Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

birçok kişi hamılelıgın çok duygusal geçtıgını söyler ama ben tam aksı daha ılımlı oldum eşimle daha anlayışlı olduk hep...her evde tartışma olur ufak tefek ama nazar değmesin 9aydır o bıle yok..
kızdıgımm bişi oldugunda hep oğlumla konuştum

bişeyler almaya başla bence,o da bır dönem...ilk zamanlar o kadar çok hevesle gezdim kı magazaları...patikler hastane çıkışları çoraplar... sonra bez bıberon arastırması başladı
sonrakı ay kendı pijama vs aldım ve odası 7.ayımızda geldı kuruldu
utuleme yerlestırme evresi başladı..
şimdide sadece hastane çantamı kontrol etmekle geçiyor zamanım:) size oğlumun odasını da göstereyim

hayırlı olsun bebişin bende eryamandayım uzakları gözümüz yemedi çünkü son haftalar 2 günde günde bir gitmen gerekecek acil bişey olduğunda akaya felan gitmek zor geldi bize tavsiye eden oldu başlarda sincan lokman hekime gittim 2 kontrol sonucu vazgeçtik hiç tatmin etmediler beni tavsiye üzerine sincan koru hastanesine başladık gayet memnunum doktorumdan ilgisinden hemde 10dkkada ordayız :)

slm ankaradaki hamiş anneleer..bnde eryamandayım...doktor ve hastane konusunda çok araştırdık en sonunda balgat koruya karar verdik..evet brz uzak ama olsun doktorum inanılmaz iyi birisi,sırf onun için o hastanede karar kıldık

TOBB-ETÜ hastanesi gebelere özel kurs veriyor. Birisi hamilelik ve doğum, diğeri bebek ve lohusa bakımı. Her ay oluyormuş bu kurslar. 30.haftayı geçen hamilelere öneriyorlar, bilgiler unutulmasın çabucak diye.

acemi peri sen ne çok şey biliyorsun ya, ben web sitelerine filan baktım gerçi ama senin gibi bir yoldaş bulmam iyi oldu sanırım kendime bu süreçte.

acemi peri sen ne çok şey biliyorsun ya, ben web sitelerine filan baktım gerçi ama senin gibi bir yoldaş bulmam iyi oldu sanırım kendime bu süreçte.
Koltuklarım kabardı Tatlım benim önümde örnek alabileceğim çok hamile var. Bir de araştırmayı seviyorum. Öyle olunca birşeyler biliyorsun.

bişeyler almaya başla bence,o da bır dönem...ilk zamanlar o kadar çok hevesle gezdim kı magazaları...patikler hastane çıkışları çoraplar... sonra bez bıberon arastırması başladı
sonrakı ay kendı pijama vs aldım ve odası 7.ayımızda geldı kuruldu
utuleme yerlestırme evresi başladı..
şimdide sadece hastane çantamı kontrol etmekle geçiyor zamanım:) size oğlumun odasını da göstereyim
Bebek odasını nereden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim? Çok araştırdık ama 3.000 den aşağı değil beğendiğim bebek odaları çok pahalı geldi ama mdf kaplama isteyince böyle oluyormuş fiyat seninkinin malzemesi nedir?

Bebek odasını nereden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim? Çok araştırdık ama 3.000 den aşağı değil beğendiğim bebek odaları çok pahalı geldi ama mdf kaplama isteyince böyle oluyormuş fiyat seninkinin malzemesi nedir? Benim bebişim kız olacak teyzesi aynen böyle bir oda alıp üstünü süslerim diyorum:)

6 haftalık gebeyim:) bugün akay hastanesi coşkun şimşire başladım yaklaşımı çok iyiydi suratsız diyenler vardı ama çok güleryüzlü cep numarasınıda verdi her daim arayabilirsin dedi iyi bir doktor 9 ay boyunca devam edicem odalarınıda gezdim pek beğenmedim ama napalım

CANIM BEN DE fatih e başladım ankarada ama akay in iyi olduğunu duymuştum alt komşun 3 çocuğunu da orada doğurmuş memnun kaldım diyor
:)

teşekkürler canım allah hepimize hayırlı doğumlar versin akaydaki hocayı sevdim 94 lira verdik muayene ücreti 20 dakkada gittik trafikte açıktı artık devam etmek istiyorum doktor doktor gezemiycem yapıcak birşey yok ayrıca bebeğimin kimliğinde sincan yazmasını istemiyorum çankaya yazsın:)))

