- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.321
selaaaaaam yeni fark ettim bu topic i bundan sonra takılırım burda, hala gebelik takibimi yaptıracak ve doğumu yapacak bir yer bulamadığım için üzgünüm. gerçi akropol den randevu aldım ağustos sonuna ama bilemiyorummmmmeryamanda oturan hamişler nerdesiniz.....?
selaaaaaam yeni fark ettim bu topic i bundan sonra takılırım burda, hala gebelik takibimi yaptıracak ve doğumu yapacak bir yer bulamadığım için üzgünüm. gerçi akropol den randevu aldım ağustos sonuna ama bilemiyorummmmm
Merhaba kizlar bende medicana ummu gulsum hanima gidiyorum hastaneyi tavsiye eden varmi aceppp
Merhaba canım tamamlayıcı dağlık sigortası Nı nasıl yaptırdın br kadar ödüyorsun bilgi verirmisin ??canım medicana ya gidiyorum çok memnunum biraz tuzlu ama tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım baya karım oluyor tavsiye ederim.
Merhaba canım tamamlayıcı dağlık sigortası Nı nasıl yaptırdın br kadar ödüyorsun bilgi verirmisin ??
Canım bende medicana coşkun şimşire gidiyorum 33. haftadayım doktorum için bu hastaneyi seçtim daha önce akay hastanesindeydi medicanaya geçince bende medicanaya devam ettim şimdilik memnunum sıkıntı yok. sen kaçıncı haftadasın bu arada doğum fotoğrafçısı düşünüyor musun...?
Merhaba arkadaşlar,
Ben de 2 haftadır takip ediyorum bu sayfayı ama daha yeni yazmak kısmet oldu. 6+4'teyiz :) Benim hamileliğimi öğrenişim ve bu 1 aylık süreç çok stresliyli.
İlk olarak kendim test yaptığımda sonuç pozitifti. 2 gün sonrasında Etlik Zübeyde Hanım'a gittim. SAT'a göre o gün 6 haftalıktı. Kan tahlilleri yapıldı, Vajinal ulrason ile bakıldı kese göründü, 1 hafta sonra kontrol istendi. O zamana kadar herşey normaldi. Kontrole gittiğimde tekrar vajinal bakıldı kesede bebek görünmüyor boş gebelik, kürtaj için yatış vereceğiz dediler. Dünyam başıma yılıkdı, yatmak istemedim, ağlayarak doktorun odasından çıktımEşim sakin olmamı başka bir doktora gitmemizi söyledi.
Ertesi gün Gülhane'ye gittik. Muayene yapıldı, ultrason bakıldı. Ultrason uzmanı kesenin henüz çok küçük olduğunu, bebeğin görünmemesinin normal olabileceğini söyledi. 1 hafta sonra kontrole gel ona göre karar veririz ne olacağına dediler.
Stresli, uykusuz kabuslarla geçen 1 haftanın ardından geçen hafta perşembe günü vajinal ultrasonda bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum :) İnanılmaz bir duyguydu. ultrason görüntüsüne göre 5 hafta 5 günlük olduğunu söylediler. Geç döllenme olabilirmiş ve adeti düzensiz olan bayanlarda bu sıkça görülebiliyormuş.
Yarın tekrar kontrolümüz var, sürekli dua ediyorum ters giden birşey olmasın diye. Evet bebeğim planlı bir bebek değildi, sürpriz olmuştu bize ama biz onu istiyoruz, Allahım bize ve bizim durumumuzu yaşayan herkese sabır versin :)
Hanımlar herkese günaydınbebeğim için oda takımları bakıyorum ama karar veremedim ankarada tavsiye edeceğiniz mağzalar varsa lütfen yardımcı olun bana önerilerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkürlerrr..[/Qöncelikle merhaba ben de ilk bebeğime hamileyim ve iyi bir bebek odasının olmasını istiyordum fakat yaptığım uzun araştırmalar doğrultusunda bebek odasının ilk başta gerekli olmadığı kanaatine vardım çünkü zaten ilk aylarda bebek sürekli acıkıp uyandığı için yanında olması en sağlıklı oluyor ve bu yüzden sadece park yatak almaya karar verdim ve kıyafetlerini eşyalarını koyabileceğim en az üç kapılı bir dolap ve böylece ihtiyaçları doğrultusunda odayı şekillendirmeye karar verdim. üst komşum yeni doğum yaptı o da benim bu düşüncelerimi sonradan kendisi zaten dile getirdi. karar yine senin tabiki sadece yaptığım araştırmayı paylaşmak istedim inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?