Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Selam azul, gözümüz yollarda kaldı Ben izlemicem doğum cd'si falan. Doğum videosu da izlemicem. Sadece doğum tekniklerini okumayı planlıyorum. Yani şurada nefes alın, burada ıkının gibi taktikleri okumayı planlıyorum. Ama o yeşil örtüler, kan revan, yeni doğmuş bebek görüntüleri, terlemiş anne adayı filan pek iç açıcı şeyler değil benim açımdan. Doktorun önerdiyse izleyebilirsin, belki onda sadece nefes tekniklerini gösteren bölüm vardır. Seni rahatlatacaksa izle, rahatsız edeceğini düşünüyorsan izleme.

Ben hic asi olmadim doktorum gerek gormedi.
Cd konusuna gelince kan vs. bana gore degil o yuzden ben izleyemem. Keske doktora sorsaydiniz icerigi tam olarak nedir diye, belki de oyle korkulacak birsey yoktur.

Dokotorunuz dışarıdan mıydı, güvendense kimdi acaba?

doktorum disaridan, tolga ecemis.

Ayy sağol yaa ,ben de özledim valla topiği sizleri,herkes bebişler iyidir umarım,

Ya kendi iş yerimiz olduğu için canım istediğinde geliyorum ondan rahatım,bi de soğuk havalar hiç çıkasım gelmiyor,

Ben de doğum tekniklerini okudum ve doğuma yakın tekrar okumayı planlıyorum,sanırım dediğin gibi kanlı bişeyler falan görürsem fena

olurum,en iyisi izlememek galiba...

Ben hic asi olmadim doktorum gerek gormedi.
Cd konusuna gelince kan vs. bana gore degil o yuzden ben izleyemem. Keske doktora sorsaydiniz icerigi tam olarak nedir diye, belki de oyle korkulacak birsey yoktur.

doktorum disaridan, tolga ecemis.

Anladım arkadaşım teşekkürler yorumun için,ben de izlemicem
sanırım...

yenidoğan bakım ünitesinin olmasıda mühim tabi vazgeçmekle iyi etmişsin arkadaşım sonuç olarak hangi hastaneye karar kıldın peki

Ay şimdiden tebrik ederim canım. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu arada normal doğum olmayacak anladığım kadarıyla. Bende güven hastanesinde doğum yapmayı istiyorum. Bize sonrasında yaşadığın deneyimi anlatabilirsen çok sevinirim. Bir de fiyat konusunda bilgi verir misin? Güven hastanesinin sanırım yenidoğan ünitesi var di mi?

Kızlar selam, umarım herkes iyidir ve tabiiki bebişlerde. Benim 1 hafta önce dolgum düştü. Şimdilik ağrım yok ama doktora sordum lokal anestezi yapılabilir sorun olmaz dedi. Benim çürükler hep derin olmuştur. Hamile kalacak arkadaşlar mutlaka hamile kalmadan diş bakımlarını yaptırsınlar. Ben yaptırmıştım ama demekki yeterli olmamış. Dişçi ile de konuştum. Bilinenin aksine ilk 3 ay dahil 9 ay boyunca nerdeyse her türlü işlemi yapabiliyoruz aslında dedi. Düşük tehlikesi aslinda sadecr korkusu olanlar için oluyor yoksa kullandığımız ilaçlara bağlı değil dedi. Böyle dişçiye giden oldu mu kızlar aranızda?

Sagol canim. Evet normal degil sezeryan olacak. Guven hastanesi ankaradaki en iyi yeni dogan yogun bakimi olan hastanelerden biri belki deen iyisi. Doktor ve anestezist disardan gelecek 5000 tl ye mal olacak bize. Dogumdan sonraki ilk firsatta yazarim.

