- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.261
selam kızlar.ben fethıyede yasıyorum aılelm ankarada.20 haftalık hamıleyken bebegmn sag akcıgerınde kıst tespıt edıldı.o yuzden dogumumu rıskı oldugu ıcın ankarada yapıcam.su an 29+2 deyım.18 mayısta nurı danısmana randevum var.bu doktora gıden var mı.memnun kaldınız mı
Ne oldu kisincan koru hastanesinde doğum yaptım hiç bir şeyinden memnun kalmadım hiç tavsiye etmiyorum
Herkese mrb ben de ankarada natoyolunda oturuyorm ilk doğum zekai tahirde oldu. Kızım şu anda 5 yaşında ikinci bebeği bekliyoruz 32 haftalık hamileyim, özel mamak veni vidi hastanesine gidiyorum, rabbim herkese yardım etsin hayırlı saglıklu evlatlarımız olsun inş
Meraba hanımlar. Ben son 3 haftadır zekai tahire gidiyorum kızım erken gelmeye niyetlendiği için 3 gün özel odasında kaldık oranın. ama doğum için ayrı odaları da varmış diye duydum hem eşim girebiliyormuş hem sancıyı ayrı çekebiliyormuşsun falan filan.. acaba yakın zamanda orda doğum yapan ya da bilgisi olan var mı aranızda acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirimm
Canim ogrenirsen muhakkak yaz bende cok merak ediyorum. Madem gidiyorsun doktoruna hastaneye sor kesin yaniti sana onlar verirler.
kızlar lina daki süheyla kılıç nasıl . giden memun kalan kalmayan var mı. lütfenn cevapp verirseniz mutlu olluruz
Canim ogrenirsen muhakkak yaz bende cok merak ediyorum. Madem gidiyorsun doktoruna hastaneye sor kesin yaniti sana onlar verirler.
Bayanlar bugün hastanedeydim alabildiğim kadar bilgi aldım. Vip doğum odaları kesin olarak kalkmış,başhekimlik gelen taleplerle de ilgilenmiyormuş hastane çalışanları bile 'hayır' yanıtı alıyorlarmış. Tekli sisteme geçilmiş;tek tip oda ve günlük oda ücreti 90 lira. Eşlerin giriş çıkışları artık kesin çizgilerle çizilmiş ziyaret saati dışında giremiyorlarmış. Bunu duyduktan sonra görevli personelle atışmaya başladım,gece doğum yaparsak adam çocuğunu görmek için ertesi günü mü bekleyecek dedim,rica edersiniz durumlar uygunsa belki dedi... Sancımızı yalnız çekebileceğimiz herhangi bir seçeneğimiz yokmuş topluca sancı çekmeye mahkummuşuz. Peki bu sistemin yanlış olduğunu siz görmüyormusunuz dedim insan baştan korkuyor o kadar kadını birarada sancı çekerken görünce dedim ve üstüne azar işittim : empati yapmalıymışız (!) hepimiz aynı durumdaymışız falan filanmış. Ha bir de açık açık söylediler aman aman bi ilgi beklemeyin diye. Yani durum bu. Acaba tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bi hastane var mı acaba ? :)
ben sincan koruda 4,5 ay önce 1200 tlye doğum yaptım ,ankaradaki en uygun fiyatlı özel hastane o sanırım ama çok memnun kaldım ben ,istersen bi araştır
rica ederim ,evet orası da var da orayı pek tavsiye etmiyorlarteşekkür ederim cevabın için araştırırım bakalım. Lokman hekim ler aha uygun diye duymuştum ama bilemedim şimdi
Senin minnaklar ne kadar buyumus ne kadar tatli olmuslar 41 kere masallahben sincan koruda 4,5 ay önce 1200 tlye doğum yaptım ,ankaradaki en uygun fiyatlı özel hastane o sanırım ama çok memnun kaldım ben ,istersen bi araştır
Selamlar kizlar
Gun sayanlara sabirlar, hayirli dogumlar. Anneciklerden de yardim istiyorum. Bebegimin 1.ay kontrolu icin goturecek ve sonrasinda da rahatlikla devam edebieegimz bir cocuk dr.u ariyorum bu konuda bigisi olanlar bna yardimci olabilrse cooook sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?