Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

selamlar. bende 5 haftalığım hastane bilgilerini paylaşanlara teşekkür ediyorum. takip ediyor olacağım.

20 haftalik olduk kızlar tekmelemeler basladi paylaşmak istedim sizlerle amaaaa halen gobus yooook

benim 24.haftada göbeğim çıktı canım telaş yapma, iç karnın genişmiş demek ki. şimdi bile 6 aylık falan görünüyorum ama 8 aylığım

ilk bebek geç çıkıyor. 6.ayda çıkmıştı benim. şimdi 3 ayda çıkacak gibi. eski kiloma dönemem rağmen.:)

çok pahalı değil aslında
hhizmet kalitesi ve fiyat olarak ankaradaki en uygun özel hastane

haklısın aslında çok özel hastane araştırdım sincan koru hastanesi en uygunuymuş.
seda hanım, meltem hanım önerilen doktorlar.
normal ve sezeryan doğum 1.750 tl
muayene 77 tl
ultrason 33 tl
ayrıntılı ultrason 175 tl
şeker testi 27 tl
nts 30 tl
2'li tarama 85 tl

Hacettepe veya Gazi üniversitesini de öneriyorlar hala karar veremedim

Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istersen etimesgutda yeni açılan bir hastane var Etimed. Doğumu arda yapıcam muaynelerinden ilgi alakadan memnunum yeni açıldığı içinde fiyatları uygun bir gez istersen

canım etimed de hahgi doktora gidiyosun bide muayne , nst ve doğum ücretleri ne kadar hastaneden memnunmusun

ben ankara üniversitesi hastanesinde yapacağım doğumu. cem bey'in özel hastasıyım. aylarca durmadan doktor ve hastane değiştirdim. en son burada karar kıldım. memnun kalırsam ya da kalmazsam yazarım buraya.

bende cem beyi düşünmüştüm ama normal doğuma girmiyorlarmış ben zaten doğum sırasında ebelerin çemkirmesini dinlememek adına özel istiyorum. Şimdi etlik lokman hekim hastanesinde sebahat hanıma gidiyorum memnunum normal doğum taraftarı ilgili bir doktor fiyatlarda makul

Slm kızlar ben bebek alışverişinin ve beşiği ankaradan almak istiyorm bana önerbileceğiniz bi yerler olursa sevinirim

normal doğumda doktora pek de ihtiyaç olmuyor zaten, ama o ebecikler bana çemkirirlerse ben de onlara bin kat fazla çemkirip şikayet ederim. lokman hekime bir kere gittik, pişman olduk. hastane olarak da hekim olarak da yetersiz geldi bize. en ufak bir olumsuzlukta zekai tahire ya da zübeyde hanıma yolluyorlar. bir şey olursa hastane hastane gezemem ben.

Gazi Üniversitesine giden biri olarak tavsiye ederim.

poliklinik olarak mı gidiyorsun yoksa prof. dr. mı gidiyorsun?

gazi üniversitesi hastanesi 16. haftadan sonra gebeyi kabul etmiyor. ben gidecektim 16. haftadan sonra kabul etmediklerini söylemişlerdi.

lokman hekimde ne problemleriniz oldu ben oraya gidiyorum memnunun şimdilik ama henüz çok yeni zaten bikaç kez gittim sizin doktorunuz kimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…