Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

oda takımı fiyatları ne kadar canım?

ODA FİYATLARINI SORMUSSUN..
SÖYLE SÖYLEYİM SİTELERDE 1500-5000 KADAR ODA FİYATI VAR ORDTALAMA 2500 CİVARI...
ANCAK BENİM ADINI YAZDIGIM FİRMALARDAKİ ÜRÜNLER 5 YIL VE 7 YIL GARANTİLİ (ADALI VE GÖRKEMLER(VİVELDO KİDS YANI) O SEBEPLE FİYATLARI GÖRKEMLERDE 4 BİN CİVARI ADALIDADA 3850 CİVARI...
yanı bebegime zararlı olmadıgına inandıgım bir malzeme almak istedigim için biraz daha fazla ücret ödemeye razı oldum...
bu tamamen tercih ucuz olanlar kötü diye bir sey yok içine ne siniyorsa onu al bence ben tercihimi bu iki firmadan yana kullanacagım....

Selam cnm,

Endişelerinde çok haklısın, ben hamile kalmadan önce de hem özel hem devlet çok doğum doktoruna gittim. Dediğin sorunlar bakii, bunun başlıca nedeni çoğu uzman doktorların performans meselesi yüzünden hastanelerden ayrılmaları. Şu an yasa tekrar değişti, umarım bu durum düzelir, çünkü uzman doktorlar hiçbir devlet hastanesinde doğuma girmiyormuş =( Ben hamileliğimin ilk zamanları tavsiye üzerine akay a gittim, hastane çok iyi, ama doktor daha seçmemiştim. Sonra akay ile anlaşmalı çalışan Tolga Ecemiş' e devam etmeye başladım. İnsan ilk hamilelik de olunca pek riske etmek istemiyor, 2. olsa belki devlet hastanesinde bir yer bulup takibe çalışırdım. Şu an doktorumdan çok memnunum, umarım doğumdan sonra da memnuniyetim devam eder. Genel olarak hep güzel şeyler duyuyorum doktorumla ilgili. İstersen araştırabilirsin, ben herkese öneride bulunmaya çalışıyorum memnuniyetimden dolayı, çünkü kendim hamilelik öncesi de başka bir rahatsızlığım için o kadar doktor aradım ki, bir tavsiye üzerine bile nerelere gittim. Ama özel doktor gerçekten kişiye özel, herkesin memnuniyeti farklı, umarım içini en çok rahatlatacak bir yol bulursun cnm...

cnm bi yenimahalle devlet hastanesini dene derim hatta kadın doğum bölümüne çık odalarına bak..çıktım baktım ben beğendim dr.larda öle ters diil...ben başka bölümlerine çok gittim kadın doğuma bir kere gittim o yüzden yorum yapamıcam ama izlenimlerime göre güzel bi hastane...ankara dışındayım ben o yüzden bir kere gidebildim

ben de orda doğum yapmyı düşünüyorum
gidenler çok memnun ben de perşembe günü gideceğim inş.
bana iki isim önerdiler biri tülay hanım diğeri osman bey ,bunların ii olduğunu söylediler ,odalar da 2 kişilikmiş ,özelde de öyle oluyor her zaman tek oda denk düşmüyor ki ..

cnm bende başka bir şehirdeyim ve hastane ayarlayamadım daha benimde aklımda orası var hem çok yakın anneme arabayla 5 dak sürmüyor bile...ben kadın doğum ünitesine gittim çok temiz güzel sakin...2 tane tek kişilik odasıda varmış...beğendim açıkçası sonrasında da memnuniyetini hangi dr.a gittiğini paylaşırsan çok çok memnun kalırım bi de sincan koru yorumlarını bekliyorum oraya giden arkadaşlardan

ben yenimahalle devlete gidiyorum arkadaşlar belki biliyorsunuzdur. bu hafta son kez gidip sonra sincan koruya devam edecektim ama en son gittiğimde doktorum çok alemdi iki hafta daha gideyim diyorum.

ben emre şüküre gidiyorum. doktorumuz pek artist podyumdan fırlamış gibi havasından soru sorulmuyor. ama sorunca cevaplıyor adam alem ya. geçen ikili sonucu göstermeye gittim cinsiyeti merak ediyordum, cinsiyet belli olmuş mudur dedim daha erken dedi. ultrasonda bakmayacaktı biliyordum ama öyle bir denk geldi ki bir gün önce benden açık kahve leke geldi. söyledim yat bakalım dedi. bebeğin durumu iyiymiş geçen geldiğimde çıktı alamamıştım şimdi alabilir miyim dedim hayır alamazsın dedi neden dedim çünkü kağıdımız yok dedi. bebeğin durumu iyi dedi sonra şöyle tahmin bakışlarıyla ekrana baktı cinsiyeti de erkek gibi dedi ama kesin değil dedi iki hafta sonra gel cinsiyet için dedi. o gün güler yüzlüydü. tüm doktorlarda sıra vardı. onda bir kişi vardı. ben 45 dakika randevuma erken gittiğim halde ekranda adım hemen yandı. çünkü kimse yoktu herkes ondan kaçıyor mu acaba:44: doğum salonunu odaları gezmedim. ama sizler güzel diyorsunuz. ilk hamilelik herkes özele gidiyor ben de korkuyorum devlette doğum yapmaya ne yapacağımı bilemedim. aslında devlette de doğum yapılabilir diye düşünüyorum. yani başımıza kötü ne gelebilir diye düşünüyorum ama:44: bir Ankaralı olarak sincanın ortamından çok rahatsızım ne zaman gitsem bir daha bu sincana gelmeyeceğim diyorum. koru hastanesi de orada.

