Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

canım ALLAH bğışlasın bebeğini ...
bende oraya gidiyorum taner beye...biraz bilgi verirmisin bana...muayenesi bana çok aceleci geliyor birde pek yorum yapmıyor ...senin cinsiyeti öğrendiğinde hemen söyledi mi bana şak die dedi tuhafıma gidiyor biraz ...

Rana tsk ederm cnm allah seninkini de bağışlasın:) ben kader hanıma gittim taner bey yan tarafta onu görüyodum ama tanımıyorum. Benim bebeğimin cinsiyeti hemen belli olmadı 5 aylıkken söyledi kader hanım, öncesinde kız ama emin degılim demişti göstermedi. Sonrasında emin olunca kız dedi

Selam kizlar bende akay has. Basak hanima gidiyorum 29. Haftadayiz daha once fatih uni. Hastanesine gittim memnun kalmadim akay a basladim insallah dogumum da orada olucak fiyati hakkinda bilgisi olan varmi bu arada:)

Canım ilk hamile kaldığımda akay hastanesine gidiyordum doktoruum coşkun şimşir medicanaya geçince oraya devam ettim başak öndeşi pek tavsiye etmiyorlardı akayın ücreti 2750

Merhabalar kizlar.
Ben de 7.haftadayim, batikent bilgi hsstanesine gidiyorum. Simdilik memnunum aslinda da bu hastanede direk sezeryana yönlendiriyorlar diye duydum, o yuzden de son ana kalmadan bilgi edinmek istiyorum. Bu hastane ile ilgili tecrübesi olan var mi?

eryamanda oturan hamişler nerdesiniz.....?
selaaaaaam yeni fark ettim bu topic i bundan sonra takılırım burda, hala gebelik takibimi yaptıracak ve doğumu yapacak bir yer bulamadığım için üzgünüm. gerçi akropol den randevu aldım ağustos sonuna ama bilemiyorummmmm

canım medicana ya gidiyorum çok memnunum biraz tuzlu ama tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım baya karım oluyor tavsiye ederim.

Merhaba kizlar bende medicana ummu gulsum hanima gidiyorum hastaneyi tavsiye eden varmi aceppp

Canım bende medicana coşkun şimşire gidiyorum 33. haftadayım doktorum için bu hastaneyi seçtim daha önce akay hastanesindeydi medicanaya geçince bende medicanaya devam ettim şimdilik memnunum sıkıntı yok. sen kaçıncı haftadasın bu arada doğum fotoğrafçısı düşünüyor musun...?

Merhaba kızlar ben de ank dayım 27 haftam dayım etlik lokman hekim sebehat Hanım'a gidiyorum bura ya giden var mı ??

Merhaba canım tamamlayıcı dağlık sigortası Nı nasıl yaptırdın br kadar ödüyorsun bilgi verirmisin ??

mafree sağlık sigortası sadece medicanayla anlaşması var normalde medicanada doğum ücreti 3300 muayene ücretleride 185 lira bu sağlık sigortasına 2295 lira 10 taksit ödüyoruz tahlillerde ücret yok muayene ücreti sadece 12 lira. 6 kere muayene hakkın oluyor bize baya avantajlı geldi yani

Benim ki daha 10 haftalik fotografci istiyorum fakat fiyatlar konusunda bilgim yok sizin varmi cok mu pahali acaba

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 2 haftadır takip ediyorum bu sayfayı ama daha yeni yazmak kısmet oldu. 6+4'teyiz :) Benim hamileliğimi öğrenişim ve bu 1 aylık süreç çok stresliyli.

İlk olarak kendim test yaptığımda sonuç pozitifti. 2 gün sonrasında Etlik Zübeyde Hanım'a gittim. SAT'a göre o gün 6 haftalıktı. Kan tahlilleri yapıldı, Vajinal ulrason ile bakıldı kese göründü, 1 hafta sonra kontrol istendi. O zamana kadar herşey normaldi. Kontrole gittiğimde tekrar vajinal bakıldı kesede bebek görünmüyor boş gebelik, kürtaj için yatış vereceğiz dediler. Dünyam başıma yılıkdı, yatmak istemedim, ağlayarak doktorun odasından çıktım Eşim sakin olmamı başka bir doktora gitmemizi söyledi.

Ertesi gün Gülhane'ye gittik. Muayene yapıldı, ultrason bakıldı. Ultrason uzmanı kesenin henüz çok küçük olduğunu, bebeğin görünmemesinin normal olabileceğini söyledi. 1 hafta sonra kontrole gel ona göre karar veririz ne olacağına dediler.

Stresli, uykusuz kabuslarla geçen 1 haftanın ardından geçen hafta perşembe günü vajinal ultrasonda bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum :) İnanılmaz bir duyguydu. ultrason görüntüsüne göre 5 hafta 5 günlük olduğunu söylediler. Geç döllenme olabilirmiş ve adeti düzensiz olan bayanlarda bu sıkça görülebiliyormuş.

Yarın tekrar kontrolümüz var, sürekli dua ediyorum ters giden birşey olmasın diye. Evet bebeğim planlı bir bebek değildi, sürpriz olmuştu bize ama biz onu istiyoruz, Allahım bize ve bizim durumumuzu yaşayan herkese sabır versin :)

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun, iyiki tek hastaneyle yetinmeyip başka yere gitmişsin, Allah bebişine sağlık sıhhat versin

Hanımlar herkese günaydınbebeğim için oda takımları bakıyorum ama karar veremedim ankarada tavsiye edeceğiniz mağzalar varsa lütfen yardımcı olun banaönerilerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkürlerrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…