- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.021
Merhaba hanımlar
30 ağustos saat 8:40 da kızım dünyaya geldi..O sebeple pek gelemiyorum. Doğum yapacaklara Allahtan kolaylık diliyorum. Medicanada doğum yaptım yarı memnun kaldm yarı memnun kalmadım diyebilirm. Normal doğuracam diye gitttim sezeryan oldum suni sancı verdiler ama inanmıyorum suni sancı verdiklerinde 2 günde bitmedi serum yavaş yavaş verdiler serum takılan alet 3 kere bozulup değişti hiç bişey istediğim gibi olmadıysada Rabbie şükür sağlıkla kuzuma kavuştum her şeyde bi hayır vardır dedim kızımla her şeyi unuttum...
neden özelden aldığın rapor geçerli olmuyor.ben geçen sene medicanadan almıştım tüm raporlarımı hiç bir sorun olmadı.
ayy çok heyecanlı gunler,Allah kolaylık versın canım hemencik geliverir bebişin umarunBebeğimizi hala beklemekteyiz. Hala Murat Bey ile devam ediyoruz..Ben normal dogum istiyorum o nedenle bekliyoruz.İnsallah dogum yapınca ayrıntıları paylasırım buradan takip edersiniz. Size de allah kolaylık versin,saglıkla bebepinizi kucagınıza almak nasip etsin.
ınternette 90dan aşaggı bulamdım benTeşekkür ederim alsen oraya bakayım fiyatlar uygundur umarım
selam hemşeri hamişlerrr:)) nasılsınız?
l.hekim hakkında yeni haberler çıkmış valla şaşırdım diyemem
kızlar izgiye gittim ben gerçekten çok pahalı bikaç kot denedim filan bulamadım ama şiddetli kıyafet sıkıntısı çekiyorum işe giderken özellikle üst... şu iş bankasının ordaki pasajada indim, çok beğenmedim tarzı...alt katta biyer vardı orda güzel kotlar vardı ama o gün alışveriş günüm diildi sanırım beğenemedim üzerimde:) üstler de yok yani beğenmiyorum klasik kareli filan hamile kıyafetleri, ben işe giderken giyinememki onları
yeni önerilere açığım netten de yapabilirim :)
canım gozun aydın allah analı babalı buyutsun...
medıcanadan memnun kalmamışsın sanırım bende orda yapıcam ama gozum korktu acıkcası...benım dr dışardan gelıcek neden sezeryan oldunkı sancın gelmedımkı?
kafam karıştı
Teşekkür ederim canım..
Benim dokorumda medicanın doktoru.. Bana başından beri normal dedi. Son kontrolde suyumun sınırda olduğunu 1cm açıklığu suni sancı verip artıracağını akşama kalmaz doğuracağımı söyleyip 14:30da yatırdı. Serum o kadar yavaş verildiki yarıncı günün sabahına kadar bitmedi. Suyumu doktor patlattı. Bende ne sancı var ne açıklık var. saat başı gelip muayne etti zorla gece 2 gibi 2cm açıklık oldu. sabaha karşı açıklığın artar normal doğurturum dedi bende tık yok. Sabah da geldi bebeği riske atamam sezeryan olacaksın dedi. Epidural sezeryan olacaktım. 8 deneme sonrası vücudumun kabu etmediğini anladılar ve uyuttular beni. Pek memnun kalmadım... Ama senin doktorun ve ekibi dışardan gelecek bi sıkıntı olacağını sanmıyorum Hakkında hayırlısı olsun...
Tebrik ediyorum cnm bebeğinle birlikte sağlıklı günler olsun inşallahÖzel hastaneler insanı gerçekten tereddütte bırakıyor herşey normal giderken bir bahane bulup hooop sezeryanda buluyorsun kendini üç kuruş fazla kazanacağız diye mesleklerini unutup arka plana atıyorlar gerçekten yazık yani bakanlığın çıkarttığı yasa ne kadar yerindeydi ama yine önüne geçememiş hala devam...Toplamda nekadar ödedin peki doğum için ?
Merhaba hanımlar
30 ağustos saat 8:40 da kızım dünyaya geldi..O sebeple pek gelemiyorum. Doğum yapacaklara Allahtan kolaylık diliyorum. Medicanada doğum yaptım yarı memnun kaldm yarı memnun kalmadım diyebilirm. Normal doğuracam diye gitttim sezeryan oldum suni sancı verdiler ama inanmıyorum suni sancı verdiklerinde 2 günde bitmedi serum yavaş yavaş verdiler serum takılan alet 3 kere bozulup değişti hiç bişey istediğim gibi olmadıysada Rabbie şükür sağlıkla kuzuma kavuştum her şeyde bi hayır vardır dedim kızımla her şeyi unuttum...
