Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Rabbim analı babalı büyütsün inş canım o kadar güzel anlatmışsınki çok sevindim bende senin gibi herşeyi çok merak edenlerdenim doğumuma bir kaç gün kala böyle bir hikaye çok rahatlattı beni
bende lokman hekime gidiyorum ama sincana öyle kokular falan çol ilginç geldi ben doğum katını çıktım gezdim ama öyle şeylerden hiç bahsetmediler etliğemi özel acaba doğum ücretin ne kadardı umarım gelir görürsün ya bu mesejı olmadı oraya gidiim bende bayramda doktorumda izinli olacakmış zaten umarım görürsün msjımı umarım:26:

Merhaba bebek takımı aldınız mı bilmiyorum ama bende uzun bir süre bebek takımı baktım ve sitelerden seçimimi yaptım eğer ilgilenirsen tavsiye ederim.

Canım biliyorum biraz geç oldu ama malum bebekle uğraşmaktan çokbakamıyorum buralara. bu doğum tekniği yalnızca sebahat hanıma özel. lokmanhekimin diğer doktorları yapmıyor bunları. yine de umarım güzel geçmiştir doğumun.

sincan koruda sezaryen ile doğum yaptım. doğumum kötüydü sanırım o yüzden pek memnun kalmadım. doğumdan sonra vücudum bacaklarım ayaklarım iki kat şişti kıpırdayamadım bebeğimle de ilgilenemedim

kızlar merhaba,

Sİncan koru hastanesinde Meltem hanıma gidiyorudum kontrollerime. Cok memnundum aslında. ama neden oldugunu anlamadım beni her hafta kontrole cagırdı. En son yaptıgı tahlillerde de hepatit hastasısın dedi cıktı odadan. Meltem hanım cok ıyı bi doktor ama sincan koruda haftanın bazı gunleri aksamları calışıyo. Oda bizimle ilgilenmesini azaltıyo sanırım. hastane hakkında henuz bişey bilmiyorum. 3 boyutlu ultrasonla bakmıyorlar bebğime. bu hepatit bebeğime zarar verir mi bilmiyorum. Korkuyorum. Meltem hanım normalde HRS de. Hrs medicana gibi hastanelere gidip cok para vermek isteiyorum. Lokman hekim haricinde önerebileceğiniz hastane ve doktor varmı bayanlar.

hanımlar merhaba,
uzun süredir siteyi misafir olarak inceledim birçok bilgiye ulaştım ama artık üye olmamın ve katılmamın zamanının geldiğini düşündüm :)
ben de yeni hamile sayılırım 11 haftalığım şu an için Zekai tahir burak'a devam ediyorum cunku öncesinde bir dış gebelik geçirmiştim ve beni oraya sevkettiler ve bu olaydan 1 yıl sonra da kısırlık için tüplerimden ameliyat olmuştum yine oraya gittiğimden çok memnun kaldım hatta ameliyattan 20-25 gün sonra hamile kaldım o yüzden iyi bir yer gibi ama emin olamiyorum sonucta cok kalabalık ve bir kez gordugun doktoru bir daha ikinciye sansın varsa gorebiliyorsun...
sizden ricam bana kontrollerde ve kısmetse doğumda gidebilecegim kaliteli, hastaya deger veren vb. ozellikte bir hastane klinik vb onermeniz... mamak tarafında oturyorum bu arada, yani yakınlarda varmı boyle bir hastane bilmiyorum cok...
teşekkür ederim simdiden herkese hayırlı dogumlar :))

Ben de ayni hastanede epidural sezeryan oldum. Oyle sisme falan olmadi. Bunyeyle alakali sanirim. Hemsireler, doktor, hastane hepsinden menun kalmistim ben. Sikinti cekmene uzuldum

Sincanda 3 boyutlu bakiyorlar hep. Bu meltem hanimi da hic duymamistim. Acaba disaridan geliyor diye mi boyle

ben murat beye gidiyordum 3 boyutlu bakıyordu

Ben de ayni hastanede epidural sezeryan oldum. Oyle sisme falan olmadi. Bunyeyle alakali sanirim. Hemsireler, doktor, hastane hepsinden menun kalmistim ben. Sikinti cekmene uzuldum
evet hatırladım seni. yorumlarımızı sormuştun edlin ile ben aynı gün koruda doğum yapmıştık. sana fikirlerimizi yazmıştık.
iyi bir doğum geçirmene sevindim.

gecmiş olsun öncelikle neden memnun kalmadığını yazabiirmisin ben koru sincana gecmeyi düşünüyordum bide hangi doktor doğumuna girdi n ekadar ücret odedin paylaşırsan sevinirim :)