Son düzenleme:

cnm inş içine sinen bir dr. bulursun, buluruz...delikızın önerdiği dr.larıda düşünebilirsin...orada sıra bekleyenlerin fikirlerini alabilirsin hatta doğum sonrası bebeğiyle dr.a kontrole gelenler oluyor onlarada sorabilirsin düşüncelerini...ben bikaç doğum yapana sordum oraya gittiğimde sıra beklerken memnun kaldıklarını söylediler...hatta bir tanesi özele gitmiş doğuma kadar doğum zamanı dr.u şehirdışında kongredeymiş yavuz emrede yapmış doğumu memnun kaldığını söyledi...delikız bu arada doğum tarihimiz aynı gözüküyor...

Mehaba arkadaşlar.
Bende ankarada yaşıyorum.
6 haftalık hamileyim ve midem çok kötü bulanıyor
Mide bulantısı için siz neler yaptınız neyin faydası oldu?

Mehaba arkadaşlar.

hoşgeldin canım hayırlı olsun. benim ilk başlarda sadece sabahları oluyordu aç olduğumda birşeyler yediğimde geçiyordu. tuzlu kraker filan iyi diyorlar ama bu konuda çok deneyimim yok canım

aaa gerçekten miii normal doğum mu yapmış
evet cnm ama normal mi yaptı hiç sormadım...memnun kaldım dedi...o zmanlar benim daha çok yeni keseyi görmek için gitmiştim hiç aklıma gelmedi normal mi diye sormakbi dahada gidemedim şırnağa döndüm
Mehaba arkadaşlar.

slm cnm hayırlı olsun bebişin.benim bulantım olmadı ama bi arkadaşım şuan hamile 10 haftalık elinde limonla geziyor...havuçta iyi diyorlar çubuk kraker galeta falan tüketebilirsin yatağının başucunda bulunsun kalkmadan önce ye sonra kalk(sabah çok bulanıyorsa miden)

Bende geldim kızlar hamileliğimin 10. haftası içindeyim bulantım çok az çok şükür ama doktor konusunda sıkıntı çekiyorum açıkçası henüz doktor bulamadım ilk doğumumda yardımcı olan doktor hanım yurt dışına gitti çevremden bir kaç tavsiye aldım ama emin olamadım :18:

Mehaba arkadaşlar.

Hoşgeldin cnmmm,

Arkadaşların tavsiyelerine katılıyorum, baş ucunda galete, çubuk kraker vs. bulundur. Beyaz leblebi de mideyi iyi bastırıyor. Kalkmadan ye ki bastırsın, bir de ben az yağlı peynirden tost yiyip durdum 3 ay çocuk tost kafa olcak kesin diyordum Ama ne zaman 3 ay bitti bulantılar da bitti. 4., 5. ve 6. aylar hamilelikte balayı günleri diye anılıyormuş, hakketen de öyle, umarım bulantıların tizzz zamanda geçer cnm =)

hoşgeldin. ben de senin durumundayım 15.haftam hala kararımı veremedim. eryamanda oturuyorum eve yakın olsun diye bu taraflara bakıyorum ama buralarda da seçenek az. sincan lokman hekim ,sincan koru , batıkent bilgi ve batıkent yenimahalle devlet var. gidilebilir olarak. sincanda olmasaydı keşke şu koru eryamanda olsaydı. sincana ne zaman gitsem sinirlerim bozulup dönüyorum. insanlar çok saygısız, trafik berbat! k ural yok! yenimahalle devlet iyi ama korkuyorum ilk hamilelik diye. doktor biraz ilgisiz.

sen nerede oturuyorsun.

evet cnm ama normal mi yaptı hiç sormadım...memnun kaldım dedi...o zmanlar benim daha çok yeni keseyi görmek için gitmiştim hiç aklıma gelmedi normal mi diye sormakbi dahada gidemedim şırnağa döndüm
canım şırnakta ne yapıyorsun eş durumundan filan mı? doğumu ankarada mı yapacaksın

sen yanlış doktora gitmişsin
o yavuz emreyi herkes öyle diyor
gidenlerin hiçbiri memnun değil
sen bi dahakine dediğim isimlere git onlar çok iimiş
benim giden arkadaşım var hem yavuz emreye ,hem tülaya hem de osman beye
hepsini de denemiş ve yavuz emreyi o da senin gibi diyor
ama osman bey süpermiş
tülay hanım da iimiş
bunları dene

evet ama benimki ikiz o yüzden muhtmelen bi 2-3 hafta erken doğacaklar

aa öyle mi. değiştiririm bu sefer doğumda yine yavuz emreye denk geliyormuşum sonuçta doğum zamanı kime denk gelirsen

canım şırnakta ne yapıyorsun eş durumundan filan mı? doğumu ankarada mı yapacaksın
evet cnm görev icabı buradayız doğuma ankaraya gelecem tabi bi aksilik olmazsa inş...yazada dönüyoruz zaten ankaraya hayırlısıyla...
o hiç belli olmaz cnm ya hayırlı zmanlarda vaktinde gelirler inş...

evet cnm görev icabı buradayız doğuma ankaraya gelecem tabi bi aksilik olmazsa inş...yazada dönüyoruz zaten ankaraya hayırlısıyla...
.
benim de eşim görev nedeniyle kötü bir yerde ben yalnız kaldım ankarada hayırlısıyla gelecek aralıkta. ankarada ailen mi var canım. siz de gelin hayırlısıyla

Çayyolu tarafında oturuyorum bende evet sincanı bende duydum hakikaten çok berbat insanlar falan hiç gidilebilir değil, o dediklerine bir bakıyım araştırıyım içime sinen olursa aynı şekilde seninde bulduğun olursa paylaşalım

atatürk hastanesi var bilkentte. orası da olabilir aslında ben hiç gitmedim de iyi demişlerdi.. ben de beklerim tavsiyelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…