- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.301
Evet ben yaptırdığım hafta kullandım önceden sigortam da yoktu. Bu Sigorta'da bekleme süresi yok
arkadaşlar belki haberi olamayan vardır diye paylaşmak istedim. ben şans eseri öğrendim çünkü. mafre sigortanın medicana ile anlaşması var. ben geçen hafta sigorta yaptırdım 420 tl tamamlayıcı sağlık sigortası 1875 tl doğum paketi. devlet destekli olduğu için %15 ini iade ediyorlar maaşınızda. sadece epidural için ve refakatçi için para veriyorsun. epidural 300 tl refakatçi günlük 30 tl. onun dışında 6 muayene için her gidişte 12 tl ödüyorsun tahlil tetkik ücretsiz.
ben 36. haftada doktorum tatile gideceği için mecbur doktor değiştirmek zorunda kaldım, sağolsun türkan örnek beni kabul etti.
tamamlayıcı sağlık sigortası için internette araştırma yapabilirsiniz.
bu arada doktor bana sezeryan genel ameliyathanede dedi. ben tam bilmiyorum ama genel ameliyathane olunca aynı anda başka ameliyatlarda oluyormu. medicana da doğumla ilgili bilgisi olan cevap yazarsa sevinirm.
Selam Hanımlar nasılsınız?
selam canımmm,,,
bu topik baya sessiz ...
neredesiniz ANKARAlı hamişler ...
dr ve hastane tavsiyelerinizi bekliyoruz ...
duygubaby sen hangi hastaneye gidiyorsun canım ???
Ben turgut özala gittim bir kaç kez kontrole ama cok kalabalık. Hamile değilim bir dahaki ay hamile kalamazsam erlik lokman hekim elif terziyi övduler ona gitmeyi dusunuyorum bakalim.
canım ALLAHım gönlüne versin ve inş en yakın zamanda meleğin göbüşüne gelip konsun...
inş iyi bi sonuç alırsın gittiğin hastane ve dr dan ...
hakkınızda hayırlısı olsun ...
selam canımmm,,,
bu topik baya sessiz ...
Merhaba kizlar,
Uzun bir kararsizliktan sonra Akay hastanesine basladim. Su an 35. haftadayim. Doktorum Basak Hanim. Sakin, ilgili bir kadin. Benim ilki sezeryan oldugu icin bu da sezeryan olacak. Ilkinde genel anestezi ile olmustum, hic bir sorun cikmadi cok rahattim. Bu sefer doktorum epiduralli sezeryan onerdi. Ama tam karar veremedim. Ameliyat esnasinda uyanik olmak beni biraz urkutuyor ama diger taraftan bebegi hemen gorecegim diye de heyecanlaniyorum. Bu konuda deneyimi olan var mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum
selam canımmm,,,
bu topik baya sessiz ...
Merhaba kizlar,
Uzun bir kararsizliktan sonra Akay hastanesine basladim. Su an 35. haftadayim. Doktorum Basak Hanim. Sakin, ilgili bir kadin. Benim ilki sezeryan oldugu icin bu da sezeryan olacak. Ilkinde genel anestezi ile olmustum, hic bir sorun cikmadi cok rahattim. Bu sefer doktorum epiduralli sezeryan onerdi. Ama tam karar veremedim. Ameliyat esnasinda uyanik olmak beni biraz urkutuyor ama diger taraftan bebegi hemen gorecegim diye de heyecanlaniyorum. Bu konuda deneyimi olan var mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben şubat ayında epiduralli sezaryen ile doğum yaptım. Aynı şekilde ben de çok korkuyordum ameliyatta uyanık olma fikrinden. Ama korktuğum gibi olmadı kendimden beklemediğim kadar sakindim. Zaten "evet kesiyorlar beni" diye düşündükten sonra sanırım 2-3 dk içerisinde bebeğim dünyaya geldi. Kalan kısmın büyük bir bölümünde bebeğe odaklandım hemşireler bebeğimi götürdükten sonra da dikişler sırasında bir ara çok midem bulandı onu da hallettiler hemen. Yapılan herşeyi hissettim ama acı duymadım.Doğuma inmeden önce bir serum taktılar sanırım hatta iddia ediyorum onda sakinleştirici birşey vardı:))
Medicana coşkun şimşire gidiyorum 32. haftaya giricem suyum hep sınırda gitti bu zamana kadar doktorda riske atamayız diyor epidural olucak normal doğumu çok istiyordum ama napalım bende çok heyacanlıyım epidural için çok az kaldı zaman daraldıkça heyacan artıyor bu arada alışverişleri ne yaptınız kızlar.?
Senin de baya az zamanin kalmis. Insallah saglikla dogumunu gerceklestirsin. Bana da 19 temmuz gun verdiler. Sanirim epidural sezeryani deneyecegim, insallah bir sorun cikmaz.
Alisverisi de bitirdik sayilir. Bugun yarin da yikayip utuleri bitirirsem hazirliklar tamamlandi sayilir.
Medicana coşkun şimşire gidiyorum 32. haftaya giricem suyum hep sınırda gitti bu zamana kadar doktorda riske atamayız diyor epidural olucak normal doğumu çok istiyordum ama napalım bende çok heyacanlıyım epidural için çok az kaldı zaman daraldıkça heyacan artıyor bu arada alışverişleri ne yaptınız kızlar.?
coşkun şimşire gidiyorsanız zaten o da normal doğum karşıtı suyunuz az olmasa bile az derdi hiç merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?