- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.041
aaaaaaaaa gözün aydın canımmmm ay çok sevindim normal doğum olmasına ayy maşallaahepidural olmadan sancılar canının yanmadı mı ay nasıl oldu. 1080 iyiymiş canım ya herşey dahil mi ben de senin gibi orda yapabilirim biraz daha zamanım geçsin
bebeğine ve kendine çok iyi bak. haberlerini beklerim...
canım maaşallah 3900çok güzel bir kilo,hem de normal doğum yapmışsın helal olsun sana...
arkadaşım da 4500ü normalle doğurmuş 2sene önce, tüm hastanedekı profesorler odasına gelmiş doktorunu tebrık etmış ama arkadasım bi bilseelr bendekı kesıkleri diyor umarım çok sorun yoktur sende..
sen de bır kere daha anladım planlamanın anlamı yok bebk istediği gibi gelıyor:) sezeryan demıssın olmamıs epıdurale de gerek kalmamış daha ılk gunden hanfendının fendi seni yenmiş...:)
ALLAH AYIRMASIN, sağlık sıhat versın ıkınızede
Lynne ve Mavismavis geçmiş olsun,gözünüz aydın,ALLAH analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
Darısı bize artık,
Kızlar ankarada beşikleri nerden aldınız?
Ben netten baktım hep benzer modeller var ama gözümle görüp almak istiyorum,Sitelerde falan var mı güzel modelleri olan yer?
Ya da direk Çilek mağazasına mı gideyim?
Çoğu kişi ordan oda almış ama ben sadece beşik alıcam,odada dolabım var zaten,fazla kalabalık olsun istemiyorum,
Büyüyünce kendi isteğine göre alırız diye düşünüdük,
Bekliyorum önerilerinizi...
Kızlar dün eylülum geldi. 3900 kilo 54 cm. Epidurale fırsat kalmadan birden aciliverdim. 11 de.sancılarım başladı 3.19 da bebeğimin sesini duydum çok şükür.ayrıntıları yazarım şimdi çok yorgunum.Koru hastanesi için yorum bekleyen arkadaslar vardı.Hastaneden de Murat beyden de cok memnun kadlım.Kendisine çok ısrar etmeme ragmen beni sezaryene almadı.sonuna kadar normal dogumda kararlıydı..Çok şükür ikimiz de alnımızın akıyla cıktık bu işten.Hastanedeki hemşirelerden tutun da temizlik görevlilerine kadar herkes cok ilgili ve güler yüzlü idi.Dogumdan sonra sürekli ziyaret ettiler her konuda destek oldular. tsk indirimi ile 1080 lira ödedik.Herseyden, herkesden cok memnundum.Orada dogum yapmak isteyen herkese gözüm kapalı tavsiye edebilirim..
bende medicana'da doğum yapacağım inşallah,benımde bu tip detaylara çok ihtiyacım var.Sanırım medicanada her çarşamba emzirme ile ilgili eğitim veriyorlarmış,herhangi bir bilginiz veya katılan bir arkadaş varmı acaba?Hayirli olsun mavis. allah bebegine uzun ve saglikli yillar nasip etsin. Benim doktorumda medicananin. Senin dr adi neydi? Bide firsat buldugunda biraz detaylari yazarsan cok sevinirim hastane ne veriyor dogum anina kadar sanci odadami yada hemsireler nasil. Cok soru sordum ama boylee olumsuz seyler duyunca daha cok merak ediyorum neyle karsilascagimi
Canım teşekkür ederim,evet dogum cok zor oldu.Bebek iri oldugu için haliyle cok can yaktı ancak sonrası cok rahat oldu.Şimdi dikişlerim biraz agrıyor ama her işimi kendim yapabiliyorum.en önemlisi bebeğimle rahat rahat ilgilenebiliyorum. 1080 e hersey dahil. Zaten normal ya da sezaryen farketmiyor fiyat 1200 demişlerdi.Tsk indirimi ile bu fiyata geldi.Epidural olsaydı +300 daha ödeyecektik..
