Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Canım büyük bedenlerin omzu sarkıyor, eteklerde de bel o kadar rahat olmuyor. Sen zayıftın hep sanırım. Ben biraz tombikim.Biraz da fazla hevesleniyorum sanırım
Fatih konusunda hastane açısından bazı tereddütlerim hala var ama doktorumda karar kıldım. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Doğum işi biraz da şans ve kader. Herkesin memnun olduğu yerde başına çok kötü şeyler gelebilir ve hiç memnun kalmayabilirsin belki. Belki kimsenin memnun olmadığı doktor senin için vazgeçilmez olur. Ben artık bunun insanın şansına bağlı olduğunu düşünmeye başladım.

Koruyu birkaz kezdir duyuyorum. Ama bana çok uzak.

evet ben zayıfım valla bana oluyor o şekilde bir sıkıntı olmadı bu zaman kadar ,büyük bedenleri aldım aldım giydim
zaten sadece göbeğim var diğer kısımlarım aynı

canım lokman hekımı ekleyım
normal
560
sezeryan 850
bugun hemşireye sordum

bende epidural normal istıyorum şimdilik
normalın üstüne 200felan eklenıyor dıye duydum
sebahat hanımda 15gun once arkadasım doğum yaptı çok memnun kalmış,öğlen 13,30da doğum olmuş sabah ta 9da taburcu olmuş...

sağol canım. benimde bir arkadaşım geçen yıl sebahat hanımda yaptı o da çok memnun tekrar ona gideceğim diyor. yakın bir arkadaşım da yeni başladı ona gitmeye. çok yoğun oluyormuş sıra çok geç geliyormuş. o yüzden 25. haftadan sonra gideceğim ben ona. şimdilik keçiören bilgi tıp merkezine gdiyorum oradaki kadın doğumcuyu uzun süredir tanıyorum çok iyi bir bayan. tavsiye ederim.

tavsiyelık durumum kalmadı ki:) 31gunum var:)
ama kıme gıdeceksen en baştan ona devam et derim son zamanı bekleme, doktorla iletişim daha iyi oluyor.ben aysun hanıma gıdıyorum 3haftada 1gun ctesi çalışıyor, ctesi günü gayet rahat hastane ama haftaiçi,hele de cuma baya kalabalık oluyor
ama elif hanım kalabalığın başı:)
o izne gidiyor olan bize oluyor:)

=) ay canım çoook güldüm ya. ben hiç dikkat etmemişim haftana. benimyeni ya herkesi öyle sanıyorum =)e sen aysun da mı sebahattta mı yapacaksın doğumunu?

bu başlığı ben nasıl kaçırmışım.. bu gece oturup bol bol geçmişi yorumları okuyacağım..

bende Ankarada'yım.. doğum HRS hastanesinde olacak %99, geri kalan %1lik ihtimallede Sakarya'da ailemin yanında olacak eşimin doğum zamanında iş durumuna göre kesin karar vereceğiz..

takiplerimi en başından beri Yenimahalle Lina Kadın Sağlığı Merkezinde Sema Yıldırım yapıyor. ama aynı zamanda Sakarya'da da doktorum var. ne olur ne olmaz diye, her ailemi ziyarete gittiğimde doktora da gidiyoruz. doktorumdan çok memnunum.. yaklaşık 2 yıllık bir geçmişimiz var kendisi ile.. şimdiye dek hiç sıkıntı yaşatmadı..

nasıl doğum yapacağımız isteğimize kalmıyor ki bana kaç aydır kafası büyük diyor doktor şimdiden sezaryen mesajı vermeye başladı yani

Ankaradayım kızlar taze gebeyim:)) ultrasonda gebelik kesesi gözüktü sincan lokman hekim nezih durmazlara gittim yaklaşımı çok güzel ama çok da tecrübeli bir doktora benzemiyor lokman hekim hastanesini hiç beğenmiorum akay hastanesi coşkun şimşiri söylediler ama nezih beye de alışdım gibi napıcağımı bilemiyorum yardm lütfen(

ben de lokman hekimi beğenmiyorum. 2 düşük yaptım. 2 sinde de oraya gitmiştim. Allah mecbur bırakmasın tekrar oraya gitmeyi düşünmüyorum. ben de oradaki bir doktora alıştım, yaklaşımı çok iyi ve beni her gittiğimde hatırlıyor diye tercih etmiştim ama şuan tecrübeli olmadığını düşünüyorum. çok basit bir kan tahlilini (pıhtılaşma) yaptırmış olsaydı bana belki de bebeğim karnımda ölmeyecekti. pen çok pişmanım oraya gittiğim için. ayrıca henüz hamile değilim ama akay hastanesinin doktoru tolga ecemişe gidiyorum. hayırlı gebelikler diliyorum, allah tamamına erdirsin.

Son düzenleme:

Canım çok üzüldüm allah gene nasip eder inş. tolga ecemişi biliyorum herkesden duyuyorum ama şuan gebelik takibine bakmıyormuş galiba sadece tüp bebekle ilgileniyormuş diye biliyorum,akay da coşkun şimşire giden tanıdıklarım var biraz suratsız kısa kısa cevaplar veriyormuş ama işinin ehli diyorlar,bir de akay da yeni doğan yoğun bakım ünitesi de var çocukda bir sıkıntı olsa başka bir hastaneye sevk edilmek zorunda kalmıycaksın o yüzden akaya gidicem sanırım

bu sitede o doktora iyi demişlerdi. ilk 8 hafta lokman hekimde banu hanıma gittim sonra o doğum iznine ayrıldı. ben de nezih beye gidecektim sonra lokman hekimden çok soğudum gitmedim. şimdi sincan koruya gidiyorum memnunum ama sezaryen yaklaşımı var gibi geldi. eğer sonlara doğru sezaryen derse başka bir yere de muayene olmayı düşünüyorum.

Canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin,en iyisi normal doğum ama sıkıntı varsa yapıcak birşey yok,nezih beyden memnunum ama sadece doktorla da bitmiyor lokman hastanesinin hizmetini hiç beğemiyorum eşimle akay hastanesinde karar kıldık şimdilik hayırlısı.

Herkese selamlar kızlar,

Uzun süredir giremiyordum,izne ayrıldığım için nete girme şansım yok,evde netim yok,

Umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizzdir,

Biz de iyiyiz çok şükür,36. haftaya girdik,çok az kaldı,

Eminim doğum kaygıları başlamıştır sizde de benim gibi,

Tekrar girebilene kadar hepinize hayırlı sağlıklı çok kolay doğumlar diliyorum,

Rabbim düz kurtarsın hepimizi inşallah,bebeklerimizi de sağsalim kucağımıza alırız inş.

sonsy canım mrba nasılsın bebiş nasıl diğer topikte yazmıştım sana cwp verdinmi bilemıorum ama bulamadım ben çok fazla yazışma olmuş tek tekte okuyamadım neden sezeryan dedi murat bey normal dğoğum tercih edio die biliorum bana da ters duruo dönmezse sezeryan dedi ama bilemıorum hayırlısı tekrar kontrolun ne zaman ben bu araalr bidaha gidecem bakalım dönmüşmü bebiş

merhaba ben 16 hft gebeyim coşkun beye takıp oluyorum gercekten cok memnunum hem ilgili hemde alanında basarılı deneyımlı bır dr bende tavsıye uzerıne geldım ve iyiki gelmisim diyorum herkes coskun bey gibi bir dr tanımalı ALLAH gökten yagdırsın yerden toplattırsın bana cok ıyılığı dokundu tabı yınede tercıh sana kalmıs guzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…