Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Ankarali hamisler ve hamis adaylari, Allah hepimizin kalbine gore versin. Bende 19. Haftamdayim. Koru balgata, umit hocaya gidiyorum. Memnunum. Dogumdan cooook cok cok korkuyorum. Netcem bilemiyorum. Benim gibi tirsak var mi? Onu ogrenmek istiyorum:)

Kizlar merhaba. Konunun nerdeyse her sayfasını okudum :) 10 haftalık hamileyim. Başak Hanım'a gitmeyi ve dogumu akay da yapmayı düşünüyorum. Ama kafamda bı dünya soru var, herseyin en iyisi olsun diye kafayı yicem sanırım :))
Akay ve başak Hanim ile ilgili tecrübeleri olanlar paylaşırsa çok sevinirim. Normal doğumdan yana mı mesela. Bununla ilgili bir yorum göremedim topicte

19 haftalık hamileyim Sincan Koru Murat hocaya gidiyorum çok memnunum 10 ve 15 arası kanamalı oldu ama şu an gayet iyiyiz çok şükür. merak ettiğim niye hala bebişi hissetmiyorum ilk bebek dua edin. siz nasıl ve ne zaman hissettiniz? karnımda ara ara sol tarafta kıpırtılar oluyor ama bebek olduğunu nasıl anlarım_????

canım bende sizcan koruya gidiyorum ama seda hanıma çok da memnunum :))ben 17.haftamda başlamıştım hissetmeye hala tepikliyo yawrum kıpırdak oğlum benim:))sende hissedersin canım merak etme kilo durumuna ve bebeğin rahimdeki duruşuna göre azalıp artıyormuş hissetme olayı sabret :))dünyanın en güzel şeyi o tekmeleri hissetmek ayaklarını yerim ben bebişlerin:)k.i.b.

Merhaba ben de bu sigortadan yaptırmak istiyorum. 21 haftalık gebeyim Türkan Hanım beni kabul eder mi bu sigortayla gidersem?

Ankarali hamisler ve hamis adaylari, Allah hepimizin kalbine gore versin. Bende 19. Haftamdayim. Koru balgata, umit hocaya gidiyorum. Memnunum. Dogumdan cooook cok cok korkuyorum. Netcem bilemiyorum. Benim gibi tirsak var mi? Onu ogrenmek istiyorum:)

Ben nedense, cahil cesareti midir nedir hiç korkmuyorum;
normal doğum yaptırcak doktor buluruz inşallah :)

Hem korksan da bir faydası yok, o çocuk bir şekilde çıkacak

18'den sonra hissediliyormuş, ben de 19 gibi hissetmiştim, bazı hamilelerde 20-22 olabiliyormuş, panik yapmayın.
Gerçi o hissettiğiniz kıpırtılar büyük ihtimal bebektir :)
İlk gün emin olamıyor insan, sonra güçlenince çok mutlu oluyor

Kızlar merhaba bende ankaradayım ama burayı pek bilmiyorum Sincanda lokman hekimle başladım ama Koru yu düşünüyorum artık herkes çok memenun umarım bir aksilik olmaz:44:

kızlar merhabalar
bende ankaradayım yenı tasındım cag hastanesı erol hocaya gıdıyorum cok memnunum aklınızda olsun
bırde hastane odası suslemesı ıstıyorum bıldıgınız ıkıncı elde olabılır satan yada yapan varmı bu arada 31 haftalık hamıleyım

Ben de Ankara da yasiyorum ve 10 haftalik hamileyim. Burada kendim gibi hamile arkadaslarla tanismak,bu süreci paylaşımlar yaparak zevkli bir sekilde gecirmeyi istiyorum. Su anda hala kafamda bir cok tereddut var. Doktor, hastane konusunda hala emin degilim ilk once regl gecikmelerinden sikayetci olup gaziye gittim orada surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim 6+1 di. Ilk tahlillerimi de gazide verdim. Bu arada da 29 mayis hastanesinde nesrin hanima gittim. İçim ısındı, doktorumu sevdim. Fakat 2 gun once ter, bas donmesi, kramplarla birlikte kahverengine dönük bir akıntım oldu ve telefonla ne nesrin hanima ne de hastanedeki hic bir doktora ulasamadim en sonunda gittim hastaneye neyseki bebeğim iyiydi banada istirahat verdiler. Cok korktum umarim saglikla bebisimi kucagima alirim. Sizler boyle seyler yasadiniz mi. Tavsiyeleriniz neler? Bu süreçte onerilerinizi merakla bekliyorum.

