- Konu Sahibi nonameanymore
-
Ben 28. haftadayım. Doktorum da Nermin Köşüş. Diğer doktorları kadar adı geçen bi doktor değil ama çok cana yakın ve rahat bi doktor. Doktoruma ilk başladığımda Demetevler şubesindeydi. 1-2 ay kadar önce Beştepe şubesine geçirdiler. Demetevler şubesi çok rahattı fazla kalabalık olmuyodu. Tahlillerimi falan çok rahat yaptırıyodum üstelik fark olarak da 30 tl ödüyodum ama Beştepede fark 50 tl :) Doğumları Beştepede yaptıkları için Beştepeye geçmesi daha iyi oldu gerçi. Bi sonraki gidişimde doğumhaneyi falan gezicem vaktim olursa. O zaman aklıma takılanları da sorarım ordaki personele diyorum.
?nereye gidiyorsun hastane?
?nereye gidiyorsun hastane?
vıp oda tutmayacagım olursa özel oda olmazsa da sorun yok.?
ben fatih ünv gidiyorum ama sincandaki lokman hekimede bi bakmayı düşünüyorum, evim sincanda çünkü normal doğum istiyorum son dakikada yakın bi yere gitmem gerekir mi bilemiyorum, sen ztb vip odalarına bakıcaktın diye biliyorum, istediğin zaman vip oda buluna biliniyormuymuş?
vıp oda tutmayacagım olursa özel oda olmazsa da sorun yok.
canım benımkı etlıkte sanırım sıncanda da varmıs bi elıf hn ondan karısıyorçokkkk sevindim elif hanıma gitmene sincandaki dimi diğer yerde de bir elif hanım varmışta sincandaki elif hanım benim de doktorum bendem rk ediyordum gece olsa nasıl olcak gelmezki falan diye o olmazsa paniklerim gibi geliyor o beni çok sakinleştiriyor o olmazsa naparım diye düşünüyordum bir türlü de soramamıştım çok iyi oldu bu bilgii::99doğum yaptırdğı biriyle görüşmekte ayrıca rahatlattı benii memnun kaldın dimi doğumundan::)))))
kızlar nerelerdesiniz hiç kimseler yok bişey sorucam sizlere 20 haftayı gçen anneler tetanoz aşısı oldunuz mu ben 1.dozu olmuştum şimdi hemşire 2.doz için haftaya çağırıyor 2 doz yaptırmak gereklimidir bilgisi olan varmı yada yaptıran...
canım benımkı etlıkte sanırım sıncanda da varmıs bi elıf hn ondan karısıyor
canım ben oglumda baslamıstım tetanoz asısınıa 5 doz oluyor 5 yıl koruyormus hala devame dıyorum son doz kaldı benım ama 3 doz olanlarda varmıs sen gıdınce sor ıstersen
slm kızlar lıstemı yapıcaksınız guzel olur aslında ben yapabılırım belkı ama nerden ve ne sekıld epek bılmıyorum:26:
ben ikisi aynı şey sanıyordum :S hayırlısı olsun bakalım inşallah sağ salim hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına:)
2012 nisan anneleri takipte bir örnek görmüştüm ben :)) bi bak istersen canım
kızlar nerelerdesiniz hiç kimseler yok bişey sorucam sizlere 20 haftayı gçen anneler tetanoz aşısı oldunuz mu ben 1.dozu olmuştum şimdi hemşire 2.doz için haftaya çağırıyor 2 doz yaptırmak gereklimidir bilgisi olan varmı yada yaptıran...
36 haftalıgım hiç tatanoz olmadım.. doktorum da demedi zaten
canım ben oglumda baslamıstım tetanoz asısınıa 5 doz oluyor 5 yıl koruyormus hala devame dıyorum son doz kaldı benım ama 3 doz olanlarda varmıs sen gıdınce sor ıstersen
slm kızlar lıstemı yapıcaksınız guzel olur aslında ben yapabılırım belkı ama nerden ve ne sekıld epek bılmıyorum:26:
anladım canım saol tşk ederim yaptırmaya gidince konuşurum çok iyi hemşire zaten saolsun
banada hastandeki doktor söylemedi zaten canım ben aile hekimliğinde hamile olarak kayıtlıyıdım tlfnla arayıp ilgileniyor zamanı gelince çağırıyorlar en son gittiğimde hemşiremiz bebeğin 0kalp atışlarını dinletmişti saolsun
bence çok memnun kalırsın çok rahat bir doktor seni de rahatlatıyor zaten önemli birşey varsa ailenden biriymiş gibi anlatıyor beni tek sakinleştiren doktor elif hanım umarım seninde beklentilerini karşılar normal doğum 450 tl sezeryan 750 tl (ssk) üstelik yeni doğan yaşam ünitesi de mevcut muayene ücreti de 35 tl fark ediyosun 10 gün içinde de gittiğinde ücret ödemiyordun hemde hastanenin servisi de var ben dönüşlerimde yararlanıyorum çok memnunum hizmetlerinden cnm ::)))
sat 23 ağustos beklenen doğum tarihi 29 mayıs cinsiyet erkek gittiğim hastane sincan lokman hekim hastanesi yaş 28 semt etimesgut eryaman
asemb canım ben sincandaki elif hanıma gidiyorum 2 tane elif hanım var ve çok karıştırılıyorlar bende sincandaki elif hanımdan memnun kaldım ve normal doğuma yönlendiriyor neden normal varken başka bir doğum şekli öneriyim diyor hatta bende yüksek tansiyon sınırda şuanda durumun düzelirse normal olur diyor ısrarla ne sağlıklısı diyor o yüzden bence elif hanıam dene derim ve tenha hemen randevu alabilirsin 444 99 11 arayıp tel randevu alabilirsin beklemezsin randevululara öncelik veriyorlar çünküü ben ilk gittiğimde de tel randevu alıp gittim::))))
bende kayıtlıyım ama aramadılar bir kez kontrole gittim o kadar.
insallah olucam tatlim ilk gebelik 18+0 olduk
senin kac haftalik bebis ? belli oldu mu cinsiyet ?
kızlar annelütfen sitesinde bebek arabaları indirime girmiş benim aldığım chicco lite way pusetler 289 TL haberiniz olsun çok güzel çok memnun kaldım ben tavsiye ediyorum hepinize hem hafif hem katlandığında yer kaplamıyor pratik bir araba
benim 19+5 canım cinsiyetimiz kızsizin belli mi cinsiyet?
canım ben olmadım doktoruma sordum burda yapacaksanız biz gerek duymuyoruz aşıya dedi devlet hastanesinde doğum yapacaksanız olun dedi. oyüzden ben olmadım
bu arada liste için
sat:17.10.2011
bdt:23 Temmuz
hastane:29 mayıs
isim:Ayça
semtikmen
canım ben vuruldum 1.dozumu martın 27sindede 2.vurulacağım..benim dr vurdurmamı söyledi..2doz vurulacağım öyle söyledi 5kez vurulunca ömürlük oluyomuş bidaha vurdurmana gerek olmuyomuş ama çok acıyo o yüzden ben 2 doz vurduracağım sadece 1 hafta kolumun acısı geçmedi.2.de atlatsam bir an önce:18::18::18: canım sende 1.yi yaptırmışken 2.yide ol kurtul 1tane olmuyoki 2.ye çağırıyolar 1.yide boşuna vurulmuş olma onuda yaptır bence
canım arabanın fiyatı çok uygunmuş bende bu özelliklerde arıyorum çok teşekkür ederim site güvenillirse sipariş verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?