Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

çatlak için ben de bebe yağı aldım bir de kakao yağı aldım bir de kakao yağı içeren body shop kremim var teyzem yeni doğum yaptı kullanmış 1 kutu artmış bana verdi. lireac da almayı düşünüyorum. iki günde bir sürüyorum bir de eğer kuruluk hissedersem o an sürüyorum. benim sağ gögsumun derisi soyuldu kızlar resmen deri değiştirdim. sanki yazın tatilden dönmüş gibi soyuldu :) her gün süt içiyorum sabah ve akşam.

aynen cnm bende duyunca şoka girdim büyükşehirlerin fiyatları malesef çok uçuk...bence sağlık bakanlığının bu konuya bi el atması lazım..yapılan işlemler aynı ama fiyatlarda uçurum var yazık valla büyükşehirdekilere

ben de araştırdım orta bir fiyat bulmaya çalıştım koru hastanesine karar verdim 1200 tl tabi 2013 doğum fiyatı değişecek tüm hastanelerde

desene aynı hastanede doğurcağız inş.

benden tecrübe olur sana artık

ben de orayı düşünüyorum
2013 fiyatı değişse bile ne kadar değişecekki çok fazla artmaz sanırım

Ankara böyle malesef. İstanbul da büyük şehir ama orada 500 tl, 250 tl gibi rakamlar varmış Doktor doğuma girmiyor bile ve en az 2000 tl. Neyin parası bu anlamıyorum.
ben de araştırdım orta bir fiyat bulmaya çalıştım koru hastanesine karar verdim 1200 tl tabi 2013 doğum fiyatı değişecek tüm hastanelerde
Desene bir de 2013 zammı göreceğiz.

daha şimdiden bende nerde doğum yapıcam diye araştırma içindeyim özel mi devlet mi çok kararsızım normal doğum olsun diyorum özeller yanaşmıyo diyorlar. kontrol için koruya gidicem ilk defa bakalım orda doğumlar nasıl eğer normale yönlendirirlerse orayı düşünürüm sizlerin tecrübesi varsa yazın lütfen hastane konusu çok yıpratıcı bir süreçmiş.
ayrıca bende kakao yağı almak istiyorum nerden alıcaz aktardan mı markası var mı?

Çatlaklar içi bebe yağı almıştım ben ama fındık yağı daha etkiliymiş. Fındık yağı alıp kullanacağım

akrapolun fiyatları çok daha uygun muayene ücreti 40 tl ve herkez çok mennun ben biraz geç haberdar oldum özellikle ışın hanım çok iyimiş. bir araştır istersen bir arkadaşım orda doğum yaptı 1250 idi fiyatı sanırım ve 5 yıldızlı otel gibiymiş

cnm korudan burada doğum hikayesini paylaşan 2 arkadaş oldu...murat bey normal uygunsa sende o yönde istiyorsan normal yaptırıyormuş... bu arada bir arkadaşım yeni medicana da yaptı dr. bebeğin 4 kilodan fazla normal yapamazsın demiş ve sezeryanla 3700 gram bebeği olmuş...çok pişman normal yamadığına bana sanki dr. bahane bulmuş gibi geldi :44:

Orda yenidoğan ünitesi yokmuş ve bir arkadaşım küçücük bir yer olduğunu söyledi. Ben de yenidoğanı yok diye vazgeçtim.

evet medicanadan da memnun kalmıyorlar
büyük bir hastane ama çok kalabalıkmış
bizim bi arkadaşın kızında böbrek büyümesi vardı orda farkedememişler
sonra devlet hastanesine gitmiş orda anlamışlar

Orda yenidoğan ünitesi yokmuş ve bir arkadaşım küçücük bir yer olduğunu söyledi. Ben de yenidoğanı yok diye vazgeçtim.
evet yık ..bizim arkadaşlardan gidip de memnun kalmayan çok

hanımlar ben medicanada tülin hanıma gitmiştim doktor çok iyi çok bilgili benim bebeğimde böbrek büyümesi var 30. haftamda anladı doğduktan sonrada takipte hep 2 aylığız şimdi 2 ayda bir gidip usg çektiriyorum. medicana çok iyi ama sezeryan yanlısılar benide 1 gün beklediler normal doğum içn ama sezeryan oldum sonradan.

ankarada ortalama 2500civarı özel hastaneler ama ben lokman hekıme gıdıyorum 1000civarı , bayındıra sormuş bır arkadaş 5000demiş
istanbul acıbadem de 12,000miş....