herkese selammmm
ben de bu topiğin müdavimiydim bi aralar epeydir girmiyordum bir bakayım dedim, benim kızım 5.5 aylık oldu bile, takmayın hiçbişeyi zaman öyle çabuk geçiyor ki geriye sadece güzel anlar kalıyor. doğumu yaklaşanlara sağlıklı doğumlar diliyorum diğer hamişlere de sağlık sıhhat. sevgiyle kalın :)

ilk aşı çok ağrı yapmıştı 3gece uyuyamamıştım kolum taş gibiydi,2.yi oldum ayın 5inde..bu da ağrı yaptı ama uykusuz kalmadım ilki kadar değildi..şimdide 6ay sonra olacakmışım
doğum cd si demişsin, eşin bir izlesin içeriği neymiş?
sanmıyorum kı bır doktor doğumdan korkutacak bir cd yi hastasına versin?!!şaştım, belkıde doğuma hazırlık felan anlatıyordur

Canım tabiki doktor korutacak bi cd vermez ama benim gibi kan serum iğneler falan

görünce hemen tansiyonun düşüyosa doğum

olayını izlemek de korkutur diye düşündüm,hani kanlı sahneler aradan sarkan kordon bağı falan bilmiyorum yazması bile ürkütüyo

insanı ondan izlemeyeyim dedim kendimce...

Son düzenleme:

bencede izleme, izleyenlere de şaşıyorum dersiz başıma dert alamam,boşa korkmaya gerek yok...

umarım ağrı yapmaz dişin çünkü ben çok çektim şimdi 6 aylık olduk ama özeller korkuo müdahale etmeye ben bi ay boyunca dolaştım o hastane senin bu hastane benim kimse bişe yapmadı çekilcekti dişim en son gazi üniversitesinde çektirdim bi ay sonra bi diş daha gitti dolgularım düştü derken ağzımda diş kalmayacak :) aslında bi sakıncası yokmuş müdahalenin dediğin gibi ama korkusuz bi doktor bulmak lazım ben antibiyotik de içmek zorunda kaldım 2 paket apsem geçmedi bi türlü bence ağrımadan git yaptır sende apse yapınca bide antibiyotik içmen gerekıo umarım tekrarlamaz artık benim sanada geçmiş olsun :)

ben de araştırdım orta bir fiyat bulmaya çalıştım koru hastanesine karar verdim 1200 tl tabi 2013 doğum fiyatı değişecek tüm hastanelerde

merhaba
ben dr. konusunda hala karar veremedim.sizin gibi biraz balgat koruyu düşünüyorum. fiyat normal içinmi.sezaryan vs. ne kadar biliyormusun. hastaneye gittinizmi izlenimlerinizi merak ediyorum..

merhaba
ben dr. konusunda hala karar veremedim.sizin gibi biraz balgat koruyu düşünüyorum. fiyat normal içinmi.sezaryan vs. ne kadar biliyormusun. hastaneye gittinizmi izlenimlerinizi merak ediyorum..

cnm bu sincan korunun fiyatları balgat korunun fiyatları daha yüksek diye biliyorum

sen nereye gidiyorsun şuan

ben şuan şırnaktayım ailem ankarada doğuma oraya gelecem cnm...ve sizin yorumlarınız benim için o kadar önemli ki...izne geldiğimizde sincan koruya gittim ama kararsızım...sincan koru ya da yenimahalle devlet olacak muhtemelen...akrapol falanda düşünüyorum ama randevu almak çok zor bide özeller kendi takip etmek istiyor gerçi benim durumum farklı ama bakalım hayırlısı artık...ayrıca cidden bulunduğunuz yerin kıymetini bilin Türkiye de en yüksek doğum oranı burada ama bulunduğum yerde 1 tane kadın doğumcu yok...başka bir ilçeye gidiyorum ve burada güvenlik sorunu yaşanıyor sıkıntılıyım yani o konuda

koruda kime gittin peki
akropolü düşünme benden sana tavsiye

ALLAH yardımcın olsun tabi oralarda daha zordur

Bir güncel fiyat daha vereyim hemen.

Lina kadın sağlığı merkezi Dr. Şükran ÇAKMAK.

Muayene: 45 tl
Tetkikler: %20
Doğum: Yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan HRS hastanesinde 3000 TL.

Bu doktoru çok methediyorlar. Yenimahalle bana uzak geldiği için düşünmemiştim açıkçası. Ama şimdi aklım karıştı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…