Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

mrbalar hamiş arkadaşlar geçen hafta kontrolumüz vardı yorum bekleyen arkadaşlar için sincan koruda murat beye dewam edioruz Allaha şüküğr herşey yolunda şeker yüklememizi yaptık sonuş ii çıktı kan değerleri ii çıktı bebeğimiz de ii maşallah murat beyde herzamanki gibi esprili anlayışlı ve cana yakındı :)

Fatih teki doktor sorunumu halletmek üzereyim inşallah. Yalnız aklıma takılan şeyler var. Onu da doktorumla ve çalışanlarla görüşeceğim.

Her halukarda Şükran Hanıma da randevu aldım. Bir kez de onu görmek istiyorum. Hem belki o cinsieti söyler, boşa gitmemiş olurum

selamlar anne adayları, annecikler,

bu topiği yeni gördüm ve görür görmez damladım bir angaralı olarak :)
topikte gezinirken tesadüfen aşağıdaki mesajı gördüm ve tarih te 26 KAsım olunca inşallah bu annecik için her şey yolundadır diye dua ettim içimden.

ben 13+5 dönemdeyim. 6-10 haftalar arası kötü bir dönem yaşadım ama Allah'a şükür iyiyim şu anda. ben 29 mayıs'ta nesrin hanım a gidiyordum, tavsiye üzerine gttim ama ne zaman gitsem en az 40 dakika bekliyordum ve içerde sadece ultrasona bakıp yolluyordu beni. hani gebelik başında belki çok konuşulacak bir durum olmadığını düşünüyordu ama ben sıkıntılı gittim ona. kanamalı idim.insan 2 kelime söyleyip te rahatlatmaz mı? neyse ondan sonra tekrar tavsiye üzerine Fatih Hastanesi Hoşdere şubesinde Aylin Hanım'a gitmeye başladım. çok memnunum kendisinden, randevusuz bile gitsem aynı yoğunlukta olmasına rağmen en fazla 20 dakika bekliyorum, hep güler yüzlü, tüm sorularımı cevaplıyor beni çok rahatlatıyor. Daha önümde uzun bir dönem var inşallah ama gebelik psikolojik açıdan da önemli o nedenle doktorun hekimliğinin yanında insanlığının da iyi olması gerekli bence.

ben çok konuşurum, şimdi geçmişi okuyup sizin tecrübelerinizden yararlanayım.

Bende faruk beyin hastasıydım o gidince cok üzülmüş ve doktorkonusunda çok strese giriştim sonra olruna bıraktım. Ve yusuf üstünle yola devem ettim. İlk başta tedirgindim forum yazılan olumsuzluklar beni çok etkilemişti ama şimdi her işte bir hayır varmış diyorum ve kendisine çoook teşekkür ediyorum.

