- Konu Sahibi nonameanymore
-
merhaba arkadaslar,
sok bi haberle geldim. bebegin cinsiyeti bizi soka ugratarak 17+4de kiz olarak degisti. 12+6 da kesin erkek dendi pipi resmi cekildi verildi ama son soylenen (2 ayri doktor baktı) kız. hayırlısı olsun ama soktayım :)
lokman hekim çok yakın evime ama hiç gitmedim , doğuma yakın şartlarını görmek için en azından bir kere muane olsam belki ona göre karar verebilirim :S en çok elif hanımı tavsiye ediyorlar sanırım, hastanenin yakın olması benim için avantaj olabilir, kolay rendavu alınabiliyomu hastaneden bilginiz var mı?
neyem söylemedinizki cnm söyleyin gitsin sevınsın onlarda
ozaman bana sincan lokmanda bi dr tavsıyesı lazımm bilen varsa giden varsa sülesin lütfen
merhaba arkadaslar,
sok bi haberle geldim. bebegin cinsiyeti bizi soka ugratarak 17+4de kiz olarak degisti. 12+6 da kesin erkek dendi pipi resmi cekildi verildi ama son soylenen (2 ayri doktor baktı) kız. hayırlısı olsun ama soktayım :)
canım senin için şok olmuş.ama olsun ilk bebeğindi değilmi?umarım alışverişe başlamamışşındır.sağlıkla gelsinde kız erkek fark etmez canım.
alışverişe şöyle başladım 3-4 tulum almıştım onlar bana baktıkça zaten daha da içim gidiyor. oğlu olacak olan biriyle değiş tokuş yapalım bari çok güzellervalla kızlar hala kendime gelemedim ne yapacagimi bilmiyorum. Allah hayırlısını versin de ne bileyim oğlana kendimi (halbuki önce kızı çok isterken) çok alıştırmıştım. demek ki kısmet buymuş
canım bende 1kere başak tıp merkezine gittim hem kontrol hem cinsiyet öğrenmek için ama bana bayan dr çok ilgisiz geldi..çok soğuktu sanki cinsiyetimizede kıza benziyor demişti erkek çıktıtabi yanılma payı olabilir o sorun değilde alaka sıfırdı bence..lokman hekimi bende düşündümde her seferinde muayene ücreti falan vazgeçtim 4 boyutluyuda 250ye çekiyorz deyince tamammen soğudum heryerde 150falan çünkü..ama tabi duruma göre sen gidebilirsin hem yakın rahat olur..
kızlar nerelerdesiniz hiç kimseler yok bişey sorucam sizlere 20 haftayı gçen anneler tetanoz aşısı oldunuz mu ben 1.dozu olmuştum şimdi hemşire 2.doz için haftaya çağırıyor 2 doz yaptırmak gereklimidir bilgisi olan varmı yada yaptıran...
benim 19+5 canım cinsiyetimiz kızsizin belli mi cinsiyet?
merhaba arkadaslar,
hmm anladım.. aynen katılıyorum.. bende 2 defa gittim bi daha gitmeyecegim zaten.. gerçekten sanki sadec3e para için calısıyor mus gibi ben de hiç sevmedim.. bi de lokman hekime bakacagım bakalım ne olacak .. herseyin hayırlısı..
canim ben de olucam tetanoz asinin tum dozlarini dr um cok gerek yok normal kosullarda ama nerde dogum yapilacagi bazen kestirilemeyebiliyor dedi
canım saol cvbın için bende başlamışken devam edicem allah bağışlasın ikizlerini ikiz bebek taşımakta daha farklı bir heyecan olur umarım hepde istediğim şey bir kız bir erkek olması allahım nazarlardan saklasın sağlıklı bir şekilde iki bebeğini kucağına almaya nasip eder allahım
merhaba arkadaslar,
canım saol cvbın için bende başlamışken devam edicem allah bağışlasın ikizlerini ikiz bebek taşımakta daha farklı bir heyecan olur umarım hepde istediğim şey bir kız bir erkek olması allahım nazarlardan saklasın sağlıklı bir şekilde iki bebeğini kucağına almaya nasip eder allahım
merhaba arkadaslar,
canım ben günnur hanıma gidiyorum şimdilikte memnunum bi sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?