- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.441
tesaduf kı canım benımde 12 yaşında kızım var allah bağışlasın hepimizainkini 6 yıldır ıstedik olmadı çok şukur aşılamayla kaldım satım 19 eylul baksan herşey aynı 16 sında kanmam oldu ama ben 13 unde test yapmıştım kan testinde çıkmıştı sonra çok korktum dr progestan ve iğne verdi yatttım bayramdan sora keseyi gördük allahuın ıznıyle 13 kasımda da kalp atışı için çağıdrı dun yıne kanmam oldu ne yapacağız bılmıyuorum beklıyorum sen nezaman kalp atışı için gideceksin ben bekmek ıztemiorum başka dr gıtsem mı diye düşünüyorum
ya arkadaşlar moralim bozuk birz.ikili test sonucum 47000de 1 ken üçlü test sonucum 500de 1 çıktı yaşıma göre 1000de 1 olması gerekirken..nie bu kadar farketti 2 li ve 3 lü sonuçları bilmiyorum.bu arada tansiyonumun yükselme ihtimalide 11 de 1 çıktııı...uff çok ormuş bu işler
ya arkadaşlar moralim bozuk birz.ikili test sonucum 47000de 1 ken üçlü test sonucum 500de 1 çıktı yaşıma göre 1000de 1 olması gerekirken..nie bu kadar farketti 2 li ve 3 lü sonuçları bilmiyorum.bu arada tansiyonumun yükselme ihtimalide 11 de 1 çıktııı...uff çok ormuş bu işler
Hamileliğini Ankara'da yaşayan ya da burada doğum yapacak arkadaşlar, hem bilgi alışverişi yapıp hem de yeni dostluklar kuralım mı? Eminim bu kocaman şehirde böylesi bir içtenliğe herkesin ihtiyacı vardır. Umarım paylaşımı, arkadaşlığı ve muhabbeti bol bir topic olurŞimdiden herkese hoşgeldiniz diyorum.
Fatihte Ilkay hanim varmis. Bir de ona gorunecegim. Memnun kalmazsam Akropole gidecegim. Tesekkurler bilgi icinBen gebelik takibimi 29 mayıs hastanesinde yaptırdım. Doktorum Hülya Kula idi. Doğuma yakın izne çıktı. İzindeyken de oradaki diğer iki doktora benim durumumdaki yani doğumu yakın hastaları bildireceğini söyledi. O ara nişanım geldi ve hemen hastaneyi aradım. Geriye kalan 2 doktordon biri daha izinliymiş, yani zaten 3 doktor var. Aynı anda 2 doktor birden nasıl izin oluyor?? Neyse diğer doktoru bağladılar. Durumu anlattım, neticede ben korkmuş bir durumdayım. Bir gel bakalım falan demesi gerekmez miydi? Gelmene gerek yok dedi işin içinden çıktı.. Ben de hastaneye olan güvenimi yitirdim. Akropol hastanesinde Nurten Boyraz doğumumu yaptırdı. Çok şükür her şey güzel gitti. Akropolun doğum personelinden ve doktordan çok memnun kaldım. Yenidoğan yoğun bakıma fazla takılmayın bence.. 29 mayısta dar bir koridorda, bazen ayakta doktor randevusu bekliyorsunuz. Doktorlar aman aman değil. Kadın doğum masasındaki personel kaba ve soğuk.
merve bana biraz tecrübesiz gibi geldi. mesela sırtım ağrıyor dedim bişey öneremedi. sadece elevit içiyorum dedim sigara içmiyorsan onu içmene gerek yok dedi. et tavuk balık yiyemiyorum dedim Marincap diye bir balık yağı hapı önerdi. ne yapacağını bilemez halde gibiydianlayamadım...
sana vitamin konusunda ne dedi. ya da sen sordun mu?
bir de bana ne dese beğenirsin biz 16.haftaya kadar sadece 1 kilo almayı istiyoruziyi de benim hiç mide bulantım kusmam olmadı ki. hep normal yedim sadece bazı besinlere karşı isteksizdim. ben 4,5 kilo aldım şimdiye kadar. hamile kalmadan önce de fazlam vardı o yüzden beni şişman gördü
bir de 3lü tarama ben yaptırmak istemiyorum dedim. pek bişey diyemedi ama yaptırmamı ister gibiydi. özel hastane para kazanacak tabi... ben yenimahalle devlet emre beye gidiyordum kan sonuçlarımda adını gördü emreye mi gidiyordun dedi ben de özgeçmişlerinize baktım aynı ünv.deymişsiniz dedim. şaşırdı bunu bilmemeünv.den 2 altı sınıfıymış. aynı hafta emre beye de gittim. 3lü tarama yaptırmam gerekiyor mu dedim hayır ikilide sorun çıkmayanlardan üçlü istemiyoruz dedi zaten 2li test daha güvenilir sonuç veren bir test dedi. (ben de internette bir yerde böyle okumuştum) emre bey iyiydi fakat ekranı bile bana göstermiyordu bir de devlette doğum yapmak istemiyorum.