Merak edenler için tüm ayrıntıları yazıcam umarım okurken sıkılmazsınız çünkü ben son haftalarımı merakla hep doğum hikayesi okuyarak geçirdim.
Daha doğuma 10 günüm var derken 2 gün sonra sezaryene alınacağımı öğrendim o şokla ve hazırlıksızolduğum için son koşturmalarla ne olduğunu anlamadan doğum sabahı kendimi hastanede buldum diğer arkadaşın dediği gibi doğum katları doluydu (13. Ve 14. Kat) beni 12. Kata aldılar çok sinirlendim çünkü orda unutulacağımı düşündüm dedim terslikler şimdiden başladıeşim çok uğraştı üst kattaki odalarda rezerve varmış nasıl oluyorsa sonra bu günü stresle geçirmemek için daha da uğraşmayalım dedik iyikide öyle yapmışsız çünkü bundan sonrası süperdi.bulunduğum katta başka doğum yapanlarda vardı zaten oldukça yoğun bi güne denk gelmişim. Önce bone ve önlük getirdiler onları giydim damar yolu açıldı yarım saatsonra sedye geldi üzerine aldılar ve doğru ameliyathaneye...lavmanda yapılmadı merak edenler için söylüyorum. İçeriye girdim anestezi uzmanları beni oturur vaziyette aldılar biri elimi tuttu resmen çoçuğa şevkat gösterir gibi diğeri de epidural için omuriliğime girdi bu süreç boyunca beni acayip rahatlattılarki ben o sırada onlara kaç kişi felçli kaldı ölen kalan varmı gibi abuk subuk sorular soruyordum:)) öyle elektrik çarpması filan olmadı yavaş yavaş uyuşma başladı bu arada spinal oldum epidural deilmiş beni yatırdılar üstümü örtmeyebaşladılar herşeyi hissediyorum ama bacaklarımı kaldıramıyorum sonra eşim geldi doktor geldi ve 4dakka sonra bebeğimin sesini duyduk.herkez okadar şevkatli yaklaştıki fotoğraflarımızı çektiler inanın süper sanki gerçekten fotoğrafçı gibi. Biz bu arada geyik yapıyoruz içimde bişi unutmayın neşter filan diye.buraya kadar hiç acı yok sadece çıkartırlarken kaburgalarıma baskı yaptılar birde içimi karıştırıyorlar gibi hissettim zaten sonra bebeği görünce onları unutuyorsunuz ameliyatta olduğumun bile farkına bebekle eşim gidince anladım. Bundan sonrası biraz daha zordu bir ara acayip midem bulandı yok böyle bir his bağırsaklara dokunuyorlarmış çok kısa sürdü aslında ama bana uzun geldi tabi sonrada dikişler kapanana kadar bir baskı vardı artık bitsin dedim.veee bitti.sonrasında ne bir ağrı ne bir sızı hemen bacaklarım acılmaya başladı odaya geldiğimde ayaklarım kıpırdatabiliyordum 3 saat sonra kaldırdılar arada bir ağrı için düğmeye bastım birde ağrı kesici yaptılar ama 2.gün hiç birine ihtiyaç duymadım çok şükür ağrım olmadı gaz sancısı çekmedim ve eve gelir gelmez her işimi yapıp eğilip kalkabildim.sütümde doğumdan hemen sonra geldi bu konudada endişelenmeyin sezaryen diye.beni korkutmuşlardı bir hafta gelmez diye. Kesik izimde 10 gün olmasına ragmen çok ince ve belirsiz. Gelelim hastanedeki hemşire ve personele hepsi mükembeldi çok ilgili ve alakalılardı düşünün doğumdan sonra ücretsiz makyaj ve saç için biri geldi.devamlı ilgi vardı okadar çok uzman gelipbişiler anlattıki ben şok oldum hiç bukadar ilgi beklemiyordum özellikle hemşireler en ufak bişide yanımızdalardı ve öyle geçiştirerek de değil bebeğin altını değiştirirken bile sanki kendi çoçuklarını sever gibiydiler 2.günde taburcu oldum

Anlayacağınız okadar endişeye ragmen hastanedende doktorumdanda inanılmaz derecede mennun kaldım daha yazacak çok şey var ama oğlum uyandığı için kafamı zor toparlıyıp yazıyorum ama sormak istediğiniz bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım

Bu ara hamilelik boyunca 13 kilo aldım 10.günde 4 kilo fazlalığım kaldı ama hepsi göbekte olunca pek hoş durmuyo tabi umarım böyle kalmaz :)) kanamanda günlük ped kullanacak kadar az oldu

Hastane medicana
Kilo. 4020
Haftası. 39
Ücret. 3200

XX3 maşallah ne kadar güzel bir hikayen var. Bebeğin de tosunmuş Allahım biz de sağ salim o günlere ulaşıp bebeklerimizi kucağımıza alırız

teşekkür ederim cnm yorumun için bu arada gözün aydın testlerin de güzel çıkmış

XX3 maşallah çok güzel bir doğum geçirmişsin bebeğinede maşallah ayrıca sağlıkla büyütürsün inş

desene aynı hastanede doğurcağız inş.

benden tecrübe olur sana artık

ben de orayı düşünüyorum
2013 fiyatı değişse bile ne kadar değişecekki çok fazla artmaz sanırım

ben murat beye gidiyorum sen? 1200 olur 1400 gibi geliyor bana. çünkü aynı şeyi teyzem bilgide yaşadı 600 demişler yeni yılda 800 olmuş

akrapolde yaptım doğumlarımı ancak doktorlarım şuan orda değil ayrıldılar o yüzden hastaneyi öneririm memnun kalmıştım ancak doktorumu tavsiye edemiyorum hangi hastaneye gittiğini bilmiyorum...epidural sezeryan oldum memnun kaldım ancak belimde ağrı var daha çncede vardı doğumlardan önce hatta evlenmeden önce falan ama doğumlardan sonra arttı bel ağrılarım hamileliklerimin sıklıklığından dolayımı yoksa epiduraldenmi kaynaklandığını bilmiyorum.

akrapolde yaptım doğumlarımı ancak doktorlarım şuan orda değil ayrıldılar o yüzden hastaneyi öneririm memnun kalmıştım ancak doktorumu tavsiye edemiyorum hangi hastaneye gittiğini bilmiyorum...epidural sezeryan oldum memnun kaldım ancak belimde ağrı var daha çncede vardı doğumlardan önce hatta evlenmeden önce falan ama doğumlardan sonra arttı bel ağrılarım hamileliklerimin sıklıklığından dolayımı yoksa epiduraldenmi kaynaklandığını bilmiyorum.

