Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Mapfre sigortadan aradılar bilgi aldım 1875 sigortaya ödüyorsun artı hastaneyede 300 anestezi ödüyorsun sadece denildi 10 taksit yapıyorlar.Şuan ben 29 haftalığım 3 kere daha kontrol olucam 600 lira yapar 3.500 de doğum ücreti bana 4 milyara patlıycak medicana bu şekilde 2200 oluyor mantıklı geldi bakalım.

Evet ben yaptırdığım hafta kullandım önceden sigortam da yoktu. Bu Sigorta'da bekleme süresi yok

canım bende konuştum mapfre sigortayla 1875 lira ücret dedi 440dan bahsedilmedi birde ekstra hastaneye anestezi olursa 300 ödüyorsun dedi ayrıca ben işten ayrılıcam eşimin sigortasından yararlanıcam dedim oluyor sıkıntı yok dedi bu şekildede devlet %15 ini ödüyormu

Canım evet bende medicanada sezaryenle doğum yaptım genel ameliyathaneye aldılar ama sadece bekleme yerinde diğer hastalarla bekliyorsun yoksa ameliyathaneye tek alıyorlar için rahat olsun

selam canımmm,,,
bu topik baya sessiz ...
neredesiniz ANKARAlı hamişler ...
dr ve hastane tavsiyelerinizi bekliyoruz ...

duygubaby sen hangi hastaneye gidiyorsun canım ???

Ben turgut özala gittim bir kaç kez kontrole ama cok kalabalık. Hamile değilim bir dahaki ay hamile kalamazsam erlik lokman hekim elif terziyi övduler ona gitmeyi dusunuyorum bakalim.

Ben turgut özala gittim bir kaç kez kontrole ama cok kalabalık. Hamile değilim bir dahaki ay hamile kalamazsam erlik lokman hekim elif terziyi övduler ona gitmeyi dusunuyorum bakalim.

canım ALLAHım gönlüne versin ve inş en yakın zamanda meleğin göbüşüne gelip konsun...
inş iyi bi sonuç alırsın gittiğin hastane ve dr dan ...
hakkınızda hayırlısı olsun ...

slm kızlar bende ankaradayım batıkentteki bilgi hastanesi hakkında bilgisi olan varmı
bebek için tedaviye başlamayı düşünüyorum hangi doktoru önerirsiniz

Medicana coşkun şimşire gidiyorum 32. haftaya giricem suyum hep sınırda gitti bu zamana kadar doktorda riske atamayız diyor epidural olucak normal doğumu çok istiyordum ama napalım bende çok heyacanlıyım epidural için çok az kaldı zaman daraldıkça heyacan artıyor bu arada alışverişleri ne yaptınız kızlar.?

Senin de baya az zamanin kalmis. Insallah saglikla dogumunu gerceklestirsin. Bana da 19 temmuz gun verdiler. Sanirim epidural sezeryani deneyecegim, insallah bir sorun cikmaz.

Alisverisi de bitirdik sayilir. Bugun yarin da yikayip utuleri bitirirsem hazirliklar tamamlandi sayilir.

Hayırlı doğumlar canım sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inş. senin birşey kalmamış bana zaman geçmiyor çalışınca daha çabuk geçiyordu şimdi bütün gün evde aynı şeyler çok bunalıyorum

Eğer sezeryan yapmasanız bebek sanki hiç yara yapmadan mı çıkıyor?? Eğer sezeryan düşünüyorsanız epidural yapın mutlaka. Dünyaya geldiği anda bebeğinizi görmenin, ona dokunmanın ruh hali, duygu yoğunluğu bambaşka. Eşim de bende göz yaşlarımızı tutamamıştık. Doğum sırasında eşimin elimi tutması da çok güzeldi. Hayatımın en güzel günüydü:))

coşkun şimşire gidiyorsanız zaten o da normal doğum karşıtı suyunuz az olmasa bile az derdi hiç merak etmeyin

mrb.. bn de Ankara da hamişim, Turgut Özal hastanesine gidiyorum dr Aylin hanıma.. çok memnunum şimdye kadar, bilgsi olan varsa aynı yere giden hatta orda doğm yapan varsa anlatablir mi.. dr um doğm hakkında hç konşmuyor çnkü merak edyorum..

Herkese slm 15 gün önce epiduralli sezeryan ile kızımı kucagıma aldım, ilki genel anestezi olmuştu ama emin olun bu daha rahattı, ilk anını gördüm bebegimin agladım cok güzeldi herşey,5 dk da bebek cıkıyo 20 dk da dikiş sürdü yarım saatte odaya cıktm, bi de hastaneden eve gelince hiç yatmadım agrısı da az oluyo, ilkinde cok sıkıntı cektm iki büklüm gezdm, epidurallide öyle olmadı, allah herkesin yardımcısı olsun hayırlısı ile kucagınıza alın siz de :) ankara da veni vidi mamak özel hastanede oldu doktorum cok anlayıslı ve ilgili biriydi doğumhanede de cok yardımcı oldu bana fiyat da her sey dahil 750 lira biraz olsun yardımcı olduysam size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…