- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.281
kızlar kafam çok karışık nolur bana yardım edin,uzun zamandır balgat koru hastanesine gidiyorum ümit beyden çok memnunum 21 haftalık hamileyim ama hastane hiç içime sinmiyor medicana yada güven hastanesinde doğum yapmak istiyorum bu iki hastaneden doktor tavsiyesi istiyorum sizlerden lütfen yardımcı olun kızlar
Ben de Ümit Hoca'ya gitmiştim. için rahat olsun hastane çalışanları,hemşireler son derece ilgili. Çok memnun kaldım. Normal doğum yaptım Ümit hoca sayesinde. Çok ilgili, sıcakkanlı bir doktor. Güven hastanesin de yakın arkadaşım doğum yaptı bin pişman oldu. Bence Ümit hoca'dan vazgeçme. Bebişini sağlıkla kucağına al inşallah.
Bende devletten umudu kesip Medicanaya gittim ve iyikide gitmişim. Doktorum çok ilgili ve işinin ustası Bende Mayısta anne olucam Medicanada yaptırıcam kesinlikle. Doktorum Süleyman Beyde isteyen olursa gözüm kapalı önerebilirimm
Kızlar bende aranıza yeni katıldım geçende yazmıştım ama cevap veren olmadıMedicana yada Güven hastanesinden doktor arıyorum,kurum anlaşmamız olduğu için bize kolaylık olucak ama doktor bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?
22 haftalık hamileyim artık düzenli bir şekilde aynı doktora gitmek istiyorum
canım lokman hekimde didem hanım bayaa iyi ilgili bir doktor diye okumuştum bu topikten birkaç kişide oraya götürüyo bildiğim kadarıyla nasılsın bu arada büyüdü mü bebişinSelamlar kizlar
Gun sayanlara sabirlar, hayirli dogumlar. Anneciklerden de yardim istiyorum. Bebegimin 1.ay kontrolu icin goturecek ve sonrasinda da rahatlikla devam edebieegimz bir cocuk dr.u ariyorum bu konuda bigisi olanlar bna yardimci olabilrse cooook sevinirim.
Senin minnaklar ne kadar buyumus ne kadar tatli olmuslar 41 kere masallah
Benim oglusum da uzatmalara oynuyor, takvim bitti ama hala icerde
arkadaşlar belki haberi olamayan vardır diye paylaşmak istedim. ben şans eseri öğrendim çünkü. mafre sigortanın medicana ile anlaşması var. ben geçen hafta sigorta yaptırdım 420 tl tamamlayıcı sağlık sigortası 1875 tl doğum paketi. devlet destekli olduğu için %15 ini iade ediyorlar maaşınızda. sadece epidural için ve refakatçi için para veriyorsun. epidural 300 tl refakatçi günlük 30 tl. onun dışında 6 muayene için her gidişte 12 tl ödüyorsun tahlil tetkik ücretsiz.
ben 36. haftada doktorum tatile gideceği için mecbur doktor değiştirmek zorunda kaldım, sağolsun türkan örnek beni kabul etti.
tamamlayıcı sağlık sigortası için internette araştırma yapabilirsiniz.
bu arada doktor bana sezeryan genel ameliyathanede dedi. ben tam bilmiyorum ama genel ameliyathane olunca aynı anda başka ameliyatlarda oluyormu. medicana da doğumla ilgili bilgisi olan cevap yazarsa sevinirm.
Merhaba,
Bu tamamlayıcı sigortasını tam olarak anlayamadığım ; siz sigortayı 420 TL'ye yaptırdınız ve bu poliçede 1.875 TL doğum paketi var; bu paket kapsamında 6 kez muayene olabiliyorsunuz her bir muayene için 12 TL ödüyorsunuz ve doğumunuz orada gerçekleşiyor, doğumda ise epidural ve refakatçi dışında hiç para vermiyorsunuz öyle mi?
