- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.601
Doktor bana hala 24.haftadan önce hazırlık yapmamamı söylüyor. Bir bakıma doğru. Beklemek en güzeli. Büyük eşya alışverişi yapmadım o yüzden. Ama bir yandan da üzlüyor insan, bozuluyor.
Bebek için yararlı olabilecek şeyleri zorlayarak da olsa yiyorum. Canım istemese bile balıktı, haşlanmış yumurtaydı, sade süttü, yoğurttu eksik etmiyorum. Arada bir kaçamaklarım oluyor, şerbetli tatlılar gibiBu isteğimi de sütlü tatlılara yöneltmeye başladım.Hareketli olmaya, ağrılarım olsa bile kendimi çok dinlememeye çalışıyorum. Pozitif olmaya, iyi düşünmeye odaklanıyorum, herşeyin yolunda olduğuna ve olacağına dair sürekli kendimi motive ediyorum. Bebeğimle tatlı tatlı konuşuyorum.
Ben de hamilelik çok zor ve sıkıntılı sanırdım. Şükürler olsun ki oğlum üzmedi beni. Midemi bile içten içe bulandırdı ama kusturmadı. Hiç kanamam olmadıCinselliğimi bile aksatmadım ( ilk bir ay hariç ) Çok kilo da almadım. Sosyal yaşamımdan da geri kalmadım. İnşallah böyle devam eder ve kolay bir doğumla bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım
maşallah sana ve oğluşuna, Allah bir avazda kurtarsın seni inşallah. ve umarım zamanı gelince buradan bize doğum hikayeni de anlatırsın
ben de en başından beri, temkinliyim o kötü süreci yaşamasam da temkinliydim, ahdettim 7.aydan önce hiçbir şey almayacağım ve almıyorum da eş dost alınca da annemin evine götürüyorum, gözümün önünde durmasın diye, baktıkça insan hayallere dalıyor.
ben tabi o sıkıntılı süreç nedeniyle biraz pimpirik oldum, Allah'ıma şükür kızım sağlıklı, her kontrolümüzden sevinçle çıkıyoruz ama işte psikolojim etkilendi sanırım biraz. cinselliğe izin verdi doktor ama ben de eşimde korkuyoruz açıkçasıhareketlerime de dikkat ediyorum ama çok şükür her gün daha iyiyim.
Allah'ım bize de 37.haftalarını son 15 günlerini görmeyi nasip etsin inşallah. dodehimini tecrübelerinden faydalanırız.
bende taze gebeyim çok araştırdım çevremdekiler hep akaya gidiyor perşembe gününe coşkun şimşire randevu aldım bende eryamanda oturuyorum akay bize uzak ama yapıcak birşey yakınımızda lokman var onu da beğenmiyoruz gerekirse artık doğuma yakın hastanede yatarım yapıcak birşey yok
bişeyler almaya başla bence,o da bır dönem...ilk zamanlar o kadar çok hevesle gezdim kı magazaları...patikler hastane çıkışları çoraplar... sonra bez bıberon arastırması başladı
sonrakı ay kendı pijama vs aldım ve odası 7.ayımızda geldı kuruldu
utuleme yerlestırme evresi başladı..
şimdide sadece hastane çantamı kontrol etmekle geçiyor zamanım:) size oğlumun odasını da göstereyimmükemmel olmuş oğluşunun odası, güzel, sağlıklı günlerde kullansın inşallah. Allah seni de bir avazda kurtarsın.
inşallah biz de burada böyle güzel fotolar paylaşırız.
dediğin gibi en azından fiyatlara modellere filan bakmam lazım ama havaya giremedim daha şöle karnım daha da şişsin de biraz havaya girip, şişko şişko geziyimAllah nasip ederse Mart'ta hallederim inşallah bu güzel işleri.
bu arada benim için daha erken biliyorum ama aranızda Ankara'daki gebelik kursları ile ilgili bilgisi olan var mı? nefes teknikleri, masaj filan öğretiolar hani, eşinizle de katılıyorsunuz filan. bilen varsa bana da haber verebilir mi?
yine benim için çok erken ama ben doğum hikayeleri okumaya başladım şimdiden, okuyup, okuyup ağlıyorum, tutamıyorum kendimi.
