Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

herkese merhaba,
yeni buldum burayı, doktor bulma sıkıntımı hatırladım... ankarada tanıdığım arkadaşım falan da olmayınca işim internete kalmıştı.. en son hrs ye karar vermiştim ki eşimin arkadaşı eşinin doktoru olan Ümit beyi tavsiye etti şiddetle.. en azından tanıdığımız birinin tavsiyesiyle gidelim diye koru balgata gittik iyi ki de gitmişim:) doktorumdan çok memnunum..sincanla arasındaki fiyat farkını da buradan öğrenip şaşırdım.. muayenesi 110 tl oldu bu ay itibariyle..doğum içinse aldığım son fiyat sezeryan normal fark etmiyor 3500(refaketçi bebek bkımı vs dahil), epidural isterseniz 4150 tl..maalesef çok fazla napcaz diye düşünürken mapfre sigortadan haberdar olduk 3150 liraya koru ve medicana ile anlaşması olan sigortadan yaptırdık..8 muayene, tarama testleri hariç diğer testler, epidural, refakatçi vs her şey dahil...inşallah iyi olur..girdiğim gibi neçok yazdım:) herkese iyi geceler, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşalah:)

sana memnun kalacağını söylemiştim
inş. hep böyle devam eder ..
bir dahaki randevun ne zaman

sana memnun kalacağını söylemiştim
inş. hep böyle devam eder ..
bir dahaki randevun ne zaman

günaydın canım =) dediğin gibi memnun kaldım çok araştırdım zor buldum .

8 mart ctesi günü randevum var ozamana miniğim büyümüş olur cinsiyetini tam olarak söylicek.bu gittiğimizde tahminen erkek ama net değil demişti.

2mayıstada ayrıltılı ults.varaydan hoca gelcekmiş.

1 ay sonrasına çağırdı yani
hadi bakalım hayırlısı olur inş.

bende msj atıcaktım sana cnm seda hanımdan memnun kaldığına sevindim çok takip edemiyorum burayı artık ağırlaştım doğum yakın sorduğun sorulara geç cvp veriyorum kusura bakma doğumdan sonra paylaşırım herşeyidua edin bana tüm anneler:))

canım benim doğumda yaklaştı gerçekten,inşallah kolay geçer sağlıkla kuçağına alırsın. seda hanımdan memnun kaldım saolasın senle birlikte bikaç kişi daha tavsiye etmişti denedim oldu

yalnız ben 6 şubatta kontrole gittim birdahaki randevuyu 8 marta verdiler çok uzun geldi arası. seninde 8 martta olsa karşılarırız derdim ama ozamana doğurmuş olcaksın =)))

bide ne dicem seda hoca siyah beyaz çıktı verdi bana renkli değildi öyle yazmışsın ya bana??

ilk zamanlar ayda bir çağırıyor son haftalar 15 de 1 e düşüyor ben haftalık gidiyorum cnm artık.biliyorum zaman geçmez sana şimdi bana hala geçmiyor haftada 1 de olsa:)
20.haftandan sonra verir muhtemelen birde bebişin poz veririse tabi yuzunu göstermezse alamazsın

şuanda renkli çıktıdan bişey anlamazsın da ondan ,bebek iice eli yüzü belirginleşsin ondan sonra veriyor o çıktıları ,bir de bebeğin pozisyonu çıktı almaya uygun olacakki çekip verecek ,benim mesela hep kızın fotosunu aldık hiç oğlanın alamadık çünkü hep kapatıyordu yüzünü ,oğlanı doğumda sürpriz gördüm :))

saolun güzel anneler aydınlandım valla

merhaba bende geçen salı sincan koru murat beye gittim 6 haftalık hamileyim iyi davrandı ama devletmi özelmi kararsızım ve murat bey hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi???

ben murat beyinde çok iyi olduğunu duymuştum imkanınız varsa devlete gitmeyin derim ben

Son düzenleme:
Kizlar ben yeniyim aranizda. Daha yeni hamile oldugumu ogrendim 5. Haftadayim. Ne guzel bi topik olmus. Ben batikentteki bilgi hastanesine gittim ama doktor cok ilgisiz ben hic bisey bilmiyorum o da konusmuyor zaten kahverengi lekem geldi hic bisey demeden geri gonderdi cok sukur ama bisey olmadi ama doktoru sevmedim yani. Devlette randevu almak bile zor bir is. Yardim edin lutfen cok pahali olmayan hastane ve doktor tavsiyeniz var mi. Ya da ozel digortalar hakkinda bilgi sahibi olan var mi. Cok soru sordum biliyorum ama heyecanli ve telasliyim beni amcak siz anlarsiniz.

Canım hayırlı olsun bebişin. ben daha çok yeni hamileyim 5. haftadayım. Ben de çok merak ediyorum doğum sigortasını sormayı düşünüyordum. Sen sordun mu veya bir yere karar verdin mi.

Hayırlı olsun gözünüz aydın :) bilgi hastanesinin doğum bölümünü tavsiye etmiyorlar pek..ben balgat koruya gidiyorum ümit beye çok memnnum,sgk anlaşmasına göre fiyatları şu şekilde:
Muayene:110 tl
Doğum normal-sezeryan: 3500 tl
Epiduralli doğum normal-sezeryan:4150 tl
Ben tarama testlerini yaptırmadım fiyatlarını bilmiyorum ama koru ve medicana hastanelerinde geçerli mapfre sigorta var..geç haberim oldu benim ama yine de karlı ve yaptırdım,o da şöyle:
8 muayene hakkı veriyor,4 lü tarama testi hariç hepsini karşılıyor tüm testleri,doğumu nasıl istersen yapabiliyosun(normal,sezeryan,epidural) 1 gece kalma ve refakatçi dahil 3150 çalışmıyorsan 3050 çalışıyorsan(%15 ini geri ödüyor maaşına ek olarak)..ekstra bir durum olursa hasanede ytma zorunluluğu vs onu da karşılıyor..ben 16. Haftamda öğrendim yaptırdım her halükarda karlı olacak diye..

Canim cok tesekkur ederim. Mapfre sigorta icin ben de bir gorusmeye gideyim o zaman. Ama daha cok basindayim ve 8 muayene cok az gibi geliyor.. hayirlisi artik bakalim ne yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…