hangi doktora gidiyorsun?selam arkadaşlar bende geldim aranıza ankaralı olarak :))))
ben sincan lokman hekim hastanesine gidiyorum başından beri çok ta memnunum allah kısmet ederse doğumumu da ordaa yapacağım şimdilik bi sorun olmazsa normal doğum yapıcam inşallah zaten son 2 hafta heralde çatı muaynesi yapılıyormuş o zaman belli olur dedi doktorum :)))
merhaba bende ankaradanım akay için herkez iyi bir hastane derdi ama belkide doktordan doktorada değişiyodur bende BİLGİ Hastanesine başladım bakalım hamile olmak çok zormuş annemin kıymetini çok iyi anlıyorum artıkBugun kendileriyle 5 aylık ilişkimizi bitime kararı aldım. Kendisine güvenim Akayın 200 lira istediği ama devletin bedavaya yaptığı basit kan testini devlette yaptırıp sonuçlarını getirdiğimde sebep açıklamaksızın "biz sıcak bakmıyoruz dışarıda tahlil yaptırılmasına" dediğinde güvenim sarsılmıştı zaten. Vitamin ilacını ben sorunca yazıp, yine ben sorunca biraz vitamine ara verelim dediği için sarsıntım bir kuple daha ilerlemişti. detaylı ultrason için önerdiği doktorun yazdığı ama önemli birşey değil, kendiliğinden düzelir dediği bir iki tespit için telefonda tahlil sonucu yorumlamayıp randevu almamızı isteyerek yapması, randevu alıp gittiğimizde detaylı ultrasonda görünenleri bile görememsine rağmen 2li testleri 3 lü testleri herşeyi en az riskli çıkan bebeğe çekinmeden amniyosentez önermesi, bu önerisini mantıklı şekilde açıklama yerine düşük riski 200de 1, çocuktaki risk 100de 1, demek ki bu riski almalıyız gibi bakkal hesabıyla anlatması, başka doktordan görüş almak için testlerin gönderilmesini istediğimde telefonuna ve mailine cevap bile vermemesi nedenleriyle bugun itibariyle bırakıyorum.Bence kendileri tam bir tahlil doktoru. Mesleki tecrübesiyle hastayı yönlendirme sıfır, güzel diyalog sıfır, yüzüne taktığı gülümseme maskesini zaten hemen hissediyorsunuz.İşini severek yaptığını düşünmüyorum.Detaylı ultrasonda çıkan tespit için kendisi kontrollerde bir kez bile kontrol yapmadı, ama daha önceki ölçümlerde normaldi diyebildi rahatlıkla. Daha önce ölçmediğinden eminim cunku o ölçümün nasıl yapıldığını biliyorum.
Akay deseniz, yeni doğan yoğum bakım ünitesi için seçmiştim ammaaa.....kadın doğum poliknliğine 1 kez bile ulaşamadım telefonla.Acil bir durumda ne doktoruna ne polikliniğine ulaşılabilen bir özel hastane. Tahlil hastanesi.
Lynne ve Mavismavis geçmiş olsun,gözünüz aydın,ALLAH analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
Darısı bize artık,
Kızlar ankarada beşikleri nerden aldınız?
Ben netten baktım hep benzer modeller var ama gözümle görüp almak istiyorum,Sitelerde falan var mı güzel modelleri olan yer?
Ya da direk Çilek mağazasına mı gideyim?
Çoğu kişi ordan oda almış ama ben sadece beşik alıcam,odada dolabım var zaten,fazla kalabalık olsun istemiyorum,
Büyüyünce kendi isteğine göre alırız diye düşünüdük,
Bekliyorum önerilerinizi...
selam arkadaşlar bende geldim aranıza ankaralı olarak :))))
ben sincan lokman hekim hastanesine gidiyorum başından beri çok ta memnunum allah kısmet ederse doğumumu da ordaa yapacağım şimdilik bi sorun olmazsa normal doğum yapıcam inşallah zaten son 2 hafta heralde çatı muaynesi yapılıyormuş o zaman belli olur dedi doktorum :)))
kızlar ben şimdi 18.haftadayım sağlık ocağına ne zaman aşıya gidicez giden var mı ????
merhaba bende ankaradanım akay için herkez iyi bir hastane derdi ama belkide doktordan doktorada değişiyodur bende BİLGİ Hastanesine başladım bakalım hamile olmak çok zormuş annemin kıymetini çok iyi anlıyorum artık
Tebrik ediyorum cnm bebeğinle birlikte sağlıklı günler olsun inşallahÖzel hastaneler insanı gerçekten tereddütte bırakıyor herşey normal giderken bir bahane bulup hooop sezeryanda buluyorsun kendini üç kuruş fazla kazanacağız diye mesleklerini unutup arka plana atıyorlar gerçekten yazık yani bakanlığın çıkarttığı yasa ne kadar yerindeydi ama yine önüne geçememiş hala devam...Toplamda nekadar ödedin peki doğum için ?
Dogum yapmis tecrübeli arkadaslar cevap verirlerse sevinirim, gecelik mı pijama mı almak hastanede rahat etmemizi saglar?
