- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.481
Herkese merhabalar,
Nasılsınız kızlar?
Uzun süredir uğrayamıyordum,evde dinleniyorum,işe ara verdim bi süre,
Evde net olmadığı için iş yerine geldikçe yazıyorum takip ediyorum topikleri,
Umarım herkes ve bebekleri iyidir,
Biz de iyiyiz çok şükür,tekmelerle yumruklarla arada sarsılsak da idare ediyoruz kızımızı bakalım,
Hala isim bulamadık düşünüyoruz,
Kızlar sizlere sormak istediklerim var,
Ben ikinci aşımı olmadım,Işın hanıma da randevumdayken sormayı unuttum,
Yani bi sakıncası olmaz de mi,çok acıyo valla dört-beş gün ağrısı gitmiyo biraz da ondan işime geldi yani,
Siz ne dersiniz ?
Bir de kızlar doktorum doğum cdsi verdi,izlemelimiyim sizce?
Kendimi normal doğuma hazırladım,kolay olacağına kendimi ikna ettim hep okuduklarımla falan,
Şimdi o yaşayacaklarımı görürsem korkarım diye düşünüyorum,siz izlediniz mi nasıl çok mu ürkütücü?:18:
Herkese merhabalar,
Nasılsınız kızlar?
Biz de iyiyiz çok şükür,tekmelerle yumruklarla arada sarsılsak da idare ediyoruz kızımızı bakalım,
Yani bi sakıncası olmaz de mi,çok acıyo valla dört-beş gün ağrısı gitmiyo biraz da ondan işime geldi yani,
Siz ne dersiniz ?
Kendimi normal doğuma hazırladım,kolay olacağına kendimi ikna ettim hep okuduklarımla falan,
Şimdi o yaşayacaklarımı görürsem korkarım diye düşünüyorum,siz izlediniz mi nasıl çok mu ürkütücü?:18:
Dokotorunuz dışarıdan mıydı, güvendense kimdi acaba?
Selam azul, gözümüz yollarda kaldıBen izlemicem doğum cd'si falan. Doğum videosu da izlemicem. Sadece doğum tekniklerini okumayı planlıyorum. Yani şurada nefes alın, burada ıkının gibi taktikleri okumayı planlıyorum. Ama o yeşil örtüler, kan revan, yeni doğmuş bebek görüntüleri, terlemiş anne adayı filan pek iç açıcı şeyler değil benim açımdan. Doktorun önerdiyse izleyebilirsin, belki onda sadece nefes tekniklerini gösteren bölüm vardır. Seni rahatlatacaksa izle, rahatsız edeceğini düşünüyorsan izleme.
Ben hic asi olmadim doktorum gerek gormedi.
Cd konusuna gelince kan vs. bana gore degil o yuzden ben izleyemem. Keske doktora sorsaydiniz icerigi tam olarak nedir diye, belki de oyle korkulacak birsey yoktur.
doktorum disaridan, tolga ecemis.
merhaba ..gittim o hastaneye ama yenidoğan yoğun bakımı yokmuş ,erken doğumlarda müdahele edecek sistemleri yokmuş ,ondan dolayı vazgeçtim
doktor ikizlere bakmıyoruz biz dedi o yüzden doktora da görünemeden geldim
açıkçası doktorları hakkında da bilgim yok bu yüzden
Herkese iyi geceler.
Bir süredir yazmıyordum. Bugün kontrolümüz vardı, doğum tarihim belirlendi. 26 Kasım'da Güven Hastanesinde doğum yapacağım.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.
yenidoğan bakım ünitesinin olmasıda mühim tabi vazgeçmekle iyi etmişsin arkadaşım sonuç olarak hangi hastaneye karar kıldın peki
Ay şimdiden tebrik ederim canım. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu arada normal doğum olmayacak anladığım kadarıyla. Bende güven hastanesinde doğum yapmayı istiyorum. Bize sonrasında yaşadığın deneyimi anlatabilirsen çok sevinirim. Bir de fiyat konusunda bilgi verir misin? Güven hastanesinin sanırım yenidoğan ünitesi var di mi?
Herkese merhabalar,
Nasılsınız kızlar?
Siz ne dersiniz ?
ilk aşı çok ağrı yapmıştı 3gece uyuyamamıştım kolum taş gibiydi,2.yi oldum ayın 5inde..bu da ağrı yaptı ama uykusuz kalmadım ilki kadar değildi..şimdide 6ay sonra olacakmışım
doğum cd si demişsin, eşin bir izlesin içeriği neymiş?
sanmıyorum kı bır doktor doğumdan korkutacak bir cd yi hastasına versin?!!şaştım, belkıde doğuma hazırlık felan anlatıyordur
Canım tabiki doktor korutacak bi cd vermez ama benim gibi kan serum iğneler falan
görünce hemen tansiyonun düşüyosa doğum
olayını izlemek de korkutur diye düşündüm,hani kanlı sahneler aradan sarkan kordon bağı falan bilmiyorum yazması bile ürkütüyo
insanı ondan izlemeyeyim dedim kendimce...
Kızlar selam, umarım herkes iyidir ve tabiiki bebişlerde. Benim 1 hafta önce dolgum düştü. Şimdilik ağrım yok ama doktora sordum lokal anestezi yapılabilir sorun olmaz dedi. Benim çürükler hep derin olmuştur. Hamile kalacak arkadaşlar mutlaka hamile kalmadan diş bakımlarını yaptırsınlar. Ben yaptırmıştım ama demekki yeterli olmamış. Dişçi ile de konuştum. Bilinenin aksine ilk 3 ay dahil 9 ay boyunca nerdeyse her türlü işlemi yapabiliyoruz aslında dedi. Düşük tehlikesi aslinda sadecr korkusu olanlar için oluyor yoksa kullandığımız ilaçlara bağlı değil dedi. Böyle dişçiye giden oldu mu kızlar aranızda?
ben de araştırdım orta bir fiyat bulmaya çalıştım koru hastanesine karar verdim 1200 tl tabi 2013 doğum fiyatı değişecek tüm hastanelerde
merhaba
ben dr. konusunda hala karar veremedim.sizin gibi biraz balgat koruyu düşünüyorum. fiyat normal içinmi.sezaryan vs. ne kadar biliyormusun. hastaneye gittinizmi izlenimlerinizi merak ediyorum..
cnm bu sincan korunun fiyatları balgat korunun fiyatları daha yüksek diye biliyorum
cnm bu sincan korunun fiyatları balgat korunun fiyatları daha yüksek diye biliyorum
sen nereye gidiyorsun şuan
ben şuan şırnaktayım ailem ankarada doğuma oraya gelecem cnm...ve sizin yorumlarınız benim için o kadar önemli ki...izne geldiğimizde sincan koruya gittim ama kararsızım...sincan koru ya da yenimahalle devlet olacak muhtemelen...akrapol falanda düşünüyorum ama randevu almak çok zor bide özeller kendi takip etmek istiyor gerçi benim durumum farklı ama bakalım hayırlısı artık...ayrıca cidden bulunduğunuz yerin kıymetini bilin Türkiye de en yüksek doğum oranı burada ama bulunduğum yerde 1 tane kadın doğumcu yok...başka bir ilçeye gidiyorum ve burada güvenlik sorunu yaşanıyor sıkıntılıyım yani o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?