Randevu için aradım ama gerek yok dedi gittiğimde yanımda hiçbirşey yoktu kimliğinle giriş yapıyorsun ve direk doktor görüyor seni evrağını alıp başhekime imzalatıp çıkıyosun toplam 15-20 dk sürdü benim almam TOBB daki kabul olmayabilir çünkü devlet hastanesi olması gerekir çayyolu semt polikliniğine git hemen halledersin zamanını da geçirmemen gerekiyo bu rapor geriye dönük alınamıyomuş çünkü kolaylıklar diliyorum.
Yardımlarınız icin teşekkür ederim. Tamda anlattığınız gibi kolayca hallettim. Artık darısı 37.hafta raporunun başına diyelim.
Özelden yazılanlara henüz cevap veremiyorum. Sorduklarınız hakkında da henüz bilgi edinmedim. Edinirsem birşekilde sizinle paylaşmak isterim. Sizden de paylaşmanızı rica ediyorum.
Dogum yapmis tecrübeli arkadaslar cevap verirlerse sevinirim, gecelik mı pijama mı almak hastanede rahat etmemizi saglar?
mrb arkadaşlar. doğumuma az kaldı ,sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz:) 1 hafta sonra doktor sezeryan ya da normal olup olmamasına karar vericek.doğumum HRS de olucak inşallah. tek korkum buaralar suyumun gelmesi,çunku ailemden kimse yok,annem haftaya gelicek,yalnız doguma gitmek istemiyorum
Kızlar dün eylülum geldi. 3900 kilo 54 cm. Epidurale fırsat kalmadan birden aciliverdim. 11 de.sancılarım başladı 3.19 da bebeğimin sesini duydum çok şükür.ayrıntıları yazarım şimdi çok yorgunum.Koru hastanesi için yorum bekleyen arkadaslar vardı.Hastaneden de Murat beyden de cok memnun kadlım.Kendisine çok ısrar etmeme ragmen beni sezaryene almadı.sonuna kadar normal dogumda kararlıydı..Çok şükür ikimiz de alnımızın akıyla cıktık bu işten.Hastanedeki hemşirelerden tutun da temizlik görevlilerine kadar herkes cok ilgili ve güler yüzlü idi.Dogumdan sonra sürekli ziyaret ettiler her konuda destek oldular. tsk indirimi ile 1080 lira ödedik.Herseyden, herkesden cok memnundum.Orada dogum yapmak isteyen herkese gözüm kapalı tavsiye edebilirim..
Merhaba hanımlar
Kızlar dün eylülum geldi. 3900 kilo 54 cm. Epidurale fırsat kalmadan birden aciliverdim. 11 de.sancılarım başladı 3.19 da bebeğimin sesini duydum çok şükür.ayrıntıları yazarım şimdi çok yorgunum.Koru hastanesi için yorum bekleyen arkadaslar vardı.Hastaneden de Murat beyden de cok memnun kadlım.Kendisine çok ısrar etmeme ragmen beni sezaryene almadı.sonuna kadar normal dogumda kararlıydı..Çok şükür ikimiz de alnımızın akıyla cıktık bu işten.Hastanedeki hemşirelerden tutun da temizlik görevlilerine kadar herkes cok ilgili ve güler yüzlü idi.Dogumdan sonra sürekli ziyaret ettiler her konuda destek oldular. tsk indirimi ile 1080 lira ödedik.Herseyden, herkesden cok memnundum.Orada dogum yapmak isteyen herkese gözüm kapalı tavsiye edebilirim..
Dogum yapmis tecrübeli arkadaslar cevap verirlerse sevinirim, gecelik mı pijama mı almak hastanede rahat etmemizi saglar?
canım doğum yapan bir arkadasım gecelık al ama pijaman da olsun dedi,yedek gerekıyormuş hastanede kan vb olursa degısmek için
sabahlıklı bır gecelık takım ve pijama takımı alacağım
tabı hamıle deyınce fıyatlar 130civarında nette
bır de hamıle gecelıgı almayın dediler normal gobegımız sıgacak bişi almalıymışız neden bılemedim bırde dugmelı olmalı sanırım emzırme için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?