- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.561
Canım büyük bedenlerin omzu sarkıyor, eteklerde de bel o kadar rahat olmuyor. Sen zayıftın hep sanırım. Ben biraz tombikim.Biraz da fazla hevesleniyorum sanırımvalla ben hamileliğim boyunca sadece bir tane lcden hamile pantolonu aldım ,tunik olarak da gidip özel hamile kıyafeti satan yerlerden bişey almadım ..
normal kıyafet satan yerlerden büyük beden alıp giydim ,hiç de bir sıkıntı olmadı ..
zaten büyük bedeni de 6.aydan sonra giymeye başladım o zamana kadar kıyafetlerim oluyordu
çok almaya gerek yok bence ,kısa bir süreç zaten idare edip karnınız çok büyüyünce dediğim gibi büyük beden alıp giyerseniz daha ii olur ,ilerde küçülttürüp de tekrar aynı kıyafeti giyme şansınız da olur
ben aldıklarımı öyle yapacağımbu arada ben de tesettürlüyüm
Fatih konusunda hastane açısından bazı tereddütlerim hala var ama doktorumda karar kıldım. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Doğum işi biraz da şans ve kader. Herkesin memnun olduğu yerde başına çok kötü şeyler gelebilir ve hiç memnun kalmayabilirsin belki. Belki kimsenin memnun olmadığı doktor senin için vazgeçilmez olur. Ben artık bunun insanın şansına bağlı olduğunu düşünmeye başladım.kızlar bende bu başlığa yorum yazmadım ama sizi takip ediyorum:) fatih te ikbal hanıma gidiyodum 6.ayıma kadar. bi ara bebeğin böbreklerindeki büyümeden dolayı korktuk ve iyi bir doktora gözükelim diye aydan biri den randevu almıştık. 1 kez gittik koru hast. ne aydan hanımda içimizi ferahlattı saolsun. şehir dışında yaşıyoruz. hem ağırlaştım sık sık ank ya gidemeyiz hemde burda da takipli doktorumuz olsun diye burda bi doktora başladık. doğum ank da ailemin yanında olcak inş. hem bi yandan doğumu fatih de yapcam diyorum ama bi yandan da olumsuz yorumları okuyorum. zaten doğuma kendi doktorum girmeyeceği gibi ikbal hanımdan da aşırı bi memnuniyetim de olmadı hiç bi zaman. bi de kuzenimde 2 sene önce fatih de doğum yaptı hast den memnun değildi, doğumun olduğu günde çok sıkıntı yaşattılar ama sırf doktoru iyi diye sabretti. kafam karışık valla bu aralar fatihten vazgeçmeyi fazlasıyla düşünür oldum. eşimden de o desteği alınca kafamda bikaç bişey netleşti. bugün hem sincan hem balgat koruyla konuştum. balgat 2500tl, sincan 1200tl istiyo. doğum türü farketmiyomuş. aynı teknik techizat 2 subesinde de var. doğuma prof girecek kadar da riskli bi durumum yok, fazladan iki katı para vermek de çok akıllıca gelmiyo hem ailem eryamanda bu sebeplerden dolayı balgatı eledim. sincanda da murat beyi çok övmüşler. biraz daha murat beyi araştırıp artık karar vermek istiyorum bi an önce doktorumu tanımak ve alışmak istiyorum vakit çok az kaldı çünkü
Canım büyük bedenlerin omzu sarkıyor, eteklerde de bel o kadar rahat olmuyor. Sen zayıftın hep sanırım. Ben biraz tombikim.Biraz da fazla hevesleniyorum sanırım
Fatih konusunda hastane açısından bazı tereddütlerim hala var ama doktorumda karar kıldım. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Doğum işi biraz da şans ve kader. Herkesin memnun olduğu yerde başına çok kötü şeyler gelebilir ve hiç memnun kalmayabilirsin belki. Belki kimsenin memnun olmadığı doktor senin için vazgeçilmez olur. Ben artık bunun insanın şansına bağlı olduğunu düşünmeye başladım.
