Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Merhaba hanımlar

30 ağustos saat 8:40 da kızım dünyaya geldi..O sebeple pek gelemiyorum. Doğum yapacaklara Allahtan kolaylık diliyorum. Medicanada doğum yaptım yarı memnun kaldm yarı memnun kalmadım diyebilirm. Normal doğuracam diye gitttim sezeryan oldum suni sancı verdiler ama inanmıyorum suni sancı verdiklerinde 2 günde bitmedi serum yavaş yavaş verdiler serum takılan alet 3 kere bozulup değişti hiç bişey istediğim gibi olmadıysada Rabbie şükür sağlıkla kuzuma kavuştum her şeyde bi hayır vardır dedim kızımla her şeyi unuttum...

canım gozun aydın allah analı babalı buyutsun...
medıcanadan memnun kalmamışsın sanırım bende orda yapıcam ama gozum korktu acıkcası...benım dr dışardan gelıcek neden sezeryan oldunkı sancın gelmedımkı?
kafam karıştı

neden özelden aldığın rapor geçerli olmuyor.ben geçen sene medicanadan almıştım tüm raporlarımı hiç bir sorun olmadı.

şimdi rapor kabul olmaz dıyosunuz ama doğumu özelde yapınca yıne rapor alınmıyor mu doğum sonrası için mecbur özelden alcaz nasıl olmakkii

ayy çok heyecanlı gunler,Allah kolaylık versın canım hemencik geliverir bebişin umarun
Teşekkür ederim alsen oraya bakayım fiyatlar uygundur umarım
ınternette 90dan aşaggı bulamdım ben
kot pnatolon kızılaydan aldım neresı tarıf ediyım, kızılayda hanı ust geçit var ustu kapalı,iş bankası var onun ordan araya gırıyorsun soldakı pasajda,pasajın kapısındada pijama satanlar felan var,50lıraya aldım hemde çok kalıtelı ust kattan aldım ben,alt katta da hamıle gıyım var ...ust kıyafet yok ama kot pantolonalrı iyi

Teşekkür ederim canım..

Benim dokorumda medicanın doktoru.. Bana başından beri normal dedi. Son kontrolde suyumun sınırda olduğunu 1cm açıklığu suni sancı verip artıracağını akşama kalmaz doğuracağımı söyleyip 14:30da yatırdı. Serum o kadar yavaş verildiki yarıncı günün sabahına kadar bitmedi. Suyumu doktor patlattı. Bende ne sancı var ne açıklık var. saat başı gelip muayne etti zorla gece 2 gibi 2cm açıklık oldu. sabaha karşı açıklığın artar normal doğurturum dedi bende tık yok. Sabah da geldi bebeği riske atamam sezeryan olacaksın dedi. Epidural sezeryan olacaktım. 8 deneme sonrası vücudumun kabu etmediğini anladılar ve uyuttular beni. Pek memnun kalmadım... Ama senin doktorun ve ekibi dışardan gelecek bi sıkıntı olacağını sanmıyorum Hakkında hayırlısı olsun...

Tebrik ediyorum cnm bebeğinle birlikte sağlıklı günler olsun inşallah Özel hastaneler insanı gerçekten tereddütte bırakıyor herşey normal giderken bir bahane bulup hooop sezeryanda buluyorsun kendini üç kuruş fazla kazanacağız diye mesleklerini unutup arka plana atıyorlar gerçekten yazık yani bakanlığın çıkarttığı yasa ne kadar yerindeydi ama yine önüne geçememiş hala devam...Toplamda nekadar ödedin peki doğum için ?

Öncelikle cnm sana ve bebeğine çok geçmiş olsun ve sağlıkla büyütürsün bebeğini inşallah. Bende Güven hastanesine gidiyorum. Ama artık özel hastaneler normal doğum yaptırmayı daha çok istiyorlar. Nedenine gelince: normal doğum zorunlu hale gelince normal doğum fiyatları sezeryanın bile üstüne çıktı(hem normal doğum fiyatlarına zam yaptılar hem de kurum ödemeleri yapıldıktan sonra şahsın yapacağı fiyattan bahsediyorum).Dolayısıyla normal doğum daha karlı hale geldi. Ama medicana için doktorlarının sezeryanı tercih ettiklerini duymuştum.

Doğum zaten sor bir süreç. Sen fazlasıyla çekmişsin bütün sıkıntıları.

Allahtan sen ve bebek sağlıklısınız. Önemli olan bu.