2 mayıs ta turgut özal da doğum yaptım, doktorum aylin hanım dı ama doğumuma girmedi, erken doğum oldu, plansız ve normal o nedenle ama ben yine de kırıldım kendisine çünkü istese kalabilirdi. Allah kısmet eder mi bilmem ama bir daha Aylin hanım ı düşünmüyorum, doktorluğu çok iyi, her aradığında, sorununda ulaşabiliyorsun ama sıcak değil ve çok aceleci neyse hastaneye gelirsek işte hastaneye laf edemeyeceğim. doğum konusunda gerçekten işlerini halletmişler. hemşireler, ebeler, hizmetliler bile işinin ehli. beni asistan Sevgi adında bir doktor doğurttu ama çok iyiydi sağolsun. hemşireler de çok ilgli ve bilgili. kolay gelsin. Allah tamamına erdirsin.

slm, ben de sigorta hakkında bilgi edindim ancak 20 haftalık hamileyim ve 6 muayene hakkının yeterli olup olmadığı konusunda tereddütlerim var. Sizin için yeterli olmuş muydu?

gecmiş olsun öncelikle neden memnun kalmadığını yazabiirmisin ben koru sincana gecmeyi düşünüyordum bide hangi doktor doğumuna girdi n ekadar ücret odedin paylaşırsan sevinirim :)

bu bana özel bir durum oldu yani herkes benim gibi doğum yapacak diye birşey yok. ben çok şiştim son haftamda da doğum sonrasında da. korkunçtum yani. hala da kilolarım duruyor. ilk 1 hafta 13 kg verdim bu ödemdi. aldığım 12 kg da hala duruyor. 25-26 kg almıştım ben. tansiyon ilacı aldım son hafta sanırım bu kötü etkiledi. belki tansiyon ilacı vermeseydi daha iyi olabilirdi. bilemiyorum artık.

odaları dardı. bunu sevmedim. bunaltıcıydı yani.

doktorum murat gözükücük. genelde sincanda bayan doktor tercih ediliyordu o yüzden doktorum çok yogun değildi çok sıra beklemezdim kontrollerde.

1200tl idi . Tsk indirimi ile 1080 ödedik.

sincan lokman hekimde bayramda doğum yapacak bi arkadaş vardı acaba nasıl gecti doğumu hemen yazamaz ama inşallah bizlerle paylaşır:)

slm kızlar kırkımız çıktı şükür benim doğumda zordu anca toparlanabildim haber vereyim dedim hamilelikte insan o kadar merak edip herşeyi öğrenmek istiyorki o durumu tedirginliği çok iyi bilirim elimden geldiği kadar ayrıntılı yazcam yinede sormak istediğiniz birşey olursa sorun seve seve anlatırım
ben ilk nafiz köreze gittim kızlar o kadar kalabalık bir hastaneki sapa sağlam gidip grip dönmüştüm insan nefes alamıyo o kalabalığa rağmen fatma hanımdı sanırım adı çok güleryüzlü bir doktordu ama hakkını yiyemem tebrik etmiştim çünkü günde ortalama abartmıyorum bi 80 hastaya falan bakıyordur
sonra sincan koruya seda hanıma gittim güler yüzlü anlayışlı bir doktor benim doğumum bayrama denk geleceği için olamam belki dedi ve mecbur terk ettim sonradan bir arkadaşıma önermiştim ama o çok yoğun olduğundan bahsetti hiç memnun kalmamış
daha sonra sincan lokman hekime gittim orası hakkında olumlu kadar olumsuz yorumlarda olduğunu bilerek şunu söyleyeyim kızlar doğumumdan bir gece önce her doğum kendine özel demişti hemşire ve doğumumdan sonra hak verdim ona neyse gelelim doktorlara
önce günnur hanıma gittim o ayrıldı aylin hanıma geçtim ben memnun kalsdım işini biliyo ilk başlarda hastane kalabalık geliyo korudaki gibi 3 boyutlu yok evet ama doğuma yakın sizi tanıdıkça çok rahatlatıyo özellikle normal doğum taraftarı olması beni onda karar kıldırmıştı ama onada doğumuma girmek nasip olmadı....
Bayramın ikinci günü sancım tuttu hastaneye gittik hiçbir açılma yok ama nişanım gelmişti neyse tekrar eve geldik gece artık 12dkde bir falan sancım nöbetçi doktorda nezih bey.... Neyse hazırlandık aradım hastaneyi gittik adam hemşireler o kadar sinir ettiki beni anlatamam gittim neden geldin dermiş gibi zaten yarı uyur hemşiresi muayene etti git evde sancını çek suyun gelince yada kanaman olunca gel dedi eğer sezeryan istemiyorsan... Ben tabi deli oldum tahmin edersiniz neyse eve geldik hadi dur bakalım durabilirsen...
Sabahı ettik o gün nöbetçi doktor pakize hanımdı hastaneyi ilk görmeye gittiğimizde ilk karşılaştığım doktordu çok sert görünmüştü bana doğumumda buna kalmiim demiştim eşime kader doğumumda ona nasip oldu iyikide olmuş....
Insan çok ön yargılı oluyo bazen onu anladım gittiğimde doktorda hemşirelerde değişmişti benim bebeğim dönmedi o yüzden sancım tavan yaptı tüm hastsneyi inlettim sezeryana alalım dedi istemedim odalarda duş var sıcak duş aldım istediğim zaman sürekli gelip odamı temizledi çalışanlar pakize hanım saat başı kontrole geldi o şekilde akşamı ettik saat akşam 6 civarı ben artık kardeşlerime tutunmuş yerlerdeyim nefes alıp veriyorum öyle görünce gel ıkınmayı deneyelim son bir saat olmazsa yapacak birşey yok dedi ve ben ıkınmaya başladım bebeğim hala dönmemiştii... Neyse doğum odasına aldılar beni açılmam normal pakize hanım kesiğimi attı iğnelerim vuruldu hala hiçbirşey için söz vermiyorum didemcim ama normal doğurmanı bende çok istiyorum dedi hemşire nagihan ve anestezist zehra hanım... ömrüm boyunca unutmayacağım iki kişi sağolsunlar onlar ve doktorumun cesaretleriyle normal doğum yaptım 27 saat sancıdan sonra.. Doğum sonrası kanlarımı bile nagihan temizledi üstümü giydirdi yemeklerimiz düzenli geldi erkek konusunda hassasım ben kendileri soruyo zaten kapı çalmadan girmiyorlar doğumdan sonrada ilgilerinden ben memnun kaldım ama diyorum ya nezih bey olsaydı o an aynı şeyleri yazarmıydım bilmiyorum yada irem hanım var doğum odasının hemen yanındaki odaydı benim kaldığım oda içerden ne biçim bağırıyordu kadına yazık bağırmayacaksın ıkınacaksın diye Işte böyle hanımlar....