Koruyu birkaz kezdir duyuyorum. Ama bana çok uzak.
ben çok sık yorum yapamasamda yazdıklarınızı takip ediyorum.11+4 hamileyim.Yüzüncü yıl has. 3 kez kontrole gittim ama çok memnun kalmadım.hastane araştırması yapıyorum bugün bazı hastaneleri arayıp doğum ücretlerini sordum sizlerle paylaşmak isterim.
medicana:
normal:2550 tl
sezeryan:2850 tl
akrapol:
hepsi 2000 tl hatta epidural falan farketmiyor. Ama randevu bulmak zor.Sadece nakit çalışıyor.
akay hast.
normal:2250 tl
sezeryan:3000 tl
bayındır hast.
normal:4000 tl
sezeryan:4250 tl
yani ben hep kulaktan duyma fiyatları çok yuksek düşünüyordum fakat o kadar yuksek olmadığını gördüm yada telefonla bilgi aldığım için böyle gidip görüşsem +masraflar çıkacak belkide.ama fikir olsun size de...araştırmaya devam...
canım lokman hekımı ekleyım
normal
560
sezeryan 850
bugun hemşireye sordum
bende epidural normal istıyorum şimdilik
normalın üstüne 200felan eklenıyor dıye duydum
sebahat hanımda 15gun once arkadasım doğum yaptı çok memnun kalmış,öğlen 13,30da doğum olmuş sabah ta 9da taburcu olmuş...
sağol canım. benimde bir arkadaşım geçen yıl sebahat hanımda yaptı o da çok memnun tekrar ona gideceğim diyor. yakın bir arkadaşım da yeni başladı ona gitmeye. çok yoğun oluyormuş sıra çok geç geliyormuş. o yüzden 25. haftadan sonra gideceğim ben ona. şimdilik keçiören bilgi tıp merkezine gdiyorum oradaki kadın doğumcuyu uzun süredir tanıyorum çok iyi bir bayan. tavsiye ederim.
tavsiyelık durumum kalmadı ki:) 31gunum var:)
ama kıme gıdeceksen en baştan ona devam et derim son zamanı bekleme, doktorla iletişim daha iyi oluyor.ben aysun hanıma gıdıyorum 3haftada 1gun ctesi çalışıyor, ctesi günü gayet rahat hastane ama haftaiçi,hele de cuma baya kalabalık oluyor
ama elif hanım kalabalığın başı:)
o izne gidiyor olan bize oluyor:)
Ankaradayım kızlar taze gebeyim:)) ultrasonda gebelik kesesi gözüktü sincan lokman hekim nezih durmazlara gittim yaklaşımı çok güzel ama çok da tecrübeli bir doktora benzemiyor lokman hekim hastanesini hiç beğenmiorum akay hastanesi coşkun şimşiri söylediler ama nezih beye de alışdım gibi napıcağımı bilemiyorum yardm lütfen(
ben de lokman hekimi beğenmiyorum. 2 düşük yaptım. 2 sinde de oraya gitmiştim. Allah mecbur bırakmasın tekrar oraya gitmeyi düşünmüyorum. ben de oradaki bir doktora alıştım, yaklaşımı çok iyi ve beni her gittiğimde hatırlıyor diye tercih etmiştim ama şuan tecrübeli olmadığını düşünüyorum. çok basit bir kan tahlilini (pıhtılaşma) yaptırmış olsaydı bana belki de bebeğim karnımda ölmeyecekti. pen çok pişmanım oraya gittiğim için. ayrıca henüz hamile değilim ama akay hastanesinin doktoru tolga ecemişe gidiyorum. hayırlı gebelikler diliyorum, allah tamamına erdirsin.
Ankaradayım kızlar taze gebeyim:)) ultrasonda gebelik kesesi gözüktü sincan lokman hekim nezih durmazlara gittim yaklaşımı çok güzel ama çok da tecrübeli bir doktora benzemiyor lokman hekim hastanesini hiç beğenmiorum akay hastanesi coşkun şimşiri söylediler ama nezih beye de alışdım gibi napıcağımı bilemiyorum yardm lütfen(
bu sitede o doktora iyi demişlerdi. ilk 8 hafta lokman hekimde banu hanıma gittim sonra o doğum iznine ayrıldı. ben de nezih beye gidecektim sonra lokman hekimden çok soğudum gitmedim. şimdi sincan koruya gidiyorum memnunum ama sezaryen yaklaşımı var gibi geldi. eğer sonlara doğru sezaryen derse başka bir yere de muayene olmayı düşünüyorum.
bu sitede o doktora iyi demişlerdi. ilk 8 hafta lokman hekimde banu hanıma gittim sonra o doğum iznine ayrıldı. ben de nezih beye gidecektim sonra lokman hekimden çok soğudum gitmedim. şimdi sincan koruya gidiyorum memnunum ama sezaryen yaklaşımı var gibi geldi. eğer sonlara doğru sezaryen derse başka bir yere de muayene olmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?