Allah analı babalı büyütsün bebişini. Darısı bizlerin başına.

Yardımlarınız icin teşekkür ederim. Tamda anlattığınız gibi kolayca hallettim. Artık darısı 37.hafta raporunun başına diyelim.
Özelden yazılanlara henüz cevap veremiyorum. Sorduklarınız hakkında da henüz bilgi edinmedim. Edinirsem birşekilde sizinle paylaşmak isterim. Sizden de paylaşmanızı rica ediyorum.

Halledebilmene sevindim benim pazartesi randevum var bakalım nolcak özelden paylaşırım

Dogum yapmis tecrübeli arkadaslar cevap verirlerse sevinirim, gecelik mı pijama mı almak hastanede rahat etmemizi saglar?

birçok hastane gecelik istiyor.doğum yapıcan hastaneye sor.bence pjama daha kullanışlı.sakın lohusa geceliği almayın.normal önü dügmeli gecelik çok daha rahat ediyorsun.

Kızlar dün eylülum geldi. 3900 kilo 54 cm. Epidurale fırsat kalmadan birden aciliverdim. 11 de.sancılarım başladı 3.19 da bebeğimin sesini duydum çok şükür.ayrıntıları yazarım şimdi çok yorgunum.Koru hastanesi için yorum bekleyen arkadaslar vardı.Hastaneden de Murat beyden de cok memnun kadlım.Kendisine çok ısrar etmeme ragmen beni sezaryene almadı.sonuna kadar normal dogumda kararlıydı..Çok şükür ikimiz de alnımızın akıyla cıktık bu işten.Hastanedeki hemşirelerden tutun da temizlik görevlilerine kadar herkes cok ilgili ve güler yüzlü idi.Dogumdan sonra sürekli ziyaret ettiler her konuda destek oldular. tsk indirimi ile 1080 lira ödedik.Herseyden, herkesden cok memnundum.Orada dogum yapmak isteyen herkese gözüm kapalı tavsiye edebilirim..

canım merhaba.hayrlsıyla doğurursun inş.doktorun kimdi öğrenebilirmiyim.Bende allah nasib ederse hrs de olucam.Ben 35.haftamdayım.Sen daha önce doğurursun galıba beni hrs hakkında bilgilendirirsen çok sevinirim.Allah yar ve yardımcın olsun.

aaaaaaaaa gözün aydın canımmmm ay çok sevindim normal doğum olmasına ayy maşallaah epidural olmadan sancılar canının yanmadı mı ay nasıl oldu. 1080 iyiymiş canım ya herşey dahil mi ben de senin gibi orda yapabilirim biraz daha zamanım geçsin
bebeğine ve kendine çok iyi bak. haberlerini beklerim...

Hayirli olsun mavis. allah bebegine uzun ve saglikli yillar nasip etsin. Benim doktorumda medicananin. Senin dr adi neydi? Bide firsat buldugunda biraz detaylari yazarsan cok sevinirim hastane ne veriyor dogum anina kadar sanci odadami yada hemsireler nasil. Cok soru sordum ama boylee olumsuz seyler duyunca daha cok merak ediyorum neyle karsilascagimi

canım maaşallah 3900çok güzel bir kilo,hem de normal doğum yapmışsın helal olsun sana...
arkadaşım da 4500ü normalle doğurmuş 2sene önce, tüm hastanedekı profesorler odasına gelmiş doktorunu tebrık etmış ama arkadasım bi bilseelr bendekı kesıkleri diyor umarım çok sorun yoktur sende..
sen de bır kere daha anladım planlamanın anlamı yok bebk istediği gibi gelıyor:) sezeryan demıssın olmamıs epıdurale de gerek kalmamış daha ılk gunden hanfendının fendi seni yenmiş...:)
ALLAH AYIRMASIN, sağlık sıhat versın ıkınızede

Dogum yapmis tecrübeli arkadaslar cevap verirlerse sevinirim, gecelik mı pijama mı almak hastanede rahat etmemizi saglar?

canım doğum yapan bir arkadasım gecelık al ama pijaman da olsun dedi,yedek gerekıyormuş hastanede kan vb olursa degısmek için
sabahlıklı bır gecelık takım ve pijama takımı alacağım
tabı hamıle deyınce fıyatlar 130civarında nette
bır de hamıle gecelıgı almayın dediler normal gobegımız sıgacak bişi almalıymışız neden bılemedim bırde dugmelı olmalı sanırım emzırme için...

bebek doğunca bol gelir ondan mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…