- Konu Sahibi nonameanymore
-
kızlar kızmayın ama hala modumu toplayamadım. bu kadar kız isterken bu duruma düşebileceğim hiç aklıma gelmemişti. şimdi kızııııııııım diye karnımı sevemiyorum neden bilmiyorum. ya bir daha erkege donerse?
Selam kızlarrHepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Dün detaylı ultrasona girdim. çok şükür herşeyin yolunda olduğunu öğrendim, sata uyumlu gidiyormuşuz çok mutlu oldum cinsiyetimizde kesinleşti kesin kız geliyor. tabi bunu duyunca soluğu bebe mağazasında aldım söğütözünde bebeğim mağazasının fiyatları çok uygun geldi bana internettende bakabilir karşılaştırma yapabilirsiniz. sizlerle paylaşmak istedim.
canım dur bakalım doktorun kesin kız dedimi birdahaki kontrolünde kesinleşir bence.ama için rahat etmezse başka bir dokktora daaha git.
banada doktor kız dedi benim bir oğlum var kızım olmasını çok istiyorum.dr kız dedi ama ben 20 haft sonrası emin olcam o zaman
sevinicem.
24 hftamda ayrıntılı usg var onda tam kesinleşir.
sen ayrıntılı usg yaptırdınmı?
hayır canım, ben daha 4lü için yeni kan verdim 3-4 hafta sonra detaylıya girerim herhalde. ama kafam çok erkek eğitilmiş sanki bu 2 ayda, dün 2 dr kız demesine ragmen içime sinmedi. bi iğne bile almam artık, isim bile aramam. kendini benim yerime koysana. dr keske en basta demeseydi erkek diye.
evet ankaradaki anneler çok sessiz buara siz olmayınca da olmuyorr umarım herkes iyidirrr bebişlerimizle beraber tabiiii hava bugün ne güzell balkonda oturup keyif yapmayı özledim sizler ençok neyi özlediniz????
evet canım.aa canım 2012 temmuz anneleri topiğinde yazmıyor musun pek arkadaş eklemişim seni ama hatırlayamadım? Hem aynı hastaneye gidiyoruz hem aynı zamanda doğum yapacağız kısmetse.
kızlar benim 2.bebeğim bende sizler gibi listeler yaptım aldım herşeyi.neleri kullandım onları yazayım size.
banyo için:
*küvet,maşrafa,kova,banyo derecesi,küvet içi sünger,
*şampuan(önce nivea almıştım ama cildinde kızarıklık oluştu sonra dr tavsiyesi ile sabamed ürünlei kullanmaya başladık)
*banyo köpüğü(sabamed)
*vücut losyonu(sabamed)
*havlu 2 adet
*vucudunu yıkamak için sünger
kıyafet:
*10 adet kadar çıtçıtlı badi(0-3 ve 3-6 ay aldım)
*2 adet hastane çıkışı
*ayaklı tulum 4 adet
*ayaklı takımlardan 5 adet
*ayaksız takımlardan 5 adet
*çorap 3 adet
*eldiven kullanmadık beni hissetmsi için:)
*şapka 3 adet(hastane çıkışında olanları kullanbilirsiniz)
*ayakkabı 1 adet(0-3 ay)
*pantolon ve thişört 10 adet(0-3 ve 3-6 ay)
*agız mendilleri
*kapşonlu üst ve alt 2 adet
*penye battaniye 3 adet
*kalın yün battaniye 2 adet
*polar battaniye 1 adet
bu kıyafetleri 4-5 aya kadar kullandı ama sonrasında ihtiyaçları oldu.
**sallanabilen ana kucağı çok işimi gördü
*yatak odam için küçük beşik aldım 4 ay yanımda yattı sonra odasında yatmaya başladı
*alt temizliği için pamuk kullandım 3 ay sonra ıslak mndile gçtik.bunun için termos ve 2 gözlü kaplar var onlardan kullandım.
odası için:
*derece,perde,yatak,dolap,alt değişme masası,kanepe(kesinlikle olmalı),
*nevresim takımı 2 adet,yastık,yorgan
beslenme için:
oğluma 4 aydan sonra ek gıdaya başladım
*biberon vee emziği
*mama sandalyeesi
*önlük bolca
*mama sandalyesi için oyuncak
*cam rende
*mama kaşığı ve tabağı
*puset ve araba koltuğu vazgeçilmezler.
ben kanguru aldım ama hiç kullanmadık.
aklıma geelenler bunlar kızlar sizin merak ettiğiniz birşey olursa cevaplarım.
ben tabloyu beceremedim canım yapacktım ya biri anlatsın yada bilen yapsın kimsede çıt yok:))))
bende bilmiyorum temmuz annelerindede gördüm güzel olmuş zaten hiç kimseler yok kızlar nerelerdesiniz
selam ben evdeyim yine( ama dışarı çıkmak istiyorum :\
hava güzel olunca insan kendini dışarı atmak istiyor haklısın dün bende çıktım yarında dışarıda olucam için bugün evde dinlenmeyi tercih ediyorum ama tam alışveriş zamanı mağazalar indirime girmiş
kimsecikler yok herkes nerde neler yapıyor?
ben çok sıkılıyorum hep aynı şeyler sabah kalk akşama kadar oğlumla oyna yemek ve akşam oluyor işte.1 yıl aradan sonra haftaya işe başlıyorum
bakalım nasıl olcak.sanki bir tempo içine gircem.
ama oğlumla hiç ayrılmadım onu nasıl bırakıcam kuzummmmm
kimsecikler yok herkes nerde neler yapıyor?
ben çok sıkılıyorum hep aynı şeyler sabah kalk akşama kadar oğlumla oyna yemek ve akşam oluyor işte.1 yıl aradan sonra haftaya işe başlıyorum
bakalım nasıl olcak.sanki bir tempo içine gircem.
ama oğlumla hiç ayrılmadım onu nasıl bırakıcam kuzummmmm
bebek arabası için alış verişe çıkmayı istiyorum travel sistemlere bakıcam ama bi kaç marka arasında kararsız kaldım :S chicco pıerre cardın ve kraft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?