- Konu Sahibi nonameanymore
-
canım ya sonuçta sen doğuracak aşamaya geldikten sonra sezeryanse zati bütün kadın doğumcuların kolayca yaptığı bişi, normal doğum olacaksa da sana sadece ıkın mıkın demeleri ve açıklığı kontrol etmeleri kalıyor. Yani işin büyüğü sende zaten bence endişe etmeİnşallah kolayca alırız hepimiz bebeklerimizi
bayanlar aslında bir listemi yapsak beklenen doğum tarihlerimiz bebişerin cinsiyeti gittiğimz hastane falan böylece daha rahat yardımcı oluruz birbirimize ve kim ne zaman doğum yapacak biliriz..
İlk doğumumda kendi doktorum girmişti doğuma ama açılma tamamlanana kadar hep ebe ve hemşireler ilgilenmişti. Saat 2 gibi hastaneye yatışım olmuştu. 4 gibi falan bi kere doktorum gelip açılma kontrolü yapmıştı.
Sonra da 6 ya doğru muayneleri bittiği için gelmişti yanıma ve 6 yı 10 geçe de oğlum doğmuştu. Aslında düşününce doktorun çok da bi etkisi olmadı gibi. Ama yine de aylarca kontrol eden kişinin doğumda yanında olması
bile rahatlatıyo insanı. En iyisi fazla düşünmemek galiba :)
bayanlar aslında bir listemi yapsak beklenen doğum tarihlerimiz bebişerin cinsiyeti gittiğimz hastane falan böylece daha rahat yardımcı oluruz birbirimize ve kim ne zaman doğum yapacak biliriz..
canım ne güzel ikiz annesi misin kaç haftalıklar ilk gebeliğin mi?
?
o zaman kim yapacaksa hepimiz yazalım bilgilerimizi topiğimizn sahibi sen yaparmısın..
Merhabalar,
İlk günden beri takip ediyorum ben de bu konuyu. Etlikte oturuyorum ve Fatih Hastanesine gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum hastane de şimdilik iyi gibi gözüküyor.
Normal doğum 1100,sezeryana 1600 dediler bana Cuma günü sordum.
Benim hastaneyle ilgili tek sorunum doğuma doktorumun giremem ihtimali olması. Doktoruma sordum özellikle burda nöbetçi doktor giriyomuş doğuma doğru mu diye.
O da doğru dedi.Benim ayda 3 nöbetim var mesela dedi.Onlardan birine denk gelirsen ben girerim ama denk gelmezsen giremem dedi.Hastane kuralı böyle dedi.
Ama dedi burda sürekli nöbetçi bir doktor ilgilenir seninle dedi. Ebeler hemşireler kontrol etmez sürekli, uzman doktor bakar dedi. Bu da bir avantaj bence dedi.
Genel olarak doktorlarına da iyi diyolar Fatih'in. Ama yine de 1100 tl yi verip üstüne de hiç tanımadığın bir doktorun doğum yaptırması fikri de bana korkutucu gelmiyo değil açıkçası.
Bu saatten sonra da hastane değiştirmek istemiyorum zaten çok araştırdım kafama göre bi yer bulamadım. Ya çok pahalılar ya da kalitesiz.
Siz olsanız ne yapardınız aceba diye bir de size sorayım dedim.
Bu arada bu 2. çocuğum olucak.İlki Mayısta 4 yaş olucak.Onu İstanbulda doğurmuştum. Şimdi de imkanım olsa yine aynı doktora doğum yapmak isterim ama Ankarada doğum yapmak zorundayım:)
çok iyi düşünmüşsün cnm ben yazayım bilgilerimi : sat 7 kasım, beklenen doğum tarihi 13 ağustos, cinsiyet erkek, giitiğim hastane dost tıp merkezi sincan,
yaş 28, bulundugum semt etimesgut
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
slm kızlar
bende şimdilik sincanda dost tıp merkezine gidiyorum dr umdan çok memnunum
ama dogum olmadıgı ıcın yakın zamanda lokman hekime geçiş yapıcam
bi arkadaş elif hanımı önermiş bende bi onu deniyeyim bakalım
umarım bende memnun kalırım
evet canım dogumda orda oldu elıf hanım gırdı dogumuma normal dogum yaptım zaten bı sıkıntı yoksa normal yaptırmaya calısıyor.pazar gunu ve gece 3 de gıttım hastaneye hemen haber verıyolar doktorun kımse ona hastanenın sıstemı o skeılde kıms edoktorun o gırıyor mutlaka dogumuna ama bu sefer korkuyorum ben kurban bayramında olma ıhtımalı var bebısın bakalım sorucam oyle bı durumda da gırebılır mı ama sankı zor gıbı:26:
çok iyi düşünmüşsün cnm ben yazayım bilgilerimi : sat 7 kasım, beklenen doğum tarihi 13 ağustos, cinsiyet erkek, giitiğim hastane dost tıp merkezi sincan,
yaş 28, bulundugum semt etimesgut
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
merhabalar canım dediklerine katılıyorum okadar para verip son dakikada doktorunu görememek korkutuyo insanı, gerçi ordaki doktorlar hakkında hep iyi şeyler duydum beklerken, ama ben yüksel hanım yanmda olsun isterim, gerçi raabbim güç versin iş bize düşüyo:)) yeni doğan ünitesinin olması avantaj, bakalım hayırlı vakitte gelsin bebişlerimiz senin bebeğin kaçıncı haftasında, hangi doktora gidiyorsun?
o zaman kim yapacaksa hepimiz yazalım bilgilerimizi topiğimizn sahibi sen yaparmısın..
günaydınnn napıyorsunuz kızlarrr.. ??
Günaydın lagrima senin doğuma az kaldı dimi nasıl gidiyo gece uykuları ben 34. haftada şimdiden çok uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?