cevabımı sistem takıldı yollamadı birkaç kez deneyincede hepsini birden yollamış :)))

Ankaradaki hamileler tanışalım ve paylaşalım topiği bu adı üstünde, herkes hamile o yüzden Tecrübelerinizi anlatabilirsiniz tabi ki

ooo ne başlıklar altında ne konular konuşuluyor başlıkla alakasız, başlık konuların içinde sönük kalıyor canım :))) bu kadar kuralcı takılcak kadar ciddi bir ortam değil burası çok takılmamak lazım :)) tecrübelerimi konularınızda denk geldiğim sürece seve seve paylaşırım tabikii

Son düzenleme:
slm kızlarrr...sincan koruda murat bey hakkında 2 normal doğum hikayesi burada paylaşıldı...bende normal istiyorum ama ne olacağı tabi belli olmaz. acaba sezeryanda nasıl bir dr.dur?:44:

Kızlar merhaba, linadan Dr. şükran cakmak hanımıda internetteki olumlu yorumlardan etkilenerek secmistim, suan 35 haftalik hamileyim. bugüne kadar hep hakkında yazmak istedim ama bugüne kısmetmis. İyikide sükran hanıma gitmisim,tüm hamilelik sürecimde hep ilgili ve guler yuzluydu..kısmetse dogumumu da kendisi yapacak hrs.de. gecenlerde siddetli agrilarim oldugunda sükran hanımı aradık, biizm hrs.ye gecememizi istedi sabaha karsi saat 5 gibiydi, kendisi de allah razı olsun sabah saat 6 da geldi. 7-24 telefonla ulasabiliyoruz. kendisi de bizi bazen ariyor, merak ediyor. ya gecenlerde bayramda bile sehri hastalrım var diye terke etmedi, bize de bayramda bile birsey olsa hemen arayin ben buradayim dedi.ayrica her ultrason sonrasında beni ve esimi detaylı bilgilendirmekte ve kafamızda hiç soru bırakmamakta. hatta en son odasından çıkmadan öncede başka sorun varsa sor diyor:)kesinlikle hastasini kısa zamana sıkıstırmaz. randevu saatinde de en fazla yarım saat gecikme yapmistir, okadar kusur da kadı kızında olur dimi. dogumumuzu hrsde yapacak kendisi, fiyat konusunda da hiç bir soru isareti bırakmakdı. esime hersey dahil özel odada dogumun bize maliyetinin 3400'e mal olacagini soylemis. erken dogum olsa da küvezde kalsa da bebekler onun için ekstra da para almayacaklar.Hrsye gittiğiniz zamanda sükran hanımın hastası diyerek ilgi gösteriliyor yaban evlat muamelesi görmezsiniz..kesinlikle tavsiye ediyorum..seviyle kalın bebisli gunler hepimizze..

Allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin hoşgeldin aramıza

ben de 2 hafta sonra gideceğim şeker yüklemesine. murat bey bana iki seferdir bebeğin boyunu söylemiyor:44: sana söylüyor mu? en son muayene de aklıma geldi tam muayene bitmişti boyu kaç dedim olması gerektiği gibi dedi net rakam söylemedi. bi sorun mu var acaba?

slm kızlarrr...sincan koruda murat bey hakkında 2 normal doğum hikayesi burada paylaşıldı...bende normal istiyorum ama ne olacağı tabi belli olmaz. acaba sezeryanda nasıl bir dr.dur?:44:

canım diğer hikaye kimden ben okumadım da okumak istiyorum? ben Lynne nin doğumunu okudum.

canım internetten ultrasyonda boyunun ölçülmediğini okumuştum yani net bi bilgi vermiomuş sanırım ne kadar doğru bilemem kilosunu tam ölçüomuş bana da sadece 4ayda söölemişti bizede hep kilosunu sölüyor sormak hiç aklıma gelmedi ben hep unutuyorum zaten sorcaklarımı heyecandan bebişi görünce unutuorum herşeyi umarım şekerin normal çıkar tekrar içmek zorunda kalmazsın o şeyi çok tatlı geldi bana tatlıyı sewmeme rağmen bide eczaneden 50 lik şeker alıosun gitmeden al bence tekrar girip çıkmak zorunda kalmazsın :)

ASEMB di diğeri cnm

slm hamişler bu topıgı görünce cok sevındım benımde 2. bebegım yolda ınsallah sincanda oturuyorum gecmısı oku oku bıtmedı valla herkese guzel hamişlikler dılıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…