Toplam doğum paketi 1.875 TL ise eğer; bu paketin üzerinden kalan parayı sizden almazlar mı? Örneğin doğum toplamda 3.875TL olsun (doğum fiyatlarını bilmiyorum) 3.875-1.875= 2.000TL; yani kalan 2.000 TL'yi sizden almayacaklar mı?
sadece epidural ve refakatçi parası başka para yok. ben de inanmadım ilk başta çünkü fiyat bilgisi için gittiğimde hiç bundan bahsetmediler. mafre türkiye genelinde anlaşma yaptığı için bu fiyatmış. yani doğum bana 420+1875+300+60 tl ye gelecek. devlet 420+1875 in %15ini maaşıma iade edecek. parayı 10 taksit veya peşin ödeyebiliyorsun.
medicanayı arayıp mafre tamamlayıcı sağlık sigortası ile doğumla ilgili bilgi almak istiyorum derseniz size bilgi verirler. ben bu hafta perşembe ilk kez muayeneyi kullandım 12 tl ödedim renkli ultrason ve nst ye de girdim para vermedim doğum paketi sayesinde. gelecek hafta perşembe için randevu aldım 6 kez muayene hakkımdan düşmüyor çünkü sgk 10 gün içinde aynı konuda muayene girişine izin vermiyor kontrol olarak geçiyor. yani 2 haftada 1 muayene hakkım gidiyor.
Ben de özel mamak veni vidi hastanesinde doğum yapıcam ücret 1000 tl, 34 haftalık hamileyim bugun nst ye girdm herşey normal ama biraz bebek zayıf dedi doktor 2100 kilosu beslenmeme dikkat ediyorum ama daha ne yapmalıyım bilemiyorm, ilk doğumum zekai tahirde oldu özel odada kalmıştım 2008 de 200 tl vermiştk o zaman herşey değişmiş ama
canım benım ne yaptın gittin mı doktora bebek nasıl
arkadaşlar belki haberi olamayan vardır diye paylaşmak istedim. ben şans eseri öğrendim çünkü. mafre sigortanın medicana ile anlaşması var. ben geçen hafta sigorta yaptırdım 420 tl tamamlayıcı sağlık sigortası 1875 tl doğum paketi. devlet destekli olduğu için %15 ini iade ediyorlar maaşınızda. sadece epidural için ve refakatçi için para veriyorsun. epidural 300 tl refakatçi günlük 30 tl. onun dışında 6 muayene için her gidişte 12 tl ödüyorsun tahlil tetkik ücretsiz.
ben 36. haftada doktorum tatile gideceği için mecbur doktor değiştirmek zorunda kaldım, sağolsun türkan örnek beni kabul etti.
tamamlayıcı sağlık sigortası için internette araştırma yapabilirsiniz.
bu arada doktor bana sezeryan genel ameliyathanede dedi. ben tam bilmiyorum ama genel ameliyathane olunca aynı anda başka ameliyatlarda oluyormu. medicana da doğumla ilgili bilgisi olan cevap yazarsa sevinirm.
Canım bende medicana coşkun şimşire gidiyorum fiyatlar çok tuzlu bende sağlık sigortası araştırdım ama bir iki yıllık süre istiyorlar diye biliyorum böyle başvurunca hemen yararlanıyorsan bende yaptırmak isterim.
Ben de Ümit Hoca'ya gitmiştim. için rahat olsun hastane çalışanları,hemşireler son derece ilgili. Çok memnun kaldım. Normal doğum yaptım Ümit hoca sayesinde. Çok ilgili, sıcakkanlı bir doktor. Güven hastanesin de yakın arkadaşım doğum yaptı bin pişman oldu. Bence Ümit hoca'dan vazgeçme. Bebişini sağlıkla kucağına al inşallah.
Evet ben yaptırdığım hafta kullandım önceden sigortam da yoktu. Bu Sigorta'da bekleme süresi yok
gittim tatlım doktor cok raatlattı korkulcak bırsey yok dedı sukurler olsun.dogumum ankarada olcak ama ztb akkında topıctede ıyı seyler duymadım ama doktor ztb de.o kafama takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?