Hayirli olsun mavis. allah bebegine uzun ve saglikli yillar nasip etsin. Benim doktorumda medicananin. Senin dr adi neydi? Bide firsat buldugunda biraz detaylari yazarsan cok sevinirim hastane ne veriyor dogum anina kadar sanci odadami yada hemsireler nasil. Cok soru sordum ama boylee olumsuz seyler duyunca daha cok merak ediyorum neyle karsilascagimi
Canım ben siteleri gezdim çilek mağazasını da gezdim sitelerde özel yapım isteğine göre boyutlandırabileceğin beşikler var yapıyorlar takımsız sadece beşik 900 gibi ki oldukça pahallı çilek biraz daha uygun fiyat olarak ama ben dün ikeaya gittim orda 300 e de beşikler var sadeece ordaki beşiklerin sallanan hali yok.
eşimin çalıştığı kurumun anlaşması var medicanayla 2850 tuttu ama biz bir şey ödemedik kurum karşıladı.
Ben sezeryanlıydım. Gecelikle ilk gün çok rahat ettim. İkinci gün pijama giiydim ikinci gecelik almadığım için. Gecelik çok daha iyi oldu benim açımdan.
Benim doktorum Tülin Hanım. Çok memnunum doktorun ilgisinden. Çok bilgili bir doktor. Aradığınzda güzel ilgileniyor sonra kendisi dönüş yapıyor nasıl olduğunuzu öğrenmek için. Bana doğum anına kadar normal olacak dedi. Son kontrolde suyumun sınırda olduğunu söyleyip yatış istedi. Odama çıktık serum takıldı yarım saat sonra serum takıldı. 13. katta boş oda olmadığından 12 kattaydım. İki saat yattım. Gelip suni sancıyı seruma iğnelediler. Sonra doktorum 13. katta bir oda ayarlado. (13.kattaki hemşireler ebe. ve yenei doğum yapanlar var 12. katta kadın doğumla ilgili ehr türlü hasta var ve ordakiler hemşire). Doktorum her saat başı gelio kontrol etti. 18 saat suni sancı verdiler bende tıkkk yok ne açılma avr ne sancı. Bir arkadaşımda medicanada doğm yaptı onada suni sancı verdiler ve hiç sancı çekmedi acaba bize sancı yerine serummu verdile sadece diye şüphe ettik. Artık geçtiği için bilemiyoruz. Hemşireler çok ilgili odalar çok temiz. Her çağırdığında geliyorlar. Sezeryadan sonra sonda çıkartılırken ebe benle ilgilendi tuvalete o götürdü falan filan. Amileyatım dışında her şey çok iyiydi. Epidural sezeryan olacaktım bel boşluğumda aralık bulamadı anestezi uzmanı denedi durdu. Doğumdan sonra eve geldiğimde çok baş ağrısı bel ağrısı çektim. Çok şükür hepsi geçti.. Bebeğimin kordonu boynuna dolandığı için inmemiş ama sancımın hiç olmaması bebeğimin kalp atışları çok iyiken sezeryana almaları kafam yerinde geldikten sonra düşündürdü beni açıkcası. İnşaallah sizin çok güzel bir doğumunuz olur.
selam arkadaşlar bende geldim aranıza ankaralı olarak :))))
kızlar ben şimdi 18.haftadayım sağlık ocağına ne zaman aşıya gidicez giden var mı ????
Kizlarr gunaydin.. Bi goz gezdirdim son yazilanlara ve yorumlar yapayim dedim..ben tolga ecemise gidiyorum muayenehanesine ama akayda tup bebek merkezinde, dolayisiyla ilk tahlilleri oraya gonderdi ve ben de tecrubesizlikten sormadan gidip yaptirdim.. Ve tahlilin uzerine bir de muayene paasi eklediler 120tl odedim 2li teste.. Dha sonradan uyandm ben sordum zekai tahirde yaptiramazmiim diye kesinlikle yaptirabilirsin dedi de oraya gectim.. Doktorlar ister istemez calistigi hastaneye kazandirmak istiyolar parayi ama tabi ilgisizlik olmamali ekstradan.. Ben memnunum o acidan doktormdan..
Mobilya konusnda da basima gelenleri anlatayim, ilerde de kullansin diye kaliteli birseyler alalim dedik aldigimoz takimlar cizik ezik geldi icleri boyasiz kokulu, ozur dilediler degistirmeye goturduler getirdikleri yine ayni.. Iptal ettik biz de.. Para iade etcekler simdi iki sey arasinda kararsizim, ya eskitme tarzi genc odasi gibi bir takim alcam buyiyen besikli ama bunu erkek cocugu kullanirmi emin degilim ya da ucuz birsey alip basina birsey gelene kadar kullanip sonra genc takimi alcaz.. Sizce?
Bir de son 2 haftadir fena ellerim ayaklarim sisti 2 kilo birden aldim normal yememe ragmen, bu kadar odem normalmi sizcee??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?