- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.401
ben murat beye gidiyordum 3 boyutlu bakıyordu
canım bende sizcan koruya gidiyorum ama seda hanıma çok da memnunum :))ben 17.haftamda başlamıştım hissetmeye hala tepikliyo yawrum kıpırdak oğlum benim:))sende hissedersin canım merak etme kilo durumuna ve bebeğin rahimdeki duruşuna göre azalıp artıyormuş hissetme olayı sabret :))dünyanın en güzel şeyi o tekmeleri hissetmek ayaklarını yerim ben bebişlerin:)k.i.b.19 haftalık hamileyim Sincan Koru Murat hocaya gidiyorum çok memnunum 10 ve 15 arası kanamalı oldu ama şu an gayet iyiyiz çok şükür. merak ettiğim niye hala bebişi hissetmiyorum ilk bebek dua edin. siz nasıl ve ne zaman hissettiniz? karnımda ara ara sol tarafta kıpırtılar oluyor ama bebek olduğunu nasıl anlarım_????
mafree sağlık sigortası sadece medicanayla anlaşması var normalde medicanada doğum ücreti 3300 muayene ücretleride 185 lira bu sağlık sigortasına 2295 lira 10 taksit ödüyoruz tahlillerde ücret yok muayene ücreti sadece 12 lira. 6 kere muayene hakkın oluyor bize baya avantajlı geldi yani
Ankarali hamisler ve hamis adaylari, Allah hepimizin kalbine gore versin. Bende 19. Haftamdayim. Koru balgata, umit hocaya gidiyorum. Memnunum. Dogumdan cooook cok cok korkuyorum. Netcem bilemiyorum. Benim gibi tirsak var mi? Onu ogrenmek istiyorum:)
19 haftalık hamileyim Sincan Koru Murat hocaya gidiyorum çok memnunum 10 ve 15 arası kanamalı oldu ama şu an gayet iyiyiz çok şükür. merak ettiğim niye hala bebişi hissetmiyorum ilk bebek dua edin. siz nasıl ve ne zaman hissettiniz? karnımda ara ara sol tarafta kıpırtılar oluyor ama bebek olduğunu nasıl anlarım_????
18'den sonra hissediliyormuş, ben de 19 gibi hissetmiştim, bazı hamilelerde 20-22 olabiliyormuş, panik yapmayın.
Gerçi o hissettiğiniz kıpırtılar büyük ihtimal bebektir :)
İlk gün emin olamıyor insan, sonra güçlenince çok mutlu oluyor
Ben de Ankara da yasiyorum ve 10 haftalik hamileyim. Burada kendim gibi hamile arkadaslarla tanismak,bu süreci paylaşımlar yaparak zevkli bir sekilde gecirmeyi istiyorum. Su anda hala kafamda bir cok tereddut var. Doktor, hastane konusunda hala emin degilim ilk once regl gecikmelerinden sikayetci olup gaziye gittim orada surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim 6+1 di. Ilk tahlillerimi de gazide verdim. Bu arada da 29 mayis hastanesinde nesrin hanima gittim. İçim ısındı, doktorumu sevdim. Fakat 2 gun once ter, bas donmesi, kramplarla birlikte kahverengine dönük bir akıntım oldu ve telefonla ne nesrin hanima ne de hastanedeki hic bir doktora ulasamadim en sonunda gittim hastaneye neyseki bebeğim iyiydi banada istirahat verdiler. Cok korktum umarim saglikla bebisimi kucagima alirim. Sizler boyle seyler yasadiniz mi. Tavsiyeleriniz neler? Bu süreçte onerilerinizi merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?