Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

bende 16 sında gidince doktorumdan her şeyi net öğrenmeye çalışıcam , inşallah hayırlısıyla kolay doğum yaparız hepimiz, benim arkadaşım memnun ayrılmış ordan darısı başımıza artık:)

nereye gidiyorsun hastane?
?
ben fatih ünv gidiyorum ama sincandaki lokman hekimede bi bakmayı düşünüyorum, evim sincanda çünkü normal doğum istiyorum son dakikada yakın bi yere gitmem gerekir mi bilemiyorum, sen ztb vip odalarına bakıcaktın diye biliyorum, istediğin zaman vip oda buluna biliniyormuymuş?

nereye gidiyorsun hastane?
?
ben fatih ünv gidiyorum ama sincandaki lokman hekimede bi bakmayı düşünüyorum, evim sincanda çünkü normal doğum istiyorum son dakikada yakın bi yere gitmem gerekir mi bilemiyorum, sen ztb vip odalarına bakıcaktın diye biliyorum, istediğin zaman vip oda buluna biliniyormuymuş?

vıp oda tutmayacagım olursa özel oda olmazsa da sorun yok.

kızlar nerelerdesiniz hiç kimseler yok bişey sorucam sizlere 20 haftayı gçen anneler tetanoz aşısı oldunuz mu ben 1.dozu olmuştum şimdi hemşire 2.doz için haftaya çağırıyor 2 doz yaptırmak gereklimidir bilgisi olan varmı yada yaptıran...

canım benımkı etlıkte sanırım sıncanda da varmıs bi elıf hn ondan karısıyor

canım ben oglumda baslamıstım tetanoz asısınıa 5 doz oluyor 5 yıl koruyormus hala devame dıyorum son doz kaldı benım ama 3 doz olanlarda varmıs sen gıdınce sor ıstersen

slm kızlar lıstemı yapıcaksınız guzel olur aslında ben yapabılırım belkı ama nerden ve ne sekıld epek bılmıyorum:26:

2012 nisan anneleri takipte bir örnek görmüştüm ben :)) bi bak istersen canım

ben ikisi aynı şey sanıyordum :S hayırlısı olsun bakalım inşallah sağ salim hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına:)

vıp oda sana özel sancını falan cekerken ailen yanında oluyor orda doğum yaapıp orda kalıyorsun.özel oda da sancı odasında sancını cekiyorsun doğumdan sonra odaya alnıyorsun. vıp oda 500 özel oda 250

36 haftalıgım hiç tatanoz olmadım.. doktorum da demedi zaten

canım ben oglumda baslamıstım tetanoz asısınıa 5 doz oluyor 5 yıl koruyormus hala devame dıyorum son doz kaldı benım ama 3 doz olanlarda varmıs sen gıdınce sor ıstersen

slm kızlar lıstemı yapıcaksınız guzel olur aslında ben yapabılırım belkı ama nerden ve ne sekıld epek bılmıyorum:26:[/QUOTE]

anladım canım saol tşk ederim yaptırmaya gidince konuşurum çok iyi hemşire zaten saolsun

36 haftalıgım hiç tatanoz olmadım.. doktorum da demedi zaten

banada hastandeki doktor söylemedi zaten canım ben aile hekimliğinde hamile olarak kayıtlıyıdım tlfnla arayıp ilgileniyor zamanı gelince çağırıyorlar en son gittiğimde hemşiremiz bebeğin 0kalp atışlarını dinletmişti saolsun

bende kayıtlıyım ama aramadılar bir kez kontrole gittim o kadar.

Son düzenleme:

mrb cnm verdiğin bilgiler için çok sağol iyi oldu oraya giden birini ve memnun olan birini tanımak
ücretleride uygunmuş baya bu da hoşuma gitti benden ziyade kocişin hoşuna gidecek
servis olayıda süpermiş cnm bu perşembe dost tıpda randevum var 3 lü sonucu için gidicem ondan sonra
hemencık lokmandan randevu alıp elif hn a gidicem
evet 2 elif hn var dediğin gibi ama ben sincandaki elife gitcem senın gittiğine yani
belkim karşılaşırız orda

kızlar annelütfen sitesinde bebek arabaları indirime girmiş benim aldığım chicco lite way pusetler 289 TL haberiniz olsun çok güzel çok memnun kaldım ben tavsiye ediyorum hepinize hem hafif hem katlandığında yer kaplamıyor pratik bir araba

insallah olucam tatlim ilk gebelik 18+0 olduk
senin kac haftalik bebis ? belli oldu mu cinsiyet ?

benim 19+5 canım cinsiyetimiz kız sizin belli mi cinsiyet?

canım ben olmadım doktoruma sordum burda yapacaksanız biz gerek duymuyoruz aşıya dedi devlet hastanesinde doğum yapacaksanız olun dedi. oyüzden ben olmadım

bu arada liste için
sat:17.10.2011
bdt:23 Temmuz
hastane:29 mayıs
isim:Ayça
semtikmen

canım arabanın fiyatı çok uygunmuş bende bu özelliklerde arıyorum çok teşekkür ederim site güvenillirse sipariş verebilirim

canım ben vuruldum 1.dozumu martın 27sindede 2.vurulacağım..benim dr vurdurmamı söyledi..2doz vurulacağım öyle söyledi 5kez vurulunca ömürlük oluyomuş bidaha vurdurmana gerek olmuyomuş ama çok acıyo o yüzden ben 2 doz vurduracağım sadece 1 hafta kolumun acısı geçmedi.2.de atlatsam bir an önce:18::18::18: canım sende 1.yi yaptırmışken 2.yide ol kurtul 1tane olmuyoki 2.ye çağırıyolar 1.yide boşuna vurulmuş olma onuda yaptır bence

haklısın canım benimde 2. haftaya bir aksilik olmasa giderim inş ama dediğin gibi biraz ağrı yapıyor

canım arabanın fiyatı çok uygunmuş bende bu özelliklerde arıyorum çok teşekkür ederim site güvenillirse sipariş verebilirim

bişi değil canım bu siteden sipariş vermedim ama veren arkadaşlar var sorun çıktığını duymadım canım arabanın da kendisini görerek aldığım için tavsiye ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…