Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Ben hamilelikten once gittim bin pisman oldum. Asiri derece kiloya takik bir insan. Cok suratsiz. Hamile arkadasimi mesai disi telefon ettigi icin azarlayan bir insan. O arkadasima estetik dikis diye normal dikis atmis, boyle bir insan.
Ikimiz de memnun kalmadik. Arkadasim ozelsigortasinin buyuk bolumunu ona muayenelerinde harcadigi icin bu doktorda dogum yapmak zorunda kaldi.
Biz memnun degildik. Belki memnun olanlar vardir.

sincan koru hastanesinde doğum yaptım hiç bir şeyinden memnun kalmadım hiç tavsiye etmiyorum

Merhaba,bende ilk doğumumu Zekai Tahirde yaptım ,şimdi 2,gebeliğim tekrar oraya gidiyorum ama arayış içerisindeyim başka nereye gidebilirim diye..veni vidi nasıl ?yeterli mi acaba ameliyat ve yenidoğan ünitesi şartları falan...

ylul - merhaba tekrar ben Zekai tahire gitmiyorum bu gebelikte memnun kalan var tabi ben kalmadım.herkesin bi doğum hikayesi var elbette. Veni vidi yeni doğan ünitesi var şartları cok cok iyi internetten araştırabilirsin:) benim ki sezeryan olacak ilk kızım öyle olduğu için, kader hanıma gidiyorm ben cok memnunum anlayışlı ve şevkatli biri acıkcası, 33 haftalık gebeyim 37 inci haftada alalım dedi carsamba günü nst ler başlayacak, rabbim sana da herkese de hayırlı saglıklı evlatlar versn cnm

merhabalar günaydın ben de ankaradayım. 19. haftamızdayız. oğlumuz olacakmış inşallah. ben medicanaya ümmügülsüm hanıma gidiyorum. en sonki kontrole gidişimize kadar memnun değildim muayene çok kısa ssürüyordu. doktorun çok hastası vardı.en sonkinde muayene odasında biraz daha uzun kaldık.2li test yaptırmıştık 3lü teste gerek görmedi. Allah izin verirse haftaya ayrıntılı ultrasona gideceğim.inşallah bir problem çıkmaz

Meraba hanımlar. Ben son 3 haftadır zekai tahire gidiyorum kızım erken gelmeye niyetlendiği için 3 gün özel odasında kaldık oranın. ama doğum için ayrı odaları da varmış diye duydum hem eşim girebiliyormuş hem sancıyı ayrı çekebiliyormuşsun falan filan.. acaba yakın zamanda orda doğum yapan ya da bilgisi olan var mı aranızda acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirimm

Canim ogrenirsen muhakkak yaz bende cok merak ediyorum. Madem gidiyorsun doktoruna hastaneye sor kesin yaniti sana onlar verirler.

kızlar kafam çok karışık nolur bana yardım edin,uzun zamandır balgat koru hastanesine gidiyorum ümit beyden çok memnunum 21 haftalık hamileyim ama hastane hiç içime sinmiyor medicana yada güven hastanesinde doğum yapmak istiyorum bu iki hastaneden doktor tavsiyesi istiyorum sizlerden lütfen yardımcı olun kızlar

Canim ogrenirsen muhakkak yaz bende cok merak ediyorum. Madem gidiyorsun doktoruna hastaneye sor kesin yaniti sana onlar verirler.

Bayanlar bugün hastanedeydim alabildiğim kadar bilgi aldım. Vip doğum odaları kesin olarak kalkmış,başhekimlik gelen taleplerle de ilgilenmiyormuş hastane çalışanları bile 'hayır' yanıtı alıyorlarmış. Tekli sisteme geçilmiş;tek tip oda ve günlük oda ücreti 90 lira. Eşlerin giriş çıkışları artık kesin çizgilerle çizilmiş ziyaret saati dışında giremiyorlarmış. Bunu duyduktan sonra görevli personelle atışmaya başladım,gece doğum yaparsak adam çocuğunu görmek için ertesi günü mü bekleyecek dedim,rica edersiniz durumlar uygunsa belki dedi... Sancımızı yalnız çekebileceğimiz herhangi bir seçeneğimiz yokmuş topluca sancı çekmeye mahkummuşuz. Peki bu sistemin yanlış olduğunu siz görmüyormusunuz dedim insan baştan korkuyor o kadar kadını birarada sancı çekerken görünce dedim ve üstüne azar işittim : empati yapmalıymışız (!) hepimiz aynı durumdaymışız falan filanmış. Ha bir de açık açık söylediler aman aman bi ilgi beklemeyin diye. Yani durum bu. Acaba tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bi hastane var mı acaba ? :)

ben sincan koruda 4,5 ay önce 1200 tlye doğum yaptım ,ankaradaki en uygun fiyatlı özel hastane o sanırım ama çok memnun kaldım ben ,istersen bi araştır

Ben de özel mamak veni vidi hastanesinde doğum yapıcam ücret 1000 tl, 34 haftalık hamileyim bugun nst ye girdm herşey normal ama biraz bebek zayıf dedi doktor 2100 kilosu beslenmeme dikkat ediyorum ama daha ne yapmalıyım bilemiyorm, ilk doğumum zekai tahirde oldu özel odada kalmıştım 2008 de 200 tl vermiştk o zaman herşey değişmiş ama

ben sincan koruda 4,5 ay önce 1200 tlye doğum yaptım ,ankaradaki en uygun fiyatlı özel hastane o sanırım ama çok memnun kaldım ben ,istersen bi araştır
Senin minnaklar ne kadar buyumus ne kadar tatli olmuslar 41 kere masallah

Benim oglusum da uzatmalara oynuyor, takvim bitti ama hala icerde

Selamlar kizlar
Gun sayanlara sabirlar, hayirli dogumlar. Anneciklerden de yardim istiyorum. Bebegimin 1.ay kontrolu icin goturecek ve sonrasinda da rahatlikla devam edebieegimz bir cocuk dr.u ariyorum bu konuda bigisi olanlar bna yardimci olabilrse cooook sevinirim.

Merhaba.akay hastanesi doktorlari gayet ii ben memnunum.medicanaya gttim orasi resmen ticaret yuvasi olmus yalandan tahlili cok zaten giden bidaha gitmiyor.hrs de ki doktor iyi ama anlasman yoksa pahalli olabilir.korudaki cocuk doktorlarinida tavsiye eden arkadaslarim var.ama en iyisi arastrdigim kadariyla kizilayda prof.vedat koseoglu ama bize ucrti cok geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…