Merhaba arkadaşlar ben bebeğin tüm hazırlıklarını 7. Ayında yapmaya başladım odası kıyafetleri vb daha öncesinde de hoşuma giden birşey gördükçe alıyordum ki cok geç zamana da bırakmamak lazım çünkü insan bir anda agırlaşabiliyor öyle çıkıp gün boyu avm mağaza vs gezemıyorsun bu arada bebek odasını bebekom dan aldım ben sitelerde
Sitelerde cok mağaza gezdım en iyisinden en kötüsünde fiyat performans olarak orası uygun birde kıyafet vs alırken cıhhco nun ve mothercare nın ındırım günleri oluyo onları takıp edın derım
Benım doguma az kaldı 24 ü nde sezeryan olucam hepiniz de sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz umarım

Doktorum op Dr İrfan Tarhan kendisinden cok memnunum özel muayenehane herkese de gözüm kapalı tavsiye edebilirim.
Dogumu mu da HRS Ankara da yapıcam akay ve Guven i de gezdim hrs ye karar verdim.

arkadaşlar merhaba

bende bu formu yeni keşfettim ankarada olanların bilgi paylaştığı bi konu varmış benim haberim yokmuş tühh kaçırdım o kadar mevzuyu...

gdg arkadaşım hayırlı olsun aldıkların bende bebek odası araştırması içindeyim siteleri dolaştım kimi yer çok iyi kimi yer çok kötü (boya kokusundan girilmeyen) bebekomdan almışsın hemen internetten baktım fiyatları biraz daha indirimli olur mu ki sen memnun musun tabii şimdilik kullandıkça ortaya çıkar...

ben lokman hekıme gıttım ... doğumum da orda inşallah.. ama kalabalık yuzunden çok canımı sıkıyorlar... her gittiğimde aynı şey,, istediğin kadar randevulu git en kısa çıkmam 3saat anlayın artık... doğum olsun bebk için başka hastane bulacağım..

fiyatta indirim oluyor canm muhakkak ben hatta hediye abajur falan almıştım :)) boya kokusuna gelince ürün hazırlanıp fabrikada biraz bekleyip daha sonra evine geliyor ve mecburen kokuyor yanı azda olsa koku vardı benımkınde ben odayı 2 gün havalandırdım şu an hiçbir koku vb yok.
valla ben memnunum memnumuyet derecem aldgım mobılya cok ıcıme sindi o kadar yer gezmeme ragmen hatta linki bu
Noble bebek odas - BEBEK ODASI Bebekom Bebek Odalar Beikler Mobilya Aksesuarlar bu takımı aldım nevresim ve yatagıda aynı.
birde beşik aldım oda bu linkte Baby tech sarayl beik - BEBEK ODASI Bebekom Bebek Odalar Beikler Mobilya Aksesuarlar

kaç tl veriyorsunuz muayne ucreti lokman hekim özel diye biliyorum yanı ozele gidipte beklemek sıkıcı normal devlet hast de aynı cunku

Cnm inan bende bu takimi cok begendim benim bebisim kiz ama uyku setiyle renklendirmeyi dusundugumden mobilyasi beyaz olsun istiyorum. Besik konusunda hala kararsizim almak istemiyorum ama herkes ilk zamanlarda cok ihtiyacim olacagini soyluyor.
Takima ne kadar odediniz cnm ayip olmazsa sorayim. Kartalcik sokaktaymis gecenlerde bi gittikte pek gezemedik malum hava soguk bi de isyerleride soguk hepsi kapi acik yaz gunu gibi buz gibi dukkanda duruyorlar.

kız bebek için daha cok sey var oyuzden avantajlısınız :)
ben bu takımı 2.500 e aldım birde abajur ve tavan lambası aldım yanında :) (biraz çingenelik yaptım:s)
beşik 300 nevresim takımı + yatak 500 tl ye aldm

bebegi yanınızda yatırmayın dıyorlar geceleri oyuzden ben beşik aldım onun yerıne park yatak kullanan da var karar senin.

çocukça mobilya, görkem bebe, yux buralara da bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…