- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.201
oda takımı fiyatları ne kadar canım?
Kızlar baktım da herkes aynı dertten muzdarip neredeyse
Devlet hastaneleri detaylı incelemiyor özel hastanelerde cep yakıyor. İnsan gibi muamele görmek için illa para dökmek mi gerekiyor? Özel bir muayene 250TL.Özel hastanede doktor parası dahil doğum 5000-6000 TL (ekstradan bir sorun yasanmazsa ortalama fiyat diyorlar)
Neden bu doktorlar mesleklerinin gereğini ekstra para almadan yapamıyor?
Bazı özel hastanelerin muayene ücretleri 20-80 TL arası değişiyor ama onların da yeni doğan ünitesi yok!
Devlet hastanesine sıra beklemek ölüm herkesin karnı burnunda herkes hamile. Hatta bazı insanların kocaları hamile eşlerinden daha da hamile, yanlarından geçen hamile bayanlara yer verme nezaketinde bile bulunmuyorlar. Para vermeyeyim diye de bu olayın burnumdan gelmesini istemiyorum
Off ya biri akıl versin ne olurÖzel muayenehanesine gittiğiniz insanlar doğuma girmeye garanti veremiyor, devlet hastaneleri de personeli çok kötü davranıyormuş, ozaman nereye gitmeliyiz ne yapmalıyız?
cnm bi yenimahalle devlet hastanesini dene derim hatta kadın doğum bölümüne çık odalarına bak..çıktım baktım ben beğendim dr.larda öle ters diil...ben başka bölümlerine çok gittim kadın doğuma bir kere gittim o yüzden yorum yapamıcam ama izlenimlerime göre güzel bi hastane...ankara dışındayım ben o yüzden bir kere gidebildimKızlar baktım da herkes aynı dertten muzdarip neredeyse
Devlet hastaneleri detaylı incelemiyor özel hastanelerde cep yakıyor. İnsan gibi muamele görmek için illa para dökmek mi gerekiyor? Özel bir muayene 250TL.Özel hastanede doktor parası dahil doğum 5000-6000 TL (ekstradan bir sorun yasanmazsa ortalama fiyat diyorlar)
Neden bu doktorlar mesleklerinin gereğini ekstra para almadan yapamıyor?
Bazı özel hastanelerin muayene ücretleri 20-80 TL arası değişiyor ama onların da yeni doğan ünitesi yok!
Devlet hastanesine sıra beklemek ölüm herkesin karnı burnunda herkes hamile. Hatta bazı insanların kocaları hamile eşlerinden daha da hamile, yanlarından geçen hamile bayanlara yer verme nezaketinde bile bulunmuyorlar. Para vermeyeyim diye de bu olayın burnumdan gelmesini istemiyorum
Off ya biri akıl versin ne olurÖzel muayenehanesine gittiğiniz insanlar doğuma girmeye garanti veremiyor, devlet hastaneleri de personeli çok kötü davranıyormuş, ozaman nereye gitmeliyiz ne yapmalıyız?
ben de orda doğum yapmyı düşünüyorumcnm bi yenimahalle devlet hastanesini dene derim hatta kadın doğum bölümüne çık odalarına bak..çıktım baktım ben beğendim dr.larda öle ters diil...ben başka bölümlerine çok gittim kadın doğuma bir kere gittim o yüzden yorum yapamıcam ama izlenimlerime göre güzel bi hastane...ankara dışındayım ben o yüzden bir kere gidebildim
ben de orda doğum yapmyı düşünüyorum
gidenler çok memnun ben de perşembe günü gideceğim inş.
bana iki isim önerdiler biri tülay hanım diğeri osman bey ,bunların ii olduğunu söylediler ,odalar da 2 kişilikmiş ,özelde de öyle oluyor her zaman tek oda denk düşmüyor ki ..
ben de orda doğum yapmyı düşünüyorum
gidenler çok memnun ben de perşembe günü gideceğim inş.
bana iki isim önerdiler biri tülay hanım diğeri osman bey ,bunların ii olduğunu söylediler ,odalar da 2 kişilikmiş ,özelde de öyle oluyor her zaman tek oda denk düşmüyor ki ..
cnm bende başka bir şehirdeyim ve hastane ayarlayamadım daha benimde aklımda orası var hem çok yakın anneme arabayla 5 dak sürmüyor bile...ben kadın doğum ünitesne gittim çok temiz güzel sakin...2 tane tek kişilik odasıda varmış...beğendim açıkçası sonrasında da memnuniyetini hangi dr.a gittiğini paylaşırsan çok çok memnun kalırım bi de sincan koru yorumlarını bekliyorum oraya giden arkadaşlardan
ben yenimahalle devlete gidiyorum arkadaşlar belki biliyorsunuzdur. bu hafta son kez gidip sonra sincan koruya devam edecektim ama en son gittiğimde doktorum çok alemdi iki hafta daha gideyim diyorum.
