Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

merhaba arkadaslar,

sok bi haberle geldim. bebegin cinsiyeti bizi soka ugratarak 17+4de kiz olarak degisti. 12+6 da kesin erkek dendi pipi resmi cekildi verildi ama son soylenen (2 ayri doktor baktı) kız. hayırlısı olsun ama soktayım :)

16. haftada kesin bilgi veriliyo canım , kızın hayırlı sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah:)) benim ki ilk kendini göstermemişti niyeyse kıza şartlanmıştık, bir hafta sonra gittik ayrıntılı ultrasyonda cinsiyete erkek deyince afallayıp kalmıştım bende:)) niyeyse kıza hazırlamışım kendimi :)) oğluşum benim süpriz yapmış

merhaba arkadaşlar ben sincan lokman hekime gidiyorum şuanda memnunum biraz kalabalık oluyor ama randevulu gidince beklemiyorsunuz ücretide 35 lira

canım senin için şok olmuş.ama olsun ilk bebeğindi değilmi?umarım alışverişe başlamamışşındır.sağlıkla gelsinde kız erkek fark etmez canım.

canım senin için şok olmuş.ama olsun ilk bebeğindi değilmi?umarım alışverişe başlamamışşındır.sağlıkla gelsinde kız erkek fark etmez canım.

alışverişe şöyle başladım 3-4 tulum almıştım onlar bana baktıkça zaten daha da içim gidiyor. oğlu olacak olan biriyle değiş tokuş yapalım bari çok güzeller valla kızlar hala kendime gelemedim ne yapacagimi bilmiyorum. Allah hayırlısını versin de ne bileyim oğlana kendimi (halbuki önce kızı çok isterken) çok alıştırmıştım. demek ki kısmet buymuş

canım bnada önce 12.haftamda kıza benziyo dedi dr..sonra 18haftalıkken gittim erkek dedi 4boyutluda falanda erkek dediler..15gün önce gittim kıza benziyo demesinmi:))))bende önce kız çok istiyodum ama oğluma çok alışmıştım erkekti dedim dr a.tekrar baktı tamam erkekmiş dio bu seferde oh dedim

hmm anladım.. aynen katılıyorum.. bende 2 defa gittim bi daha gitmeyecegim zaten.. gerçekten sanki sadec3e para için calısıyor mus gibi ben de hiç sevmedim.. bi de lokman hekime bakacagım bakalım ne olacak .. herseyin hayırlısı..

canim ben de olucam tetanoz asinin tum dozlarini dr um cok gerek yok normal kosullarda ama nerde dogum yapilacagi bazen kestirilemeyebiliyor dedi

masallah canim bizde bir kiz bir erkegiz teyzesi
benim 19+5 canım cinsiyetimiz kız sizin belli mi cinsiyet?

ya canim diger topicte de okudum Allah hayirlisini versin bebis seni simdiden sasirtmaya basladi desene

canım bende oraya sadece cinsiyet için gitmiştim hiç ilgilenmedi çok soğuk bir bayandı cinsiyete kız dedi ama şuan tereddüt ettim inan arkadaşlardan okuyunca zaten çok inandırıcı gelmemişti ama kız istiyrm diye çok alıştım en kısa zamanda zamanda tekrar gidip baktırıcam cinsiyete ben şimdi ztb gidiyrm kontrolere ama geçen sene ocak ayında ilk hamileliğimde sincan lokman hekime gitmiştim setenay hanımdı düşük yaptım hiç memnun kalmadım allahtan şuan ordan ayrılmış yoksa şiddetle karşı çıkardım ona gitmeyin...

hayırlısı olsun canım bazen yanılabılıyor doktorlar belkı kıyafetelrı aldıgın yerden değiştirebilirisn gıyılmedı sonucta

canim cok tesekkur ederim Allah cumlemizin bebegini korusun kollasin , sonrasinda ankara ekibi olarak toplanip bebislerimizin beraber oynamasini nasip etsin

mrb cnm valla bende şok oldum şimdi ama dediğin gibi hayırlısı
benımde 12 de erkek demişti sonra 16.haftamda gitmiştim yine erkek demişti
değişmez umarım :18: ben daha bişey almamıstım ama annem aldı bişeyler bide örgüler yapıldı
battanıye felen ay değişmez inşallah

evet ankaradaki anneler çok sessiz buara siz olmayınca da olmuyorr umarım herkes iyidirrr bebişlerimizle beraber tabiiii hava bugün ne güzell balkonda oturup keyif yapmayı özledim sizler ençok neyi özlediniz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…