- Konu Sahibi nonameanymore
-
hayırlısyla bebişini kucağına alırısn inşallah, haftalarımız aynı bende fatih ünv gidiyorum bakalım bebişimiz ne zamana gelecek:))
nigoli;
Ya ben de senin gibiyim canım, oğlum içerde işin bittiyse gel artık diyorum, bir bilinmezi beklemek daha zor sanki, ama erkek bebekler 40 41i buluyor ona göre hayacanını son zamanlara sakla, kendini şartlandırma, vakit daha çabuk geçer, ya benim bebiş biraz küçük, 2900 ve 48 cm ama doktor gelişim geriliğinden şüphelenmedi, genetiksel olabilir dedi, anne baba da pak küçük değil ama, çatı muayenesini de 34 haftada olmuştu
desene daha çok bekliycez:)) hayırlısyla sağlıklı gelsinlerde. bence kilou gayet iyi normal doğum düşünüyorsan bebişinin kilosu kolaylık sağlayabilir sana , çatı muayenesine hazırlıklı olayım bende iki hafta sonrası için o zaman :S[/QUO
sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.benim oğlum 38 haft.geldi kızlar bu bebilerin işi belli olmuyor
amin canım inşallah:) ben 36. haftadan sonra 40 a kadar nasıl dayanırım bilmiyorum ilk bebeğim ve her gece uyumadan önce sürekli onu düşünüyorum canım oğlum hayırlsıyla sağlıklı gelsin inşallh:)
hayırlısyla bebişini kucağına alırısn inşallah, haftalarımız aynı bende fatih ünv gidiyorum bakalım bebişimiz ne zamana gelecek:))
nigoli;
Ya ben de senin gibiyim canım, oğlum içerde işin bittiyse gel artık diyorum, bir bilinmezi beklemek daha zor sanki, ama erkek bebekler 40 41i buluyor ona göre hayacanını son zamanlara sakla, kendini şartlandırma, vakit daha çabuk geçer, ya benim bebiş biraz küçük, 2900 ve 48 cm ama doktor gelişim geriliğinden şüphelenmedi, genetiksel olabilir dedi, anne baba da pak küçük değil ama, çatı muayenesini de 34 haftada olmuştu
desene daha çok bekliycez:)) hayırlısyla sağlıklı gelsinlerde. bence kilou gayet iyi normal doğum düşünüyorsan bebişinin kilosu kolaylık sağlayabilir sana , çatı muayenesine hazırlıklı olayım bende iki hafta sonrası için o zaman :S[/QUO
sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.benim oğlum 38 haft.geldi kızlar bu bebilerin işi belli olmuyor
bende çok sabirsızlanıyorum ne zaman geleceksin artık gel oğluşum diye eşim kızıyor öyle söyleme diye :) benim sezaryan olacak ve doktor 39. haftada alırım dedi tabi daha öncesinde gelmek istemezse oğlum. çogu kişiden 38 de falan doğum yaptığını duydum. doktorun hesabına göre 9-10 nisan görünüyor ama ben mart sonu olacak gibi hissediyorum bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
34. Haftadayım iki hafta sonra yine fatih ünv kontrole gidicem , doktorumu seviyorum ama son dakkikada doktor hanım olmaz da başkası girer doğuma diye stres oluyorum, hayırlısyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda bakalım artık bebişlerimize, benim de eşim asker ama hiç gatayı düşünmedik biz, tecrübeli birileri olmayınca önünde insanın kafası karışıyo
canım ıslak mendil ne kullandın peki..pişik yapmayan prima ıslak mendil iimidr sizce..
