Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

tatlım seda hanım gittikçe çocuğa teşvik ediyo olmasın rabbim 3ünüde sana bağışlasın inşallah sağlıkla

ilk başta gittim ve bin pişman oldum
çok ilgisiz ,sorduğun sorulara düzgün cevap vermeyen ,mutsuz bir kadın
hiç memnun kalmadım sonra doktorumu değiştirdim
slm kızlar aranızda sincan koruya giden yada doğum yapan varmı çok merak ediyorum doğumu orada yapıcam kısmet olursa.

ben orda ikizlerimi doğurdum ,kuzularım 1 hafta yenidoğan yoğun bakımda kaldılar ,çok memnun kaldım
3.ye hamileyim yine oraya gidiyorum tavsiye ederim ,yenidoğanı da çok güzel ,temiz ve büyük

tatlım seda hanım gittikçe çocuğa teşvik ediyo olmasın rabbim 3ünüde sana bağışlasın inşallah sağlıkla

sağol canım .yok canım ,ben ikizlerine tüple hamile kalıp ,3.ye doğal yoldan mucize eseri hamile kalan biriyim .tıbben hamile kalmam çok zor olduğu için bu hiç bekletmeden sürpriz oldu bize

bunca zaman gitmediğime pişmanım bende kısmet böyleymiş diyorum ama eski doktorumun ilgisizliği aklıma gelince sinir küpüne dönüyorum yine seda hanıma hiç tansiyon ve kilomun ölçülmediğini söylediğimde o bile şaşırdı

bende bugun ilk defa giidicem seda hanıma. memnun olmana sevindim umarım bende memnun kalırım
memnun kalacağına eminim

sağol canım .yok canım ,ben ikizlerine tüple hamile kalıp ,3.ye doğal yoldan mucize eseri hamile kalan biriyim .tıbben hamile kalmam çok zor olduğu için bu hiç bekletmeden sürpriz oldu bize

mucize işde bu olsa gerek çok ender bi durum maşallah diyeyim maşallah size.

hep aklımda sormayı unutuyorum seda hanımın baktığı ultrasyon cihazı iyimi tedaylımı yoksa şu devlet hastanelerinde külüstürlerdenmi?? sanmıyorum ama ben medicanadaki ulst.makinalarını beğenmemiştim.dandikti.

1 saat sonra gidicem gitmeden öğreneyim

sağol canım ALLAH isteyince oluyor işte
yok canım makinesi gayet iyi
şu sarı ultrasondan da var 4 boyutlu olandan
gayet iyi bebek büyüdükçe herşeyini görüyorsun ultrasonda
ben ona giderken o cihazlar hiçbir hastanede yoktu orda vardı

canım şipşak cevabın için teşekkür ederim =) şimdi daha motive gidicem sayenizde

sonunda aradığım topiği buldum en azından sorularıma cevap alabiliyorum sanırım doğumu en yakın olan benim allah nasip ederse doğumdan sonra koru hastanesiyle ilgili tecrübelerimi size anlatırım artık korkmaya başladım heyecan korku hepsi bir arada :)

rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi avazda doğurasın emi senden haber beklicez emin ol

sincan koru hastanesi topiğide var ben burda yazdıklarımı ordada yazmaya çalışıyorum.herkes birbirinden bilgi bekliyo =))

canım şipşak cevabın için teşekkür ederim =) şimdi daha motive gidicem sayenizde
rica ederim.sağlıcakla git gel inş.

hayırlısıyla doğurursun inş. ,doğumdan sonra da yazarsın

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bugün kızım çok kımıldamadı aklım hep onda ben neden bulamadım o topiği acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…