- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.221
benim de eşim görev nedeniyle kötü bir yerdeben yalnız kaldım ankarada hayırlısıyla gelecek aralıkta. ankarada ailen mi var canım. siz de gelin hayırlısıyla
aaa ölemi hayırlısıyla döner inş eşinde...evet buralarda çok sıkıntı dr.a bile gitmeye korkuyorum burada dr. yok başka ilçeye gidiyorum o yol üzerindede yol kesme durumları falan oldu ama mecbur gidecem.evet cnm ben ankaralıyım, bütün herkeste orada annem babam...sende içini ferah tut döner hayırlısıyla eşin aralığa pek bişi kalmamış
aa öyle mi. değiştiririm bu sefer doğumda yine yavuz emreye denk geliyormuşumsonuçta doğum zamanı kime denk gelirsen
Merhaba kızlarrr,
Benim bugün annem ve babam geldi, çok sevinçliyimYarın kontrolümüz var, doğumumuz felan belli olacak, çok heyecanlı, herkese sevgiler...
Yaaa yarin belli olurmu dersiiin benim de vaar:) bu arada 2 gundur yatiyorumdun tum gun akaydaydim bobrek agrisi gbi bi agri var solumda ve atesim cikiyosurekli.. Doktor da sehir disindaydi acilde ve nstde gecti gunum hala da cooook halsizim ((
Cnm yaaaa, kıyamam, valla bakındım buralarda hep, sesin soluğun çıkmamış, bir şey oldu herhalde dediydim dün =((( kuzum yaaa, tuhhh, umarım şimdi iyisindir, organlar mı sıkışıyo, artık nedir? Ben de sabahı zor ettim. Hem belimde, hem kasığımda ağrı var, 5 e kadar (randevu 5te ya) sabredemezsem arayacağım doktoru öğlen gibi felan. Şimdi zor oturuyorum, kendimi oyalıyorum. Sen geldin mi eve, bizimkiler sabırsız mı acaba, yoksa analarına eziyet mi ediyorlar, ama iyi olsunlar, sağlıklı olsunlar da son günler dayanırız... Bol su iç, yemene de dikkat et... Halsizim diye yememezlik etme, enerji lazım kuzum...
Sorma cnm ya ben usutmusum baya bi belli.. Ucukladim bisuru surekli atesim cikiyo bel agrim da heralde kas agrisi artikben de bekliyorum saatin gelmesini evde, erken gel derse orda karsilasiriz belki:) ben boyleyken dogmasin valla kim bakar zavalli kuzucuga kolumu kaldircak gucum yok suan normalde hic uyuyamam gece 2 gundur masallah bayilmis gibi sabah 10akadar uyuyorum neyse gecer heralde zamanla sen de cok dikkat et hava cok sapitti gunduz cok sicak gece cok serin bilemiyoruz usutuyoruz
Cnm yaaaa, kıyamam, valla bakındım buralarda hep, sesin soluğun çıkmamış, bir şey oldu herhalde dediydim dün =((( kuzum yaaa, tuhhh, umarım şimdi iyisindir, organlar mı sıkışıyo, artık nedir? Ben de sabahı zor ettim. Hem belimde, hem kasığımda ağrı var, 5 e kadar (randevu 5te ya) sabredemezsem arayacağım doktoru öğlen gibi felan. Şimdi zor oturuyorum, kendimi oyalıyorum. Sen geldin mi eve, bizimkiler sabırsız mı acaba, yoksa analarına eziyet mi ediyorlar, ama iyi olsunlar, sağlıklı olsunlar da son günler dayanırız... Bol su iç, yemene de dikkat et... Halsizim diye yememezlik etme, enerji lazım kuzum...
Gecmis olsun. Ne oldu nasil gecti muayene, belli oldu mu dogum tarihi?
Bu arada hic dogum fiyatlarini konustunuz mu Tolga hocayla? Sene basinda 2750 ydi yanlis hatirlamiyorsam tek gece kalmali epidural sezeryan ama emin de degilim.
arkadaşlar 21 eylul cuma gunu Ankara HRS hastanesinde oğlumu epidural sezeryanla dünyaya getirdim.4100 gram doğdu.hastaneden çok memnun kaldım.Annelik çok guzel bi duyguymus ,Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Cnm iyiydi muayene, hastaligim konusunda hamilelikten dolayi bagisiklik sistemin cokmus dedi, immuneks ve vitamin verdi, normal artik bol bol dinlenceksin dedi.. Bebegim 3200gr olmus boyu da 52 cmkafasi biraz buyuk o yuzden aslinda haftaya kontrol edelim cati muayenesi yapalim ama eger boyle giderse normal dogum zor olur haftaya 3500u gecmis olursa ve kafasi da buyurse hic cati muayenesi yapmayip direk sezeryan tarihi vercek o da buyuk ihtimalle 17-20 ekim arasi olacakmis:) fiyatlar sez icin 3000 normal icin 2750 ikisi de epiduralli ve 2gece kalma,i cnm.. Sen nereye gidiyorsun? Donmek zorlasti demissin surekli sol yanina yat dedi cnm sen de oyle yapmaya calis..
Bu arada elcin senin nasil gecti kacta girdin muayeneye? Sancilarin nasil??
Dikkat et kendine, zaten bu aralar normal insanlar bile hasta oluyor bizim cok dikkat etmemiz lazim. Masallah bebegine iyi buyumus. Umarim normal dogum olur ama neyse hayirlisi oyle olsun.
Bende Tolga hocanin hastasiyim. Bana da dedi sola yat diye ama surekli yatamiyorum, bazen gece bir uyaniyorum saga donmusum tekrar sola donuyorum ama ne kadar oyle yattim hicbir fikrim olmuyor. Yataktan kalkmak da zor oluyor. Benim kesin sezeryan olacak ama daha zaman var tabi tarihini konusmadik. 2 hafta sonra benim randevum, 2 hafta once 1,5 kg 40cm di bakalim ne kadar buyumus olacak.
Ben de oyle cnm bıkac yastıkla yatıyorum zaten ama yınede bazen sırtustu bıle buluyorum kendımı zaten uykudan cok uyanıkken uzanmak ve sola yatmak onemlıymıs galıba sen de cok dıkkat et kendıne yorma kendını tolga bey bence cok ıyı ben memnunum guvenıyorum ona tek sorun su 200tl meselesı:/
Merhaba kızlar canım çok sıkıldı 32.haftamdayım bugun randevu alayım dedim ama doktorum hastaneden ayrılmış.şu saatten sonra yeniden hastane doktor derdine düştüm.aranızda medicana dr faruk abike ye gidenler vardı. Merak ediyorum siz naptınız? Bide faruk bey hangi hastaneye gitmiş biliyormusunuz
florence nightingale e geçmişistanbula taşınmış yani..bnmde bugun kontrolum vardı aslında hastane değiştirip hrs ye devaam edicektim fakat sırf yerinden dolayı medicandan ayrılamadım..ben yusuf üstünle devam ediyorum artık,aslında keşke başından onla başlasaymısım Faruk bey baya bi rahat doktormuş YUSUF BEYİ GÖRÜnce anladım.her işte bir hayır vardır,moralini bozma bende çok bozulmuştum Faruk beye çok güveniyordum fakat bugun yusuf beyle karşılaştırma yapınca güvenim sarsıldı diyebilirim.
maaşallah canımm,darısı başımıza
ne koydun oğluşunun adını?
bide neler yedin 4100için:)
kaç kılo aldın toplamda,fırsatın olursa yaz da tecrübe edinelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?