Yazdıklarım gözünüzü korkutmasın ama normal doğum o kadarda zor değil sadece benim kızım dönmediği için sancı sürem çoktu ondan çok acı çektim inş siz kolaylıkla sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza uzun oldu biraz ama Umarım meraklarınızı giderebilmişimdir

öncelikle gözün aydın canım bebişini kucağına aldın çok şukur darısı başımıza ben de haftaya seda hanımdan randevu aldım koru ya ama koru nu doğum fiyatının 1800 lira olduğunu ögrendi şoka girdim resmen yinede randevumu aldığım için gidicem merak ettım o kadar doğum parası alıyolar hizmeti nası diye:)bu arada normal doğum istiyorum bende mesajından acaba pakize hanıma gitsem mi diye düşünüyorum acıkçası bi kaç sorum olucak eğer bebişin den çalmazsam o değerli vaktini yanıtlarsan sevinirim:)lokman da doğum parası ne kadar verdin diyelim o gun doktorun nöbetçi değil arasan ücret karşılığı geliyormu.nezih beye 2 kere gitmiştim bensonra bıraktım çok kısa sürüyodu muayne ama pakize hanımı deneyebilirim seninle birlikte yeni lokmana biraz ısındım herkez gitme diyordu çunku..bende biraz uzun yazdım k.i.b.

bende 1200dü tatlım tutulunca fiyatı arttırmışlar koruda çok fırsatçı bu özel hastaneler yaaa
tani canım ne demek bende zamanında az araştırıp az hastane değiştirmedim yaziim tatlım ben doğuma 1 gece yatış 600 verdim refakatçi dahil bir geceyide doğurduğundan itibaren hesaplıyorlar o hoşuma gitmişti ben sabah 8de girişimi yaptım 7de doğurdum akşam erkesi akşam 7ye kadar sayıyorlar bir günü...
eğer sabah doğum yaparsan doktorun doğumuna giriyor canım akşam yada hafta sonu başka doktor istemezsende 300tlcik bir fiyat farkı alıp öyle geliyor doktorun..
ben memnun kaldım aylin hanımıda pakize hanımıdsa öneririm pakize hanımın daha sakin aylininki biraz kalabalık gittiysen görmüşsündür sırayı zaten tabi kişiden kişiye değişir ama ben o kadar para verme derim korunun doğum katını sevmemiştim ben sen git gezmek istiyorum de bide lokmanınkini gez kararını ver inş Rabbim kolay doğum nasip eder canım

allah razı olsun cevap yazmışsın hemen epudral olmadı sanırsam seninki çünkü fiyatı çok uygun geldi bana koruda epdral li fiyatı bu.valla pakize hanıma gitmeyi ve doğumu orada yapmayı düşündüm açıkcası kaç haftalıkken gitsem kabul ederler acaba sanırsam sen geç gitmiştin sorun olmadı değilmi neden geldin falan demediler:)şu an devlete gidiyorum memnunum ama doğumu gittiğim hastanede doğum yok kontrol var çayyolun da doktorumu da cok seviyorum.bugün de bi tanıdığım hiç düşünme atatürk hastanesine git dedi orasıda 12.haftaya kadar alıyormuş geç kaldım artık sancım tutunca ya direk atatürk hastanesi yada lokmana gidicem bakalım hala araştırmaya devam:)çokk teşekkür ederim güle güle büyüt bebeğini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…