Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

İlk doğumumda kendi doktorum girmişti doğuma ama açılma tamamlanana kadar hep ebe ve hemşireler ilgilenmişti. Saat 2 gibi hastaneye yatışım olmuştu. 4 gibi falan bi kere doktorum gelip açılma kontrolü yapmıştı.
Sonra da 6 ya doğru muayneleri bittiği için gelmişti yanıma ve 6 yı 10 geçe de oğlum doğmuştu. Aslında düşününce doktorun çok da bi etkisi olmadı gibi. Ama yine de aylarca kontrol eden kişinin doğumda yanında olması
bile rahatlatıyo insanı. En iyisi fazla düşünmemek galiba :)

bayanlar aslında bir listemi yapsak beklenen doğum tarihlerimiz bebişerin cinsiyeti gittiğimz hastane falan böylece daha rahat yardımcı oluruz birbirimize ve kim ne zaman doğum yapacak biliriz..

bayanlar aslında bir listemi yapsak beklenen doğum tarihlerimiz bebişerin cinsiyeti gittiğimz hastane falan böylece daha rahat yardımcı oluruz birbirimize ve kim ne zaman doğum yapacak biliriz..

benceede çok iyi düşünmüşsün arkadaşım çok iyi olur sayımızda artıyor zaten

evet canım haklısın bence de şimdiden çok takma kafana

çok iyi fikir tatlım yapalım

o zaman kim yapacaksa hepimiz yazalım bilgilerimizi topiğimizn sahibi sen yaparmısın..

çok iyi düşünmüşsün cnm ben yazayım bilgilerimi : sat 7 kasım, beklenen doğum tarihi 13 ağustos, cinsiyet erkek, giitiğim hastane dost tıp merkezi sincan,
yaş 28, bulundugum semt etimesgut
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

merhabalar canım dediklerine katılıyorum okadar para verip son dakikada doktorunu görememek korkutuyo insanı, gerçi ordaki doktorlar hakkında hep iyi şeyler duydum beklerken, ama ben yüksel hanım yanmda olsun isterim, gerçi raabbim güç versin iş bize düşüyo:)) yeni doğan ünitesinin olması avantaj, bakalım hayırlı vakitte gelsin bebişlerimiz senin bebeğin kaçıncı haftasında, hangi doktora gidiyorsun?

sad: 16 temmuz
beklenen doğum:15 nisan
cinsiyet.:erkek (Berat :))
hastane : fatih ünv
semt: sincan
bende yarışmacı hamişlere hayırlı doğumlar dilerim:)))

Nehirefe
sat:6eylül
bdt:12haziran
hastane:gata
isim:aras berat
semt:eryaman

Son düzenleme:

bence çok memnun kalırsın çok rahat bir doktor seni de rahatlatıyor zaten önemli birşey varsa ailenden biriymiş gibi anlatıyor beni tek sakinleştiren doktor elif hanım umarım seninde beklentilerini karşılar normal doğum 450 tl sezeryan 750 tl (ssk) üstelik yeni doğan yaşam ünitesi de mevcut muayene ücreti de 35 tl fark ediyosun 10 gün içinde de gittiğinde ücret ödemiyordun hemde hastanenin servisi de var ben dönüşlerimde yararlanıyorum çok memnunum hizmetlerinden cnm ::)))

çokkkk sevindim elif hanıma gitmene sincandaki dimi diğer yerde de bir elif hanım varmışta sincandaki elif hanım benim de doktorum bendem rk ediyordum gece olsa nasıl olcak gelmezki falan diye o olmazsa paniklerim gibi geliyor o beni çok sakinleştiriyor o olmazsa naparım diye düşünüyordum bir türlü de soramamıştım çok iyi oldu bu bilgii::99doğum yaptırdğı biriyle görüşmekte ayrıca rahatlattı benii memnun kaldın dimi doğumundan::)))))

sat 23 ağustos beklenen doğum tarihi 29 mayıs cinsiyet erkek gittiğim hastane sincan lokman hekim hastanesi yaş 28 semt etimesgut eryaman

asemb canım ben sincandaki elif hanıma gidiyorum 2 tane elif hanım var ve çok karıştırılıyorlar bende sincandaki elif hanımdan memnun kaldım ve normal doğuma yönlendiriyor neden normal varken başka bir doğum şekli öneriyim diyor hatta bende yüksek tansiyon sınırda şuanda durumun düzelirse normal olur diyor ısrarla ne sağlıklısı diyor o yüzden bence elif hanıam dene derim ve tenha hemen randevu alabilirsin 444 99 11 arayıp tel randevu alabilirsin beklemezsin randevululara öncelik veriyorlar çünküü ben ilk gittiğimde de tel randevu alıp gittim::))))

Ben 28. haftadayım. Doktorum da Nermin Köşüş. Diğer doktorları kadar adı geçen bi doktor değil ama çok cana yakın ve rahat bi doktor. Doktoruma ilk başladığımda Demetevler şubesindeydi. 1-2 ay kadar önce Beştepe şubesine geçirdiler. Demetevler şubesi çok rahattı fazla kalabalık olmuyodu. Tahlillerimi falan çok rahat yaptırıyodum üstelik fark olarak da 30 tl ödüyodum ama Beştepede fark 50 tl :) Doğumları Beştepede yaptıkları için Beştepeye geçmesi daha iyi oldu gerçi. Bi sonraki gidişimde doğumhaneyi falan gezicem vaktim olursa. O zaman aklıma takılanları da sorarım ordaki personele diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…