ben emre şüküre gidiyorum. doktorumuz pek artist podyumdan fırlamış gibihavasından soru sorulmuyor. ama sorunca cevaplıyor adam alem ya. geçen ikili sonucu göstermeye gittim cinsiyeti merak ediyordum, cinsiyet belli olmuş mudur dedim daha erken dedi. ultrasonda bakmayacaktı biliyordum ama öyle bir denk geldi ki bir gün önce benden açık kahve leke geldi. söyledim yat bakalım dedi. bebeğin durumu iyiymiş geçen geldiğimde çıktı alamamıştım şimdi alabilir miyim dedim hayır alamazsın dedi neden dedim çünkü kağıdımız yok dedi. bebeğin durumu iyi dedi sonra şöyle tahmin bakışlarıyla ekrana baktı cinsiyeti de erkek gibi dedi ama kesin değil dedi iki hafta sonra gel cinsiyet için dedi. o gün güler yüzlüydü. tüm doktorlarda sıra vardı. onda bir kişi vardı. ben 45 dakika randevuma erken gittiğim halde ekranda adım hemen yandı. çünkü kimse yoktu herkes ondan kaçıyor mu acaba:44: doğum salonunu odaları gezmedim. ama sizler güzel diyorsunuz. ilk hamilelik herkes özele gidiyor ben de korkuyorum devlette doğum yapmaya ne yapacağımı bilemedim. aslında devlette de doğum yapılabilir diye düşünüyorum. yani başımıza kötü ne gelebilir diye düşünüyorum ama:44: bir Ankaralı olarak sincanın ortamından çok rahatsızım ne zaman gitsem bir daha bu sincana gelmeyeceğim diyorum. koru hastanesi de orada.
aaa gerçekten miiihatta bir tanesi özele gitmiş doğuma kadar doğum zamanı dr.u şehirdışında kongredeymiş yavuz emrede yapmış doğumu memnun kaldığını söyledi....
Mehaba arkadaşlar.
Bende ankarada yaşıyorum.
6 haftalık hamileyim ve midem çok kötü bulanıyor
Mide bulantısı için siz neler yaptınız neyin faydası oldu?
evet cnm ama normal mi yaptı hiç sormadım...memnun kaldım dedi...o zmanlar benim daha çok yeni keseyi görmek için gitmiştim hiç aklıma gelmedi normal mi diye sormakaaa gerçekten miiinormal doğum mu yapmış
Mehaba arkadaşlar.
Mehaba arkadaşlar.
hoşgeldin. ben de senin durumundayım 15.haftam hala kararımı veremedim. eryamanda oturuyorum eve yakın olsun diye bu taraflara bakıyorum ama buralarda da seçenek az. sincan lokman hekim ,sincan koru , batıkent bilgi ve batıkent yenimahalle devlet var. gidilebilir olarak. sincanda olmasaydı keşke şu koru eryamanda olsaydı. sincana ne zaman gitsem sinirlerim bozulup dönüyorum. insanlar çok saygısız, trafik berbat! k ural yok! yenimahalle devlet iyi ama korkuyorum ilk hamilelik diye. doktor biraz ilgisiz.Bende geldim kızlar hamileliğimin 10. haftası içindeyim bulantım çok az çok şükür ama doktor konusunda sıkıntı çekiyorum açıkçası henüz doktor bulamadım ilk doğumumda yardımcı olan doktor hanım yurt dışına gitti çevremden bir kaç tavsiye aldım ama emin olamadım :18:
canım şırnakta ne yapıyorsun eş durumundan filan mı? doğumu ankarada mı yapacaksınevet cnm ama normal mi yaptı hiç sormadım...memnun kaldım dedi...o zmanlar benim daha çok yeni keseyi görmek için gitmiştim hiç aklıma gelmedi normal mi diye sormakbi dahada gidemedim şırnağa döndüm
sen yanlış doktora gitmişsinben yenimahalle devlete gidiyorum arkadaşlar belki biliyorsunuzdur. bu hafta son kez gidip sonra sincan koruya devam edecektim ama en son gittiğimde doktorum çok alemdi iki hafta daha gideyim diyorum.
