- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.521
Herkese iyi geceler.
Bir süredir yazmıyordum. Bugün kontrolümüz vardı, doğum tarihim belirlendi. 26 Kasım'da Güven Hastanesinde doğum yapacağım.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.
mrbalar hamiş arkadaşlar geçen hafta kontrolumüz vardı yorum bekleyen arkadaşlar için sincan koruda murat beye dewam edioruz Allaha şüküğr herşey yolunda şeker yüklememizi yaptık sonuş ii çıktı kan değerleri ii çıktı bebeğimiz de ii maşallah murat beyde herzamanki gibi esprili anlayışlı ve cana yakındı :)
Ankaradaki hamileler tanışalım ve paylaşalım topiği bu adı üstünde, herkes hamile o yüzdenNur Ecrin Sevval | Facebook
merhaba hanımlar ankaralı ev hanımları grubumuza bekleriz. bu topiği bende sevdim ama herkes hamişmi ben çocukluyum doğurdum olmazmı :)
desene aynı hastanede doğurcağız inş.
benden tecrübe olur sana artık
ben de orayı düşünüyorum
2013 fiyatı değişse bile ne kadar değişecekki çok fazla artmaz sanırım
Ankaradaki hamileler tanışalım ve paylaşalım topiği bu adı üstünde, herkes hamile o yüzdenTecrübelerinizi anlatabilirsiniz tabi ki
Allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin hoşgeldin aramıza
mrbalar hamiş arkadaşlar geçen hafta kontrolumüz vardı yorum bekleyen arkadaşlar için sincan koruda murat beye dewam edioruz Allaha şüküğr herşey yolunda şeker yüklememizi yaptık sonuş ii çıktı kan değerleri ii çıktı bebeğimiz de ii maşallah murat beyde herzamanki gibi esprili anlayışlı ve cana yakındı :)
slm kızlarrr...sincan koruda murat bey hakkında 2 normal doğum hikayesi burada paylaşıldı...bende normal istiyorum ama ne olacağı tabi belli olmaz. acaba sezeryanda nasıl bir dr.dur?:44:
ben de 2 hafta sonra gideceğim şeker yüklemesine. murat bey bana iki seferdir bebeğin boyunu söylemiyor:44: sana söylüyor mu? en son muayene de aklıma geldi tam muayene bitmişti boyu kaç dedim olması gerektiği gibi dedi net rakam söylemedi. bi sorun mu var acaba?
canım diğer hikaye kimden ben okumadım da okumak istiyorum? ben Lynne nin doğumunu okudum.
ben de 2 hafta sonra gideceğim şeker yüklemesine. murat bey bana iki seferdir bebeğin boyunu söylemiyor:44: sana söylüyor mu? en son muayene de aklıma geldi tam muayene bitmişti boyu kaç dedim olması gerektiği gibi dedi net rakam söylemedi. bi sorun mu var acaba?
canım diğer hikaye kimden ben okumadım da okumak istiyorum? ben Lynne nin doğumunu okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?