2 ay önce genel muayene amacıyla doç. dr. nermin köşüşe gittim. benim rahim duvarımda polip olduğunu, yine de emin olmadığını söyledi ve bir sonraki regl dönemimde gelmemi söyledi. Ben de kendisi doçent olduğu için güvendim. İkinci gidişimde 5 mm büyüklüğünde polip gördüğünü söyledi. Bu polipin gebelik durumunda ya düşüğe, ya dış gebeliğe neden olacağını yada olumsuz sonuç doğurmayacağını söyledi. Bunun için de ameliyat olmam gerektiğini anestezi doktorunun beni görmesi gerektiğini hastanede uzun işlemler sonucu ameliyatla polipi alacağını söyledi. Ben de ameliyat önemli bir olay olduğu için biraz araştırdım ve annemde de polip olduğunu öğrendim ve polipin ameliyata gerek olmadan makasla kolay bir işlem sonucu (ameliyat tarzı bir olay olmadan) alındığını öğrendim. Sonra emin olmak için devlet hastanesinde tavsiye edilen iyi bir doktora gittim. Ultrasonla muayene sonucunda bende kesinlikle polip olmadığını söyledi... Bu durum bana insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu ve tesadüfen yaşadığımızı; aslında özel doktora da gitsen profa doçente de gitsen sonuçta doktorun vicdanın önemli olduğunu gösterdi. İnsan hayatının doktorun dosyasında ameliyat yazılmasıyla ilintili olması çok acı. Maalesef tatsız bir durum. Bu arada benim 2 ay bu sebepten moralim bozuldu sıkıntı yaşadım ve 400 lira gibi bir param boşa gitti. Ben kesinlikle başta özel hastaneleri, çok gerekli olmadıkça, kadın doğum doktoru doç. dr. nermin köşüş hanımı tavsiye etmiyorum.

Merhabalar arkadaşlar,

Ben de Ankara'da yaşıyorum ve 33 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından beri TOBB Hastanesine devam ediyorum ve doktorum Cemil KAYA. Bebeğimizin varlığını ilk o söyledi ve çok mutlu etti bizi. Cemil Bey çok iyi bir doktor olmanın yanında çok ilgili, çok insancıl. Her aradığınızda hangi gün ve saat olursa olsun ulaşabiliyorsunuz. Beni normal doğum yapmam konusunda rahatlatmaya çalışıyor ama henüz bunu düşünmeme için erken olduğunu ve kimseyle de bu konuda konuşmamamı önerdi. TOBB çok güzel bir hastane, ancak özel sağlık sigortanız yoksa epey pahalı. Bu arada Cemil Hoca sabah hastanede, öğleden sonra kendi muayenehanesinde. Nereye giderseniz gidin aynı ilgiyi görüyorsunuz. Umarım sağlıkla dünyaya gelir bebişlerimiz :))

arkadaşımda nesrin hanımda doğum yaptı ben de gebelik öncesi gittim harika biri ancak o kadar yoğun ki... beklemekyi sevmediğim için devam etmedim şimdi koru sincana gidiyorum çok memnunum hem sakin hem de ilgililer ben de kanama yaşadım Allah ın izniyle geçti korkma çok su iç yat

Ben de ankaralıyım ama eşimin işi dolayısıyla başka biyere taşındık hemde 12 saat uzak olan biyere. Keşke geri ankaraya gelsekte bende bu topikte olsammmm ankarayı çok özlüyorum

mrb. kızlar ankara'da yaşıyorum aranıza katılmak isterim..
uzun bir bekleyişden sonra allahın iziniyle bebeğim benimle, 1 aylık hamileyim aşılama yöntemiyle
heray kontrollere hangi hastane ve doktoru önerirsiniz anakara'da ?

slm bende hamilelere birkaç bilgi vermek istiyorum.hamilelik birçok fizyolojik değişikliklerin meydana geldiği bir dönemdir. .Hamilelikte hareket etmekten kaçınmak normal yaşantısını yavaşlatmak doğru bilinen yanlışlardandır.Hamile döneminde yapılan egzersizler bu dönemde yaşanacak fizyolojik değişikliklerin olumsuz etkilerini engeller , doğuma yardımcı pelvik taban kaslarının desteklenmesini sağlar.Ankarada bu işin gerçekten eğitimini alarak yürüten yerlerden biride FİZYOFORM ANKARA dır. gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.Hamile pilates grupları çok eğlenceli ve sağlıklı....

kızlaaar!! ankarada hamile doğum ve bebek fotoğrafçılığı yapıyorum ve yeni başladığım için uygun fiyatlara çalışıyorum. bilgi için iletişime geçin lütfenn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…