsaydı yalnızlık çekilmiyor bazen,sadece eşimin ailesi ve akrabaları burada yaşıyor bende doğma büyüme adanalıyım
ben de sincan lokman hekime gidiyordum ama bu hafta itibariyle bırakıyorum. batıkentte yenimahalle devlete gidicem. artık sonlara doğru doğum için düşünürüm bir yer. hiçbir farkını göremedim ben özelin. yenimahalle devlet hastanesini ben çok beğeniyorum. kadın doğum hakkında da yorumumu yazarım
Canım bende senin gibiyim 1 yıl önce gelin geldim işimden ayrıldım ve 1 yıldır ankarada evde yalnızım kimsecikler yok eşimden başka ha bir dee onun ailesi var ama onlar kendi hallerinde zaten çok ilgili değiller.
ankarada çok yalnız varmış:)
yenımahlle devlete bır kere başka bir iş için gıttım çok temız ferah ozel hastane gıbı ama doktorlarını bılemıyorum..ama gecen bır arkadar mesaıden sonra doğum almıyorlar demıs nasıl yanı anlayamadım sabaha kadar dişini mi sıkıyo mıllet:)
bırde son haftalar bakarım ozel hastane deme,kımse bakmıyor,gecen benım hastaneye 33haftalık geldı doktora soralım muayeneye alır mı dedi sekreter...
hele son dakka gıdersen hiç önemsemıyorlar ,ben sebep olarak,senle ılgılı bılgıleri yok testlerini bilmiyor,bırebır konuşmamış olmalarına bağlıyorum haklılar da
hatta hacettepe 12haftadan sonra almıyormuş yenı hasta...
serapckmz bende memnun oldum:).arkadaşlar birde atatürk eğitim ve araştırma hastanesi var orası hakkında da ılımlı şeyler duydum ama oraya hiç gitmedim
ankarada çok yalnız varmış:)
yenımahlle devlete bır kere başka bir iş için gıttım çok temız ferah ozel hastane gıbı ama doktorlarını bılemıyorum..ama gecen bır arkadar mesaıden sonra doğum almıyorlar demıs nasıl yanı anlayamadım sabaha kadar dişini mi sıkıyo mıllet:)
bırde son haftalar bakarım ozel hastane deme,kımse bakmıyor,gecen benım hastaneye 33haftalık geldı doktora soralım muayeneye alır mı dedi sekreter...
hele son dakka gıdersen hiç önemsemıyorlar ,ben sebep olarak,senle ılgılı bılgıleri yok testlerini bilmiyor,bırebır konuşmamış olmalarına bağlıyorum haklılar da
hatta hacettepe 12haftadan sonra almıyormuş yenı hasta...
ben ankara numuneye gidiyorum çok memnunum arkadaşlar tavsiye ediyorum kararsız arkadaşlara
Sıkma sakın canını içini ferah tut doktorunun dediklerini yaparsın herşey düzelir rapor işinide zekai tahirin çayyolunda semt polikliniği var oradan çok rahat alabilirsin bende 33. haftayım bayramdan önce 15-20 dk içerisinde aldım tekrar geçmiş olsun
Bizim yeğen emzirme sırasında kendi pozisyonunu alıyo. direk memeye yapışıyor zaten. bebek pozisyonunu kendi oluşturuyor. zorla bir şekilde tutulamıyor bebek.
annenin bel ağrısı için ise diğer yastıklarda iş görür.
internetde yaptığım araştırmada da diğer annelerin yorumlarıda bu tarzda.
kızlar emzirme yastıgının rahatlığı sanırım kişiye göre değişiyo, benim ablam yegenimde kullanmıştı çok rahat etmişti, şimdi bende onun yastıgını kullanıcam..peki aranızda gece yatmak için hamile yastıgı kullanan varmı?
mrbalar forumları okurken gördümde Dr Murat beyde yapcakmışınız heralde doğumuj bende 3 aylık hamileyim ve son kontrolümüzde oraya gittik ben çok beğendim ilgisini lokman hekimden sonra çok ii geldi bana bebişinize kavuştunuzmu nasıldı Murat bey acaba biraz yardımcı olursanız çok sewincem tşkkr ederim şimdidenVİRÜSCanım doktorum Murat Gözüküçük. Lokman Hekimle arasında daglar kadar fark var.Hem yoğun degil, hem alet edevat olarak daha iyi hastane.Mesela lokman hekimde ayrıntılı ultrasona kadar bebişin kalp atışlarını duyamamıştık.Ultrason cihazları dopler olmadıgı için.Koruda Cihazları dopler ve daha iyi. Doktorun odasında 3 boyutlu ultrason cihazı var.Bunun için ayrı ücret talep etmiyorlar.Lokman Hekimde 3 boyutlu için 140 lira (Emin degilim) para ödemen gerekiyor. Koruda hem doktor hem çalışanlar çok sıcaklar gercekten.Lokman hekimde devlet hastanesi gibi muamele görüyorsun resmen.Mesela geçen hafta acile gittik bebeğin hareketlerini hissetmediğim için, biz sadece kanamalı hastalara bakıyoruz dedilerDedim ben 37 haftalıgım doğuruyor da olabilirdim ozamanda mı gönderecektiniz? Bi doktora soralım filan dedi.Neyse doktor cagırdı binbir nazla... gittik. Bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diyorum gülüyor.eşim sinirlendi çok mu komik diye.sanki zorla ilgilendi bizimle.Resmen rahatsız etmişiz gibi davrandı..Ultrasona bile dogru düzgün bakmadı.Kalp atısları var dedi geçti.Kendimi kaprisli hamileler gibi hissettim.Bunun gibi daha bir sürü örnek var sana verebileceğim.Onun için ben tercih etmiyorum lokman hekimi..
Benim dogumum normal olcak Allah izin verirse. Doktorum herseyin normal doguma elverişli oldugunu söylüyor.İnsallah son anda bir aksilik olmazsa planladıgımız gibi olacak. Epidural istiyorum ama en azından daha az acısın canım diye..Hayırlısı bakalım..
Canım yeni dogan yoğun bakımı filan var ancak acil bir durumda ne kadar yeterliler bilemiyorum acıkcası.Hastane tam teşekküllü oldugunu söylüyor.
Anladım arkadaşım teşekkürler...
Ben de hem hamile yastığı olan hem de doğumdan sonra bebeği emzirmek için
kullanılan bi yastık gördüm burda,onu almak istiyorum,
Ama acaba ankarada satılan bir yer var mı diye düşünüyorum,netten almak
istemiyorum,elimle bakıp dokunmak istiyorum nasıl bişey
olduğunu tam olarak anlamak için yani...
:44:
bahsettiğin yastık şuysa eğer ben kullanıyorum çok da memnunum alabilirsin düşünmeden
Eki Görüntüle 502321
Babyform rapor almak icin izlediğiniz prosedürü paylaşmanızı rica edeceğim. Ben 31+5 deyim, tobb'a gidiyorum, dun ordan rapor aldim ancak ssk ile anlasmalari yok. Benimde zekai tahir gibi bir yerden rapor almam gerekiyor. Polikliniğe giderken yanınız da ne evrak götürdünüz, randevuyu onceden mı aldınız, randevu almadan aynı gün işlem yapılabiliyor mu? Tecrubenizi paylaşırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?