lierac al canım ve 2gun ara verme
ben 1gun durup diğer gun duş aşlıyorum duştan sonra beb yağı
diğer gunler lıerac kullanıyorum
şimdilik 8kılo aldım çatlak yok ama bundan sonra en tehlıkelı dönem ,son haftalar kılo artışı hızlanıyormuş malum

arkadaşlar merhaba ben de hamileliğimin başındayım. ilk randevuma salı günü gidicem inşallah. lina kadın sağlığından randevu aldım şükran hanımdan. sadece internetten okuduğum yorumlarla tecih ettim çevremde tanıyan bilen yok. oraya giden ve şükran hanıma doğumunu yaptıranlar var mı? nerede yaptırıyor doğumu bununla ilgili pek bilgi bulamadım. en önemlisi memnun musunuz?

Herkese merhaba,
Ay kızlar böyle bir topic olduğunu görünce o kadar sevindim ki anlatamam:)) ben bana göre 32 çin takvimine göre 33 yaşındayım. 2006 dan beri ankarada yaşıyorum. Yıldız tarafında oturuyorum. Bebeğime 2 senelik bir süreden sonra kavuştum ve şimdi çok şükür göbüşümde:) Ben jinekliniğe gidiyorum. Doktorum Hakan Turan. 8 ay önce çikolata kisti nedeniyle ameliyat oldum. Ve ondan sonra bebeğime kavuşmak için işi bıraktım. Şu sıralar iyiki çalışmıyorum diyorum çünkü bulantılarım ve halsizliklerim çok şiddetli. Sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.

merhaba arkadaşım iyi akşamlar düşüncelerine katılıyorum, batkentteki yenimahalle devlet hastanesine gidceğini belirtmişsin gidebildin mi acaba ? Ben pzt zekai tahir burağa gittim dr.lar çok suratsız ve de 1 odada rahat 7 ye yakın hasta vardı çok kalabaklıktı ve ilgi yok denecek kadar azdı bende yenimahalle dev.has.de karar kıldım yeni açıldığı için daha steril ve hasta sayısının daha az olduğunu düşünüyorum.

canım bende senin gibi yeniyim bu şehirde evlendimde geldim :) Bende araştırıyorum iyi bir hastane ve dr.Bu pzt zekai tahir burağa gittim bir daha da gitmeyi düşünmüyorum iyi bir etki bırakmadı bende 1 odada 7 ye yakın hasta var vs.... 2 hafta sonrası için batıkentteki yenimahalle dev.has.fatma hanıma randevu aldım iyi olduğunu söylüyorlar ama 2 hafta sonra bir izlenim oluşur

merhaba ..gittim o hastaneye ama yenidoğan yoğun bakımı yokmuş ,erken doğumlarda müdahele edecek sistemleri yokmuş ,ondan dolayı vazgeçtim
doktor ikizlere bakmıyoruz biz dedi o yüzden doktora da görünemeden geldim
açıkçası doktorları hakkında da bilgim yok bu yüzden

Herkese iyi geceler.
Bir süredir yazmıyordum. Bugün kontrolümüz vardı, doğum tarihim belirlendi. 26 Kasım'da Güven Hastanesinde doğum yapacağım.

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.

Herkese merhabalar,

Nasılsınız kızlar?

Uzun süredir uğrayamıyordum,evde dinleniyorum,işe ara verdim bi süre,

Evde net olmadığı için iş yerine geldikçe yazıyorum takip ediyorum topikleri,

Umarım herkes ve bebekleri iyidir,

Biz de iyiyiz çok şükür,tekmelerle yumruklarla arada sarsılsak da idare ediyoruz kızımızı bakalım,

Hala isim bulamadık düşünüyoruz,

Kızlar sizlere sormak istediklerim var,

Ben ikinci aşımı olmadım,Işın hanıma da randevumdayken sormayı unuttum,

Yani bi sakıncası olmaz de mi,çok acıyo valla dört-beş gün ağrısı gitmiyo biraz da ondan işime geldi yani,

Siz ne dersiniz ?

Bir de kızlar doktorum doğum cdsi verdi,izlemelimiyim sizce?

Kendimi normal doğuma hazırladım,kolay olacağına kendimi ikna ettim hep okuduklarımla falan,

Şimdi o yaşayacaklarımı görürsem korkarım diye düşünüyorum,siz izlediniz mi nasıl çok mu ürkütücü?
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…