- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.481
) evet doğuma ben de muhtemelen gitmeyeceğim. Çok pahalı. Bir de doğumu mutlaka üniversite hastanesinde yap diyorlar.
valla 3 aydır doktor hastane araştırmaktan gına geldi bana sinir krizleri cabası .en sonunda burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bugün sincan koru seda hanıma gidicem.inşallah birdaha araştırmak zorunda kalmam
ben son ay hastane değiştirmeye karar verdim en azından siz yol yakınken doğru hastaneyi bulmuşsunuz inşallah sizde benim gibi seda hanımdan memnun kalırsınızvalla 3 aydır doktor hastane araştırmaktan gına geldi bana sinir krizleri cabası .en sonunda burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bugün sincan koru seda hanıma gidicem.inşallah birdaha araştırmak zorunda kalmam
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bugün kızım çok kımıldamadı aklım hep ondaben neden bulamadım o topiği acaba
çok teşekkür ederim yanlış yerde arıyormuşum az önce buldum topiğihttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=655994 ankara sincan koru die arattır sağ üst köşeden ,link koydum bi dene istersen
valla 3 aydır doktor hastane araştırmaktan gına geldi bana sinir krizleri cabası .en sonunda burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bugün sincan koru seda hanıma gidicem.inşallah birdaha araştırmak zorunda kalmam
Çok uzak Sincan. Ama tabi neresi yakın ki bizeSizin memnuniyetinize göre denerim orayı da
ben son ay hastane değiştirmeye karar verdim en azından siz yol yakınken doğru hastaneyi bulmuşsunuz inşallah sizde benim gibi seda hanımdan memnun kalırsınız
inşallah rabbim kimseyi ikilemde bırakmasın vallahı ilk günden beri öyle arada kaldım napcamı bilemedim çok zorlandım . bu sefer umutluyum
çok teşekkür ederim yanlış yerde arıyormuşum az önce buldum topiği
Merhabalarr,
Bende Gazi üniv. hastanesine gidiyorum, gayet memnunum her şeyimle ilgileniyorlar, sadece devlet hastanesi olduğu için testler falan yapmak yorucu oluyor onun dışında şimdilik her şey yolunda
Çok uzak Sincan. Ama tabi neresi yakın ki bizeSizin memnuniyetinize göre denerim orayı da
valla ben ne duysam görsem paylaşıyorum inan belki birine yardımım dokunur die, dedimya çok uğraştım araştırdım bunaldım die kimse yaşasın istemem.
batıkentte oturuyorum sincan yakın sayılır oyüzden bakıcaz duruma göre
bende gaziye karar kılma aşamasına gelmiştim, prof.haldun hocaya randevu alayım dedim. devlette devam edeyim özele para bayılmayım dedim faalan, 5 saat telefonda randevu alamadım çıldırdım,sikayet maili attım hemen döndüler randevu verelim die :S bu seferde 60tl die bildiğim prof.muayenesi 122tl olmuş dumur oldum .özele giderim daha iyi dedim.
senin memnun olmana sevindim ben randevu bile alamadan pes ettim.
Bülent Bey'i herkes tavsiye ediyor ama ben bayan bi doktor olmasını istedim.o yüzden Ebru Hanımdan aldım randevu. Muayene ücreti 50 diye biliyorum. İnşallah iyidir. Doktor aramaktan sıkıldım gercekten. Sizin cok az kalmış. Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebeğinize.
Bende Ebru hanıma gidiyorum cok memnunum canim
ben ankara üniversitesine gidiyordum bıraktım benim oradaki doktorum doğum için para alacaktı ama sadece sezeryana giriyordu normal doğum istiyorsam başımın çaresine bakacaktım üniversite hastanelerindeki profesörlerin çoğu böyle üni hastanesi tercih edecekseniz doktorunuza ilk olarak normal doğuma giriyormu onu sorunPeki en azindan suna cevap alabilirim belki. Universite hastanelerinde takipli oldugunuz hocanin doguma yada sezeryana girmesi icin ayrica ucret oduyomusunuz, birde ozel oda ucretleri ne kadar? Gaziye gide arkadaslardan bi cevap gelirse en azindan tahminim olucak..
ben ankara üniversitesine gidiyordum bıraktım benim oradaki doktorum doğum için para alacaktı ama sadece sezeryana giriyordu normal doğum istiyorsam başımın çaresine bakacaktım üniversite hastanelerindeki profesörlerin çoğu böyle üni hastanesi tercih edecekseniz doktorunuza ilk olarak normal doğuma giriyormu onu sorun
Sanirim cem hocaya gidiyodunuz.. duymustum normale girmedigini. Benim ikinci dogumum ve ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak mecbur. Ne kadar odeyecektiniz sezeryan icin sormusmuydunuz?
evet cem hocaya gidiyordum açıkçası son dönemdeki tavırları sinirlerimi bozduğu için soramadan bıraktım onu ama 500 tl diyende var 2000 diyende var eğer etik davranıp ilk randevumda söyleseydi 2000 lirada istese verirdim ama biryerlerden duyupta sormazsan kendisi söylemiyor son aya gelmişim normal doğum istiyorum ve başımın çaresine bakmak zorunda bırakıldım ilgisizliğide cabası tabi cem hoca konusunda o kadar doluyum ki inşallah siz gönlünüze göre biryer bulursunuz herşey istediğiniz gibi olur
Bende Ebru hanıma gidiyorum cok memnunum canim
Çok sevindim. İnşallah ben de aradığımı orada bulmuş olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?