Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Ben de Ümit Hoca'ya gitmiştim. için rahat olsun hastane çalışanları,hemşireler son derece ilgili. Çok memnun kaldım. Normal doğum yaptım Ümit hoca sayesinde. Çok ilgili, sıcakkanlı bir doktor. Güven hastanesin de yakın arkadaşım doğum yaptı bin pişman oldu. Bence Ümit hoca'dan vazgeçme. Bebişini sağlıkla kucağına al inşallah.

Merhaba arkadaslar,

33 haftalik hamileyim ve ankaraya yeni geldim. Dogumum burada olacak ama doktor ve hastane konusunda bir bilgim yok. Ilki sezeryan oldugu icin buyuk olasilikla bu da oyle olacak. Akay hastanesini iyi diye duydum. Buradan sezeryan icin onerebileceginiz doktor var mi? Tavsiylerinizi bekliyorum.
Herkese hayirli dogumlar

ben ümit hocadan memnunum ama hastane düşündürüyor beni sanki medicana yada güven hastanesi daha donanımlı geliyor,balgat koruda yeni doğan ünitesinde bebek Allah korusunda ters giden bir durumda sadece 1 gün kalabiliyormuş,daha fazla kalması gerekirse ek ücret istiyorlarmış yada sincan koruya gönderiyorlarmış çünkü oranın yeni doğanı ücretsizmiş,böyle bir durum olursa Allah korusun zaten yeni doğum yapmış olucam,ordan oraya rezillik çekmek istemiyorum

Medicana yada güvende yeni doğan ünitesinde bu tür ekstra bi ücret almıyorlar,bu hastanelerde tavsiye edebileceğiniz doktor varmı?

Kızlar bende aranıza yeni katıldım geçende yazmıştım ama cevap veren olmadı Medicana yada Güven hastanesinden doktor arıyorum,kurum anlaşmamız olduğu için bize kolaylık olucak ama doktor bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?

22 haftalık hamileyim artık düzenli bir şekilde aynı doktora gitmek istiyorum

Merhaba,doğumunuz gerçekleşdimi merak ettim :) bende medicanada Süleyman hocanın adını duymuştum,ona gitmeyi istiyorum size sormak istedim

Canım ben 27 haftalık hamileyim akay hastanesi coşkun şimşire gidiyordum sonra doktorum medicana ya geçti medicanın fiyatları yüksek gelince bıraktım lokmana gittim ama mecburiyetten lokmandan hiç memnun kalmadım suyun az dediler erken doğum olabılır dediler çok korktum şimdi medicana ya devam edıorum coşkun şimşir hocayı tavsiye ederim işinde 1 numara

canım lokman hekimde didem hanım bayaa iyi ilgili bir doktor diye okumuştum bu topikten birkaç kişide oraya götürüyo bildiğim kadarıyla nasılsın bu arada büyüdü mü bebişin

Senin minnaklar ne kadar buyumus ne kadar tatli olmuslar 41 kere masallah

Benim oglusum da uzatmalara oynuyor, takvim bitti ama hala icerde

tatlım nasılsın merak ettim seni geldimi bebişin umarım sağsalim kucağına almışsındır

KIZLAR BU ARADA BEN İLK SİNCAN KORUDAYDIM SEDA HANIMDA İYİ BİR DOKTOR İLGİLİ BEN MEMNUNDUM AMA BENİM KIZCEM BAYRAMDA DOĞACAĞI İÇİN OLAMAYABİLİRİM DEDİ ŞU AN LOKMAN HEKİMDEYİM

slmlar bende ankaradayım ve hastane konusunda karar vermiş deilim öncelikle özel doktora idiyorum ve doktorumun girmesini istiyorum doguma.
hastane fiyatlarını ve donanımlarını bimiyorum yardımcı olurmusunuz???

arkadaşlar belki haberi olamayan vardır diye paylaşmak istedim. ben şans eseri öğrendim çünkü. mafre sigortanın medicana ile anlaşması var. ben geçen hafta sigorta yaptırdım 420 tl tamamlayıcı sağlık sigortası 1875 tl doğum paketi. devlet destekli olduğu için %15 ini iade ediyorlar maaşınızda. sadece epidural için ve refakatçi için para veriyorsun. epidural 300 tl refakatçi günlük 30 tl. onun dışında 6 muayene için her gidişte 12 tl ödüyorsun tahlil tetkik ücretsiz.
ben 36. haftada doktorum tatile gideceği için mecbur doktor değiştirmek zorunda kaldım, sağolsun türkan örnek beni kabul etti.

tamamlayıcı sağlık sigortası için internette araştırma yapabilirsiniz.

bu arada doktor bana sezeryan genel ameliyathanede dedi. ben tam bilmiyorum ama genel ameliyathane olunca aynı anda başka ameliyatlarda oluyormu. medicana da doğumla ilgili bilgisi olan cevap yazarsa sevinirm.

