Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

mrb ben batıkentte oturduğum için bilgide doğum yapıcam nasip olursa bende ağustos annesiyim:)

...
[/QUOTE]

ben eryamandayım ama gazide yapıcam doğumu, bence bi araştır bildiğim kadarıyla bilgide yeni doğan bakım ünitesi yok, acil bir durum olursa büyük doğuma yönlendiriyorlar.

çok pahalı değil aslında
hhizmet kalitesi ve fiyat olarak ankaradaki en uygun özel hastane

ben eryamandayım ama gazide yapıcam doğumu, bence bi araştır bildiğim kadarıyla bilgide yeni doğan bakım ünitesi yok, acil bir durum olursa büyük doğuma yönlendiriyorlar.[/QUOTE]

mecburen bilgi hast.Selçuk beye gidiyorum diğerlerini araştırdım bütçemzi çok aşıyor

bilginin muayene ücretleri çok uygun evet.
doğum için devlet hastanesini düşünebilirsin belki, hem daha uygun devlet hastanesinde doğumlar.
yine de sen bilirsin tabi. illa ki doğumda aksilik olacak diye bir şey yok, belki de hiç gerek kalmayacak küveze.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

evet cnm memnunum birde dr.da çok iyi Selçuk bey rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ins.kaç haftalık seninki ?ankara damı oturyosun

evet cnm memnunum birde dr.da çok iyi Selçuk bey rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ins.kaç haftalık seninki ?ankara damı oturyosun

ben 33.haftamın içindeyim, 4.ayıma kadar Selçuk beye gidiyordum bende. Selçuk bey yapı olarak çok iyi rahatlatıyor insanı falan ama ben hastaneden dolayı ( yeni doğan bakım ünitesi olmadığı için ) değiştirdim bilgiyi. ve başka şeylerde var.
evet canım ankarada oturuyorum.

başka ne var söylermisin bende ona göre önlemimi alayım devlet hast.istemiyorum digerleride çok pahalı gidemem yanı onlara.daha önce orada doğum yapa ark.varorada doğum yapan fln çok memnun kaldılar onlara güvenerek gitti bende

Bende memnun kalmayan insanlardan dolayı soğudum aslında, özelden yazarım birazdan sana.

arkadaşım bilgide doğum yapıp memnun kalan çok fazla kişi var. sonuçta nasipten öteye köy yok.yenidoğan yoğun bakım konusunda zekai tahir en iyi devlet hastanesi imişmiş . ama kutularla bebek cenazeleri teslim edildi ailelelere tv de gördük 3-5 sene önce. tobbda acıbadem de doğurucam dersin 8 aylıkken bebeğin kalp atışı durur misal. bunlar nasiptir. imkanın neye el veriyorsa onu seç. içini de dua ile ferah tut. herşey nasiptir kısmettir.

ben ilk bebeğimde 8 ay bilgiye gittim. çok da memnundum. doğumumu orda yapmadım. çünkü eşimin doğuma girmesine izin vermeyeceklerini soylediler. şimdi gebe kalırsam yine son aya kadar selçuk beye gidip başka yerde doğum yapıcam eşim yanımda olsun istediğim için.

doğumu nerde yaptın cnm banada yardımcı olurmusn.ANAKARA lı değilim kimsem yok burada netten araştırdığım kadar işte bakınıyorum bende eşimin doğuma girmesini istiyorum.off vallaa heres bir şey söylüyor kafam iyice karıştı

medicana. bence buradan araştırma yapmak yerine hastanelere gidip görerek kendin karar ver. bana göre kötü olan X kişiye göre çok çok iyidir, ya da tam tersi. neden bu kadar etkileniyorsun yorumlardan? git gez gör kararını ver.

eşimle medicana ya gittik te biraz tuzlu geldi bize göre ne yapayım ALLAH a emanet artık bebeğimde bende hayırlısı neyse o olsun cnm ilgin içinde tşk ederim

eşimle medicana ya gittik te biraz tuzlu geldi bize göre ne yapayım ALLAH a emanet artık bebeğimde bende hayırlısı neyse o olsun cnm ilgin içinde tşk ederim

Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istersen etimesgutda yeni açılan bir hastane var Etimed. Doğumu arda yapıcam muaynelerinden ilgi alakadan memnunum yeni açıldığı içinde fiyatları uygun bir gez istersen

merhabalar. etimedi ben de gezdim fakat kararsız kaldım arkadaşlarım yeni hastane çok yeni falan dediler kafam karıştı. siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba?

batıkentte oturuyorum cnm herhalde devam edicem bilgi ye Dr.dan memnunum aslında

Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istersen etimesgutda yeni açılan bir hastane var Etimed. Doğumu arda yapıcam muaynelerinden ilgi alakadan memnunum yeni açıldığı içinde fiyatları uygun bir gez istersen

ben ankara üniversitesi hastanesinde yapacağım doğumu. cem bey'in özel hastasıyım. aylarca durmadan doktor ve hastane değiştirdim. en son burada karar kıldım. memnun kalırsam ya da kalmazsam yazarım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…