- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.461
Kızlar ben bursada yaşıordum Ankaraya evlendim şimdi yeni hamileyim. Hastanelerşn doğum fiyatlarını görünce şoka girdim ya bu nasıl ucuk fiyatlar. Bursadaki fiyatlarıda kardeşimden dolayı araştırmıştım ankaraya göre çok çok uygun inanamazsınız. Şimdi bi bakayım dedm bursada şehir merkezinde heryeren ulaşım kolay özel odalı hertürlü donanıma sahip özel hastanenin epidural normal doğum fiyatı 1000 lira bile değil. aynı şartlarda ankarada 5000 lirayı buluyor anlamadım ya ne biçim şehir burası 16 aydır zaten hiç sevmedim bide bu fiyatlar iyice irite etti beni yaa(
ben de araştırdım orta bir fiyat bulmaya çalıştım koru hastanesine karar verdim 1200 tl tabi 2013 doğum fiyatı değişecek tüm hastanelerde
Ankara böyle malesef. İstanbul da büyük şehir ama orada 500 tl, 250 tl gibi rakamlar varmışKızlar ben bursada yaşıordum Ankaraya evlendim şimdi yeni hamileyim. Hastanelerşn doğum fiyatlarını görünce şoka girdim ya bu nasıl ucuk fiyatlar. Bursadaki fiyatlarıda kardeşimden dolayı araştırmıştım ankaraya göre çok çok uygun inanamazsınız. Şimdi bi bakayım dedm bursada şehir merkezinde heryeren ulaşım kolay özel odalı hertürlü donanıma sahip özel hastanenin epidural normal doğum fiyatı 1000 lira bile değil. aynı şartlarda ankarada 5000 lirayı buluyor anlamadım ya ne biçim şehir burası 16 aydır zaten hiç sevmedim bide bu fiyatlar iyice irite etti beni yaa(
Desene bir de 2013 zammı göreceğiz.ben de araştırdım orta bir fiyat bulmaya çalıştım koru hastanesine karar verdim 1200 tl tabi 2013 doğum fiyatı değişecek tüm hastanelerde
Kızlar ben bursada yaşıordum Ankaraya evlendim şimdi yeni hamileyim. Hastanelerşn doğum fiyatlarını görünce şoka girdim ya bu nasıl ucuk fiyatlar. Bursadaki fiyatlarıda kardeşimden dolayı araştırmıştım ankaraya göre çok çok uygun inanamazsınız. Şimdi bi bakayım dedm bursada şehir merkezinde heryeren ulaşım kolay özel odalı hertürlü donanıma sahip özel hastanenin epidural normal doğum fiyatı 1000 lira bile değil. aynı şartlarda ankarada 5000 lirayı buluyor anlamadım ya ne biçim şehir burası 16 aydır zaten hiç sevmedim bide bu fiyatlar iyice irite etti beni yaa(
daha şimdiden bende nerde doğum yapıcam diye araştırma içindeyim özel mi devlet mi çok kararsızım normal doğum olsun diyorum özeller yanaşmıyo diyorlar. kontrol için koruya gidicem ilk defa bakalım orda doğumlar nasıl eğer normale yönlendirirlerse orayı düşünürüm sizlerin tecrübesi varsa yazın lütfen hastane konusu çok yıpratıcı bir süreçmiş.
ayrıca bende kakao yağı almak istiyorum nerden alıcaz aktardan mı markası var mı?
Orda yenidoğan ünitesi yokmuş ve bir arkadaşım küçücük bir yer olduğunu söyledi. Ben de yenidoğanı yok diye vazgeçtim.akrapolun fiyatları çok daha uygun muayene ücreti 40 tl ve herkez çok mennun ben biraz geç haberdar oldum özellikle ışın hanım çok iyimiş. bir araştır istersen bir arkadaşım orda doğum yaptı 1250 idi fiyatı sanırım ve 5 yıldızlı otel gibiymiş
evet medicanadan da memnun kalmıyorlarcnm korudan burada doğum hikayesini paylaşan 2 arkadaş oldu...murat bey normal uygunsa sende o yönde istiyorsan normal yaptırıyormuş... bu arada bir arkadaşım yeni medicana da yaptı dr. bebeğin 4 kilodan fazla normal yapamazsın demiş ve sezeryanla 3700 gram bebeği olmuş...çok pişman normal yamadığına bana sanki dr. bahane bulmuş gibi geldi :44:
evet yık ..bizim arkadaşlardan gidip de memnun kalmayan çokOrda yenidoğan ünitesi yokmuş ve bir arkadaşım küçücük bir yer olduğunu söyledi. Ben de yenidoğanı yok diye vazgeçtim.
çatlak için ben de bebe yağı aldım bir de kakao yağı aldım bir de kakao yağı içeren body shop kremim var teyzem yeni doğum yaptı kullanmış 1 kutu artmış bana verdi. lireac da almayı düşünüyorum. iki günde bir sürüyorum bir de eğer kuruluk hissedersem o an sürüyorum. benim sağ gögsumun derisi soyuldu kızlar resmen deri değiştirdim. sanki yazın tatilden dönmüş gibi soyuldu :) her gün süt içiyorum sabah ve akşam.
ben yenimahalle devlette doğurmayı düşünüyorum inş.
pazartesi ilk kez gideceğim muayeneye oraya
eğer beğenirsem orda doğum yapmayı düşünüyorum
özellerin insanları müşteri gibi görmesinden sıkıldım
devlette doktor ilgi alaka göstermese de en azından paranla rezil olma durumun yok
ve her zaman devlet daha kapsamlı
ani bir durumda özelde bi nane yapamıyorlar
paranla rezil oluyorsun bence
burunlarından kıl aldırmıyorlar
öyle olduktan sonra devlete giderim daha ii
sonuçta özelde de 5 dakika bakıyorlar devlette de
özelde de aynı ölçümleri yapıyorlar devlette de
pek bi farkı yok anlıyacağın
merhaba arkadaşım iyi akşamlar düşüncelerine katılıyorum, batkentteki yenimahalle devlet hastanesine gidceğini belirtmişsin gidebildin mi acaba ? Ben pzt zekai tahir burağa gittim dr.lar çok suratsız ve de 1 odada rahat 7 ye yakın hasta vardı çok kalabaklıktı ve ilgi yok denecek kadar azdı bende yenimahalle dev.has.de karar kıldım yeni açıldığı için daha steril ve hasta sayısının daha az olduğunu düşünüyorum.
Herkese iyi geceler.
Bir süredir yazmıyordum. Bugün kontrolümüz vardı, doğum tarihim belirlendi. 26 Kasım'da Güven Hastanesinde doğum yapacağım.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?