bişeyler almaya başla bence,o da bır dönem...ilk zamanlar o kadar çok hevesle gezdim kı magazaları...patikler hastane çıkışları çoraplar... sonra bez bıberon arastırması başladı
şimdide sadece hastane çantamı kontrol etmekle geçiyor zamanım:) size oğlumun odasını da göstereyimTOBB-ETÜ hastanesi gebelere özel kurs veriyor. Birisi hamilelik ve doğum, diğeri bebek ve lohusa bakımı. Her ay oluyormuş bu kurslar. 30.haftayı geçen hamilelere öneriyorlar, bilgiler unutulmasın çabucak diye.mükemmel olmuş oğluşunun odası, güzel, sağlıklı günlerde kullansın inşallah. Allah seni de bir avazda kurtarsın.
inşallah biz de burada böyle güzel fotolar paylaşırız.
dediğin gibi en azından fiyatlara modellere filan bakmam lazım ama havaya giremedim daha şöle karnım daha da şişsin de biraz havaya girip, şişko şişko geziyimAllah nasip ederse Mart'ta hallederim inşallah bu güzel işleri.
bu arada benim için daha erken biliyorum ama aranızda Ankara'daki gebelik kursları ile ilgili bilgisi olan var mı? nefes teknikleri, masaj filan öğretiolar hani, eşinizle de katılıyorsunuz filan. bilen varsa bana da haber verebilir mi?
yine benim için çok erken ama ben doğum hikayeleri okumaya başladım şimdiden, okuyup, okuyup ağlıyorum, tutamıyorum kendimi.
TOBB-ETÜ hastanesi gebelere özel kurs veriyor. Birisi hamilelik ve doğum, diğeri bebek ve lohusa bakımı. Her ay oluyormuş bu kurslar. 30.haftayı geçen hamilelere öneriyorlar, bilgiler unutulmasın çabucak diye.
Koltuklarım kabardıacemi peri sen ne çok şey biliyorsun ya, ben web sitelerine filan baktım gerçi ama senin gibi bir yoldaş bulmam iyi oldu sanırım kendime bu süreçte.
birçok kişi hamılelıgın çok duygusal geçtıgını söyler ama ben tam aksı daha ılımlı oldum eşimle daha anlayışlı olduk hep...her evde tartışma olur ufak tefek ama nazar değmesin 9aydır o bıle yok..
kızdıgımm bişi oldugunda hep oğlumla konuştum
şimdide sadece hastane çantamı kontrol etmekle geçiyor zamanım:) size oğlumun odasını da göstereyim
Eki Görüntüle 600358 Eki Görüntüle 600359 Eki Görüntüle 600360 Eki Görüntüle 600361 Eki Görüntüle 600362
6 haftalık gebeyim:) bugün akay hastanesi coşkun şimşire başladım yaklaşımı çok iyiydi suratsız diyenler vardı ama çok güleryüzlü cep numarasınıda verdi her daim arayabilirsin dedi iyi bir doktor 9 ay boyunca devam edicem odalarınıda gezdim pek beğenmedim ama napalım
hayırlı olsun bebişin bende eryamandayım uzakları gözümüz yemedi çünkü son haftalar 2 günde günde bir gitmen gerekecek acil bişey olduğunda akaya felan gitmek zor geldi bize tavsiye eden oldu başlarda sincan lokman hekime gittim 2 kontrol sonucu vazgeçtik hiç tatmin etmediler beni tavsiye üzerine sincan koru hastanesine başladık gayet memnunum doktorumdan ilgisinden hemde 10dkkada ordayız :)
CANIM BEN DE fatih e başladım ankarada ama akay in iyi olduğunu duymuştum alt komşun 3 çocuğunu da orada doğurmuş memnun kaldım diyor
:)[/QUOTE Allah kucağımıza almayıda nasip etsin bir doktorda karar kıldık inş. sıkıntı görmeyiz muayene ücreti biraz fazla 94 lira verdik sen ne kadar veriyorsun?
arkadaşlar merhaba
bende bu formu yeni keşfettim ankarada olanların bilgi paylaştığı bi konu varmış benim haberim yokmuş tühh kaçırdım o kadar mevzuyu...
gdg arkadaşım hayırlı olsun aldıkların bende bebek odası araştırması içindeyim siteleri dolaştım kimi yer çok iyi kimi yer çok kötü (boya kokusundan girilmeyen) bebekomdan almışsın hemen internetten baktım fiyatları biraz daha indirimli olur mu ki sen memnun musun tabii şimdilik kullandıkça ortaya çıkar...
ben lokman hekıme gıttım ... doğumum da orda inşallah.. ama kalabalık yuzunden çok canımı sıkıyorlar... her gittiğimde aynı şey,, istediğin kadar randevulu git en kısa çıkmam 3saat anlayın artık... doğum olsun bebk için başka hastane bulacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?