Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

:))) benim kanama değil açık kahve leke bitanem. Ben Çarşamba günü gittim alttan muayene etti kanama filan yok dedi bebeğimi gördüm 2 hafta sonra kalp atışına bakacağız dedi. Bekle derim ben sakin ol canım. Hayırlısı ile alacağız kucaklarımıza Allah'ın izniyle:))) dinlen bol su iç. Onunla konuş :)) Rabbim hayırlısını nasip etsin hayatım Rabbim şifamızı versin.

ben 3lü yaptırmadım moralim bozulmasın diye çünkü doktorun da söylediği ikili test iyiyse 3lü yapmıyoruz. zaten 2li test daha doğru sonuç veriyor. bence canını sıkma

bunlar çok yanıltıcı şeyler hiç takılmayın.benim oğlumda 200 de bir çıkmıştı.9 ayım zehir olmuştu.boşyere üzülmüşüm.kızımda bu testleri yaptırmadım.
eger ne olursa olsun bu gebliği sonlandırmayıı düşünmüyorsanız hiç yaptırmayın bunları derim.
senin bebişte sağlıklıdır emin ol hamileliğinin tadını çıkar.

selam bende burdayım.

Fatihte Ilkay hanim varmis. Bir de ona gorunecegim. Memnun kalmazsam Akropole gidecegim. Tesekkurler bilgi icin

Elcin bebegin saglikla buyusun insallah

Ben cok fena grip oldum bir haftadir cekiyorum. Doktora gidemedim. Malesef ihmalkar davrandim.Ilac icemedigm icin kendim bitkisel yolla gecirmeye calistim. Bu aralar bebegimin cinsiyetini bekler olduk ailecek. Tatli telaslar bunlar

biraz geç oldu ama giremıodum bayağıdır cuma günü kontrolümüz vardı ayrıntılıda sıra kalmamış bu hafta yaptırmam lazımdı benimde ama olmadı murat bey baktı uzun uzun korkulacak bi durum olmadığını ayrıntılıya gerek olmadığını sööledi zaten kötü bişey olduğunda Allah korusun prof.a aktarıyoruz dedi biz ikiliyi de üçlüyüde yaptırdık şükür bi sorun çıkmadı. bana lokman hekimdeki dr. bebe asprini vermişti sigara kullanıodum o yüzden oda midemi mahvetti bıraktığımı sööledim elevit ve demir hapı mide kaynaması için şurup veri onu devamlı içmıorum ama ööle işte 3 hafta sonrada şeker yüklemesi için gel dedi ben sewiorum bilmıorum genç olduğu için başlarda bizde düşünmüştük tecrübesizdir die ama ben rahat oluorum herşeyi sorabiliıorum oda herşeyle ilgilendiği için dewm etmeyi düşünuorum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebiklerimize :)

tşkkr ederim inşallah olmaz kötü bi durum hep övgülerle söz ederim burdan şimdilik köt bi durumla karşılaşmadık eşimde bende sewerek gidioruz murat beye ilk lokman hekime gitmiştim ben ordan sonra çok ii geldi doğum ücretide emekli sandığı benim 1200 dediler muayene 37 tl bi sorun olduğunda murat beyle tlfonla grşüoruz zaten burdan doğum yapan bi kaç arkadaşta yazmıştı gayet memnundular hastanedende murat beyden de umarım bizde sonuna kdar ööle dewam ederiz :)

teşeşkür ederim cnm şimdiden :)

nasıl gözüküyor cnm çatlaklar? yani böyle direk kırmızı uzun çizgi gibimi? sanırım doğumdan sonra anlaşılıyomuş ne kadar çatlak olduğu

benimde doğuma 15 günüm var daha yeni çatladı hem kırmızı çizgi halinde hemde beyaz çatlaklar oldu. sakın kremlerinizi ihmal etmeyin ben artık bişi olmaz diye su içmeyide azalttım 4günde krem kullanmadım hemen çatladı.

selam kızlar bu çatlak krem,ne hangi aydan itibaren başlanmalı acaba...ben 8 inci haftadıyım göğüslerde zaten çatlak var dahada çatlamasını istemiyorum ama büyüdü biraz hemen başlamalımıyım acaba

bence başla artık ben 16 dan sonra mustela ya başlamıştım ama ne kadar erken olursa okadar iyidir. sonuçta nemlenip esneklik kazanıyor

ben 2 doğum yaptım ve hiç çatlağım yok.size tavsiyelerim hergün duş alın ve cildiniz daha ıslakken bebe yağı sürün.ve durulanmayın.sonra lierac krem kullandım ben her banyodan sonra.ve en önemlisi çokkkk su için mesela ben günde 6 litreye kadar su içiyordum.19 kg aldım hamilelikte ama çatlamadım.
çatlaksız bir hamilelik geçirirsiniz inşallah

Ben sadece zeytinyağı sürüyorum, henüz çatlak yok.Karnım da kocaman. 10 kilo aldım, hepsi karnımda. Bence önemli olan nemlendirmek, yoksa ne yağıyla ne kremiyle olduğu önemli değil. Su içmek içerden, zeytinyağı da dışardan nemlendiriyor, basit mantık bu.

bebyağı ve lıeracı bende kullanıyorum 100.haftadan beri kullanıyorum
ama su konusunda bence abartmasan iyi olur canım böbreklerıne yazık

Kızlar ben bursada yaşıordum Ankaraya evlendim şimdi yeni hamileyim. Hastanelerşn doğum fiyatlarını görünce şoka girdim ya bu nasıl ucuk fiyatlar. Bursadaki fiyatlarıda kardeşimden dolayı araştırmıştım ankaraya göre çok çok uygun inanamazsınız. Şimdi bi bakayım dedm bursada şehir merkezinde heryeren ulaşım kolay özel odalı hertürlü donanıma sahip özel hastanenin epidural normal doğum fiyatı 1000 lira bile değil. aynı şartlarda ankarada 5000 lirayı buluyor anlamadım ya ne biçim şehir burası 16 aydır zaten hiç sevmedim bide bu fiyatlar iyice irite etti beni yaa (

Evet ben de anlamıyorum açıkçası. Doğumu yapacak ben, acıyı çekecek ben, 5000 liralar konuşuluyor. Bilinmez bi hastalığa teşhis konmayacak, saatler süren bir hayati ameliyat yapılmayacak, neyin parası ben de bilmem. Alt tarafı ilçelerde doktorların bile olmadığı hastanelerde ebelerle yapılan bir işlem.Ama işte çocuk bebek sektörü, her anında sömürü.

ben de araştırdım orta bir fiyat bulmaya çalıştım koru hastanesine karar verdim 1200 tl tabi 2013 doğum fiyatı değişecek tüm hastanelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…