Merhaba,
Bu tamamlayıcı sigortasını tam olarak anlayamadığım ; siz sigortayı 420 TL'ye yaptırdınız ve bu poliçede 1.875 TL doğum paketi var; bu paket kapsamında 6 kez muayene olabiliyorsunuz her bir muayene için 12 TL ödüyorsunuz ve doğumunuz orada gerçekleşiyor, doğumda ise epidural ve refakatçi dışında hiç para vermiyorsunuz öyle mi?
Toplam doğum paketi 1.875 TL ise eğer; bu paketin üzerinden kalan parayı sizden almazlar mı? Örneğin doğum toplamda 3.875TL olsun (doğum fiyatlarını bilmiyorum) 3.875-1.875= 2.000TL; yani kalan 2.000 TL'yi sizden almayacaklar mı?

Son düzenleme:

sadece epidural ve refakatçi parası başka para yok. ben de inanmadım ilk başta çünkü fiyat bilgisi için gittiğimde hiç bundan bahsetmediler. mafre türkiye genelinde anlaşma yaptığı için bu fiyatmış. yani doğum bana 420+1875+300+60 tl ye gelecek. devlet 420+1875 in %15ini maaşıma iade edecek. parayı 10 taksit veya peşin ödeyebiliyorsun.

medicanayı arayıp mafre tamamlayıcı sağlık sigortası ile doğumla ilgili bilgi almak istiyorum derseniz size bilgi verirler. ben bu hafta perşembe ilk kez muayeneyi kullandım 12 tl ödedim renkli ultrason ve nst ye de girdim para vermedim doğum paketi sayesinde. gelecek hafta perşembe için randevu aldım 6 kez muayene hakkımdan düşmüyor çünkü sgk 10 gün içinde aynı konuda muayene girişine izin vermiyor kontrol olarak geçiyor. yani 2 haftada 1 muayene hakkım gidiyor.

Güzel bir uygulama gerçekten, bilgi için çok teşekkür ederim; hayırlı doğumlar

canım bende şuan veni vidi ye dr taner akçal'a gidiyorum ... doğumuda orda düşünüyorum ... sen hangi dr a gidiyorsun ... memnunmusun ... biraz bilgi verirmisin ... ben henüz 13 haftalığım yeni başladım yani ...

Canım bende medicana coşkun şimşire gidiyorum fiyatlar çok tuzlu bende sağlık sigortası araştırdım ama bir iki yıllık süre istiyorlar diye biliyorum böyle başvurunca hemen yararlanıyorsan bende yaptırmak isterim.

Evet ben yaptırdığım hafta kullandım önceden sigortam da yoktu. Bu Sigorta'da bekleme süresi yok

Merhabalar,
ben de koru hastanesine gidiyorum.merak ettim; odalara hastane tarafından süsleme yapılıyor mu? normal doğum ücreti, oda vs. ne kadar ödediniz? bilgi verirseniz sevinirim...

gittim tatlım doktor cok raatlattı korkulcak bırsey yok dedı sukurler olsun.dogumum ankarada olcak ama ztb akkında topıctede ıyı seyler duymadım ama doktor ztb de.o kafama takılıyor

canım bende doğumu ztb de yapıcam allah izin verirse,ben aşılamamı orda yaptırmıştım,ve ilk aşılmada hamile kaldım,çok menmun kalmıştım ,inan o hastanenin asistanları bile normal diğer hastanedeki uzmanlardan daha tecrübeli ve çok daha ii,şuanda malesef izin sıkıntım olduğu için önemli testlerde ztb ye gidiyorum,rutin kntrollerde sincan nafiz körez in akşam muayenelrine gidiyorum.

benim yakınlarımda doğum yaptı orda çok menmun kaldılar,bence işlerini çok profosyenelce yapıyorlar,düşünsene doğum evi sonuçda günde kaç tane doğum yaptırıyorlar sayısı belli değil,üsstelik diğer hastanelerde gebe veya bebek sorunlu olursa beceremezlerse ya etlik zübeyde hanım yada ztb ye gönderiyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…