slm kızlar
bende şimdilik sincanda dost tıp merkezine gidiyorum dr umdan çok memnunum
ama dogum olmadıgı ıcın yakın zamanda lokman hekime geçiş yapıcam
bi arkadaş elif hanımı önermiş bende bi onu deniyeyim bakalım
umarım bende memnun kalırım
benım doktorumda elıf hanım oglumda da ona gıdıyordum memnunum ama cok yogun cok beklenıyor haftaya randevum var benımde
cnm dogumunuda orda yaptın sanırsam
normalmi olmustu yoksa sezeryanmı
ve dogumada elif hn mı girmişti acaba
ben sezeryan istiyorum bakalım ozamana ne olcak :44:
evet canım dogumda orda oldu elıf hanım gırdı dogumuma normal dogum yaptım zaten bı sıkıntı yoksa normal yaptırmaya calısıyor.pazar gunu ve gece 3 de gıttım hastaneye hemen haber verıyolar doktorun kımse ona hastanenın sıstemı o skeılde kıms edoktorun o gırıyor mutlaka dogumuna ama bu sefer korkuyorum ben kurban bayramında olma ıhtımalı var bebısın bakalım sorucam oyle bı durumda da gırebılır mı ama sankı zor gıbı:26:
evet canım dogumda orda oldu elıf hanım gırdı dogumuma normal dogum yaptım zaten bı sıkıntı yoksa normal yaptırmaya calısıyor.pazar gunu ve gece 3 de gıttım hastaneye hemen haber verıyolar doktorun kımse ona hastanenın sıstemı o skeılde kıms edoktorun o gırıyor mutlaka dogumuna ama bu sefer korkuyorum ben kurban bayramında olma ıhtımalı var bebısın bakalım sorucam oyle bı durumda da gırebılır mı ama sankı zor gıbı:26:
bayanlar bende sincnda oturuyorum lokman hekime hiç gitmedim sadece bi kaç kişi sezeryan ağırlıklı olduğunu söylediği için geri adım attım , evime uzak olmasına rağmen fatih ünv gidiyorum olabildiğince normal üzerinde duruyorlar orda, lokman hekimde fiyatlar nasıl biliyor musunuz?
cnm arcak az önce söyledi yani aksi olmadıkça normal yapıyolar dıye
yanı sen normal istedikten sonra ve şartlar normal olduktan sonra sıkıntı olmaz gibi
bende etimesguttayım hem yakın olması açısından hemde büyük kapsamlı bi hastane olmasından orayı tercıh
etmek ıstıyodum şimdi kızlarda memnun olunca orayı denıycem mutlaka
ücretlerine gelınce henuz bilmiyorum cnm :44:
ben 2010 mayısta 650 ödedim o zaman sezaryanda 950ydı sımdı artmıstır tabı haftaya onu da sorarımbayanlar bende sincnda oturuyorum lokman hekime hiç gitmedim sadece bi kaç kişi sezeryan ağırlıklı olduğunu söylediği için geri adım attım , evime uzak olmasına rağmen fatih ünv gidiyorum olabildiğince normal üzerinde duruyorlar orda, lokman hekimde fiyatlar nasıl biliyor musunuz?
çok iyiymiş dr kimse onu çağırmaları
bencede sor cnm bayramda farklı olabılır belki sistem
benım şimdilik 13 ağustos gibi gözüküyo dogum yanı ramazan bayramına denk gelmiycek gibi
bide sezer istediğim için daha önce olur sanırsam
çok iyi oldu bu topik çünkü lokman hekimle ilgili pek bişey öğrenememiştim
şimdi sizlerin sayesınde içim rahatlatı tşk ederim cnm
lokman hekim çok yakın evime ama hiç gitmedim , doğuma yakın şartlarını görmek için en azından bir kere muane olsam belki ona göre karar verebilirim :S en çok elif hanımı tavsiye ediyorlar sanırım, hastanenin yakın olması benim için avantaj olabilir, kolay rendavu alınabiliyomu hastaneden bilginiz var mı?
lokman hekim çok yakın evime ama hiç gitmedim , doğuma yakın şartlarını görmek için en azından bir kere muane olsam belki ona göre karar verebilirim :S en çok elif hanımı tavsiye ediyorlar sanırım, hastanenin yakın olması benim için avantaj olabilir, kolay rendavu alınabiliyomu hastaneden bilginiz var mı?
ben 2010 mayısta 650 ödedim o zaman sezaryanda 950ydı sımdı artmıstır tabı haftaya onu da sorarım
hadı hayrılısı canım
sen etımesgutta mısın canım benım kayınvaldemlerde orda oturuyor
ben etlıktekıne gıdıyorum ama sıncandakıne de bı kere mr ıcın gıtmıstım onu harıcı bılgım yok
evet cnm etmiesguttayım kayınvaldene geldıgın zaman ugrarsın banada
bende sincan lokmandan bahsedıyosun sandım ozaman elif hn da etlikte ülemi
bak şimdi hayallerım yıkıldıbu arada ben 12. haftamda kıl dönmesi apsesi olmustu
oyuzden sıncan lokmanda lokal ameliyat oldum orda beklerken bi hamiş vardı
sezer 950 demişti normal 750 ya da650 demişti eşine söylerken duymustum
sanırım etlıkde fiyatlar biraz daha yuksek
evet canım elıf hn etlıkte bız daha kayınvaldemlere de soylemedık yaa bı de o ıs var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?