ben emre şüküre gidiyorum. doktorumuz pek artist podyumdan fırlamış gibihavasından soru sorulmuyor. ama sorunca cevaplıyor adam alem ya. geçen ikili sonucu göstermeye gittim cinsiyeti merak ediyordum, cinsiyet belli olmuş mudur dedim daha erken dedi. ultrasonda bakmayacaktı biliyordum ama öyle bir denk geldi ki bir gün önce benden açık kahve leke geldi. söyledim yat bakalım dedi. bebeğin durumu iyiymiş geçen geldiğimde çıktı alamamıştım şimdi alabilir miyim dedim hayır alamazsın dedi neden dedim çünkü kağıdımız yok dedi. bebeğin durumu iyi dedi sonra şöyle tahmin bakışlarıyla ekrana baktı cinsiyeti de erkek gibi dedi ama kesin değil dedi iki hafta sonra gel cinsiyet için dedi. o gün güler yüzlüydü. tüm doktorlarda sıra vardı. onda bir kişi vardı. ben 45 dakika randevuma erken gittiğim halde ekranda adım hemen yandı. çünkü kimse yoktu herkes ondan kaçıyor mu acaba:44: doğum salonunu odaları gezmedim. ama sizler güzel diyorsunuz. ilk hamilelik herkes özele gidiyor ben de korkuyorum devlette doğum yapmaya ne yapacağımı bilemedim. aslında devlette de doğum yapılabilir diye düşünüyorum. yani başımıza kötü ne gelebilir diye düşünüyorum ama:44: bir Ankaralı olarak sincanın ortamından çok rahatsızım ne zaman gitsem bir daha bu sincana gelmeyeceğim diyorum. koru hastanesi de orada.
evet ama benimki ikiz o yüzden muhtmelen bi 2-3 hafta erken doğacaklarcnm inş içine sinen bir dr. bulursun, buluruz...delikızın önerdiği dr.larıda düşünebilirsin...orada sıra bekleyenlerin fikirlerini alabilirsin hatta doğum sonrası bebeğiyle dr.a kontrole gelenler oluyor onlarada sorabilirsin düşüncelerini...ben bikaç doğum yapana sordum oraya gittiğimde sıra beklerken memnun kaldıklarını söylediler...hatta bir tanesi özele gitmiş doğuma kadar doğum zamanı dr.u şehirdışında kongredeymiş yavuz emrede yapmış doğumu memnun kaldığını söyledi...delikız bu arada doğum tarihimiz aynı gözüküyor...
sen yanlış doktora gitmişsin
o yavuz emreyi herkes öyle diyor
gidenlerin hiçbiri memnun değil
sen bi dahakine dediğim isimlere git onlar çok iimiş
benim giden arkadaşım var hem yavuz emreye ,hem tülaya hem de osman beye
hepsini de denemiş ve yavuz emreyi o da senin gibi diyor
ama osman bey süpermiş
tülay hanım da iimiş
bunları dene
evet cnm görev icabı buradayız doğuma ankaraya gelecem tabi bi aksilik olmazsa inş...yazada dönüyoruz zaten ankaraya hayırlısıyla...canım şırnakta ne yapıyorsun eş durumundan filan mı? doğumu ankarada mı yapacaksın
o hiç belli olmaz cnm ya hayırlı zmanlarda vaktinde gelirler inş...sen yanlış doktora gitmişsin
o yavuz emreyi herkes öyle diyor
gidenlerin hiçbiri memnun değil
sen bi dahakine dediğim isimlere git onlar çok iimiş
benim giden arkadaşım var hem yavuz emreye ,hem tülaya hem de osman beye
hepsini de denemiş ve yavuz emreyi o da senin gibi diyor
ama osman bey süpermiş
tülay hanım da iimiş
bunları dene
evet ama benimki ikiz o yüzden muhtmelen bi 2-3 hafta erken doğacaklar
benim de eşim görev nedeniyle kötü bir yerdeevet cnm görev icabı buradayız doğuma ankaraya gelecem tabi bi aksilik olmazsa inş...yazada dönüyoruz zaten ankaraya hayırlısıyla...
.
hoşgeldin. ben de senin durumundayım 15.haftam hala kararımı veremedim. eryamanda oturuyorum eve yakın olsun diye bu taraflara bakıyorum ama buralarda da seçenek az. sincan lokman hekim ,sincan koru , batıkent bilgi ve batıkent yenimahalle devlet var. gidilebilir olarak. sincanda olmasaydı keşke şu koru eryamanda olsaydı. sincana ne zaman gitsem sinirlerim bozulup dönüyorum. insanlar çok saygısız, trafik berbat! k ural yok! yenimahalle devlet iyi ama korkuyorum ilk hamilelik diye. doktor biraz ilgisiz.
sen nerede oturuyorsun.
Çayyolu tarafında oturuyorum bende evet sincanı bende duydum hakikaten çok berbat insanlar falan hiç gidilebilir değil, o dediklerine bir bakıyım araştırıyım içime sinen olursa aynı şekilde seninde bulduğun olursa paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?