peki ayrıntılı ultrasonu konuştun mu ? bana 3 seçeneğin var dedi tam da anlayamadım. cumaları prof. geliyor ona yaptırabilirsin , dışarıda yaptırabilirsin , cihaz değişirse ben de yapabilirim dedi.
emre bey de burda ayrıntılı ultrason yapamıyoruz zekai tahir burak hast.de yaptırabilirsin dedi
merve ara ara murat beyle düşüncelerini paylaşırsan sevinirim...olumsuz bi durum olmaz inş ama yaşarsan falan paylaşırmısın lütfen.ben ankarada değilim doğuma ankaraya gelecem ama gelincede dr seceçek vaktim olmayacak bende sincan koru düşünüyorum...
dilan hayırlı olsun bebişlerinsağlıkla büyütürsün inş seninde doğum hikayeni dört gözle bekliyorum
doğum yapacak arkadşımızada şimdiden hayırlı olsun inş çok rahat bir doğum geçirir sağlıkla sorunsuz bebeğini kucağına alırsın
tşkkr ederim inşallah olmaz kötü bi durum hep övgülerle söz ederim burdan şimdilik köt bi durumla karşılaşmadık eşimde bende sewerek gidioruz murat beye ilk lokman hekime gitmiştim ben ordan sonra çok ii geldi doğum ücretide emekli sandığı benim 1200 dediler muayene 37 tl bi sorun olduğunda murat beyle tlfonla grşüoruz zaten burdan doğum yapan bi kaç arkadaşta yazmıştı gayet memnundular hastanedende murat beyden de umarım bizde sonuna kdar ööle dewam ederiz :)
Valla bende de basladi, gobegim o kadar buyudu ki her ne kadar oyle cok kilo almamis olsam da gobek aldi basini gidiyor ve bu durumda catlak olmasi kacinilmaz bence. Kremler falan ancak bu zamana kadar idare etti herhalde. Gobegimin ortasindan yarilmalar basladi ve de alt kisimlarda da birseyler var bakalim daha 1 ay var doguma ne olacak.
selam kızlar bu çatlak krem,ne hangi aydan itibaren başlanmalı acaba...ben 8 inci haftadıyım göğüslerde zaten çatlak var dahada çatlamasını istemiyorum ama büyüdü biraz hemen başlamalımıyım acaba
selam kızlar bu çatlak krem,ne hangi aydan itibaren başlanmalı acaba...ben 8 inci haftadıyım göğüslerde zaten çatlak var dahada çatlamasını istemiyorum ama büyüdü biraz hemen başlamalımıyım acaba
nasıl gözüküyor cnm çatlaklar? yani böyle direk kırmızı uzun çizgi gibimi? sanırım doğumdan sonra anlaşılıyomuş ne kadar çatlak olduğu
ben 2 doğum yaptım ve hiç çatlağım yok.size tavsiyelerim hergün duş alın ve cildiniz daha ıslakken bebe yağı sürün.ve durulanmayın.sonra lierac krem kullandım ben her banyodan sonra.ve en önemlisi çokkkk su için mesela ben günde 6 litreye kadar su içiyordum.19 kg aldım hamilelikte ama çatlamadım.
çatlaksız bir hamilelik geçirirsiniz inşallah
bebyağı ve lıeracı bende kullanıyorum 100.haftadan beri kullanıyorum
ama su konusunda bence abartmasan iyi olur canım böbreklerıne yazık
Kızlar ben bursada yaşıordum Ankaraya evlendim şimdi yeni hamileyim. Hastanelerşn doğum fiyatlarını görünce şoka girdim ya bu nasıl ucuk fiyatlar. Bursadaki fiyatlarıda kardeşimden dolayı araştırmıştım ankaraya göre çok çok uygun inanamazsınız. Şimdi bi bakayım dedm bursada şehir merkezinde heryeren ulaşım kolay özel odalı hertürlü donanıma sahip özel hastanenin epidural normal doğum fiyatı 1000 lira bile değil. aynı şartlarda ankarada 5000 lirayı buluyor anlamadım ya ne biçim şehir burası 16 aydır zaten hiç sevmedim bide bu fiyatlar iyice irite etti beni yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?