- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.241
Linada şükran çakmak la doğum yapacak olan var mı aranızda?
Ne güzel kilo vermişsin geriye bişi kalmamış maşallah.darısı başımıza
Hayırlısı tabi ama kafam bir anda cok karıştı bugun randevu almak için aramıştım bende.kiminle devam etcem bilemedim yusuf bey içinde forumda olumsuz çok yazı gördüm gerçi birinin iyi dediğine biri kötü diyebiliyor mennun kalman beni biraz rahatlattı bide faruk beyin yerine yanlış hatırlamıyorsam alptekin diye biri gelmiş olmadı sırayla deniycem artık medicana olmazsa bide tob yada bayındırı araştırmayı düşünüyorum
bebeğimin adı buğra:) 4100 gram için özel bişy yapmadım ,58 kilo ile hamile kaldım 74 kilo ile son buldu.ama bol süt içtim ve peynir, et çok tukettm.şimdi 62 kiloyum.emzirdikçe zayıflıyorum sanki.biraz halsizliğim var.sezeryanda toparlanması zor oluyomuş
ben linadan sema hanıma gdiyordum.21 eylulde hrsde epidural sezeryanla dogum yaptırdı.şukran hanım da çok iyi.hastaneden memnun kaldım.bilgin olsun:)
tobb daki dr um 2.bebeğimin kalbinin atmadığını alınması gerektiğini söyleyince ona inanmayıp koşarak medicanaya gitmiştim,çok kalabalık olmasına rağmen yusuf üstün kabul etmişti aradan bana bakmadı ilk + sı o oldu benim için..sonra önce dinledi iyice ve muayende tek tek ultrasonla herşeyi anlattı bebeği gösterdi, çok bozuk gitmiştim moral olarak benimle resmen bi psikolog gibi konuştu... kendi dr umu seviyorum eğer değiştirme kararı alırsam yeni seçimim büyük ihtimalle yusuf üstün olur.dr u değişen arkadaşım çok üzülme tabiki düzenin değişecek vs sıkıntı ama iyi bi seçim olmuş yusuf üstün....florence nightingale e geçmişistanbula taşınmış yani..bnmde bugun kontrolum vardı aslında hastane değiştirip hrs ye devaam edicektim fakat sırf yerinden dolayı medicandan ayrılamadım..ben yusuf üstünle devam ediyorum artık,aslında keşke başından onla başlasaymısım Faruk bey baya bi rahat doktormuş YUSUF BEYİ GÖRÜnce anladım.her işte bir hayır vardır,moralini bozma bende çok bozulmuştum Faruk beye çok güveniyordum fakat bugun yusuf beyle karşılaştırma yapınca güvenim sarsıldı diyebilirim.
emzirdikçe gidiyor sanki kilolar..ama halsiz kaldım ,yemek de çok yiyorum ama yetmiyo,bebeğim k,lolu dogdugu için kan şekeri çabuk düşüyomuş ondan sık sık emmek istiyo,yoruluyorum baya bi ...ama değer:) çok seviyorum bebeğimi.. annelik çok çok güzel bi duyguymuş.ALLAH istiyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin...
hoşgeldin. ben de senin durumundayım 15.haftam hala kararımı veremedim. eryamanda oturuyorum eve yakın olsun diye bu taraflara bakıyorum ama buralarda da seçenek az. sincan lokman hekim ,sincan koru , batıkent bilgi ve batıkent yenimahalle devlet var. gidilebilir olarak. sincanda olmasaydı keşke şu koru eryamanda olsaydı. sincana ne zaman gitsem sinirlerim bozulup dönüyorum. insanlar çok saygısız, trafik berbat! k ural yok! yenimahalle devlet iyi ama korkuyorum ilk hamilelik diye. doktor biraz ilgisiz.
sen nerede oturuyorsun.
