Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

merhaba ankaralı guzel anneler
nasılsınız ıns ıyısınızdır benım mıdem bulanıyor herseyden tıksınıyorum yaa psıkolojık olarakda zor gecıyor hamılelıgım ıns zamanla alısırım

ben haftasonu gıremeıyorum nete cts gunu su semınere gdıen oldu mu merak ettım ben gıdemedım de:26:

evet fikir verecek birileri şart ben öyle ilk zamanlar kontrole gittim sonrada takıldım kaldım gataya:)zaten drlrın çoğu erkek.büyük ihtimal erkek yaptıracak doğumu..yeterki ii bi şekilde yaptırsında napalım..

canım ıslak mendil ne kullandın peki..pişik yapmayan prima ıslak mendil iimidr sizce..

kızlar ben ogluma 8 aylık olana kadar unibaby yenidoğan ıslak mendıl kullandım hıc pişik olmadı krem fılanda kullanmadım ama daha sonra huggıes dalın fılan kullandım hele dalın hıc memnun kalmadım su anpampers yesıl olan kullanıyorum ama bu bebıs ıcınde dedıgımden alıcam gene

Ben de aslında GATA yada Mevki de yapacağım, doktorum haftanın 3 günü Mevkide ama yine de bir aksilik olursa GATA yada gidebilirsin dedi,

GATA yada Mevkiye gitmek için asker eşi olmaya gerek yok artık, bir sağlık güzevencesi olması yeterli, randevulu da değil, düşünebilirsin aslında, pek çok devlet hastanesine göre daha sakin ve iyi bence.

Benim iş arkadaşımın eşi GATA da yaptı, hem de ileriydi yaşı, 38 falan ama çok memnun kaldılar, hala bebek kontrollerine oraya gidiyorlar, sadece detaylı ultrason için özele gittiler o kadar. Ama ben doğum sonrası bağlanırım size.[/QUOTE]

MEVKİ DEDİĞİN NERDE CANIM PEKİ GATADA ÖZEL ODA FALAN VARMI BİR BİLGİN VARMI DOĞUMDAN SONRA BİRİ KALABİLİYOMU YANIMIZDA ACABA MESELA EŞİMSENDEN DAHA AYRINTILI BİLGİ ALIRIM İNŞALLAH DOĞUMDAN SONRA..

slm kızlar
bende şimdilik sincanda dost tıp merkezine gidiyorum dr umdan çok memnunum
ama dogum olmadıgı ıcın yakın zamanda lokman hekime geçiş yapıcam
bi arkadaş elif hanımı önermiş bende bi onu deniyeyim bakalım
umarım bende memnun kalırım

benım doktorumda elıf hanım oglumda da ona gıdıyordum memnunum ama cok yogun cok beklenıyor haftaya randevum var benımde

benım doktorumda elıf hanım oglumda da ona gıdıyordum memnunum ama cok yogun cok beklenıyor haftaya randevum var benımde

cnm dogumunuda orda yaptın sanırsam
normalmi olmustu yoksa sezeryanmı
ve dogumada elif hn mı girmişti acaba
ben sezeryan istiyorum bakalım ozamana ne olcak :44:

cnm dogumunuda orda yaptın sanırsam
normalmi olmustu yoksa sezeryanmı
ve dogumada elif hn mı girmişti acaba
ben sezeryan istiyorum bakalım ozamana ne olcak :44:

evet canım dogumda orda oldu elıf hanım gırdı dogumuma normal dogum yaptım zaten bı sıkıntı yoksa normal yaptırmaya calısıyor.pazar gunu ve gece 3 de gıttım hastaneye hemen haber verıyolar doktorun kımse ona hastanenın sıstemı o skeılde kıms edoktorun o gırıyor mutlaka dogumuna ama bu sefer korkuyorum ben kurban bayramında olma ıhtımalı var bebısın bakalım sorucam oyle bı durumda da gırebılır mı ama sankı zor gıbı:26:

bayanlar bende sincnda oturuyorum lokman hekime hiç gitmedim sadece bi kaç kişi sezeryan ağırlıklı olduğunu söylediği için geri adım attım , evime uzak olmasına rağmen fatih ünv gidiyorum olabildiğince normal üzerinde duruyorlar orda, lokman hekimde fiyatlar nasıl biliyor musunuz?

çok iyiymiş dr kimse onu çağırmaları
bencede sor cnm bayramda farklı olabılır belki sistem
benım şimdilik 13 ağustos gibi gözüküyo dogum yanı ramazan bayramına denk gelmiycek gibi
bide sezer istediğim için daha önce olur sanırsam
çok iyi oldu bu topik çünkü lokman hekimle ilgili pek bişey öğrenememiştim
şimdi sizlerin sayesınde içim rahatlatı tşk ederim cnm

cnm arcak az önce söyledi yani aksi olmadıkça normal yapıyolar dıye
yanı sen normal istedikten sonra ve şartlar normal olduktan sonra sıkıntı olmaz gibi
bende etimesguttayım hem yakın olması açısından hemde büyük kapsamlı bi hastane olmasından orayı tercıh
etmek ıstıyodum şimdi kızlarda memnun olunca orayı denıycem mutlaka
ücretlerine gelınce henuz bilmiyorum cnm :44:

lokman hekim çok yakın evime ama hiç gitmedim , doğuma yakın şartlarını görmek için en azından bir kere muane olsam belki ona göre karar verebilirim :S en çok elif hanımı tavsiye ediyorlar sanırım, hastanenin yakın olması benim için avantaj olabilir, kolay rendavu alınabiliyomu hastaneden bilginiz var mı?

ben 2010 mayısta 650 ödedim o zaman sezaryanda 950ydı sımdı artmıstır tabı haftaya onu da sorarım

hadı hayrılısı canım
sen etımesgutta mısın canım benım kayınvaldemlerde orda oturuyor
ben etlıktekıne gıdıyorum ama sıncandakıne de bı kere mr ıcın gıtmıstım onu harıcı bılgım yok

bencede cnm bi kere denemekten zarar gelmez yanı hem normal istediğin için yakın olması daha avantajlı gibi
randevuda sıkıntı olcagını sanmıyorum ama elif hn çok yogunmus bekleme olabılıyomus
o da her hastanede oluyo hemen hemen yanı bekleme olayı

fatma hanım var ona da gıttım bı kere o da ıyı bırı elıf hanım asırı yogun yanı 1 aydan once randevu alınmııyodu bu sefer 1 hafta sonraya verebılırız dedıler anlamdım belkıde fıyatlarda fılan degısıklık olduysa hasta sayısı aazalmıs olabılrı artık gıdınce görücem bende

evet cnm etmiesguttayım kayınvaldene geldıgın zaman ugrarsın banada
bende sincan lokmandan bahsedıyosun sandım ozaman elif hn da etlikte ülemi
bak şimdi hayallerım yıkıldı bu arada ben 12. haftamda kıl dönmesi apsesi olmustu
oyuzden sıncan lokmanda lokal ameliyat oldum orda beklerken bi hamiş vardı
sezer 950 demişti normal 750 ya da650 demişti eşine söylerken duymustum
sanırım etlıkde fiyatlar biraz daha yuksek

evet canım elıf hn etlıkte bız daha kayınvaldemlere de soylemedık yaa bı de o ıs var

evet canım elıf hn etlıkte bız daha kayınvaldemlere de soylemedık yaa bı de o ıs var

neyem söylemedinizki cnm söyleyin gitsin sevınsın onlarda
ozaman bana sincan lokmanda bi dr tavsıyesı lazımm bilen varsa giden varsa sülesin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…