canım şırnakta ne yapıyorsun eş durumundan filan mı? doğumu ankarada mı yapacaksın
Hayırlısı tabi ama kafam bir anda cok karıştı bugun randevu almak için aramıştım bende.kiminle devam etcem bilemedim yusuf bey içinde forumda olumsuz çok yazı gördüm gerçi birinin iyi dediğine biri kötü diyebiliyor mennun kalman beni biraz rahatlattı bide faruk beyin yerine yanlış hatırlamıyorsam alptekin diye biri gelmiş olmadı sırayla deniycem artık medicana olmazsa bide tob yada bayındırı araştırmayı düşünüyorum
medicana yı aradım
muayene ücreti 172 tl
tetkiklerin %90ı
normal doğum 2550
sezaryen 2800
ben linadan sema hanıma gdiyordum.21 eylulde hrsde epidural sezeryanla dogum yaptırdı.şukran hanım da çok iyi.hastaneden memnun kaldım.bilgin olsun:)
emekli sandığı çalışanıyım dedimsağlık güvencesiz fiyatlarımı bunlar bu ne yaaa :)
Nasil gecti muayene, bir aksilik yok degil mi? Siz benden ondesiniz ya merak ediyorum Tolga hoca neye bakiyor ne diyor diye.
Bu arada benim de belim agrimaya basladi umarim artmaz, oturup kalkarken yatakta donerken cok zorluyor valla.
Cnm iyiydi muayene, hastaligim konusunda hamilelikten dolayi bagisiklik sistemin cokmus dedi, immuneks ve vitamin verdi, normal artik bol bol dinlenceksin dedi.. Bebegim 3200gr olmus boyu da 52 cmkafasi biraz buyuk o yuzden aslinda haftaya kontrol edelim cati muayenesi yapalim ama eger boyle giderse normal dogum zor olur haftaya 3500u gecmis olursa ve kafasi da buyurse hic cati muayenesi yapmayip direk sezeryan tarihi vercek o da buyuk ihtimalle 17-20 ekim arasi olacakmis:) fiyatlar sez icin 3000 normal icin 2750 ikisi de epiduralli ve 2gece kalma,i cnm.. Sen nereye gidiyorsun? Donmek zorlasti demissin surekli sol yanina yat dedi cnm sen de oyle yapmaya calis..
Bu arada elcin senin nasil gecti kacta girdin muayeneye? Sancilarin nasil??
sekreter kızlar yeni bir dr gelecek dedi ama henüz gelmemiş.seninde az zamanın kalmış inş. içine sinen bi dr bulabilirsin sende.yusuf bey iyi bir dr ama biraz yoğun tek erkek dr olduğu ve doçent olduğu için herkes onu tercih ediyor.dolayısıyla da yoğun,ilk defa bi randevumda 1 saat bekledimsende gidersen görüşlerini paylaşırsan sevinirim.
canım henüz bir yerde karar kılmadın sanırım. 30.haftadan sonra gittiğinde kabul ediyorlar mı? bana belli bir haftadan sonra kabul etmiyorlar demişlerdi. ben de henüz bir yer belirleyemedim. geç kalmaktan korkuyorum var mı böyle birşey?
bi çok kişi istemiyor ama medicana kendini sorumlu tuttuğu için hastanesindeki tüm doktorlar kaçıncı haftanda olursa olsun kabul ediyorlarmış. bakalım yarın yusuf üstüne gidicem yorumlarda fena değil içime sinerse devam ederim. birde akropol lü çok övüyorlar özellikle bülent beyi ama 4 -5 aydan önce randevu vermiyormuş:)) ışın hanımdanda çok mennun olan arkadaşım var bir araştır istersen hastanenin fiyatlarıda çok uygun. bende şeker çıktığı için yeni doğan ünitesi olsun istiyorum birde dediğim gibi hastane değiştirmek şuan için çok doğru gelmedi.
ışın hanım akropolde bende aynı hastanede bülent beyle ışın hanımın methini forumlardan çok okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?